2014/2015 NBA Sezona
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2014/2015 NBA Sezona
Respect za pobjedu, svaka cast
drago mi je zbog druge najvece fransize u ligi.

BIHfan je napisao/la:Jelan Rose haman ne misli da je James top 10
Njegovih top 10 MJ, Russel, Magic, Bird, Jabbar, Shaq, Kobe, Wilt, Duncan i Hakeem
tu je negdje i james,sve je stvar ukusa
Vjerovatno se rodio sa tetovazom Bostona kod srca, a zatim sa 18 godina zavjetovao u manastiru da ce im uvijek biti vjeran i da ce ih napustiti samo kada to urade KD i Pierce. Medjutim, stigla mu je od Boga ostra kazna u vidu jos jednog prstena i zbog toga se sada povukao i redovno pije tablete za smirenje zbog silnih komentara kako je izdajnik.Guarin14 je napisao/la:Ma ja ba, ispao gospodin, sta fali otici kod glavnog konkurenta za manje para, posteno..nista cudno, ionako velicina velica Jamesa ( pa me nista ne iznenadjuje) pa da je ostao tu jos jednu godinu kao sto su uradili KG, Truth i Doc niko mu A ne bi rekao ali ode p.izda, nego se posrao u lice svima onima kojima je bio zakletva, a o timskim kolegama da ne pricam.
Fidelito : Imas poseban podforum za kladionicu, sto se tice listica, moze biti da uleti svih 5 a i da prodje svih 5 da znamo, bili bi milioneri, od tvojih parova na jednom listicu i ja imam Gasola manje ali na drugom imam Ibaku vise.
P.S. Adriano nista protiv Cavsa, Irvinga i Lovea, ali znas da kraljicu ne podnosim
Covjek ima bolesnu ambiciju da bude najbolji. Ko to ne moze shvatiti ocigledno se zadovoljava sa manjim.. jer na kraju krajeva, nekome su bitnije pare a nekome titule. Da nije bilo te zelje on vjerovatno nikada ne bi ni bio u Bostonu.
[youtube][/youtube]
Ajde sto nisu svirali korake, nego jos debili iz nba.com ovo stave kao "steal of the night".

- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Realno

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
[youtube][/youtube]
That wasn't a travel, that was a journey.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Dwight se vraca veceras 

[youtube][/youtube]
i niko nista
i niko nista
- theboss_RD07
- Kontakt:
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
http://watch.nba.com/nba/video/channels ... -young.nba" onclick="window.open(this.href);return false;
NIje ni cudo sto Kobe jeb.e majke na treningu, koje budale ima u timu
NIje ni cudo sto Kobe jeb.e majke na treningu, koje budale ima u timu

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
voriorsi za cetvrtinu 39 poena
Ljudi ubise zito u ligi citavoj...A Iguodala jos nije ni poceo da igra kako zna, ili mu ovi ne dozvoljavaju?
JHam je napisao/la:Ljudi ubise zito u ligi citavoj...A Iguodala jos nije ni poceo da igra kako zna, ili mu ovi ne dozvoljavaju?
plus lee nije ni minute igrao ove sezone
odbrana ce im biti losija kad se Lee vratifilip13 je napisao/la:
alemsa je napisao/la:odbrana ce im biti losija kad se Lee vratifilip13 je napisao/la:
istina
alemsa je napisao/la:odbrana ce im biti losija kad se Lee vratifilip13 je napisao/la:
a skok i napad

pa prica je da ce pokusati Lee-ija na klupu staviti ako mognu (ipak ugovor), Green im igra fino. Ako izvade Greena stave njega kao startera, odbrana i spacing ce im ispastati, ako stave Leeija na back up C, onda uzima mijesto Speightsa, koji im klupu nosi dosta vremena.lumani je napisao/la:
a skok i napad
Dodaj-oduzmi, velike minute Leeiju, znaci da ce biti losiji, ili barem se cini. No, vidjet cemo
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 13 dec 2014, 21:05, ukupno mijenjano 2 puta.
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Tito dragi. Ovo su koraci i u rukometu. Ove sudije u NBA sve smjesnije svake godine. hahahahahaha. Ne mogu se nacuditi covjece da ovo nisu svirali. A i komontatori isto ka.rine.Clutch je napisao/la:[youtube][/youtube]
That wasn't a travel, that was a journey.
Postovanje treba zaraditi.
a sudije zaštićene ko krave u indiji
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.