Ovo je SS, samo sto nisam ja pravio formaciju, vec takva slika.Johny je napisao/la: Ne moze Podloski igrati AMF-a da ga yebes.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
- frankqqqqq
- Kontakt:
Nešto se šuška da se interesujemo za Isca, još jedno pojačanje iz Malage a strašan igrač 

To je vec malo puno pretjerano.AllGunsBlazing je napisao/la:Kada bi svi bili zdravi i zivi ja bih volio gledati ovakav sastav:
______WOJO______
Sagna-TV-Kos-Gibbs
__Arteta-Song_____
______Jack_______
Gervinho__Cazorla
_____Giroud______
Mislim odbrana i golman je svima jasno, i svima isto. E vezni red, Jack je AMF, to je igrao u mladjim kategorijama, to mu je Wenger namijenio sad, to je i Cesc rekao da ce igrati(nesto kao svi traze zamjenu za mene, a tu je Jack, a Cesc je u Arsenalu igrao AMF). Zbog toga mislim da ce Jack igrati AMF, jos prosle godine je dobro to igrao(u pripremnim). Cazorla bi mogao biti tipa Pires, a Gervinho je po meni najbolje krilo u Arsenalu.
Druga postava:
_____Fabianski_____
Jenk-Mert-Kyle-Santos
____Ramsey-Coq____
______OX__________
Theo_________Podolski
______Van Moron_____
Stoperski par iz ove druge postave bih ja licno koristio protiv Stoke Citya i slicnih ekipa, jer su dosta visoki. Ox bi dobivao veliku minutazu, kao i rezervna krila. Van Moron je na klupi iz nekoliko stvari, sto ej moron,odnosno odnos prema dresu, te zato sto smatram da nece ponoviti ovu sezonu, u tome ce ga sprijeciti ili losa forma, ili povrede ili to sto bi Arsenal sad malo vise trebao igrati i na druge igrace.
Da ti nije tog "morona" sada bi gledao utakmicu za ulazak u EL, nesto ovako: "Arsenal : Zeta" ili slicno.
Meni je krajnje neozbiljno spominjati nesto tako, "odnos prema dresu" cak i kad je PL BiH u pitanju. Malo mi vise naginje na djeciju diskusiju. Ono, kad djeca ne shvataju da se fudbal igra ne samo iz ljubavi nego da se zele pare i trofeji i onda pljuju svakog ko ode ili zeli otici iz ovog ili onog razloga.
Robin van Persie je u najtezoj godini Arsenal doveo do Lige Prvaka. Znaci, najveci je krivac sto je Arsenal (da kazem) prezivio kad je bilo najteze. U zadnjih 10 godina Arsenal nikad losiji nije bio ali ce ipak igrati LP.
Ako ti ne znas biti ZAHVALAN, onda je tvoj odnos prema dresu u najmanju ruku razocaravajuci.
Ne moze ovaj Podolski odigrati ni 30 % od sezone, od njega se nista ocekivati ne moze, bolje da su vratili malog starog rusa, Cazorla je sjajno pojecanje.. samo da ne bude povr. 

Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.
- Londonarsenal
- Kontakt:
Biti ce ove sezone vise rotacija u timu nego predhodnih i necemo morati zavisiti od forme tipa igraca Wallcota sto je i bio najveci nedostatak. Medjutim sada smo poprilicno popunjeni na svim pozicijama, jedino pozicija RvP-a , ali i ako ode vjerujem da Wenger nece docekati sezonu nespreman. Ovu sigurno nece jer je osjetio da mora da pojaca ekipu i da 4. pozicija vise uopste nije sigurna, ali kako smo se pojacali mogu se ocekivati trofeji. U sutrasnjoj utakmici mnogo toga cemo znati vjerujem lijepog i pozitivnog i ocekujem dobar rezultat i barem jedan pogodak pojacanja 

- red devil88
- Kontakt:
Konacno da se i Arsenal fino pojaca bice ovo jako zanimljiva sezona, jedva cekam da pocne 

Glory Glory Man United !!! 

Ne kontam vaš način razmišljanja kad kažete Wilshereu dat kapitensku traku.
Ok ljubav prema klubu i vjeronost i sve to, al brate dijete je to. Nije kapiten bit samo nosit traku.
Vermalen je,AKO se oduzme traka RvP, zaslužio da nosi. I mislim da bi on bio Savršen vođa.
Volio bi sutra vidjet formaciju 4:4:2 al čisto sumnjam, uglavnom jedva čekam utakmicu, da vidimo da pojačanja.
Ok ljubav prema klubu i vjeronost i sve to, al brate dijete je to. Nije kapiten bit samo nosit traku.
Vermalen je,AKO se oduzme traka RvP, zaslužio da nosi. I mislim da bi on bio Savršen vođa.
Volio bi sutra vidjet formaciju 4:4:2 al čisto sumnjam, uglavnom jedva čekam utakmicu, da vidimo da pojačanja.
Vođa zna.
Moj izbor kapitena je jasan: Bacary Sagna. Ako Alek ne ode, onda on treba da bude zamjena. Njih dvojca mi odudaraju nekako od ostatka tima svojom profesionalnošću (takođe i Tomas, al' ne mogu ga staviti ispred ove dvojce, da ga jbš).
Doveli smo fino pojačanje u vidu Cazorle, iako i dalje mislim da je Giroud naše najveće pojačanje. Za Lukasa sam i ja jako, jako, jako skeptičan. Slabija verzija Robina i ne znam šta nam je trebao, al' otom potom.
Ako ode Song, onda se nameće jedno jedino riješenje: Yann M'Villa. Sve drugo bi bio korak unazad. Čak bih i pristao na odlazak Songa, ako bi to bio uslov da se dovede Yann.
Sahin mi je simpatično pojačanje (ako se ostvari). Kada bi on došao, uz mogućnost otkupa, to bi za mene bilo najveće pojačanje u zadnjih par godina. Ne samo zato što vjerujem da bi jako pojačao Arsenal, nego zato što vjerujem da bi jako oslabio i Tottenham.
I tek da dodam kako mislim da se najzad jasno isprofilirala nova četvorka engleskog fudbala: City, Chelsea, United i Arsenal. Mislim da ih kvalitetom, a i svime drugo što ima uticaja na sadašnjost, niko ni približno više ne dostiže.
PS. Dugo sam bio odustan, od povratka iz Kine nisam ništa više pratio u vezi Arsenala, je l' slučajno Giroud odigrao koju tekmu, ako ih je uopće i bilo? I kad je naredna prijateljska, ako ih nismo "ispucali"?
Doveli smo fino pojačanje u vidu Cazorle, iako i dalje mislim da je Giroud naše najveće pojačanje. Za Lukasa sam i ja jako, jako, jako skeptičan. Slabija verzija Robina i ne znam šta nam je trebao, al' otom potom.
Ako ode Song, onda se nameće jedno jedino riješenje: Yann M'Villa. Sve drugo bi bio korak unazad. Čak bih i pristao na odlazak Songa, ako bi to bio uslov da se dovede Yann.
Sahin mi je simpatično pojačanje (ako se ostvari). Kada bi on došao, uz mogućnost otkupa, to bi za mene bilo najveće pojačanje u zadnjih par godina. Ne samo zato što vjerujem da bi jako pojačao Arsenal, nego zato što vjerujem da bi jako oslabio i Tottenham.
I tek da dodam kako mislim da se najzad jasno isprofilirala nova četvorka engleskog fudbala: City, Chelsea, United i Arsenal. Mislim da ih kvalitetom, a i svime drugo što ima uticaja na sadašnjost, niko ni približno više ne dostiže.
PS. Dugo sam bio odustan, od povratka iz Kine nisam ništa više pratio u vezi Arsenala, je l' slučajno Giroud odigrao koju tekmu, ako ih je uopće i bilo? I kad je naredna prijateljska, ako ih nismo "ispucali"?
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
-
- Kontakt:
Sutra vs Koln je zadnja prijateljska !
da te ne citiram. Blago tebi bio u Kini
.
nije nijedno pojačanje igralo još, sutra igraju protiv Kelna
.
A što se tiče kapitena, pa nije loša ni ta opcija. Uglavnom treba neko bit ozbiljan i oštar kapiten.
Sve to nakon rješenja statusa Van Persija, koji će izgleda ostati.

nije nijedno pojačanje igralo još, sutra igraju protiv Kelna

A što se tiče kapitena, pa nije loša ni ta opcija. Uglavnom treba neko bit ozbiljan i oštar kapiten.
Sve to nakon rješenja statusa Van Persija, koji će izgleda ostati.
Vođa zna.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Tony Adams je kao dijete primio kapitensku traku, a bio je alkos zesci. Nema to veze, jednostavno neki su bolji za kapitena od drugih. Jack borbom sve nadoknadjuje, i zato je zasluzio.
@Samo Zeljo, nekad kasnije cu ti objasniti, sad mi je mrsko ne zelim da kvarim Celikovu pobjedu bezveznom raspravom.
@Samo Zeljo, nekad kasnije cu ti objasniti, sad mi je mrsko ne zelim da kvarim Celikovu pobjedu bezveznom raspravom.
Celik!3,2,2.

Arsenalovog povratka iz Kine.

Arnelinho je napisao/la:![]()
Arsenalovog povratka iz Kine.

ja kontam imamo nekog ozbiljnog tipa na forumu

Vođa zna.
Budi siguran da neću ovde prosipat zjale, ako jednog dana dobacim do Kine. Kako sad stvari stoje, jedino da iskopam rupu do Kine, eto tako mogu otići tamo. 

.
PS. Dugo sam bio odustan, od povratka iz Kine nisam ništa više pratio u vezi Arsenala, je l' slučajno Giroud odigrao koju tekmu, ako ih je uopće i bilo? I kad je naredna prijateljska, ako ih nismo "ispucali"?[/quote]
Imas sutra protiv Kelna u 17h na SPORTKLUBU
PS. Dugo sam bio odustan, od povratka iz Kine nisam ništa više pratio u vezi Arsenala, je l' slučajno Giroud odigrao koju tekmu, ako ih je uopće i bilo? I kad je naredna prijateljska, ako ih nismo "ispucali"?[/quote]
Imas sutra protiv Kelna u 17h na SPORTKLUBU

Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
- Marsal
- Kontakt:
Tony Adams, naš najveći kapiten u povijesti je traku dobio sa 18 godina, a pogledajte kakve su ikone bile u sastavu sa njim. Jack ima 20 i ne vidim zašto to ne bi mogao ponoviti, on jeste dijete, ali fudbalski je odrastao.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Osvoji Farah jos jednu zlatnu medalju.Krenulo topnike na olimpijadi pravo. 

Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !
Evo Walcott najbolji u bacanju koplja

#RVP is officially a #MUFC player. Successful talks were finalised late this evening and the medical date is confirmed!
Jedi kaku.
Jedi kaku.

Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !
-
- Kontakt:
Odakle ti ovo ?Konfucije je napisao/la:#RVP is officially a #MUFC player. Successful talks were finalised late this evening and the medical date is confirmed!
Jedi kaku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.