Studiranje

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

tuzlak1987
Kontakt:

Re: Studiranje

Post Postao/la tuzlak1987 » 09 sep 2016, 17:44

Federer17 je napisao/la:Pa je l' otvoren i na Malinama neki fakultet, skoro sam to cuo od nekog? Mozda je ovo i dobro, snizit ce kriterije nama koji se ubijamo ne bi l' sta polozili :mrgreen:

@Tuzlak, kakav je Kasapovic na FET-u, imam nekakvih rodbinskih veza s njim?
Vrh, ljudina i po. Dobar prema studentima, mozes mu uvijek doci i pitati sta ti treba, materijal i spisak pitanja ti sve posalje na mail, ne vuces ispite vec kada ucis 99% polazes. Daje ti ovako zadace da uradis i onda mu dodjes i prezentujes sta si uradio i dobijes bodove. Najbolje sto nije nikad nervozan ..

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 09 sep 2016, 17:51

tuzlak1987 je napisao/la:
Vrh, ljudina i po. Dobar prema studentima, mozes mu uvijek doci i pitati sta ti treba, materijal i pitanja ti sve posalje na mail, ne vuces ispite vec kada ucis 99% polazes. Daje ti ovako zadace da uradis i onda mu dodjes i prezentujes sta si uradio i dobijes bodove. Najbolje sto nije nikad nervozan ..
Ma vjerujem ti, vjernik covjek, sta da ti pricam :P Ja sam se znao s njim kad sam bio mali i kada je on dolazio, sad ga vidim u gradu i glupo mi pric, mislit ce odmah covjek da mi nesto treba. :D S mojim dajdzom je vrh jaran, bas se druze, zajedno u domu ja mislim bili, samo sto je jedan medicinu, drugi etf, ali su i dan danas u ekstra odnosima. Meni je bilo fascinantno kako se covjek, relativno mlad, tako probi do vanrednog profesora (je l' bi?), a nema sigurno nikog iza sebe da ga gura. Je li i kao strucnjak dobar kao sto je dobar covjek (iako je po meni ta ljudskost sigurno bitnija)?

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 09 sep 2016, 17:52

Samo nek nam trpaju, kad' smo idioti pa šutimo... :D

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 09 sep 2016, 17:56

Federer17 je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:
Vrh, ljudina i po. Dobar prema studentima, mozes mu uvijek doci i pitati sta ti treba, materijal i pitanja ti sve posalje na mail, ne vuces ispite vec kada ucis 99% polazes. Daje ti ovako zadace da uradis i onda mu dodjes i prezentujes sta si uradio i dobijes bodove. Najbolje sto nije nikad nervozan ..
Ma vjerujem ti, vjernik covjek, sta da ti pricam :P Ja sam se znao s njim kad sam bio mali i kada je on dolazio, sad ga vidim u gradu i glupo mi pric, mislit ce odmah covjek da mi nesto treba. :D S mojim dajdzom je vrh jaran, bas se druze, zajedno u domu ja mislim bili, samo sto je jedan medicinu, drugi etf, ali su i dan danas u ekstra odnosima. Meni je bilo fascinantno kako se covjek, relativno mlad, tako probi do vanrednog profesora (je l' bi?), a nema sigurno nikog iza sebe da ga gura. Je li i kao strucnjak dobar kao sto je dobar covjek (iako je po meni ta ljudskost sigurno bitnija)?
Ma dobar je, nije samo u teoriji jak vec zna i projektovat i jak je oko mreza. Ima u malom prstu telekomunikacije.
Valjda ja i magistrirao i doktorirao u Zagrebu, a ne ovdje sto je plus.

ChaosX
Kontakt:

Post Postao/la ChaosX » 10 sep 2016, 12:40

NKMramor je napisao/la:Samo nek nam trpaju, kad' smo idioti pa šutimo... :D
Ma isto ko da nemamo damu da izdajemo, kad se sjetim prije pobuna i "strajka" studenata, bude masa ljudi čak i roditelji dodju. Sad ne do Bog ako kasne rezultati 2 sedmice mi se pokrijemo ušima(suti poništit' će nam sve neće niko proc). Neki profesori su se stvarno okurazili.

Ja iskreno već 3 puta obnavljam 1.godinu i sramota me, ko da sam glup. A ubi se od učenja, osjedio, kosa mi počela opadati. Ako ne uvedu koliziju ja odo trazit pos'o, mozda kasnije opet upišem(kad dodjem tobe).

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 10 sep 2016, 12:44

ChaosX je napisao/la:
NKMramor je napisao/la:Samo nek nam trpaju, kad' smo idioti pa šutimo... :D
Ma isto ko da nemamo damu da izdajemo, kad se sjetim prije pobuna i "strajka" studenata, bude masa ljudi čak i roditelji dodju. Sad ne do Bog ako kasne rezultati 2 sedmice mi se pokrijemo ušima(suti poništit' će nam sve neće niko proc). Neki profesori su se stvarno okurazili.

Ja iskreno već 3 puta obnavljam 1.godinu i sramota me, ko da sam glup. A ubi se od učenja, osjedio, kosa mi počela opadati. Ako ne uvedu koliziju ja odo trazit pos'o, mozda kasnije opet upišem(kad dodjem tobe).
Sta studiras?

ChaosX
Kontakt:

Post Postao/la ChaosX » 10 sep 2016, 12:47

Federer17 je napisao/la:
Sta studiras?
Mašinski

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 10 sep 2016, 12:56

ChaosX je napisao/la:
Federer17 je napisao/la:
Sta studiras?
Mašinski
Pa vidi nek te neko ovdje mozda malo bolje uputi sta trebas ucit, sta se trazi kod kojeg profesora, sta otprilike daju na ispitima.. Nemoj ni slucajno da odustajes, kad procepis ovo aBd, onda ce to poslije ici puno lakse. Znam ja itekako taj osjecaj kad mislis da si glup i nisi sposoban da nesto polozis, ali sve se to prodje. Sretno ti!

Posto pretpostavljam da si na UNTZ, ima @slatinas koji to zavrsava, popricaj s njim na PP.

ChaosX
Kontakt:

Post Postao/la ChaosX » 11 sep 2016, 22:51

Federer17 je napisao/la: Posto pretpostavljam da si na UNTZ, ima @slatinas koji to zavrsava, popricaj s njim na PP.
Hvala drug puno, javim sta sam odlucio :thumbup:

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 12 sep 2016, 12:07

Op opaa evo oktobra, samo sto nije hahahaha :D :D

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 12 sep 2016, 18:46

Ne znam gdje drugo da pitam, pa evo...

Ima li neko iskustva sa ovim online poslovima od kuce tipa popunjavanje podataka, ankete, online tutoring itd?
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 12 sep 2016, 19:00

IlCapitano je napisao/la:Ne znam gdje drugo da pitam, pa evo...

Ima li neko iskustva sa ovim online poslovima od kuce tipa popunjavanje podataka, ankete, online tutoring itd?
Imam ja nešto malo. Ne znam konkretno o čemu je riječ kod tebe, ali za ovo što sam ja radio (CrowdFlower, Clixsense) treba strpljenja i vremena, jer na početku siću uzimaš baš i nema puno poslova za neke niže nivoe (jer su tako ti poslovi podijeljeni), ali znam ljude koji solidne pare uzimaju, nakon što su došli do viših nivoa, gdje rade poslove koji su malo bolje plaćeni i generalno ih ima više.

Ja sam brzo odust'o, jer mi je pomrsko to bilo da dočekam veći nivo, nisam im'o ni vremena toliko, a nekako se random to i napreduje, nije baš striktno određeno kako dolaziš do tih viših nivoa, kako sam ja to skont'o.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 13 sep 2016, 19:46

Za ponovno polaganje ispita iz nepoloženih predmeta studenti dužni platiti 30 KM :urnebes: :urnebes: :clap:

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 13 sep 2016, 20:16

NKMramor je napisao/la:Za ponovno polaganje ispita iz nepoloženih predmeta studenti dužni platiti 30 KM :urnebes: :urnebes: :clap:
Pa uvijek je tako za obnovu :mrgreen:

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 13 sep 2016, 20:19

Nije, bilo je 20 do prošle godine :mrgreen:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 13 sep 2016, 21:00

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
NKMramor je napisao/la:Za ponovno polaganje ispita iz nepoloženih predmeta studenti dužni platiti 30 KM :urnebes: :urnebes: :clap:
Mislim da je sad svaki put kad padneš po 30 :urnebes:

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 13 sep 2016, 21:42

Sta se zalite mi stoju moramo pa sutimo :lol:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 13 sep 2016, 21:44

Evolution87 je napisao/la:Sta se zalite mi stoju moramo pa sutimo :lol:
po ispitu kad obnavljate?
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 13 sep 2016, 22:47

NKMramor je napisao/la:
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
Mislim da je sad svaki put kad padneš po 30 :urnebes:
jel to vazi samo za obnovu ? joj jest mi drago sto sam apsolvent sto sam obnavljao obnavljao :D
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Evolution87
Kontakt:

Re: RE: Re: Studiranje

Post Postao/la Evolution87 » 13 sep 2016, 22:53

Aerials je napisao/la:
Evolution87 je napisao/la:Sta se zalite mi stoju moramo pa sutimo [emoji38]
po ispitu kad obnavljate?
Svaki predmet koji se padne placa se 100km
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: BaiMai, Jabroni, VensanKasel, ŠTA_JE i 17 gostiju.