Olimpik Sarajevo
- L' Imperator
- Kontakt:
- KB-TM87
- Kontakt:
Re: Olimpic Sarajevo
Sjajna vijest za navijače Vucova sa OtoceL' Imperator je napisao/la:Regoje u Olimpicu

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- bistrikboy
- Kontakt:
Hvala gosp.Gracicu sto za mene cini nemogucim simpatisati ovaj klub na bilo koji nacin!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
A đe Ledoje
I fakat k'o da ih bira maksuz,ove antipaticne...i opet pojedini kazu eto kako ne simpatisemo Olimpica.

I fakat k'o da ih bira maksuz,ove antipaticne...i opet pojedini kazu eto kako ne simpatisemo Olimpica.

Ja tebe volim,volim te fakat!!!
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Za par dana potpisuje nogometas iz nama susjedne države 21g-----stalni član U-21,,,,,,,,,,,,Gazi je napisao/la:A đe Ledoje![]()
Gazi je napisao/la:A đe Ledoje

Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
Dobro.I ?pabizo je napisao/la:Za par dana potpisuje nogometas iz nama susjedne države 21g-----stalni član U-21,,,,,,,,,,,,Gazi je napisao/la:A đe Ledoje![]()
Ja tebe volim,volim te fakat!!!
čuj regoje dolazi, čovjek koji krkanski igra, nema šta, voli on udaranje...
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Ja konto Regoje u UFC otiso al ipak u Olimpic,ma kod skontam nije velike razlike.
svoj ti pos'o !
- L' Imperator
- Kontakt:
Grbavica moj zivot je napisao/la:Ja konto Regoje u UFC otiso al ipak u Olimpic,ma kod skontam nije velike razlike.

[youtube][/youtube]pabizo je napisao/la:Za par dana potpisuje nogometas iz nama susjedne države 21g-----stalni član U-21,,,,,,,,,,,,
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Veoma blizu dolaska na Otoku je golman Vojislav Dragovic,29 g. 

- L' Imperator
- Kontakt:
- neutralan__
- Kontakt:
Ovaj me nesto podsjeca na Lorika Canu.gollum je napisao/la:[youtube][/youtube]pabizo je napisao/la:Za par dana potpisuje nogometas iz nama susjedne države 21g-----stalni član U-21,,,,,,,,,,,,

FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- Capt_Billy
- Kontakt:
Vukovi, kada ce vise taj stadion biti gotov?, Nesto mi se pravise obecava, a sporo se radi!! Zna li netko neke konkretne informacije? Hvala

VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
Nadamo se da startujemo na nasem stadionu------vrucine su velike pa se sporije radi moj jaraneCapt_Billy je napisao/la:Vukovi, kada ce vise taj stadion biti gotov?, Nesto mi se pravise obecava, a sporo se radi!! Zna li netko neke konkretne informacije? Hvala![]()
Uuu , on je strašan golman. Kod nas gola nije mogao primitherbion je napisao/la:Veoma blizu dolaska na Otoku je golman Vojislav Dragovic,29 g.

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Olimpik se opasno pojačava mogao bi daleko dogurati. mislim da je sada jači bar za 30%. znaći Olimpik skoro pa sigurno ide u Europu
Ma kakvi, Olimpic ce imati 30 igraca i bit ce rat ko ce igrati. Nemaju trenera, nemaju stadion, nemaju navijace.
Cirkus ekipa. Dovoljni za 4,5 mjesta.
Cirkus ekipa. Dovoljni za 4,5 mjesta.
Cuva Bog Zelju svog!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.