Neka je Fortuna dobila, onda su oborili rekord po posjećenosti u trećoj ligi sa 54.000 gledaoca, tako barem mislim, da hoće u Bundesligu, Dusseldorf to zaslužuje kao grad, a u hokeju su uvijek jaki bili, sada počeli i u fudbalu.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Neutral je napisao/la:Čestitam na osvojenom dobitku.
Neka je Fortuna dobila, onda su oborili rekord po posjećenosti u trećoj ligi sa 54.000 gledaoca, tako barem mislim, da hoće u Bundesligu, Dusseldorf to zaslužuje kao grad, a u hokeju su uvijek jaki bili, sada počeli i u fudbalu.
e jbg-aEmirTM87 je napisao/la:zna li neko gdje mogu pratiti koliko je ovaj lebron james dao koseva ali da ne gledam utakmicu
hahha...evo nasao ..ne treba ..ma google je cudo19TM87 je napisao/la:e jbg-aEmirTM87 je napisao/la:zna li neko gdje mogu pratiti koliko je ovaj lebron james dao koseva ali da ne gledam utakmicu
aj poslusacu te neutral , al nema u premieru beasly ova 2 imaju i dodacu jos lal hendikep 1 i valjda prodeNeutral je napisao/la:Ne mogu vjerovati da su stavili na Beasley-a 15.5 poena . Igrajte da će postići više od 15.5 poena. Pa ljudi moji samo on i Wade igraju tamo u Miami-u, a još domaća utakmica i to protiv ekipe koja ne igra odbranu. To je par za veliki ulog![]()
Ono zanimljivije je da nije postigao preko 15.5 poena u posljedne 3 utakmice, pa mislim da je upravo ova utakmica prilika za to.
Još dva para od mene je duel Oklohame i Kingsa. Kevin Durant više od 29.5 poena, te Evans više od 20.5. Naložiti će se ova dva mlada igrača jedan od drugoga, željni su dokazivanja.
Durant je mislim tu najnesigurniji ali eto![]()
3x + 1.85, to je kvota oko 6.3, pa na 5km uloga je nešto malo više od 30km. Mislim valja riskirati nekad.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.