Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Chat
jesam li to zakasnio na raspravu o drkanju 

-
- Kontakt:
Tu sam ja nesto me grlo boli pa mi se ne da pisat
Neces grlom pisat,vec prstima jbtSamo F.K.S !! je napisao/la:Tu sam ja nesto me grlo boli pa mi se ne da pisat

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Može li mi neko pobliže objasniti kako funkcionira BH Telecom-ova akcija, 100+100, ovo što je @harry_90 pitao (dopuniš sa 2KM kredita i imaš besplatan razgovor na 90 minuta, ili tako nešto).
Zenska pamet.... bolje da je mati tele rodila nego ovakve!adis.p je napisao/la:hahhahahahahahah....majestic24 je napisao/la:http://img832.imageshack.us/img832/9339/2nr0hs6.jpg![]()
![]()
![]()

There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
l33t je napisao/la:Može li mi neko pobliže objasniti kako funkcionira BH Telecom-ova akcija, 100+100, ovo što je @harry_90 pitao (dopuniš sa 2KM kredita i imaš besplatan razgovor na 90 minuta, ili tako nešto).
http://www.bhportal.net/x-tech/tehno/37 ... 0-100.html
Procitaj .
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
-
- Kontakt:
Mudonja je napisao/la:frajeru zaglavio fetus u grlu, koprco se nogicama pa mu neku bolescuru navuko na jezik, iskocila mu kvrga na jeziku pa ce mu se jezik sasusit.....![]()
![]()
![]()
![]()
ti to ozbiljno?
- HeavensWonder
- Kontakt:
haxonja je napisao/la:Zenska pamet.... bolje da je mati tele rodila nego ovakve!adis.p je napisao/la:hahhahahahahahah....majestic24 je napisao/la:http://img832.imageshack.us/img832/9339/2nr0hs6.jpg![]()
![]()
![]()
![]()
Ove su se rodile za Reality show i nista vise...
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
majestic24 je napisao/la:http://img832.imageshack.us/img832/9339/2nr0hs6.jpg
Da i za bubanja se ubile..HeavensWonder je napisao/la:haxonja je napisao/la:Zenska pamet.... bolje da je mati tele rodila nego ovakve!adis.p je napisao/la: hahhahahahahahah....![]()
![]()
![]()
![]()
Ove su se rodile za Reality show i nista vise...

Al' pazi ti njih dvije jedna drugoj sve nabrajaju i na kraju hajd uvezi me sa tim.. OCAJ!

There is only one United!!!!
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Ja jednom 10 puta..... Taj dan ust'o u 4 ujutro.....Mudonja je napisao/la:nikad nije kasno, otresas li ti mlohana? jesi ikad mogo 7 puta na dan?Donnie Darko je napisao/la:jesam li to zakasnio na raspravu o drkanju
Ja sam jednom 8 puta u jednom danu i 8. put mi pao mrak na oci.....
Ja sam najvise 12 puta.Tad sam se nalozio na jednu trebu i svaki put sam zamisljo kako nju je.bem i tako sam citav dan drko.
Za razliku od mudonje meni je bilo mnogo ljepse svaki puta kad ga bacim.

Za razliku od mudonje meni je bilo mnogo ljepse svaki puta kad ga bacim.

<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Of course!Emir_ZENICA je napisao/la:i onda te stara probudila u skolu ? jesam li upravu ? ? ?

- Donnie Darko
- Kontakt:
mozda se sam probudio.Emir_ZENICA je napisao/la:i onda te stara probudila u skolu ? jesam li upravu ? ? ?
Zna li iko posto ce biti karte za utakmice finala kupa BiH?
Volio bih sa starim otici na jednu utakmicu,ali ako su malo jeftinije,ako su skuplje ima TV.
Volio bih sa starim otici na jednu utakmicu,ali ako su malo jeftinije,ako su skuplje ima TV.

Sretan dan roma svima koji slave 

- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Moguce da se i sam probudio,al prije bi rekao da ga je stara probudila 
P.S Hvala @harry

@ mudonja
Jesi li to ti Kirbi ?

P.S Hvala @harry

@ mudonja
Jesi li to ti Kirbi ?
A C A B !
- Donnie Darko
- Kontakt:
potpis.Mudonja je napisao/la:e hvala, ja cijeli dan cekam a niko nista..I na kraju kazu da smo ravnopravna manjina, jesmo krac....Ni na TVu ne spominju nista, neka se stidi BHT...Hvala drug i ja zelim svoj svojoj braci najljepsi dan na svijetu...harry_90 je napisao/la:Sretan dan roma svima koji slave
Nema na cemu..da vam ova godina bude jos uspjesnija nego prethodna,i da posao sa zeljezom cvate svaki dan
Je*o ježa u leđa!
Tridesetogodišnji mladić iz okoline Kragujevca u septembru 2006. javio u Urološku kliniku u Kragujevcu sa izbušenim penisom i obilnim krvarenjem. Kako su mediji tada preneli, on je po savetu vračare, kojoj se požalio na svoj seksualni život, uhvatio ježa, polio ga vrućom vodom kako bi urinirao, od ježevog urina skuvao kaficu, a onda opštio s njim. Završio je na operacionom stolu.
Nahranio pa silovao kozu!
Podsećamo da je „Alo!“ sredinom marta pisao o hapšenju A. Pajazatovića (23) zbog sumnje da je do smrti silovao šestomesečnu kozu Lolitu u selu Sijarina kod Medveđe! Pajazatović je Lolitu prvo mazio i pričao joj, zatim joj je dao da jede, a potom je silovao! Tu se nije zaustavio, već je osim svog polnog organa u nju gurao dršku sekire i ruke! Kako se nesrećna životinja ne bi ritala, Pajazatović joj je vezao noge užetom! Posle nekoliko sati bludničenja nad kozom, Pajazatović je izašao iz tora kao da se ništa nije dogodilo.

Je*o ježa u leđa!
Tridesetogodišnji mladić iz okoline Kragujevca u septembru 2006. javio u Urološku kliniku u Kragujevcu sa izbušenim penisom i obilnim krvarenjem. Kako su mediji tada preneli, on je po savetu vračare, kojoj se požalio na svoj seksualni život, uhvatio ježa, polio ga vrućom vodom kako bi urinirao, od ježevog urina skuvao kaficu, a onda opštio s njim. Završio je na operacionom stolu.
Nahranio pa silovao kozu!
Podsećamo da je „Alo!“ sredinom marta pisao o hapšenju A. Pajazatovića (23) zbog sumnje da je do smrti silovao šestomesečnu kozu Lolitu u selu Sijarina kod Medveđe! Pajazatović je Lolitu prvo mazio i pričao joj, zatim joj je dao da jede, a potom je silovao! Tu se nije zaustavio, već je osim svog polnog organa u nju gurao dršku sekire i ruke! Kako se nesrećna životinja ne bi ritala, Pajazatović joj je vezao noge užetom! Posle nekoliko sati bludničenja nad kozom, Pajazatović je izašao iz tora kao da se ništa nije dogodilo.
- legenda reala
- Kontakt:
Ghdje ste ljudhi ????jestel živhi ?????
Mudonja kako si ba šta radiš ližeš li,ili ga žariš(jesi ga ikad nažario žarom,da natekne
)jel slana **** Mu-do-nja
Oj kakvu sam ti kobilu nabavio ,vruća joj picka znaš kako ,najvruća

Mudonja kako si ba šta radiš ližeš li,ili ga žariš(jesi ga ikad nažario žarom,da natekne

Oj kakvu sam ti kobilu nabavio ,vruća joj picka znaš kako ,najvruća

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.