NBA Playoffs 2022/23
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs 2022/23
Opet baca saigrače pod autobus, lik je bio najgori pojedinac u svojoj ekipi u seriji i kenja.
Pa outscorali su ga Maxey i Harris večeras, da nije zabio u gabarge time i Tucker bi ga outscore.
Pa outscorali su ga Maxey i Harris večeras, da nije zabio u gabarge time i Tucker bi ga outscore.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Lik u 30. godini života nastavlja sa dječijim izgovorima
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Felixians4
- Kontakt:
Šta jest, jest, Sixers jesu za sprdnju. Nabijaju im komplekse Celticsi i ne staju. Opet Horforda ubio Embiida kao i prije 5 godina u istoj rundi, u međuvremenu ga ukrali u free agencyu i pokušali maknuti tu prijetnju u konferenciji i u bubbleu u prvoj rundi Simmons eksperiment na PF se nije dogodio u playoffs zbog ozljede, a BOS pomete Embiida, Horforda i družinu što je označilo kraj za Bretta Browna i dolazak Riversa te Moreya. Pleska ih Jimmy Butler, pleska ih Horford i BOS sad tijesno izbacio. Ne zaboravimo trade Fultz Tatum itd. Doc Rivers opet ispustio 3-1/3-2 vodstvo, čudesno, no bar je s tim Celticsima igrao uzastopnw Finals, jednom i osvoji. Morey i Hardena kultne serije protiv GSW, Brada i s mladom dinastijom u nastajanju do Finalsa preko Zapada stigao kao sixth Man, s USA bio važan dio osvajanja zlata, aj.. no Embiid dragi druga runda playoffa i u pravilu teški podbačaj efikasnošću i kondicijom, a da je pod ozljedom je standard. Eh da, još se u 30. godini nije opredijelio bi li igrao za Francusku, USA ili Kamerun. Ono ispadanje od Raptors na onaj način vjerojatno je simbolički kazalo sve o Processu... BOS najbalansiraniji sastav lige, odlična rotacija, uigrana ekipa i ostaju blago favorit za titulu. Ista finala konf. kao u bubbleu, treći put u 4 sezone Celticsa Heat, a i LAL DEN od 2009. treći put. Rookie head coach stalno su vrijeđani i nipodaštavani najgore, no činjenica je da od 2014/15 uvjerljivo najbolje se pokažu rookie head coaches počev od Kerra pa Lue, Nurse, Udoka, evo sad najveće franšize koje love titulu da se odvoje povijesno jedni od drugih kamo su poravnati predvode ih Mazzulla i Ham. Spoelstra je isto počeo kao dečko u uredu, video boy i sada je na tragu da bude top10 ikad, smatran za čudotvorca taktičkim smicalicama, mentalnom prilagodbom, od no name likova izvlači sjajan level, zonom remeti svih, a Butler se pretvori u MJ skoro u doigravanju. Pat Riley approved.
- Shategabri
- Kontakt:
Koja jadnost branjenja Embiida, ali i Jokić je ispao u prvoj rundi 4-0 
Jokić je za Embiida MJ lično
tačka.

Jokić je za Embiida MJ lično

Koševo Zapad
- djoleprijedor
- Kontakt:
Ustvari je ispao u 2.rundi te sezone od Sansa.Shategabri je napisao/la: ↑15 maj 2023, 06:41Koja jadnost branjenja Embiida, ali i Jokić je ispao u prvoj rundi 4-0
Jokić je za Embiida MJ ličnotačka.
Ali je svoju ekipu do 28.godine barem 2 puta doveo do konferencijskog finala,ove sezone možda i više u odnosu na lažnog francuza&mvp-ja.
Mens sana in corpore sano.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Ne znam sta je zadnje 3 god ali igrači sa MVP su se pogubili u PO . Jokic 2x i sad Embiid. 4-1 u prvoj rundi 1x MVP, 4-0 u drugoj rundi 2x mvp. Sad necu uopće komentarisati Embiida i njegov mvp PO.Shategabri je napisao/la: ↑15 maj 2023, 06:41Koja jadnost branjenja Embiida, ali i Jokić je ispao u prvoj rundi 4-0
Sreća za Jokica pa nije dobio mvp mozda bi vec ispao
Sad se posvetio PO njegov ubjedljivo najbolji PO.
U principu ja sam očekivao 3 od ove 4 ekipe u finalu konferencija.
Miami stvarno nisam vidio ni blizu, naravno tu sam vidio Milwaukee kao 99% ljudi. Ali tacno sam napisao naci cu Denver-Lakersi I Milwaukee-Boston. Da je zdrav Miami bilo bi u 7 ovako mislim da je Boston veliki favorit I da ce odmoran uci u finale.
Boston-Miami 70%-30%
Denver Lakersi 49%-51% (navijacki, inace nijanse odlucivati bez obzira na rezultat)
Jimmy Butler sa Miamiem igra već treći put finale konferencije, i opet protiv Bostona.
Erik Spoelstra je sigurno jedan od najboljih trenera ikad.
A Embiid i Doc Rivers ubitačan tandem.

A Embiid i Doc Rivers ubitačan tandem.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Problem Majamija je što nisu krunisali titulom ovaj period, jer realno ovako se čovjek iznenadi kad neko kaže da već treći put igraju ECF. Imali su finu šansu u bubbleu da se nisu raspali povredama haman pa svi igrači
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ma smijesno ga je uopste i porediti s Jokićem. Klasican nabijac poenterske statistike, dok je ovaj MVP u pravom smislu te rijeci.djoleprijedor je napisao/la: ↑15 maj 2023, 07:02Ustvari je ispao u 2.rundi te sezone od Sansa.Shategabri je napisao/la: ↑15 maj 2023, 06:41Koja jadnost branjenja Embiida, ali i Jokić je ispao u prvoj rundi 4-0
Ali je svoju ekipu do 28.godine barem 2 puta doveo do konferencijskog finala,ove sezone možda i više u odnosu na lažnog francuza&mvp-ja.
Sama njegova jadna izjava objasnjava sve. Prijatelju, ne moze 1 igrac osvojiti, tacno, ali moze biti (po)najbolji i razigrati/povuci ostale, a ne u masi slucajeva suvi prosjek kao sto je on sinoc bio!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- Shategabri
- Kontakt:
Očito se puši priča Embiida kako su Harris i Maxey krivi što on šuta 5/18 i što ga je uštopao starac Fočo hiljadu ljeta.
Dok su Barton i Campazzo činili Jokića boljim, otud i brojke koje je imao u tim ispadanjima.
Vidjeli bi vi da su Embiidu bili Barton i Campazzo, Biid bi u ispadanju imao 40 pts u prosjeku.
Dok su Barton i Campazzo činili Jokića boljim, otud i brojke koje je imao u tim ispadanjima.
Vidjeli bi vi da su Embiidu bili Barton i Campazzo, Biid bi u ispadanju imao 40 pts u prosjeku.
Koševo Zapad
Kakko Biid gurnu saigrace pod bus, treba imati obraza nakon ovakvog meca reci to
Butler je BOG za ovog kretena

Butler je BOG za ovog kretena
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Jooooj Embiida, prvo sa kmecanjem za MVP, pa sad i ovo kenjanje po saigracima, iako je bio ocajan. 
Kao sto sam rekao, dobice Boston sedmu tekmu, previse je chokera u Philli. A vjerujem da ce dobiti i Miamia, u 6 utakmica.

Kao sto sam rekao, dobice Boston sedmu tekmu, previse je chokera u Philli. A vjerujem da ce dobiti i Miamia, u 6 utakmica.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- VensanKasel
- Kontakt:
Na ovo forumu se svi igrači redovno pljuju i napadaju , zasluženo ili nezasluženo . Osim jednog , on je zaštićen kao čovječja ribica .
Kao aktuelni šampion sa istim sastavom ispao u drugoj rundi , nikome ništa . #bogotac
Kao aktuelni šampion sa istim sastavom ispao u drugoj rundi , nikome ništa . #bogotac
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Koja li si ti botinaVensanKasel je napisao/la: ↑15 maj 2023, 09:10Na ovo forumu se svi igrači redovno pljuju i napadaju , zasluženo ili nezasluženo . Osim jednog , on je zaštićen kao čovječja ribica .
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- VensanKasel
- Kontakt:
4:2 za Majami . Puno boljeg trenera imaju . Boston po meni lošije izgleda nego prošle sezone .
- VensanKasel
- Kontakt:
Napišeš istinu i botina si . Jesam li šta slagao ?Brokula je napisao/la: ↑15 maj 2023, 09:11Koja li si ti botinaVensanKasel je napisao/la: ↑15 maj 2023, 09:10Na ovo forumu se svi igrači redovno pljuju i napadaju , zasluženo ili nezasluženo . Osim jednog , on je zaštićen kao čovječja ribica .
Imaju boljeg trenera, ali losiju ekipu. Boston je i kvalitetniji i ima siri roster. Falice Miamiu Herro u ovoj seriji, nedostajace jos taj jedan skorer jer ce se na Butleru smijenjivati konstantno Smart, Brown, White..VensanKasel je napisao/la: ↑15 maj 2023, 09:134:2 za Majami . Puno boljeg trenera imaju . Boston po meni lošije izgleda nego prošle sezone .
- VensanKasel
- Kontakt:
Boston je od onakve Phile izgubio 3 utakmice. Prošlosezonski Boston je ponavljam puno bolje izgledao , ovaj trenutni mi je nekako tanak ...dscile je napisao/la: ↑15 maj 2023, 09:18Imaju boljeg trenera, ali losiju ekipu. Boston je i kvalitetniji i ima siri roster. Falice Miamiu Herro u ovoj seriji, nedostajace jos taj jedan skorer jer ce se na Butleru smijenjivati konstantno Smart, Brown, White..VensanKasel je napisao/la: ↑15 maj 2023, 09:134:2 za Majami . Puno boljeg trenera imaju . Boston po meni lošije izgleda nego prošle sezone .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.