Trebamo biti zadovoljni i mi i sarajlije jer se niko nije povrjedio, rezultat je u drugom planu danas bio...rodjak je napisao/la:[youtube][/youtube]
Nisu lose igrali imali su puno bolje sanse od Zelje![]()
FORZA RUMENI VRAGECI

Trebamo biti zadovoljni i mi i sarajlije jer se niko nije povrjedio, rezultat je u drugom planu danas bio...rodjak je napisao/la:[youtube][/youtube]
Nisu lose igrali imali su puno bolje sanse od Zelje![]()
FORZA RUMENI VRAGECI
Sta je ono zizu ybte ko da mu je proteza umjesto nogezizu1991 je napisao/la:Dere mu se Jusufbegović ... lezi po njoj !!!
zvonke majstor slanja lopte van stadiona!NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Sto je Zvonke udari zadnji napad![]()
ko krampom
ma brate jadne ptice na onoj zici,nije on tako precizan da gadja dole u mrezu u pravcu RAvm22 je napisao/la:Jadan RA iza gola kad Zvonić krene pucat iz daljine. Sreća pa ima ona mreža inače bi neko mrtav bio.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Treba djecu postavit da skupljaju lopte tamo iza na pomoćni, i s druge strane negdje kod cesterodjak je napisao/la:ma brate jadne ptice na onoj zici,nije on tako precizan da gadja dole u mrezu u pravcu RAvm22 je napisao/la:Jadan RA iza gola kad Zvonić krene pucat iz daljine. Sreća pa ima ona mreža inače bi neko mrtav bio.
Ja sam cuo da je potpisao Jezdimir Uskokovic do 2017tekija je napisao/la:Terkeš potpisao do kraja sezone
I Saša popadićNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ja sam cuo da je potpisao Jezdimir Uskokovic do 2017tekija je napisao/la:Terkeš potpisao do kraja sezone
Jos da hoce potpisat Kurcubic i kup je nasvm22 je napisao/la:I Saša popadićNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ja sam cuo da je potpisao Jezdimir Uskokovic do 2017tekija je napisao/la:Terkeš potpisao do kraja sezone
Hm, nekad je bio dobar napadač za ovu našu ligu ali se boljim da je sad došao da uzme još koju kintu jer će brzo u penziju.tekija je napisao/la:Terkeš potpisao do kraja sezone
Nije problem u napadacu nego u Cemalovicu malom ako napadac dode on mora na klupu ...emil02in je napisao/la:J....mu majku zar je tako tesko naci napadacaSve mi se cini da ce biti remija pun K...ac
Bansai.Eagles_OldSchool je napisao/la:Nije problem u napadacu nego u Cemalovicu malom ako napadac dode on mora na klupu ...
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 1 gost.