EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Posto se ocekuje pobjeda Srbije protiv Latvije i Litvanaca protiv Crne Gore to znaci samo jedno a to je da mi sutra prolazimo SAMO sa pobjedom protiv Litvanaca, tako da bi se moglo desiti da opet ispadnemo zbog jednog 'glupog' poraza protiv Latvije, slicno kao proslo prvenstvo protiv Finske, ali eto kad vidim nase zadnje dvije tekme mozemo se i trebamo se nadati da Litvance mozemo pobijediti
Pyro is not a crime !
- tuzlak1987
- Kontakt:
Upravo ali oni igraju sutra prije nas, sto znaci da ce Makedonija da ide na pobjedu sa velikom kos razlikom jer se jos uvijek nadaju. A Latvija ce sad da ispusi fino gaCartman je napisao/la:Yebote, ako Latvija pobjedi Makedoniju mozemo pobjedit Litvaniju i opet ispast.

Sto vodi tome da cemo mi igrati za prolaz protiv Litvanije, a CG ce da ga pocucla zadnja 2 kola. Ako Litvanija bude imala finu kos razliku, onda bi im za drugo mjesto odgovarao i poraz sa malom razlikom od nas. Ali ce oni da idu na pobjedu naravno za 4:1
Znaci do kraja niko nikom ne popusta, osim sto je CG najgora
dziza_23 je napisao/la:Ko nije gledao nba na OBN dok je ovaj mega kralj prenosio, ne zna sta je propustio, kakvi su to spektakli bili:
[youtube][/youtube]

ma ja, njih dvaarelinho je napisao/la:Jest njih dvojica uvijek kazu pozdravljaju vas EdinHigh je napisao/la:Misliš sigurno na Nenada Kostića. Njih dvojica skupa komentiraju košarkaške utakmice na Areni.Kevin je napisao/la:Edin Avdić je komentator sa Arenasport televizije, a vjerojatno ga ftv uzeo za ovo natjecanje
uzitak je slusati njega na arenisport skupa u paru sa jos jednim likom..uzitak!
em sto znaju em se i nasmijesi Kole
prije meščini bili na OBN-u komentirali NBA[/quote]
edin je bio na obn,kostić nije
Nisu osigurali drugi krug i da pobjede.arelinho je napisao/la:Ako Litvanije danas pobjedi,a trebala bi to im znaci da su osigurali drugi krugAdmir_Sa je napisao/la:nakon zasluženih kritika sa moje strane nakon dva meca, sada da uputim iskrene cestitke, puno bolje smo danas djelovali u oba smjera i puno bolje ekipe od makedonije bi se dobro danas napatile protiv nas.
sad me zanima postoji li ikakva šansa da litvanci vec osiguraju danas drugi krug, ako i njima sutra bude gorilo bojim se ova sudijska mafija još gore sudi nego danas
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- fanatic1991
- Kontakt:
Imal mozda snimak cijelog meca? Da u miru pogledam 

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Prosjek Teletovića i Đedovića u ove četiri dosad odigrane utakmice:
Teletović - 18,5 poena, 7,8 skokova (šuta za dva - 38% , za tri 32%, slobodna bacanja 90% )...procenat za dva mu je loš
Đedović - 17,3 poena, 5,5 skokova, 4,5 asistencija (šut za dva 48%, za tri 30%, slobodna bacanja 75%)
I da, Đedović je najbolji kradljivac lopti citavog Eurobasketa
Teletović - 18,5 poena, 7,8 skokova (šuta za dva - 38% , za tri 32%, slobodna bacanja 90% )...procenat za dva mu je loš
Đedović - 17,3 poena, 5,5 skokova, 4,5 asistencija (šut za dva 48%, za tri 30%, slobodna bacanja 75%)
I da, Đedović je najbolji kradljivac lopti citavog Eurobasketa

Zadnja izmjena: 111, dana/u 08 sep 2013, 17:00, ukupno mijenjano 2 puta.
daj neko nek napiše idealnu situaciju za nas u jednostavnom crtama ovaj pobijedi ovaj gubi. naravno mi moramo pobijedit 

Vođa zna.
evo tabela pa racunajnedim1993 je napisao/la:daj neko nek napiše idealnu situaciju za nas u jednostavnom crtama ovaj pobijedi ovaj gubi. naravno mi moramo pobijedit
1. Bosna i Hercegovina 4 2 0 0 2 280:287 6
2. Litva 3 2 0 0 1 198:189 5
3. Latvija 3 2 0 0 1 218:214 5
4. Srbija 3 2 0 0 1 215:212 5
5. Makedonija 4 1 0 0 3 290:293 5
6. Crna Gora 3 1 0 0 2 223:229 4
# Grupa C OS P PP IP I UK B
Teoretski ako Srbija dobije Latviju samo 1 razlike onda ce Latvijci imati + 3 kos razliku, Makedonci - 3 a mi imamo - 7 sto znaci da Makedoniji za prolaz u takvoj situaciji treba pobjeda od 4 razlike i da mi izgubimo od Litvanije...ugl hocu da kazem da Makedonija jos uvijek ima realno vece sanse za prolaz od nas(ovo kazem ako racunamo da ce Srbija dobiti Latviju)tuzlak1987 je napisao/la:Upravo ali oni igraju sutra prije nas, sto znaci da ce Makedonija da ide na pobjedu sa velikom kos razlikom jer se jos uvijek nadaju. A Latvija ce sad da ispusi fino gaCartman je napisao/la:Yebote, ako Latvija pobjedi Makedoniju mozemo pobjedit Litvaniju i opet ispast.
Sto vodi tome da cemo mi igrati za prolaz protiv Litvanije, a CG ce da ga pocucla zadnja 2 kola. Ako Litvanija bude imala finu kos razliku, onda bi im za drugo mjesto odgovarao i poraz sa malom razlikom od nas. Ali ce oni da idu na pobjedu naravno za 4:1
Znaci do kraja niko nikom ne popusta, osim sto je CG najgora
Pyro is not a crime !
Mislim da ne možemo ispasti ako pobijedimo Litvu. Oni i da pobijede i imaju 3-1, porazom od nas dolaze na 3-2, a mi idemo zbog toga što smo ih dobili. A, Crnu Goru i Makedoniju smo dobili, tako da...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nisu osigurali drugi krug sa tim 3:1 jer postoji mogucnost da Latvija dobije Makedoniju, a mi njih pa da ispadnu na kos razliku
Zato su nasi danas i igrali do zadnje sekunde u ovom zadnjem napadu i pokusali skresat ono protiv Srbije...
Znaci Litvanija protiv nas ide na pobjedu, oni nisu neko ko ce gledat kako ce se zavrsit ostale utakmice vec ganjaju prvo mjesto sa Srbijom koja isto ima vjerovatno dvije pobjede do kraja i 4:1. Znaci da ce biti situacija dobra po nas ako u pola tri sutra Makedonija dobije Latviju. A mi onda dobijemo Litvu. Sto vodi tome da cemo biti drugi ili treci zavisno od kos razlike sa Litvanijom koja ce biti druga ili treca.
Najgora je opcija da Makedonija izgubi, tad bi se jos vise zakomplikovalo
Znaci idealna je tijesna pobjeda Makedonije od 1 poen, a da mi dobijemo Litvaniju sa 5 razlike. Neka me neko ispravi ako nisam tacno rekao? I onda smo bolji od Makedonije, a Litvanija je druga. Latvija izgubila i ima 2:3. Mi drugi najbolji sa 3:2. Znaci Makedonija ce sutra igrati sto bolje za sebe...
Ako se u slucaju da tri ekipe imaju 3:2 gledaju medjusobni onda bi mi u slucaju da Litva, Makedonija i mi imamo 3:2 bili drugi u grupi
Sad ne znam po cemu se gleda...

Znaci Litvanija protiv nas ide na pobjedu, oni nisu neko ko ce gledat kako ce se zavrsit ostale utakmice vec ganjaju prvo mjesto sa Srbijom koja isto ima vjerovatno dvije pobjede do kraja i 4:1. Znaci da ce biti situacija dobra po nas ako u pola tri sutra Makedonija dobije Latviju. A mi onda dobijemo Litvu. Sto vodi tome da cemo biti drugi ili treci zavisno od kos razlike sa Litvanijom koja ce biti druga ili treca.

Znaci idealna je tijesna pobjeda Makedonije od 1 poen, a da mi dobijemo Litvaniju sa 5 razlike. Neka me neko ispravi ako nisam tacno rekao? I onda smo bolji od Makedonije, a Litvanija je druga. Latvija izgubila i ima 2:3. Mi drugi najbolji sa 3:2. Znaci Makedonija ce sutra igrati sto bolje za sebe...
Ako se u slucaju da tri ekipe imaju 3:2 gledaju medjusobni onda bi mi u slucaju da Litva, Makedonija i mi imamo 3:2 bili drugi u grupi

Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 08 sep 2013, 17:05, ukupno mijenjano 1 put.
Pobjeda Makedonije nad Latvijom, pobjeda nad Litvanijom se naravno podrazumjeva. Danas Crnogorci realno gube od Litvanije i u zadnjem kolu od Srbije, kao i Latvija večeras od Srbije.
Buraz mi ako dobijemo Litvance onda nama odgovara pobjeda Makedonije, nije bitno jel 1 ili 51 razlike jer cemo imati pobjedu vise od njih, medjutim ako izgubimo mi onda pobjednik Makedonija -Latvija ide daljetuzlak1987 je napisao/la:Nisu osigurali drugi krug sa tim 3:1 jer postoji mogucnost da Latvija dobije Makedoniju, a mi njih pa da ispadnu na kos razlikuZato su nasi danas i igrali do zadnje sekunde u ovom zadnjem napadu i pokusali skresat ono protiv Srbije...
Ako se u slucaju da tri ekipe imaju 3:2 gledaju medjusobni onda bi mi u slucaju da Litva, Makedonija i mi imamo 3:2 bili drugi u grupi![]()
Pyro is not a crime !
- tuzlak1987
- Kontakt:
Najvaznije je da neko razjasni, sta se gleda kad 3 repke imaju 3:2. Kos razlika prvo ili medjusobni dueli ekipa koje imaju 3:2?
Hvala. U ovom slucaju sa kos razlikom vece sanse imaju svi od nas, a u ovom slucaju sa omjerom mi imamo fine sanse. Jer smo bolji i od Litvanije u slucaju pobjede i od Makedonije u slucaju da oni dobiju Latviju.
Evo @THEC kaze da je ovo sa omjerom. U tom slucaju ako se pravi trougao mi, Litva, Makedonija mi bi definitivno bili drugi. Ako se vec kos razlika ne gleda
Hvala. U ovom slucaju sa kos razlikom vece sanse imaju svi od nas, a u ovom slucaju sa omjerom mi imamo fine sanse. Jer smo bolji i od Litvanije u slucaju pobjede i od Makedonije u slucaju da oni dobiju Latviju.
Evo @THEC kaze da je ovo sa omjerom. U tom slucaju ako se pravi trougao mi, Litva, Makedonija mi bi definitivno bili drugi. Ako se vec kos razlika ne gleda

Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 08 sep 2013, 17:09, ukupno mijenjano 1 put.
Nigdje veze, najgora stvar je sto mi imamo realne sanse da ispadnemo cak i da dobijemo sutra.Claus je napisao/la:Mislim da ne možemo ispasti ako pobijedimo Litvu. Oni i da pobijede i imaju 3-1, porazom od nas dolaze na 3-2, a mi idemo zbog toga što smo ih dobili. A, Crnu Goru i Makedoniju smo dobili, tako da...
Evo ja cu vam napisat sta nam treba:
Da dobijemo Litvaniju 15+ razlike ili da Litvanija, Latvija ili Srbija izgube obje tekme do kraja.
To su jedine 2 stvari koje nam igraju, jer ako se zatvori krug izmedju nas, Litve i Srbije ili Latvije, mi cemo popusit naravno jer smo izgubili 10 i 11 razlike od njih, jedino cemo bit ispred ako slavimo sa 15+ razlike, ili da Latvija ili Srbija izgube obje, realnije puno Latvija (jedini od ove 3 ne igraju sa CG, koja ce izgubit vjerovatno sve do kraja).
Roger Federer the greatest of all time!
Nihad Đedović ubjedljivo najbolji igrac ovog tima. Kapa dole majstore, kapa dole.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Cekaj sad,znaci ako Latvija izgubi obje do kraja mi idemo dalje i ako ne pobjedimo sutra aBd? Ili opet moramo pobjediti..?
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
I vidjeli smo novo lice reprezentacije, po ko zna koji put 

moramoRios je napisao/la:Cekaj sad,znaci ako Latvija izgubi obje do kraja mi idemo dalje i ako ne pobjedimo sutra aBd? Ili opet moramo pobjediti..?
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 13 gostiju.