Zvjezdan Misimović

amho
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la amho » 18 okt 2010, 10:27

miske i treba na klupu, jer onako kako igra u zadnjih 5,6 utakmica ne zasluzuje da bude medju prvih 11... isto tako i dzeko, pa makar im vrijednost bila milijardu €... ne trce, ne zalazu se... za.ebavaju se na terenu... i to nije do selektora... igrali su oni puno bolje kod vecih duduka na poziciji selektora, nego sto je ovaj sadasnji...

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 18 okt 2010, 17:55

kada je Miske potpisao za Galatu ja sam prvi napisao da je POGRESIO i to se moze provjeriti par stranica unazad,,neki clanovi foruma pisali su da nemam pojma i takve gluposti,,, ali ja i dalje stojim iza svog stava, to mu je najveca greska u karijeri do sada( osim u slucaju da je otisao za parama pa sta bude),, ipak on je 26 god i u takvim godinama se ne ide za parama,,jos kad se zna da ih on sigurno ima dovoljno na ziroracunu,,,, ako se nebi posrecilo da promijeni trenera pa da mu dode neko tipa Felixa M. inace propast ce kao Ljubljanska banka,,, Sto se tice repke mislim da se trebamo okrenuti nekim drugim solucijama a da Miske malo grije klupu,,,ali mislim zbog nacionalnog kljuca da to moze biti problem :?: :?: :D :D
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 okt 2010, 18:24

Ne kontam sta je pogrijesio?
Sjedeci na klupi onakvih blesavih vukova,tek bi onda pogrijesio.Gledajuci onog glavonju Hoenessa kako mu se u brk smije.Taj isti ni pod kojim uslovima,nije pristao da ide u klub BL a pogotovo ne Magathov.Atletico je bio,samo za dizanje cjene.
Znaci jedina realna solucija mu je ostala Galata.Dobre pare a ni Galata nije bas tako naivan klub.
Valjda ce izaci iz krize,imaju kvalitetne igrace.
Uostalom gdje god da je sa ovakvom formom bi naebao,iskreno receno.Ovako ako nista inkasirao je skoro duplo vise para nego u Vukovima.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 18 okt 2010, 21:44

Misketa je stavio Hoeness (pozdravljam mu familiju) u vrlo tesku situaciju. Jos je par dana transferskog roka bilo ostalo, a on je odbio ponudu Schalke iz cistog inata, a istovremeno je bilo jasno da Miske moze zaboravit ulogu u prvih 11. Eh onda je Zvjezdan imao izbor ili sjedit na klupi u Wolfsburgu najmanje 6 mjeseci, ili prihvatit ponudu Galatasaraya. Jos mislim da to ne treba bit los potez njega, velik je klub, ali treba malo vremena da se uigraju i da se i on sam navikne na sve to. Minus je sto je u Turskoj ogroman pritisak i nema se puno vremena. Cini mi se da je Misimovic covjek koji najvise voli familiju, i to sto oni jos nisu dosli u Istanbul nije dobra stvar. Kad dodju, bit ce i njemu lakse ja mislim. Kao sto sam vec reko, ocekujem da je u formi do Rumunije.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 18 okt 2010, 22:21

U jednom Misketovom intervjuu sam pročitao da je želio otići, što je i uradio čim su doveli adekvatnu zamjenu.
A sad ispada da su ga otjerali...

Čitav Galatasaray trenutno igra loše, čim ih krene i Miske će zablistati opet...
100% sportski i krajnje opušten potpis

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 18 okt 2010, 23:35

Nadam se da ce se vratiti u formu i proigrati inace ako u Turskoj zaglavi na klupi....mozemo ga otpisat ili mu slijedi povratak u Bundesligu u klub tipa Mainc,Keln...
RIP SALE VILENJAK

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 19 okt 2010, 11:18

RKO je napisao/la: klub tipa Mainc,Keln...
jel ti podcjenujes te klubove i njihovu velicinu ili mi se cini ?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

shevchenko 88
Kontakt:

Post Postao/la shevchenko 88 » 19 okt 2010, 11:21

Ma proradit će Miske kad to najviše bude trebalo,iako mislim da je napravio grešku što je napustio Bundesligu ali vjerovatno se zasitio čovjek...

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 19 okt 2010, 14:01

avenija je napisao/la:
RKO je napisao/la: klub tipa Mainc,Keln...
jel ti podcjenujes te klubove i njihovu velicinu ili mi se cini ?
Nepotcjenjujem nikoga ali nisu u rangu sa Bayerom,Bayernom,Werderom,Salkeom,Borusiom D,HSV.......iako je Mainc trenutno 2 a Salke 16
RIP SALE VILENJAK

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 20 okt 2010, 08:47

misketov nivo i jesu klubovi tipa mainza i koelna... u takve klubove je i do sad prelazio... bochum, nuernberg i wolfsburg su u vrijeme kada je on dolazio u te klubove bili u sadasnjem rangu mainza i koelna... jedino je wolfsburg s magom magathom uspio da napravi iskorak... s prosjecnim igracima je osvojio titulu... on je od dzeke, grafitea, misimovica napravio iznadprosjecne igrace.... ljetos je jedino schalke s magathom na celu bio ozbiljnjije zainteresovan za misimovica (naravno uzimajuci u obzir velikih 6,7 klubova u bundesligi), tako da galata i nije tako los izbor... galata je najveci klub u kojem je miske igrao (neracunajuci bayern, obzirom da je tamo igrao svega 20-tak minuta u bundesligi). na njemu je da se dokaze nanovo, jer od stare slave se ne zivi ni u klubu, a pogotovo ne u repki...

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 20 okt 2010, 10:29

Ne tako davno pričalo se o Arsenalu, Madridu, Chelsea-u, Unitedu, Athleticu... a sad Mainzu i Kölnu.

teferič
Kontakt:

Post Postao/la teferič » 20 okt 2010, 10:37

RiNo je napisao/la:Ne tako davno pričalo se o Arsenalu, Madridu, Chelsea-u, Unitedu, Athleticu... a sad Mainzu i Kölnu.
maštalo se druže, maštalo

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 20 okt 2010, 11:40

teferič je napisao/la:
RiNo je napisao/la:Ne tako davno pričalo se o Arsenalu, Madridu, Chelsea-u, Unitedu, Athleticu... a sad Mainzu i Kölnu.
maštalo se druže, maštalo
Masta radi svasta :lol: :lol:
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

AdisManiacZ
Kontakt:

Post Postao/la AdisManiacZ » 22 okt 2010, 15:41

Misimović: Sušić je trener koji će odvesti BiH na Euro

Nisam u svađi sa Miralemom Pjanićem, kazao je Miske

Misimović: Sušić je trener koji će odvesti BiH na Euro Istanbul je u srijedu bio na nogama. Euforija je poisebno vladala među navijačima Galatasaraja, jer Holanđanin Frank Rajkard (Rijkaard) nije više trener ovoga kluba.

Holanđanin je sporazumno raskinuo ugovor, a razlog za to su slabi rezultati ekipe u ovoj sezoni. Zajedno sa njim klub iz Istanbula napustio je i njegov pomoćnik, Johan Neskens (Neeskens).

Cijeli dan smo bili u potrazi za Misimovićem, željeli smo iz prve ruke saznati šta se priča po Istanbulu.

Ljubav prema Magatu

Naš reprezentativac je od ove sezone član turskog kluba i veza sa Turskom uspostavila se u prvim minutama utakmica Lige prvaka. Miske nam se javio u trenucima kada je Šalke preko Raula poveo protiv Makabija.

Gledao je utakmicu svog nesuđenog kluba kojeg opet vodi njegov omiljeni trener.

- Baš ovaj Šalke super igra, a nemaju sreće. Drago mi je zbog Magata (Magath). Nije zaslužio da ima dobru ekipu, a da nema rezultate. Stvari po lako dolaze na svoje mjesto - bile su prve Misimovićeve riječi.

Gdje je Rajkard? Da li je već napustio Istanbul?

- Bio je popodne u klubu. Pozdravio se sa nama i kazao da nas napušta. Vjerujem da je već otišao u Holandiju. Nema ni potrebe da ostane.

Koji su razlozi njegove smjene?

- Pod njegovim vodstvom nismo igrali tako loše, ali nije bilo rezultata. Znate kako je kada vam ekipa ne može dobiti ni slabi Ankaraguču. Trener uvijek prvi plati.

Da li ste se Vi naviknuli na novu sredinu?

- Nisam u potpunosti, ali je dobro. Ide polako. Potrebno je vrijeme. Ipak sam 15 godina igrao u Njemačkoj. Nikada nisam napuštao Bundes ligu. U Turskoj se igra drugi stil nogometa i potreban je određeni period za aklimatizaciju. Što se mene tiče zadovoljan sam.

U subotu igrate derbi protiv Fenerbahčea.

- To je posebna utakmica i idealna prilika za izlazak iz krize. Bolje je da nas u ovim trenucima čeka Fener, nego da igramo sa Manisom ili Sivassporom.

U posljednje tri utakmice golove ste primili u prvim minutama?

- Tu je i glavni problem loših rezultata. Teško se vratimo u igru nakon početkog šoka. Katastrofa je da primimo gol, a da nismo uspjeli odigrati niti dva pasa.

Bez Baroša

Kako se slažete sa Milanom Barošem?

- Sjajno, ali on neće igrati protiv Fenera. Povrijeđen je i to će za nas biti veliki hendikep.

Još se niste upisali u listu strijelaca.

- Nisam, ali se nadam da će uskoro doći i serija golova.

Možda Vam se posreći protiv Fenera?

- Bilo bi lijepo, jer mi je jako stalo da obradujem navijače, koji su sjajni. Pred boljim navijača nikada nisam igrao - kazao je Misimović.

Zvezdaš sam i očekujem pobjedu

Tokom vikenda igraju se još derbiji između Želje i Sarajeva, te Zvezde i Partizana.

- Što se tiče sarajevskog derbija sasvim mi je svejedno ko će pobijediti, iako me pojedinci žele više prikloniti Želji. Ja sam zvezdaš i bio bih presretan da Zvezda pobijedi. Samo da ne bude frke na tribinama - kaže Misimović.

Stigli supruga i djeca

Da li Vam je stigla porodica u Istanbul?

- Stigli su početkom oktobra. Djeca su malo prehlađena, jer su promijenili klimu. Još smo u hotelu, a naredne sedmice selimo u novi stan. Pronašli smo ga, sada čekamo da ga prvo opremimo. Blizu je centra grada, stadiona... - kaže Misimović.

Na Euro sa Sušićem

U kakvim ste odnosima sa Safetom Sušićem?

- Sjajnim.

Koja je razlika između njega i Blaževića?

- Takva da je ne treba niti porediti.

Šta nakon remija (1:1) protiv Albanije?

- Ništa, idemo dalje. Kod 1:0 trebali smo ovjeriti pobjedu, ali nismo uspjeli. Ne brinem se mnogo.

Znate li kakav je Sušić trener? Kažite nam?

- Takav trener da ćemo još sjajno sarađivati i otići sa BiH na Euro - kaže Misimović, kojeg upravo mnogi i porede sa Papetom.

Nisam u svađi sa Pjanićem

Da li ste se pomirili sa Miralemom Pjanićem?

- Nismo ni bili u svađi.

Zar se niste posvađali zbog slobodnog udarca u Tirani?

- Ne znam odakle dolaze takve ideje? Neko želi da nas posvađa, a nema niti jedan razlog. Dogovorili smo se ranije da će jedan slobodan udarac izvesti on, a drugi ja.

(avaz)

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 23 okt 2010, 17:53

Da bar hoce Misketa krenuti..veceras je najveci turski derbi,Fener -Galata....Bilo bi extra da Misimovic i Galata prorade..

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 24 okt 2010, 19:35

prvo poluvrijeme utakmice izmedju Fenerbahcea i Galatasaraya zavrseno 0:0.. Misimovic igra od pocetka,vrlo dobro..

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 24 okt 2010, 19:45

Miske napustio igru u drugom poluvremenu , oko 55 minute cini mi se :)

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 25 okt 2010, 14:58

bavarian_bk je napisao/la:Miske napustio igru u drugom poluvremenu , oko 55 minute cini mi se :)
nema od njega izgleda nista, miske je izgubio motiv...
BLUE NATION.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 26 okt 2010, 20:53

Jaydoo82 je napisao/la:nema od njega izgleda nista, miske je izgubio motiv...
Čuj to izgubio motiv, haha.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 okt 2010, 21:17

RiNo je napisao/la:
Jaydoo82 je napisao/la:nema od njega izgleda nista, miske je izgubio motiv...
Čuj to izgubio motiv, haha.
:lol: I to u najvecem derbiju Turske lige :mrgreen: :roll:
Ako sta izgubi,to ce biti ona plata u Galati koja mu je sad duplo veca nego u Vukovima.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.