2014-15 NBA Off-Season

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: 2014-15 NBA Pre-Season

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 okt 2014, 02:39

mi haman opet od Rosa zavisimo..on izasao mi vise kosa nismo dali a vodili smo 1 razlike kad ga je Thibs izveo sad gubimo 10
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 21 okt 2014, 02:45

Vrlo moguće.

Imal ko da je dvocifren osim njega?
A.F.C. Bournemouth!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 okt 2014, 02:50

ma neka ne ulazi vise ovo je predsezona dosta rezultat nije bitan..bitno mi je najvise da vidim njega kako igra i kako ekipa izgleda u ovim utakmicama..za sada ok i ako gubimo 7 razlike ali dobro boze moj samo da se malo i drugi ukljuce u utakmicu
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 21 okt 2014, 07:50

Nisam gledao utakmicu, ali citam komentare i kontam Rose zabio 40, a Irving 6, te Bullsi samljeli Cavse, kad ono...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sta li je ovo Andy radio Noahu da mi je znati :D.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 21 okt 2014, 08:02

adriano_leite je napisao/la:Nisam gledao utakmicu, ali citam komentare i kontam Rose zabio 40, a Irving 6, te Bullsi samljeli Cavse, kad ono...

ama ubio Ruza nimet u njemu, laze box score :tralala:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 21 okt 2014, 08:04

miki_92 je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:Nisam gledao utakmicu, ali citam komentare i kontam Rose zabio 40, a Irving 6, te Bullsi samljeli Cavse, kad ono...

ama ubio Ruza nimet u njemu, laze box score :tralala:
Ja evo gledam highlightse i oko 15 16 poena je zabio dok ga je cuvao Delly, jest jednom izvozao Irvinga kada je ustvari razbio i Jamesa, Andya i Irvinga, pa polozio, ali sam mislio da je to bilo uvjerljivije i da su Bullsi dobili, no sta je tu je :D.

Mes Que Un Club!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 okt 2014, 08:17

Vise puta je on preko Irvinga zavrsio..doduse ovo je jedna od boljih Irvingovih utakmica protiv Bullsa..inace uvjek je tu negdje oko 10p protiv nas bio

U ostalom Rose je zavrsio na parketu 23 minute dok je Irving bio 38 koliko vec na parketu
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 21 okt 2014, 08:55

da su vas dobili,pisalo bi se kako ce vas pojesti tokom sezone :) ovako su izgubili,ali Rose je bio dobar a to je kao pobjeda :mrgreen:

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 21 okt 2014, 08:56

MVP Rose bato :mrgreen:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 21 okt 2014, 10:03

Jedino na ovom forumu da bi se nahvalio neki igrac, moras nekog drugog posrat al maksimalno. Kao Rose je zvijer a Irving odigra jednu ovakvu utakmicu u sezoni, ili Irving je tata a Rose nece nikad bit stari... Draga djeco dozovite se pameti malo, radi se o fantasticnim igracima i vjerovatno uz Paula i Russ-a najboljim jedinicama u NBA. Jedino sto je upitno u cijeloj prici su Rose-ova koljena. Nema nikakve dileme da ce on ako ostane zdrav biti ponovo kandidat za MVP-a, kao i to da bi Lebron mogao uciniti Irvinga makar jos 20% boljim igracem nego sto je ikada bio. Meni je licno kao neutralnom navijacu bilo uzivanje gledati ovu tekmu, mada odbrane jos nisu na nivou regularne sezone, a kamoli post sezone. I jedna i druga ekipa se jos dodatno moraju uigrati, mada na osnovu potencijala koji imaju, tesko da ih ko moze zaustaviti do finala istoka. A nakon toga cemo vidjeti...
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 okt 2014, 10:55

lumani je napisao/la:

da su vas dobili,pisalo bi se kako ce vas pojesti tokom sezone :) ovako su izgubili,ali Rose je bio dobar a to je kao pobjeda :mrgreen:
covjece nama je drago kad Rose igra dobro samo iz razloga jer ga iscekujemo 2 godine na parketu i svi mi se pitamo da li ce moci pruzati partijr na visokom nivou nakon svega sto je prezivio kako zbog teskih povreda za njega je potrebno da se i mentalno spremi za sve izazove koje su prd njim..prvo gledja koliko je bilo pisanja nakon SP da ne suta i td..u reprezentaciji ima drugaciju ulogu i tu se zna ko su suteri oni koji su u karijeri se oslanjali na to.
Nama je svaka dobra partija Rosa bitna i moras da razumijes,jer i tebi bi sigurno bila da imas nekog ko igra za tvoju ekipu a dozivio ovo sto je Rose dozivjeo...ono sto nas raduje to je svakako cinjenica da je na suprotnoj strani imao top playa koji je u top 5 na toj poziciji i svakako da te raduje nastup protiv jednog takvog igraca....Svi mi znamo da je Irving klasa od igraca meni je jedan od drazih sigurno,ali mi je drago kad Rose napravi nesto fino pored jega znajuci kakav je Irving i to nas svakako raduje i daje nadu da Rose se moze vratiti na all star formu sto je realno

da Cavsi i Bullsi ce svakako igrat finale istoka prepostavljam gdje svakako dajem sansu Cavsima, ali Bullsi sa Thibsom nece se predati tako lahko
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 21 okt 2014, 11:08

Cavsi su sinoc igrali RS rotaciju, to i minute dokazuju, pa prednost su stekli kad je na parketu bila kod nas rezervna petorka. Tako da govoriti ko je pobedio a ko nije je smijesno, predsezona je a mi igrali jos back-to-back utakmicu. Ali ko je god gledao utakmicu mogao je vidjeti da je Irving se poceo gubiti u odbrani dok je Rose u igri bio sto je tacno i adrianu je taj komentar znacio ko da sam ja napisao meljemo Cavse. :urnebes:

Smiri se prijatelju.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 21 okt 2014, 11:12

Dobro,kada je to Irving igrao odbranu :?: Ne napadam ja ovdje Derricka,samo vam kazem ,polako ovo je samo zagrijavanje.Jedino mi je Mirotic nesto stao u mjestu a Thibbs mu nesto skratio minute :!: :?:

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 21 okt 2014, 11:21

BIHfan je napisao/la:Cavsi su sinoc igrali RS rotaciju, to i minute dokazuju, pa prednost su stekli kad je na parketu bila kod nas rezervna petorka. Tako da govoriti ko je pobedio a ko nije je smijesno, predsezona je a mi igrali jos back-to-back utakmicu. Ali ko je god gledao utakmicu mogao je vidjeti da je Irving se poceo gubiti u odbrani dok je Rose u igri bio sto je tacno i adrianu je taj komentar znacio ko da sam ja napisao meljemo Cavse. :urnebes:

Smiri se prijatelju.
Smiren sam ja, ali mi smijesno bilo vidjeti Rose melje Irvinga, kontam jbt zivot Irving totalno podbacio, kad ono 2 poena razlike medju njima, Irving veci +/-, vise asistencija, te Cavsi dobili :D. Sto se tice rotacije Cavsa, Miller sigurno nece igrati samo desetak minuta, Delly nece igrati preko 20 minuta, bice tu i Brendan, a kako sam Blatt kaze, James, Love i Irving su veceras prvi puta bili zajedno na parketu. Obe ekipe se traze, Thibsu sigurno nece rezerve igrati preko 20 minuta, dok je Blatt iskoristio priliku da mu najbolji igraci provedu sto vise vremena zajedno na parketu.

@lumani, Irving je igrao jako dobru odbranu na Svjetskom, te je pokazao da itekako moze biti solidan defanzivac kada nije prva opcija u napadu, jer se tada ne treba cuvati za napad.

Mes Que Un Club!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 okt 2014, 11:41

adriano_leite je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:Cavsi su sinoc igrali RS rotaciju, to i minute dokazuju, pa prednost su stekli kad je na parketu bila kod nas rezervna petorka. Tako da govoriti ko je pobedio a ko nije je smijesno, predsezona je a mi igrali jos back-to-back utakmicu. Ali ko je god gledao utakmicu mogao je vidjeti da je Irving se poceo gubiti u odbrani dok je Rose u igri bio sto je tacno i adrianu je taj komentar znacio ko da sam ja napisao meljemo Cavse. :urnebes:

Smiri se prijatelju.
Smiren sam ja, ali mi smijesno bilo vidjeti Rose melje Irvinga, kontam jbt zivot Irving totalno podbacio, kad ono 2 poena razlike medju njima, Irving veci +/-, vise asistencija, te Cavsi dobili :D. Sto se tice rotacije Cavsa, Miller sigurno nece igrati samo desetak minuta, Delly nece igrati preko 20 minuta, bice tu i Brendan, a kako sam Blatt kaze, James, Love i Irving su veceras prvi puta bili zajedno na parketu. Obe ekipe se traze, Thibsu sigurno nece rezerve igrati preko 20 minuta, dok je Blatt iskoristio priliku da mu najbolji igraci provedu sto vise vremena zajedno na parketu.

@lumani, Irving je igrao jako dobru odbranu na Svjetskom, te je pokazao da itekako moze biti solidan defanzivac kada nije prva opcija u napadu, jer se tada ne treba cuvati za napad.
pa dobro brate to vise zbog Rosa jer nam je drago da se vraca u formu nista drugo svati :)..ali eto objektivno i Irving je napravio te poene uglavnom u periodu kad je nakon polovice treceg perioda i pola cetvrtog Rose bio na klupi izveo ga THIBS nakon Rosove serije i onda Irving udje u seriju od par koseva za redom..zato je gore neko i napisao Irving se nad Brooksom sad izivljava .

ma uglavnom ujeren sam da niko Cavse i Bullse nece do finala zaustaviti osim ako se ne desi koja neplanirana povreda ili nesto
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 21 okt 2014, 11:47

navijam za to finale,bice opet placa kada LeBron ustopa mr.staklenog ako mu koljena prezive do play offa :kafa:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 okt 2014, 11:55

L-Train je napisao/la:navijam za to finale,bice opet placa kada LeBron ustopa mr.staklenog ako mu koljena prezive do play offa :kafa:
svrsi li se kad ?..ako nista et na tom finalu mozes gledat svog Jamesa kako nas siluje i diraj se brate ta da ti kazem...imam osjecaj da si jedan od onih sto mozes vidjet po FB gdje na vijesti Ronalda postavljaju <3 <3 srculenca :)
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 21 okt 2014, 12:33, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 21 okt 2014, 12:07

SaltCityAttack je napisao/la:
L-Train je napisao/la:navijam za to finale,bice opet placa kada LeBron ustopa mr.staklenog ako mu koljena prezive do play offa :kafa:
svrsi se kad ?..ako nista et na tom finalu mozes gledat svog Jamesa kako nas siluje i diraj se brate ta da ti kazem...imam osjecaj da si jedan od onih sto mozes vidjet po FB gdje na vijesti Ronalda postavljaju <3 <3 srculenca :)
:clap: :lol: :lol: :lol:

Mes Que Un Club!

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 21 okt 2014, 12:40

SaltCityAttack je napisao/la:
svrsi li se kad ?..ako nista et na tom finalu mozes gledat svog Jamesa kako nas siluje i diraj se brate ta da ti kazem...imam osjecaj da si jedan od onih sto mozes vidjet po FB gdje na vijesti Ronalda postavljaju <3 <3 srculenca :)
pa vi drkate na sinocnu partiju Rosea,a meni nesto govoris :damn:

evo vam dole prijatelja @adriana koji vas podrzava,jedini vas on razumije kako je drkati 4 godine na neuspijeh :urnebes:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 21 okt 2014, 13:15

Ja navijam da ti izdrzis do ljeta sa tim nickom. :njanjanja:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.