BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Dobro, odigrali smo jedno poluvrijeme dobro u Parizu, ali to jednostavno nije dovoljno. Sad ce se igrati 4 poluvremena, i moramo nekako izdrzati.
Igra iz Pariza ce se jako tesko ponoviti, jer smo imali jako dobro uigranu zadnju liniju a to je i kljuc uspjeha, dok ce se ona sada dosta promjeniti, sad hoce li se to negativno ili pozitivno izraziti na nasu igru, to je jos pod upitnikom.
Ja licno, samo prizeljkivam da u Zenici ne primimo gol, rezultat nije bitan, naravno pobjeda od 1:0 ili 2:0 bi bila optimalna, ali sve u svemu vazno je da nazad stoji nula.
I kao sto neko gore napisa, Dzeko, ali i drugi igraci moraju iskoristiti svoje sanse, ne smije nam se desavati ono sto se desilo u Parizu, a to je da smo 2-3 zicera promasili. Ovi veliki timovi poput Portugala to jako strogo kaznjavaju.
Igra iz Pariza ce se jako tesko ponoviti, jer smo imali jako dobro uigranu zadnju liniju a to je i kljuc uspjeha, dok ce se ona sada dosta promjeniti, sad hoce li se to negativno ili pozitivno izraziti na nasu igru, to je jos pod upitnikom.
Ja licno, samo prizeljkivam da u Zenici ne primimo gol, rezultat nije bitan, naravno pobjeda od 1:0 ili 2:0 bi bila optimalna, ali sve u svemu vazno je da nazad stoji nula.
I kao sto neko gore napisa, Dzeko, ali i drugi igraci moraju iskoristiti svoje sanse, ne smije nam se desavati ono sto se desilo u Parizu, a to je da smo 2-3 zicera promasili. Ovi veliki timovi poput Portugala to jako strogo kaznjavaju.
Ja bih najsretniji bio da ne primimo gol u ove dvije utakmice , a u napadu sta ucinimo xDGoalgetter je napisao/la:Dobro, odigrali smo jedno poluvrijeme dobro u Parizu, ali to jednostavno nije dovoljno. Sad ce se igrati 4 poluvremena, i moramo nekako izdrzati.
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- Goalgetter
- Kontakt:
Svi bi mi bili sretni u tom slucaju, ali kad pogledas nasu odbranu i vidis da fale Pandza, Papac i Mujdza, a onda njihov napad, gdje ce Ronaldo i Nani prijetiti preko krila, te Merieles i Moutinho u sredini i naprijed Postiga onda imamo sigurno razloga za brigu. Takodje, Spahic ne smije dobiti zuti karton, da bi nastupio u Lisabonu, a on nam je upravo stub odbrane, uz naravno, Sasu Papca.Bosnier je napisao/la: Ja bih najsretniji bio da ne primimo gol u ove dvije utakmice , a u napadu sta ucinimo xD
Btw. Otkad je Papac u reprezentaciji, primili smo samo jedan gol u 5 utakmica.
Iako doktori tvrde stalno još 5 dana, još 10, nikada da zaigra. Iako su novinarcici najavili da će večeras igrati, forumasi da uveliko trenira, no njega opet nema.
Sve sam veći pesimista što se tiče Salihovica.
Sve sam veći pesimista što se tiče Salihovica.
I to iz nepostojeceg penala.Goalgetter je napisao/la:Svi bi mi bili sretni u tom slucaju, ali kad pogledas nasu odbranu i vidis da fale Pandza, Papac i Mujdza, a onda njihov napad, gdje ce Ronaldo i Nani prijetiti preko krila, te Merieles i Moutinho u sredini i naprijed Postiga onda imamo sigurno razloga za brigu. Takodje, Spahic ne smije dobiti zuti karton, da bi nastupio u Lisabonu, a on nam je upravo stub odbrane, uz naravno, Sasu Papca.Bosnier je napisao/la: Ja bih najsretniji bio da ne primimo gol u ove dvije utakmice , a u napadu sta ucinimo xD
Btw. Otkad je Papac u reprezentaciji, primili smo samo jedan gol u 5 utakmica.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
" onclick="window.open(this.href);return false;
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
-
- Kontakt:
Kao sto neko rece, u parizu smo odigrali samo jedno dobro (ekstra dobro) poluvrijeme, drugo je zato bilo katastrofalno, samo je bilo pitanje vremena kad ce nam zabiti 1:1, ne brinite se za sudije. treba nam pumpa za 180min + to je sve. mogli smo u francuskoj lahko do pobijede da se nismo povukli (jer mi braniti neznamo)!
Ne moze tu Safet nista,ne moze on od igraca koji u klubu nije odigrao ukupno 300 minuta u zadnje 2 sezone napravit igraca za 90 minuta jakog tempa.JohnnyDinamitas je napisao/la:Kao sto neko rece, u parizu smo odigrali samo jedno dobro (ekstra dobro) poluvrijeme, drugo je zato bilo katastrofalno, samo je bilo pitanje vremena kad ce nam zabiti 1:1, ne brinite se za sudije. treba nam pumpa za 180min + to je sve. mogli smo u francuskoj lahko do pobijede da se nismo povukli (jer mi braniti neznamo)!
Zadnja izmjena: Dylan Dog, dana/u 25 okt 2011, 21:29, ukupno mijenjano 1 put.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
KO god kaze da sudija ne moze nastelit utakmicu taj je naivan,prekidanjem nasih akcija ili sviranjem nepostojecih faulova na nasoj polovini,masakriranje sa kartonima,ukraden aut,korner sve to utice na rezultat ali i na psihu...Ako su dija bude posteno sudio mozemo igrati i nadigravati se u protivnom mrka kapa...prosli baraz smo imali posteno u Lisabonu sudjenje al u Zenici nije bilo ni blizu postenog..
nedžad je napisao/la:

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
" onclick="window.open(this.href);return false;
Drugo poluvrijeme uopste nije bilo lose. Treba uzet u obzir da u drugom poluvremenu su Francuzi grizli opasno a i bili su na krilima sudije Thomsona.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
E ne mogu vjerovat'VanBasten je napisao/la:nedžad je napisao/la:odlična!

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
nedžad je napisao/la:

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Imali smo mi par prilika i u drugom, ali nažalost sve slabi šutevi bili protiv Francuske.....zgembo89 je napisao/la:KO god kaze da sudija ne moze nastelit utakmicu taj je naivan,prekidanjem nasih akcija ili sviranjem nepostojecih faulova na nasoj polovini,masakriranje sa kartonima,ukraden aut,korner sve to utice na rezultat ali i na psihu...Ako su dija bude posteno sudio mozemo igrati i nadigravati se u protivnom mrka kapa...prosli baraz smo imali posteno u Lisabonu sudjenje al u Zenici nije bilo ni blizu postenog..
Zadnja izmjena: Unica_Liverpool_, dana/u 26 okt 2011, 14:43, ukupno mijenjano 1 put.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
jesmo malo slabije odigrali drugo poluvrijeme, umorili se i povukli nakon vodstva (svjesno ili nesvjesno) ali katastrofalno!? pa sta onda reci za unitedovo drugo poluvrijeme protiv citija ako je ovo u Parizu bilo "katastrofalno"?
treba reci i da su francuzi krenuli svom silom na izjednacenje, ubacili su 2-3 svjeza igraca priblizno iste kvalitete kao i ovi sto izasli. a kod nas kad se povrijedio Mujdza morali smo staviti Maletica. I to na bekovsku poziciju... i opet smo bili solidni po meni, kad se sve uzme u obzir.
treba reci i da su francuzi krenuli svom silom na izjednacenje, ubacili su 2-3 svjeza igraca priblizno iste kvalitete kao i ovi sto izasli. a kod nas kad se povrijedio Mujdza morali smo staviti Maletica. I to na bekovsku poziciju... i opet smo bili solidni po meni, kad se sve uzme u obzir.
- Goalgetter
- Kontakt:
Imao sam jedan poprilicno los san sinoc.
Mi odigrali u Zenici 1-1, i igramo odlucujucu utakmicu u Lisabonu. I tamo stoji do 89' minute 0:0, kad Dzeko onda pogodi glavom precku, i lopta odskoci odprilike 20 -30 cm iza linije, i sudija nam prizna gol, i mi dobijemo 1-0. Ja naravno, kao svi, izisao da proslavim pobjedu, puca se, slavi se na sve strane, kad odjednom 20-30 minuta Blatter il Platini, neznam ni ja ko, obraca se na velikom ekranu da je gol BiH ponisten, jer je lopta bila ispred linije, tako da se utakmica broji kao 0-0, i Portugal ide na EP.
Mi odigrali u Zenici 1-1, i igramo odlucujucu utakmicu u Lisabonu. I tamo stoji do 89' minute 0:0, kad Dzeko onda pogodi glavom precku, i lopta odskoci odprilike 20 -30 cm iza linije, i sudija nam prizna gol, i mi dobijemo 1-0. Ja naravno, kao svi, izisao da proslavim pobjedu, puca se, slavi se na sve strane, kad odjednom 20-30 minuta Blatter il Platini, neznam ni ja ko, obraca se na velikom ekranu da je gol BiH ponisten, jer je lopta bila ispred linije, tako da se utakmica broji kao 0-0, i Portugal ide na EP.

Goalgetter je napisao/la:Imao sam jedan poprilicno los san sinoc.

Čelik Zenica 1945
Goalgetter je napisao/la:Imao sam jedan poprilicno los san sinoc.

Joj, majke mi, kralj si! Ti izgleda previse razmisljas o tom barazu, uostalom kao i ja, pa snovi dodju kao neki normalan i logican slijed.

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- Goalgetter
- Kontakt:
Jbg, sad jos ne razmisljam toliko puno, koliko ce biti 2,3,4 dana prije tekmekobe24 je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:Imao sam jedan poprilicno los san sinoc.
Mi odigrali u Zenici 1-1, i igramo odlucujucu utakmicu u Lisabonu. I tamo stoji do 89' minute 0:0, kad Dzeko onda pogodi glavom precku, i lopta odskoci odprilike 20 -30 cm iza linije, i sudija nam prizna gol, i mi dobijemo 1-0. Ja naravno, kao svi, izisao da proslavim pobjedu, puca se, slavi se na sve strane, kad odjednom 20-30 minuta Blatter il Platini, neznam ni ja ko, obraca se na velikom ekranu da je gol BiH ponisten, jer je lopta bila ispred linije, tako da se utakmica broji kao 0-0, i Portugal ide na EP.![]()
![]()
Joj, majke mi, kralj si! Ti izgleda previse razmisljas o tom barazu, uostalom kao i ja, pa snovi dodju kao neki normalan i logican slijed.I ja se nenormalno bojim da navedeni dvojac, inace isuvise sklon pravednosti, ne umijesa svoje prste...Po ko zna koji put nama, i ovoj napacenoj zemlji?!

Mah, slutim samo kakav ce biti sljedeci scenario. U Francuskoj penal, u Lisabonu ona precka i stativa u 90' toj, protiv Spanije gol u 98' min .. itd.
Samo se upitam sta smo onom gore skrivili, da nas ovako muci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.