AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: AC Milan
3 izmjene a debil Fofana još igra.
Ma lose je ovo sve,iskreno imao sam neki i osjecaj da gubimo ovo. Jednostavno ova sezona i sve ovo u i oko kluba je trulo tako da
Ma najvažnije da niste primili gol prekasno (85'+), ovako Sergio ima dovoljno vremena da im je*e mater ili šta već uradi pa preokrenu
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Jbo te Felix ne zna loptu pogodit kad god je u izglednoj prilici
Il Club più titolato al mondo!
-
- Kontakt:
Ne znam je li to do trenera ali nedopustivo je da se slobodan udarac 40 metara od protivničkog 16ca izvodi tako da se lopta vraća u svoju zadnju liniju i to još u trenucima kad gubiš.
Pa mi akcije normalne nismo napravili
Krila-invalidi...

Nismo mi godinama napravili normalne akcije...
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Napadamo pogresnog golmana sve ga yeblo, mrki je nas.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Ma i bolje da ne osvoje, bilq bi prica uspjesna sezona bla bla, a mi za goli qurac
Onu kubu od poslje intera mu treba u su*pak zavalit i neka djuska...
Gubis u finalu 0-1 niti napadas,niti organizujes neke akcija,ama bas nista,kao da vodis i cuvas rezultat... ovo ako je dobro,ondna ne znam ti sta
Gubis u finalu 0-1 niti napadas,niti organizujes neke akcija,ama bas nista,kao da vodis i cuvas rezultat... ovo ako je dobro,ondna ne znam ti sta
Treba ga ostaviti, da pokusa sljedecu sezonu da odradi pripreme kako Bog zapovjeda....
Koga ostavit ? HAHAHAHAHAH pa vi niste normalni
Popušili se šta Sinane???
Dobro je, usrali se ko i do sad kad je najbitnije, Dinamo, Feyenord, Bologna. Igra nam na sve lici samo na fudbal ne.
Ni ovaj miki maus kup ne mogu uzeti, kakav pad nekoc sampiona. Sto je najgore, neki bi cak ovog i ostavili na klupi, e nismo bolje ni zasluzili.
Nista, sad 60M od Citiya za Tidzu i da nadoknadimo stetu, ipak glavno je ne biti u minusu, ybes ove trofeje i historiju.
Ni ovaj miki maus kup ne mogu uzeti, kakav pad nekoc sampiona. Sto je najgore, neki bi cak ovog i ostavili na klupi, e nismo bolje ni zasluzili.
Nista, sad 60M od Citiya za Tidzu i da nadoknadimo stetu, ipak glavno je ne biti u minusu, ybes ove trofeje i historiju.
Zadnja izmjena: milanist, dana/u 14 maj 2025, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Nisam mogao gledati, mada nisam ni htio jer sam imao predosjećaj da će ovako završiti. Kako je sezona počela, tako je upravo i završila jednim velikim fejlom. 
Naravno, usrani vlasnik se ni za ovu utakmicu nije udostojio pojaviti. Da li neko zna kad je taj čovjek uopšte bio na tribinama zadnji put?

Naravno, usrani vlasnik se ni za ovu utakmicu nije udostojio pojaviti. Da li neko zna kad je taj čovjek uopšte bio na tribinama zadnji put?
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Pored toliko trenera sto smo mogli dovesti,mi ovog idiota dovedemo ? Dodje Djed Ranieri u Romu,preporodi je..Dodje onaj u Napoli,eno ih ganjaju se za titulu... Sta smo mi ? Kurcina obicna
- crvenocrni
- Kontakt:
Promijeniti vlasnike, upravu, trenera i nekih 20ak igrača, ostalo je manje više ok...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.