lin-harden-durant-parsons-howard
lillard-wade-james-lee-jefferson
westbrook-bryant-anthony-love-hibbert

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
bullsi nista? oni i dalje traze svog drugog superstara?KK_Bosna je napisao/la:2016:
štetaNEZALAGANJE je napisao/la:I zvanicno potvrdjeno da se NBA finale od ove godine igra u formatu 2-2-1-1-1!
ma dobro, to sam ja onako sastavio, umjesto lina nekog solidnog playa (ionako harden igra s loptom vise od lina), a umjesto tog parsonsovog ugovora neku isto tako pouzdanu stretch-cetvorku, recimo bargnanialemsa je napisao/la:@kk bosna
To I ako se desi (mada su sanse realno minimalne). Ne vjerujem da ikako mozemo zadrzat Parsonsa. Lin I Asik bi morali 100% otic a I Parsons najvjerovatnije, zbog SC. Parsons ce dobit ugovor slijedece godine, trenutno ima najbolji ugovor u NBA po SC(za njegov kalibar). 800 hiljada godisnje
mislis treceg? noah je, ma koliko neatraktivan, medju top 5 centara u ligi koja oskudijeva istimLenBias je napisao/la:bullsi nista? oni i dalje traze svog drugog superstara?KK_Bosna je napisao/la:2016:
slazem se ja ali oni stalno pisu da im fali neki drugi superstarKK_Bosna je napisao/la:mislis treceg? noah je, ma koliko neatraktivan, medju top 5 centara u ligi koja oskudijeva istimLenBias je napisao/la:bullsi nista? oni i dalje traze svog drugog superstara?KK_Bosna je napisao/la:2016:
evo recimo ovako:
rose-curry-mbah a moute-griffin-noah
nadam se da su bullsovci zadovoljni
KK_Bosna je napisao/la:2016:
padibri mladji je svako ko ima mladu ekipu uzeo bi ga prije..li mi imamo spremnu ekipu kojoj treba suter i posebno neko ko ima muda u zavrsnici utakmice, a za Kobea znamo kakav jene trebamno puno pricat ..to sto na ovom forumu se pise svasta to je druga stvar..tacno da ko sa strane cita ovaj forum smijao bi seKK_Bosna je napisao/la:ti ne bi uzeo currya kao tog sutera koji vam treba vec "matorog" (i koji se sve epiteti vezu uz njega na ovom forumu) kobea?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.