Vrh, ljudina i po. Dobar prema studentima, mozes mu uvijek doci i pitati sta ti treba, materijal i spisak pitanja ti sve posalje na mail, ne vuces ispite vec kada ucis 99% polazes. Daje ti ovako zadace da uradis i onda mu dodjes i prezentujes sta si uradio i dobijes bodove. Najbolje sto nije nikad nervozan ..Federer17 je napisao/la:Pa je l' otvoren i na Malinama neki fakultet, skoro sam to cuo od nekog? Mozda je ovo i dobro, snizit ce kriterije nama koji se ubijamo ne bi l' sta polozili
@Tuzlak, kakav je Kasapovic na FET-u, imam nekakvih rodbinskih veza s njim?
Studiranje
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Studiranje
Ma vjerujem ti, vjernik covjek, sta da ti pricamtuzlak1987 je napisao/la:
Vrh, ljudina i po. Dobar prema studentima, mozes mu uvijek doci i pitati sta ti treba, materijal i pitanja ti sve posalje na mail, ne vuces ispite vec kada ucis 99% polazes. Daje ti ovako zadace da uradis i onda mu dodjes i prezentujes sta si uradio i dobijes bodove. Najbolje sto nije nikad nervozan ..

Samo nek nam trpaju, kad' smo idioti pa šutimo... 

- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma dobar je, nije samo u teoriji jak vec zna i projektovat i jak je oko mreza. Ima u malom prstu telekomunikacije.Federer17 je napisao/la:Ma vjerujem ti, vjernik covjek, sta da ti pricamtuzlak1987 je napisao/la:
Vrh, ljudina i po. Dobar prema studentima, mozes mu uvijek doci i pitati sta ti treba, materijal i pitanja ti sve posalje na mail, ne vuces ispite vec kada ucis 99% polazes. Daje ti ovako zadace da uradis i onda mu dodjes i prezentujes sta si uradio i dobijes bodove. Najbolje sto nije nikad nervozan ..Ja sam se znao s njim kad sam bio mali i kada je on dolazio, sad ga vidim u gradu i glupo mi pric, mislit ce odmah covjek da mi nesto treba.
S mojim dajdzom je vrh jaran, bas se druze, zajedno u domu ja mislim bili, samo sto je jedan medicinu, drugi etf, ali su i dan danas u ekstra odnosima. Meni je bilo fascinantno kako se covjek, relativno mlad, tako probi do vanrednog profesora (je l' bi?), a nema sigurno nikog iza sebe da ga gura. Je li i kao strucnjak dobar kao sto je dobar covjek (iako je po meni ta ljudskost sigurno bitnija)?
Valjda ja i magistrirao i doktorirao u Zagrebu, a ne ovdje sto je plus.
Ma isto ko da nemamo damu da izdajemo, kad se sjetim prije pobuna i "strajka" studenata, bude masa ljudi čak i roditelji dodju. Sad ne do Bog ako kasne rezultati 2 sedmice mi se pokrijemo ušima(suti poništit' će nam sve neće niko proc). Neki profesori su se stvarno okurazili.NKMramor je napisao/la:Samo nek nam trpaju, kad' smo idioti pa šutimo...
Ja iskreno već 3 puta obnavljam 1.godinu i sramota me, ko da sam glup. A ubi se od učenja, osjedio, kosa mi počela opadati. Ako ne uvedu koliziju ja odo trazit pos'o, mozda kasnije opet upišem(kad dodjem tobe).
Sta studiras?ChaosX je napisao/la:Ma isto ko da nemamo damu da izdajemo, kad se sjetim prije pobuna i "strajka" studenata, bude masa ljudi čak i roditelji dodju. Sad ne do Bog ako kasne rezultati 2 sedmice mi se pokrijemo ušima(suti poništit' će nam sve neće niko proc). Neki profesori su se stvarno okurazili.NKMramor je napisao/la:Samo nek nam trpaju, kad' smo idioti pa šutimo...
Ja iskreno već 3 puta obnavljam 1.godinu i sramota me, ko da sam glup. A ubi se od učenja, osjedio, kosa mi počela opadati. Ako ne uvedu koliziju ja odo trazit pos'o, mozda kasnije opet upišem(kad dodjem tobe).
MašinskiFederer17 je napisao/la:
Sta studiras?
Pa vidi nek te neko ovdje mozda malo bolje uputi sta trebas ucit, sta se trazi kod kojeg profesora, sta otprilike daju na ispitima.. Nemoj ni slucajno da odustajes, kad procepis ovo aBd, onda ce to poslije ici puno lakse. Znam ja itekako taj osjecaj kad mislis da si glup i nisi sposoban da nesto polozis, ali sve se to prodje. Sretno ti!ChaosX je napisao/la:MašinskiFederer17 je napisao/la:
Sta studiras?
Posto pretpostavljam da si na UNTZ, ima @slatinas koji to zavrsava, popricaj s njim na PP.
Hvala drug puno, javim sta sam odlucioFederer17 je napisao/la: Posto pretpostavljam da si na UNTZ, ima @slatinas koji to zavrsava, popricaj s njim na PP.

Op opaa evo oktobra, samo sto nije hahahaha

- IlCapitano
- Kontakt:
Ne znam gdje drugo da pitam, pa evo...
Ima li neko iskustva sa ovim online poslovima od kuce tipa popunjavanje podataka, ankete, online tutoring itd?
Ima li neko iskustva sa ovim online poslovima od kuce tipa popunjavanje podataka, ankete, online tutoring itd?
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Imam ja nešto malo. Ne znam konkretno o čemu je riječ kod tebe, ali za ovo što sam ja radio (CrowdFlower, Clixsense) treba strpljenja i vremena, jer na početku siću uzimaš baš i nema puno poslova za neke niže nivoe (jer su tako ti poslovi podijeljeni), ali znam ljude koji solidne pare uzimaju, nakon što su došli do viših nivoa, gdje rade poslove koji su malo bolje plaćeni i generalno ih ima više.IlCapitano je napisao/la:Ne znam gdje drugo da pitam, pa evo...
Ja sam brzo odust'o, jer mi je pomrsko to bilo da dočekam veći nivo, nisam im'o ni vremena toliko, a nekako se random to i napreduje, nije baš striktno određeno kako dolaziš do tih viših nivoa, kako sam ja to skont'o.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Za ponovno polaganje ispita iz nepoloženih predmeta studenti dužni platiti 30 KM

-
- Kontakt:
Pa uvijek je tako za obnovuNKMramor je napisao/la:Za ponovno polaganje ispita iz nepoloženih predmeta studenti dužni platiti 30 KM![]()
![]()

Nije, bilo je 20 do prošle godine 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Mislim da je sad svaki put kad padneš po 30NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Pa uvijek je tako za obnovuNKMramor je napisao/la:Za ponovno polaganje ispita iz nepoloženih predmeta studenti dužni platiti 30 KM![]()
![]()

- Evolution87
- Kontakt:
Sta se zalite mi stoju moramo pa sutimo 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
po ispitu kad obnavljate?Evolution87 je napisao/la:Sta se zalite mi stoju moramo pa sutimo
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
jel to vazi samo za obnovu ? joj jest mi drago sto sam apsolvent sto sam obnavljao obnavljaoNKMramor je napisao/la:Mislim da je sad svaki put kad padneš po 30NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Pa uvijek je tako za obnovuNKMramor je napisao/la:Za ponovno polaganje ispita iz nepoloženih predmeta studenti dužni platiti 30 KM![]()
![]()

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
- Evolution87
- Kontakt:
Re: RE: Re: Studiranje
Svaki predmet koji se padne placa se 100kmAerials je napisao/la:po ispitu kad obnavljate?Evolution87 je napisao/la:Sta se zalite mi stoju moramo pa sutimo [emoji38]
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Trenutno korisnika/ca: BaiMai, Jabroni, VensanKasel, ŠTA_JE i 17 gostiju.