žao mi je sparsa, ali mi kao nekoga ko voli reprezentaciju i KK Bosnu, više odgovara Kakanj pa ću znati da će barem jedan dva igrača da se razvijajuFoSte95 je napisao/la:po svemu sudeći zasada Kakanj i Zrinjski idu u ABA2 ligu
KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Royal
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Reci mi šta je bilo s onom idejom da Sparsi postanu Željezničar? je li to uopšte bilo ozbiljno ili su to samo bile izmišljotine? jer to je u stvari bila i jedina šansa da se stvori neki ozbiljan klub, ovako to je samo škola košarke.nerminh74 je napisao/la: žao mi je sparsa, ali mi kao nekoga ko voli reprezentaciju i KK Bosnu, više odgovara Kakanj pa ću znati da će barem jedan dva igrača da se razvijaju
to je bilo više izbačeno da se vidi reakcijaSebulba je napisao/la:Reci mi šta je bilo s onom idejom da Sparsi postanu Željezničar? je li to uopšte bilo ozbiljno ili su to samo bile izmišljotine? jer to je u stvari bila i jedina šansa da se stvori neki ozbiljan klub, ovako to je samo škola košarke.nerminh74 je napisao/la: žao mi je sparsa, ali mi kao nekoga ko voli reprezentaciju i KK Bosnu, više odgovara Kakanj pa ću znati da će barem jedan dva igrača da se razvijaju
ali željo je htijeo previše, a da da skoro samo ime i neke velike pare, a selimovići nisu baš da predaju kompletan projekt nekom u ruke i ako su se tada bili malo zasitili košarke + fudbalski klub im je tada bio balast oko vrata
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Ne volim ni Sparse, ni Selimoviće, ali pretpostavio sam da je to do ljudi koji vode SD Željezničar, jer da nešto vrijede sami bi obnovili svoje dvije nekad vrlo uspješne sekcije.nerminh74 je napisao/la: to je bilo više izbačeno da se vidi reakcija
ali željo je htijeo previše, a da da skoro samo ime i neke velike pare, a selimovići nisu baš da predaju kompletan projekt nekom u ruke i ako su se tada bili malo zasitili košarke + fudbalski klub im je tada bio balast oko vrata
Što se Bosne tiče, opet solidna utakmica za razliku od one u Širokom, sve u svemu još jedna vrlo mučna sezona i vrlo teško da mogu nešto značajnije napraviti do kraja.
- L' Imperator
- Kontakt:
Rano je još o tome pričati, bar što se Kaknja tiče. Slabi smo na gostovanjima, a slijede nam tri uzastopna. Prvo je protiv Bosne i tu ćemo vidjeti imamo li kvaliteta za Drugu ABA ligu.FoSte95 je napisao/la:po svemu sudeći zasada Kakanj i Zrinjski idu u ABA2 ligu
#samoRudar #zauvijek
-
- Kontakt:
Aba 2 Zrinjski i Siroki..Aba1 Igokea...Tri kluba rasadnik buducih reprezentativaca BiH 

U zrinskm zaigraju neki potencijalni i bivsi reprezentativci, tipa knezevic, demic i princkonjicanin01 je napisao/la:Aba 2 Zrinjski i Siroki..Aba1 Igokea...Tri kluba rasadnik buducih reprezentativaca BiH
U igokei trenutno su glogovac i gajic, a mali talic je na pozajmici u kaknju
U sirokom je trenutno loncar
Nema teoretske šanse da Široki ode u ABA2 ligukonjicanin01 je napisao/la:Aba 2 Zrinjski i Siroki..Aba1 Igokea...Tri kluba rasadnik buducih reprezentativaca BiH

Washington odličan, Đelmo solidan, Maksim pomalo izgubljen, valjda ćemo dobiti ovo 

Kao da se u Kaknju igra puna mala dvorana gostujucih navijaca.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ništa novo. Odavno je tako.miky_hz je napisao/la:Kao da se u Kaknju igra puna mala dvorana gostujucih navijaca.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
Izgleda da su raskinuli sa Jazvinom ,mislim da ni mjesec nije bio tu 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Šteta, bez obzira na godine mogao je biti od koristi, znači li to da se cirkus nastavlja sa odlascima i dolascima ?! 

Večeras je odigran sarajevski derbi u košarci, a Bosna Royal je rezultatom 82:69 razbila ekipu Sparsa.
Sa ovim Washingtonom se opasno ubolo i danas je razvalio 23 poena,i Sturanovic je ubacio isto 23.

Sa ovim Washingtonom se opasno ubolo i danas je razvalio 23 poena,i Sturanovic je ubacio isto 23.
Samo užasno kratak roster ima Bosna, gotovo cijelu utakmicu igra jedna petorka, ovi štu uđu povremeno samo statiraju.
Zadnja izmjena: Sebulba, dana/u 12 apr 2018, 22:28, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Kada bi uvezali 3 pobjede poslije Igokee bilo bi odlicno.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Možda iznenade (ponovo) protiv Igokee! 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Kad bi se Igokea mlatnula večeras, mada teško. Ali ko zna 

Trenutno korisnika/ca: bihfanaticos66788 i 4 gosta.