Igrač br. 6

Najda
Kontakt:

Re: Ognjen Vranješ

Post Postao/la Najda » 08 jun 2015, 21:18

njemu se ukine imuniteta za 7 dana :mrgreen:
i vjerujem da ne postoji osoba koja sa svetim nije zakuhala.. lik toliko provocira da ne povjeruješ, kod njega nema konstruktivne rasprave, kao ni dijaloga, nego odmah "koji glupan", "glup si", "budala" i ove sočnije uvrede..
FK Željezničar
GNK Dinamo Zagreb
FK Partizan
FC Barcelona

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 jun 2015, 21:24

Najda je napisao/la:njemu se ukine imuniteta za 7 dana :mrgreen:
i vjerujem da ne postoji osoba koja sa svetim nije zakuhala.. lik toliko provocira da ne povjeruješ, kod njega nema konstruktivne rasprave, kao ni dijaloga, nego odmah "koji glupan", "glup si", "budala" i ove sočnije uvrede..
Ja nisam vidio da je covjek napisao post o sportu bilo kada na ovom sportskom forumu. Uvijek neke gluposti. Hej koji mozak moras bit da postavljas obrve svoje na forum. :damn: :damn: :damn:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Najda
Kontakt:

Post Postao/la Najda » 08 jun 2015, 21:37

Cartman je napisao/la: Ja nisam vidio da je covjek napisao post o sportu bilo kada na ovom sportskom forumu. Uvijek neke gluposti. Hej koji mozak moras bit da postavljas obrve svoje na forum. :damn: :damn: :damn:
Ne znam što se ti ložiš na taj pokušaj trolanja. Znaš kakav je, a pametniji si 10x. Samo popustiš.. ovako navlačiš na sebe moderatore, umjesto da se pametno izvučeš.. A on, ako mu je do sranja, pojest će ga u vidu od 7/14/30 ili lifetime.
FK Željezničar
GNK Dinamo Zagreb
FK Partizan
FC Barcelona

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 08 jun 2015, 21:56

Cartman je toliko ogranicen da ne zna drugu uvredu da smisli, toliko o njegovoj pameti. Njegov jedini skill su usta, koja je najbolje iskoristio u malom hostelu u beckom predgradju :rol:

@najda nadji mi gdje sam nekome rekao da je glup i oprostit cu ti cinjenicu da se druzis s mojim rodjakom a flejmas me na forumu :nedam: :mrgreen:
naprijed rejal

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 08 jun 2015, 21:59

Malo nas trola Ogi :rol:

slika
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 08 jun 2015, 22:23

Otjerat' ovog maloumnika iz reprezentacije sto prije, pa nek onda izbrise ovaj sat i vrati prvobitnu tetovazu.

Najda
Kontakt:

Post Postao/la Najda » 08 jun 2015, 22:45

Sveti je napisao/la:@najda nadji mi gdje sam nekome rekao da je glup i oprostit cu ti cinjenicu da se druzis s mojim rodjakom a flejmas me na forumu :nedam: :mrgreen:
Otiđi na temu mobiteli i još poneku pa vidi kako si meni davao lijepe riječi ;)
FK Željezničar
GNK Dinamo Zagreb
FK Partizan
FC Barcelona

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 08 jun 2015, 23:06

Najda je napisao/la:
Sveti je napisao/la:@najda nadji mi gdje sam nekome rekao da je glup i oprostit cu ti cinjenicu da se druzis s mojim rodjakom a flejmas me na forumu :nedam: :mrgreen:
Otiđi na temu mobiteli i još poneku pa vidi kako si meni davao lijepe riječi ;)
Džaba spamamo buraz, ali ako se dobro sjećam da si ti mene počastio tim pridjevom. No otompotom :kafa:
naprijed rejal

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 jun 2015, 23:09

Đe si Najda stari flejmeru :rol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Nevrijeme
Kontakt:

Post Postao/la Nevrijeme » 09 jun 2015, 01:08

Eo' jedna prije spavanja. Ogi, mater ti je.bem! Sada lagano idem spavati. Laku noc raja

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 09 jun 2015, 01:37

aferim Sveti samo udri po ovim levatima
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 09 jun 2015, 08:39

Hahahahahahahahaha, ode tema u 3 pm :urnebes:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Bob Rock
Kontakt:

Re: Ognjen Vranješ Tetovaza

Post Postao/la Bob Rock » 12 jun 2015, 13:22

haris92 je napisao/la:Jel ga stid pogledat u oci jednom Ibisevicu koji je u Vlasenici kao dijete prezivio golgote rata, jednom Medunjaninu čiji je otac život dao za ovu zemlju, jednom Salihovicu, Begovicu...koji zbog tog djela zemlje istetoviranog na njegovoj ruci imaju status izbjeglica.
Mogao je preziviti i bez ove tetovaze koja ga moze kostati reprezentativne karijere
Sto bi ga bilo stid? Golgote rat su prozivljavali svi gradjani ove zemlje, nije to ekskluzivno "pravo" Bosnjaka. Koliko je oceva dalo zivote za Republiku Srpsku?! Koliko ljudi ima status izbjeglice jer nisu zeljeli da zive u Bosni i Hercegovini kakvu je zamislio pisac Islamske Deklaracije... Dosta vise sa tim, eto 20 godina nakon rata grad Sarajevo je pravo olicenje te multietnicke zemlje kakvu je zamislio tvorac Islamske Deklaracije. Vise nije pitanje ni malobrojnih Srba koji tamo zive nego pejzaza od Skenderije pa do Dobrinje. :bih:
Bolje zivjeti sto godina kao milijunas nego sedam dana u bijedi!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 12 jun 2015, 13:57

Bob Rock je napisao/la:
haris92 je napisao/la:Jel ga stid pogledat u oci jednom Ibisevicu koji je u Vlasenici kao dijete prezivio golgote rata, jednom Medunjaninu čiji je otac život dao za ovu zemlju, jednom Salihovicu, Begovicu...koji zbog tog djela zemlje istetoviranog na njegovoj ruci imaju status izbjeglica.
Mogao je preziviti i bez ove tetovaze koja ga moze kostati reprezentativne karijere
Sto bi ga bilo stid? Golgote rat su prozivljavali svi gradjani ove zemlje, nije to ekskluzivno "pravo" Bosnjaka. Koliko je oceva dalo zivote za Republiku Srpsku?! Koliko ljudi ima status izbjeglice jer nisu zeljeli da zive u Bosni i Hercegovini kakvu je zamislio pisac Islamske Deklaracije... Dosta vise sa tim, eto 20 godina nakon rata grad Sarajevo je pravo olicenje te multietnicke zemlje kakvu je zamislio tvorac Islamske Deklaracije. Vise nije pitanje ni malobrojnih Srba koji tamo zive nego pejzaza od Skenderije pa do Dobrinje. :bih:
Objasni mi ovaj boldirani dio malo.. Pretpostavljam na sta mislis, ali evo potajno se nadam da nisi tako glup, pa hocu da mi objasnis detaljnije..
Bahati, bahati Željkan!
1946

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 12 jun 2015, 14:16

Bob Rock je napisao/la:
To ona prica: "ko je poc'o rat?" :D

Jeste mnogo ljudi poginulo za ideale, ali RS nije bila napadnuta pa su ti ocevi dali zivote za nju, kao sto je BiH bila napadnuta. Tu si se dobro zaebao. RS nije ni postojala, niti ima ikakav kulturoloski ili historijski znacaj. Velika je razlika u tome, sto ovo nije bio gradjanski rat vec agresija na Republiku Bosnu i Hercegovinu, koja je proizvela granice RS-a. Dakle RS je nastala agresijom. Nije to bas nesto cime se treba ponositi. Ja bih se recimo stidio, a i stidim se, pa sad svakom svoje...

:bih:
Sport je lijek za tijelo i duh.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 12 jun 2015, 14:27

Nije glup nego je bezobrazan, a Islamsku deklaraciju ocima nije vidio, nego je vjerovatno od Dodika cuo da je Alija to napisao.

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 12 jun 2015, 14:54

Jeste mnogo ljudi poginulo za ideale, ali RS nije bila napadnuta pa su ti ocevi dali zivote za nju, kao sto je BiH bila napadnuta. Tu si se dobro zaebao. RS nije ni postojala, niti ima ikakav kulturoloski ili historijski znacaj. Velika je razlika u tome, sto ovo nije bio gradjanski rat vec agresija na Republiku Bosnu i Hercegovinu, koja je proizvela granice RS-a. Dakle RS je nastala agresijom. Nije to bas nesto cime se treba ponositi. Ja bih se recimo stidio, a i stidim se, pa sad svakom svoje...
Nisam imao puno godina ali ne sjecam se nesto da je 88,89 postojala Bih,ja znam da je postojala Jugoslavija,bila je Republika kao sto je sada RS,manite se supljih prica,ovo je sportski forum ali kad prosipate pamet moram odgovoriti.Sada postoji Republika Srpska svidjalo se to vama ili ne a o "historiskom" znacaju ne bi da pricam, ponasate se kao da su ovdje granice Bogom dane a ne da su se prekrajale svakih 20 godina,ja na primjer do 2000 nisam ni znao da postoje Bosnjaci,imao sam komsije muslimane a sad postujem Bosanjake,svakome svoje,tako bi i vama bilo bolje da postujete Republiku Srpsku u okvirima Bosne i Hercegovine jer bi nas mogla NAZALOST opet docekati 90a godina i Jugoslavija.....

esprit24
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Ognjen Vranješ

Post Postao/la esprit24 » 12 jun 2015, 15:01

Papalukas je napisao/la:
Nisam imao puno godina ali ne sjecam se nesto da je 88,89 postojala Bih,ja znam da je postojala Jugoslavija,bila je Republika kao sto je sada RS,manite se supljih prica,ovo je sportski forum ali kad prosipate pamet moram odgovoriti.Sada postoji Republika Srpska svidjalo se to vama ili ne a o "historiskom" znacaju ne bi da pricam, ponasate se kao da su ovdje granice Bogom dane a ne da su se prekrajale svakih 20 godina,ja na primjer do 2000 nisam ni znao da postoje Bosnjaci,imao sam komsije muslimane a sad postujem Bosanjake,svakome svoje,tako bi i vama bilo bolje da postujete Republiku Srpsku u okvirima Bosne i Hercegovine jer bi nas mogla NAZALOST opet docekati 90a godina i Jugoslavija.....
Da ne idemo posve u off proguglaj malo ko je i sta je Bosna, smatro sam te ozbiljnim forumasem i nemoj dopustiti da promjenim to misljenje .

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Obarska
Kontakt:

Post Postao/la Obarska » 12 jun 2015, 15:09

Papalukas je napisao/la:

Upravo to!

Cuj agresija na BiH,pa decko ti si kontradiktoran sam sebi, po difoltu ispada da je Bosna agresorska tvorevina jer je Proglasila nezavisnost od tadasnje SFRJ bez volje vecine njenih gradjana!

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 12 jun 2015, 15:18

Banuj idiota,ovdje se nikom ne cita seljacka demagogija Obarskog obrazovnog sistema..

Zaključano

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Mocvara1991 i 5 gostiju.