posalji to Sušicuanonimni je napisao/la:
ako kome treba nešto od ovoga

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
posalji to Sušicuanonimni je napisao/la:
ako kome treba nešto od ovoga
+1Emir ZENICA je napisao/la:Ja cizme nikad nisam nosao,samo patike,pa makar snijeg bio i 2 metra
'arane ko jos hoda zimi ?nime_tm87 je napisao/la:Jel se zajebavate ili nosate tike zimi... pa kako vam prsti ne otpadnu?
vozam autonime_tm87 je napisao/la:Jel se zajebavate ili nosate tike zimi... pa kako vam prsti ne otpadnu?
Vidis kako on zna znanje.Bosniacum Lilium je napisao/la:vozam autonime_tm87 je napisao/la:Jel se zajebavate ili nosate tike zimi... pa kako vam prsti ne otpadnu?parkiras auto i prosetas malo do banke, podignes koju milju i opet nazad u auto
i nekad do kladionice po kešBosniacum Lilium je napisao/la:vozam autonime_tm87 je napisao/la:Jel se zajebavate ili nosate tike zimi... pa kako vam prsti ne otpadnu?parkiras auto i prosetas malo do banke, podignes koju milju i opet nazad u auto
Isti sam fkt,znao sam plitke tene nosat i po najvecem snijegu,dzaba nevolim nista osim tena nosati i to je to...inace samo plitke tene,prosle zime tek uzeo neke malo dublje tene one sto se lijepe na vrhu, jel je zima bila takva kakva jeste pa se moralo,mogu posluziti i ove godine,trebalo mi je 2 mjeseca da naucim hodati u necemu malo tezem od laganijih tenaEmir ZENICA je napisao/la:Ja cizme nikad nisam nosao,samo patike,pa makar snijeg bio i 2 metra
+1arelinho je napisao/la:
sluzile me prosle godine odlicno, ABD i ove ce
vidi se da ste iskuskni kolegaZenichanin je napisao/la:i nekad do kladionice po kešBosniacum Lilium je napisao/la:vozam autonime_tm87 je napisao/la:Jel se zajebavate ili nosate tike zimi... pa kako vam prsti ne otpadnu?parkiras auto i prosetas malo do banke, podignes koju milju i opet nazad u auto
vidi se da ste iskuskni kolegaZenichanin je napisao/la:i nekad do kladionice po kešBosniacum Lilium je napisao/la:vozam autonime_tm87 je napisao/la:Jel se zajebavate ili nosate tike zimi... pa kako vam prsti ne otpadnu?parkiras auto i prosetas malo do banke, podignes koju milju i opet nazad u auto
bile na snizenju 220High je napisao/la:Kol'ko ste ih platili?
Jesu li ove gore teške za održavanje, isflekaju li se brzo ?arelinho je napisao/la:
sluzile me prosle godine odlicno, ABD i ove ce
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.