kad_kako je napisao/la:Avdic, kao i uvijek, "objektivno" o svemu.![]()
Sretno objema ekipama, i njihovim navijacima u finalu!
heheh u pravu si

Samo kad se sjetim kako smo ja i taj edin proslavili prvu titulu miamia... alonzo, alonzo... nekad bilo...
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
kad_kako je napisao/la:Avdic, kao i uvijek, "objektivno" o svemu.![]()
Sretno objema ekipama, i njihovim navijacima u finalu!
ja smirenLenBias je napisao/la:brate, smijesno je to rekao, smiri seCarlo je napisao/la:kao i svaki rukiLenBias je napisao/la:ne treba zaboraviti da je green nosio torbe lebronu u clevelandu
Prime time baby, prime timesombrero je napisao/la:mogli su u 5 staviti da igraju...
Neka, neka. Valjaju protesti. Ako Bog da i ja sutra planiram malo otićiKobe Bryant je napisao/la:Evo sa protesta na finale, prvi put da nema za koga navijati , pa valjda cu uzivati u kosarci
Lku je Tyson precjenjen boxerRaul_64 je napisao/la:Ma vazda ista prica , o prljavoj generaciji Spursa koja mu nikad nije sjela (a ovaj jezeras dodaje kako je Horri masao bitne suteve protiv SAS-a , nebitno onaj Fisherov,faul Dirka nad Manuom,lomovi u playoffima glavnih igraca i itd.)
A jbg , sta ces
nije mu sjeo na takmicenju po FIBA pravilima
i Rose je bio najsmijesniji igrac koga je gledao , gle cuda postade MVP sezone koja je uslijedila..
I sva ta subjektivna misljenja su u redu
al o samoj kosarci malo kazu
nemam ja problema kad Gee @ispodobruca napise Miami in 5
al coek to obrazlozi sa 8 000 znakova ono
a ovdje vazda ista prica , kao da i ne gledaju same utakmice..
I ja isto, treba to podrzatiCarlo je napisao/la:Neka, neka. Valjaju protesti. Ako Bog da i ja sutra planiram malo otićiKobe Bryant je napisao/la:Evo sa protesta na finale, prvi put da nema za koga navijati , pa valjda cu uzivati u kosarci
Ja sam siguran da je lik prostudirao svakog igraca Heata, njihovu igru, onda svaku manu od svakog igraca zna. Bas radi tog, previse je pametan, a sad da je Heat neka zafrkana ekipa sa malo mana i nije bas.Carlo je napisao/la:Pop je trener koji je previše pametan da bi izgubio finale. Ja mislim da će ovo Spursi uzeti.
Ma ja. Biće ovo zanimljiva serija.BIHfan je napisao/la:Ja sam siguran da je lik prostudirao svakog igraca Heata, njihovu igru, onda svaku manu od svakog igraca zna. Bas radi tog, previse je pametan, a sad da je Heat neka zafrkana ekipa sa malo mana i nije bas.Carlo je napisao/la:Pop je trener koji je previše pametan da bi izgubio finale. Ja mislim da će ovo Spursi uzeti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.