i vjerujem da ne postoji osoba koja sa svetim nije zakuhala.. lik toliko provocira da ne povjeruješ, kod njega nema konstruktivne rasprave, kao ni dijaloga, nego odmah "koji glupan", "glup si", "budala" i ove sočnije uvrede..
Ja nisam vidio da je covjek napisao post o sportu bilo kada na ovom sportskom forumu. Uvijek neke gluposti. Hej koji mozak moras bit da postavljas obrve svoje na forum.Najda je napisao/la:njemu se ukine imuniteta za 7 dana![]()
i vjerujem da ne postoji osoba koja sa svetim nije zakuhala.. lik toliko provocira da ne povjeruješ, kod njega nema konstruktivne rasprave, kao ni dijaloga, nego odmah "koji glupan", "glup si", "budala" i ove sočnije uvrede..
Ne znam što se ti ložiš na taj pokušaj trolanja. Znaš kakav je, a pametniji si 10x. Samo popustiš.. ovako navlačiš na sebe moderatore, umjesto da se pametno izvučeš.. A on, ako mu je do sranja, pojest će ga u vidu od 7/14/30 ili lifetime.Cartman je napisao/la: Ja nisam vidio da je covjek napisao post o sportu bilo kada na ovom sportskom forumu. Uvijek neke gluposti. Hej koji mozak moras bit da postavljas obrve svoje na forum.![]()
![]()
Otiđi na temu mobiteli i još poneku pa vidi kako si meni davao lijepe riječiSveti je napisao/la:@najda nadji mi gdje sam nekome rekao da je glup i oprostit cu ti cinjenicu da se druzis s mojim rodjakom a flejmas me na forumu![]()
Džaba spamamo buraz, ali ako se dobro sjećam da si ti mene počastio tim pridjevom. No otompotomNajda je napisao/la:Otiđi na temu mobiteli i još poneku pa vidi kako si meni davao lijepe riječiSveti je napisao/la:@najda nadji mi gdje sam nekome rekao da je glup i oprostit cu ti cinjenicu da se druzis s mojim rodjakom a flejmas me na forumu![]()
Sto bi ga bilo stid? Golgote rat su prozivljavali svi gradjani ove zemlje, nije to ekskluzivno "pravo" Bosnjaka. Koliko je oceva dalo zivote za Republiku Srpsku?! Koliko ljudi ima status izbjeglice jer nisu zeljeli da zive u Bosni i Hercegovini kakvu je zamislio pisac Islamske Deklaracije... Dosta vise sa tim, eto 20 godina nakon rata grad Sarajevo je pravo olicenje te multietnicke zemlje kakvu je zamislio tvorac Islamske Deklaracije. Vise nije pitanje ni malobrojnih Srba koji tamo zive nego pejzaza od Skenderije pa do Dobrinje.haris92 je napisao/la:Jel ga stid pogledat u oci jednom Ibisevicu koji je u Vlasenici kao dijete prezivio golgote rata, jednom Medunjaninu čiji je otac život dao za ovu zemlju, jednom Salihovicu, Begovicu...koji zbog tog djela zemlje istetoviranog na njegovoj ruci imaju status izbjeglica.
Mogao je preziviti i bez ove tetovaze koja ga moze kostati reprezentativne karijere
Objasni mi ovaj boldirani dio malo.. Pretpostavljam na sta mislis, ali evo potajno se nadam da nisi tako glup, pa hocu da mi objasnis detaljnije..Bob Rock je napisao/la:Sto bi ga bilo stid? Golgote rat su prozivljavali svi gradjani ove zemlje, nije to ekskluzivno "pravo" Bosnjaka. Koliko je oceva dalo zivote za Republiku Srpsku?! Koliko ljudi ima status izbjeglice jer nisu zeljeli da zive u Bosni i Hercegovini kakvu je zamislio pisac Islamske Deklaracije... Dosta vise sa tim, eto 20 godina nakon rata grad Sarajevo je pravo olicenje te multietnicke zemlje kakvu je zamislio tvorac Islamske Deklaracije. Vise nije pitanje ni malobrojnih Srba koji tamo zive nego pejzaza od Skenderije pa do Dobrinje.haris92 je napisao/la:Jel ga stid pogledat u oci jednom Ibisevicu koji je u Vlasenici kao dijete prezivio golgote rata, jednom Medunjaninu čiji je otac život dao za ovu zemlju, jednom Salihovicu, Begovicu...koji zbog tog djela zemlje istetoviranog na njegovoj ruci imaju status izbjeglica.
Mogao je preziviti i bez ove tetovaze koja ga moze kostati reprezentativne karijere
To ona prica: "ko je poc'o rat?"Bob Rock je napisao/la:Sto bi ga bilo stid? Golgote rat su prozivljavali svi gradjani ove zemlje, nije to ekskluzivno "pravo" Bosnjaka. Koliko je oceva dalo zivote za Republiku Srpsku?! Koliko ljudi ima status izbjeglice jer nisu zeljeli da zive u Bosni i Hercegovini kakvu je zamislio pisac Islamske Deklaracije... Dosta vise sa tim, eto 20 godina nakon rata grad Sarajevo je pravo olicenje te multietnicke zemlje kakvu je zamislio tvorac Islamske Deklaracije. Vise nije pitanje ni malobrojnih Srba koji tamo zive nego pejzaza od Skenderije pa do Dobrinje.haris92 je napisao/la:Jel ga stid pogledat u oci jednom Ibisevicu koji je u Vlasenici kao dijete prezivio golgote rata, jednom Medunjaninu čiji je otac život dao za ovu zemlju, jednom Salihovicu, Begovicu...koji zbog tog djela zemlje istetoviranog na njegovoj ruci imaju status izbjeglica.
Nisam imao puno godina ali ne sjecam se nesto da je 88,89 postojala Bih,ja znam da je postojala Jugoslavija,bila je Republika kao sto je sada RS,manite se supljih prica,ovo je sportski forum ali kad prosipate pamet moram odgovoriti.Sada postoji Republika Srpska svidjalo se to vama ili ne a o "historiskom" znacaju ne bi da pricam, ponasate se kao da su ovdje granice Bogom dane a ne da su se prekrajale svakih 20 godina,ja na primjer do 2000 nisam ni znao da postoje Bosnjaci,imao sam komsije muslimane a sad postujem Bosanjake,svakome svoje,tako bi i vama bilo bolje da postujete Republiku Srpsku u okvirima Bosne i Hercegovine jer bi nas mogla NAZALOST opet docekati 90a godina i Jugoslavija.....Jeste mnogo ljudi poginulo za ideale, ali RS nije bila napadnuta pa su ti ocevi dali zivote za nju, kao sto je BiH bila napadnuta. Tu si se dobro zaebao. RS nije ni postojala, niti ima ikakav kulturoloski ili historijski znacaj. Velika je razlika u tome, sto ovo nije bio gradjanski rat vec agresija na Republiku Bosnu i Hercegovinu, koja je proizvela granice RS-a. Dakle RS je nastala agresijom. Nije to bas nesto cime se treba ponositi. Ja bih se recimo stidio, a i stidim se, pa sad svakom svoje...
Da ne idemo posve u off proguglaj malo ko je i sta je Bosna, smatro sam te ozbiljnim forumasem i nemoj dopustiti da promjenim to misljenje .Papalukas je napisao/la:Nisam imao puno godina ali ne sjecam se nesto da je 88,89 postojala Bih,ja znam da je postojala Jugoslavija,bila je Republika kao sto je sada RS,manite se supljih prica,ovo je sportski forum ali kad prosipate pamet moram odgovoriti.Sada postoji Republika Srpska svidjalo se to vama ili ne a o "historiskom" znacaju ne bi da pricam, ponasate se kao da su ovdje granice Bogom dane a ne da su se prekrajale svakih 20 godina,ja na primjer do 2000 nisam ni znao da postoje Bosnjaci,imao sam komsije muslimane a sad postujem Bosanjake,svakome svoje,tako bi i vama bilo bolje da postujete Republiku Srpsku u okvirima Bosne i Hercegovine jer bi nas mogla NAZALOST opet docekati 90a godina i Jugoslavija.....Jeste mnogo ljudi poginulo za ideale, ali RS nije bila napadnuta pa su ti ocevi dali zivote za nju, kao sto je BiH bila napadnuta. Tu si se dobro zaebao. RS nije ni postojala, niti ima ikakav kulturoloski ili historijski znacaj. Velika je razlika u tome, sto ovo nije bio gradjanski rat vec agresija na Republiku Bosnu i Hercegovinu, koja je proizvela granice RS-a. Dakle RS je nastala agresijom. Nije to bas nesto cime se treba ponositi. Ja bih se recimo stidio, a i stidim se, pa sad svakom svoje...
Papalukas je napisao/la:Nisam imao puno godina ali ne sjecam se nesto da je 88,89 postojala Bih,ja znam da je postojala Jugoslavija,bila je Republika kao sto je sada RS,manite se supljih prica,ovo je sportski forum ali kad prosipate pamet moram odgovoriti.Sada postoji Republika Srpska svidjalo se to vama ili ne a o "historiskom" znacaju ne bi da pricam, ponasate se kao da su ovdje granice Bogom dane a ne da su se prekrajale svakih 20 godina,ja na primjer do 2000 nisam ni znao da postoje Bosnjaci,imao sam komsije muslimane a sad postujem Bosanjake,svakome svoje,tako bi i vama bilo bolje da postujete Republiku Srpsku u okvirima Bosne i Hercegovine jer bi nas mogla NAZALOST opet docekati 90a godina i Jugoslavija.....Jeste mnogo ljudi poginulo za ideale, ali RS nije bila napadnuta pa su ti ocevi dali zivote za nju, kao sto je BiH bila napadnuta. Tu si se dobro zaebao. RS nije ni postojala, niti ima ikakav kulturoloski ili historijski znacaj. Velika je razlika u tome, sto ovo nije bio gradjanski rat vec agresija na Republiku Bosnu i Hercegovinu, koja je proizvela granice RS-a. Dakle RS je nastala agresijom. Nije to bas nesto cime se treba ponositi. Ja bih se recimo stidio, a i stidim se, pa sad svakom svoje...
Trenutno korisnika/ca: Mocvara1991 i 5 gostiju.