FK Rudar Kakanj

GK1996
Kontakt:

Re: FK Rudar Kakanj

Post Postao/la GK1996 » 04 maj 2014, 20:39

ziher je napisao/la:Rudar je jucer pokazao kvalitet i nadigrao Slobodu, ali eto nisu uspjeli upisati pobjedu. Za Tuzlake je jucerasnji remi ravan pobjedi i nadam se da ce im biti dovoljan da izbore PL, jer realno im je tamo i mjesto. Fukare osim incidenta sa policijom cista 10-ka, momci navijali 90 minuta bez ikakvih provokacija dok su Gusari bar ono sto ih se skupilo navijali koliko s mogli ali su i provocirali sto i nije OK, ali eto to njihov obraz i odraz njihove navijacke kulture.
Na njihovom tradicionalnom okupljalistu u parku vidio sam njih 30-tak u cosku a ostalo su sve bili Tuzlaci ;)
Nama su govorili da smo i ovo i ono ali jucer su pokazali da i gledaoci pod Vardom nisu neka publika i kultura. Bilo je tu ubacivanja svega u teren i sa jedne ali i sa druge tribine, dok se u Doboju nikada ni kospica nije ubacila u teren ma koliko sve neuslovno bilo za ovaj rang takmicenja.

PS
Naravno pozdrav Fukarama koji su pravi navijaci u svakom smislu, kod nas su momci navijali za svoj klub bez i jedne provokacije, kapa do poda :salut: :salut: :salut: :salut:
Druze ba,opet kompleks zvani Rudar :D

Shvati ba da je Rudar miljama ispred vas,shvati da su vas ostavili u ligi,shvati da su vas pustili,shvati da su dole sve nasi igraci,shvati da bez nas ne mozete disati,shvati da je Rudar u najlosijoj organizaciji miljama ispred vas,kako na tabeli,tako i po kvaliteti igraca.
Sto se navijaca tice,stari moj vi u maksimalno ulozenom trudu,izgledate kao saka jada,stari djuturumi na tribini gdje su navikli na rostilj,itd i opet mi ne organizovani smo cak i bolji od vas i cak ne ozbiljna organizacija vise skupe raje od vas.
Sto se tice incidenata,nemoj ni porediti Mladost i Rudar.Seljaci mrtvi ste,hocete domacinske pobjede ko da ste na koridi,doduse vlasnik vam je seljak zesci pa se tako i ponasa,i jos samo da uzmemo ko se od gostiju zalio na Rudar a ko se od gostiju zalio na vas,pa uporedi ;)

Tako da mozes lagano dijete odleprsati s teme Rudara,idi tamo moli ''dede'' po tribini da se reg na forum,pa komentarisite mladost,ili mozda patokari ne znaju ni sta je forum ? :D

A sto se tice ubacivanja na teren,pa Madrid je Madrid pa uleti nesto na teren,tako da to nije incident nikakav ;)

Plus da dodam,iako ste ulozili sve napore,maximalno ste se trudili cijelu sezonu,izgravali da ste bolji od Rudara,na kraju bez Rudara niste mogli,Rudar vam je pomogao,pobjedivsi vam sve konkurente za opstanak i pustajuci vas da pobjedite ;)
Zadnja izmjena: GK1996, dana/u 04 maj 2014, 20:58, ukupno mijenjano 1 put.
Rudar Kakanj !!!

amar009
Kontakt:

Post Postao/la amar009 » 04 maj 2014, 20:58

GK1996 je napisao/la:
ziher je napisao/la:Rudar je jucer pokazao kvalitet i nadigrao Slobodu, ali eto nisu uspjeli upisati pobjedu. Za Tuzlake je jucerasnji remi ravan pobjedi i nadam se da ce im biti dovoljan da izbore PL, jer realno im je tamo i mjesto. Fukare osim incidenta sa policijom cista 10-ka, momci navijali 90 minuta bez ikakvih provokacija dok su Gusari bar ono sto ih se skupilo navijali koliko s mogli ali su i provocirali sto i nije OK, ali eto to njihov obraz i odraz njihove navijacke kulture.
Na njihovom tradicionalnom okupljalistu u parku vidio sam njih 30-tak u cosku a ostalo su sve bili Tuzlaci ;)
Nama su govorili da smo i ovo i ono ali jucer su pokazali da i gledaoci pod Vardom nisu neka publika i kultura. Bilo je tu ubacivanja svega u teren i sa jedne ali i sa druge tribine, dok se u Doboju nikada ni kospica nije ubacila u teren ma koliko sve neuslovno bilo za ovaj rang takmicenja.

PS
Naravno pozdrav Fukarama koji su pravi navijaci u svakom smislu, kod nas su momci navijali za svoj klub bez i jedne provokacije, kapa do poda :salut: :salut: :salut: :salut:

Shvati ba da je Rudar miljama ispred vas,shvati da su vas ostavili u ligi,shvati da su vas pustili,shvati da su dole sve nasi igraci,shvati da bez nas ne mozete disati,shvati da je Rudar u najlosijoj organizaciji miljama ispred vas,kako na tabeli,tako i po kvaliteti igraca.
Sto se navijaca tice,stari moj vi u maksimalno ulozenom trudu,izgledate kao saka jada,stari djuturumi na tribini gdje su navikli na rostilj,itd i opet mi ne organizovani smo cak i bolji od vas i cak ne ozbiljna organizacija vise skupe raje od vas.
Sto se tice incidenata,nemoj ni porediti Mladost i Rudar.Seljaci mrtvi ste,hocete domacinske pobjede ko da ste na koridi,doduse vlasnik vam je seljak zesci pa se tako i ponasa,i jos samo da uzmemo ko se od gostiju zalio na Rudar a ko se od gostiju zalio na vas,pa uporedi ;)

Tako da mozes lagano dijete odleprsati s teme Rudara,idi tamo moli ''dede'' po tribini da se reg na forum,pa komentarisite mladost,ili mozda patokari ne znaju ni sta je forum ? :D

A sto se tice ubacivanja na teren,pa Madrid je Madrid pa uleti nesto na teren,tako da to nije incident nikakav ;)
mene samo interesuje iz kojeg si ti sela...garant si iz brnjica pa si malo sisao u grad jer gore nemate kluba...rudar nije pustio mladosti... sada mladost ima bolji medjusobni odnos sa rudarom 1-0 0-2....

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 04 maj 2014, 21:09

GK1996 je napisao/la:

PS

Plus da dodam,iako ste ulozili sve napore,maximalno ste se trudili cijelu sezonu,izgravali da ste bolji od Rudara,na kraju bez Rudara niste mogli,Rudar vam je pomogao,pobjedivsi vam sve konkurente za opstanak i pustajuci vas da pobjedite ;)
Druze tjesi se to ti jedino preostaje.
Jos samo nesto cu dodati na ovo tvoje baljezganje, Rudar nije igrao za Mladost nego je igrao za sebe, i za pobjedu u Konjicu su dobili nagradu, a da je nama pusteno to je Vasa opaska da umanjite pobjedu Mladosti, a samo cu te upitati da li se ide onako ostro na ekipu sa kojom si dogovorio da ti pusti bodove? I kada se pusta onda se igra na gol vise a ne onako kako smo mi Vama uvalili dvicu :wave:
Ma vozdra bavite se svojim problemima :salut: :salut: :salut:

GK1996
Kontakt:

Post Postao/la GK1996 » 04 maj 2014, 21:18

ziher je napisao/la:
Jos samo nesto cu dodati na ovo tvoje baljezganje, Rudar nije igrao za Mladost nego je igrao za sebe, i za pobjedu u Konjicu su dobili nagradu, a da je nama pusteno to je Vasa opaska da umanjite pobjedu Mladosti, a samo cu te upitati da li se ide onako ostro na ekipu sa kojom si dogovorio da ti pusti bodove? I kada se pusta onda se igra na gol vise a ne onako kako smo mi Vama uvalili dvicu :wave:
Zbog cega da se tjesim,Rudar je institucija za vas iako na niskoj organizaciji,opet smo ispred vas.Pogled na tabelu sve govori.
A reci cu ti samo,pogledaj malo video,i start Ivana Tirica i pustanje lopte od strane nase odbrane kod drugog gola.
Tako da to je to,a nije vama niko kriv sto ne igrate protiv institucije svaki dan pa se debili iako pustenoj utakmici napale,pa igraju grubo.Ne dolazi instutucija svaki dan u Doboj :D

Uporedi samo igru Rudara protiv Slobode,i igru Rudara protiv Mladosti,pa i budala vidi da je ona utakmica odigrana sa 25% snage i volje. :)

Ali eto ako ce vama biti lakse,dobili ste POŠTENO :clap: :clap:
Rudar Kakanj !!!

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 04 maj 2014, 21:22

Pa da je Rudar igrao sa pola snage pokazane protiv Slobode u utakmici protiv Mladosti, dobili bi vas glat 2,3 razlike...nemoguce je ne primjetiti nepotrebno napravljeni penal i preskakanje lopte kod drugog gola...
@GK1996 vidis da se i ja i ti u necemu slozimo :mrgreen:

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 04 maj 2014, 21:25

Igrali smo mi i protiv vecih institucija od Rudara i nismo izgubili na svom stadionu ali eto Vi ste se smilovali pa nas pustili da ostanemo u ligi pa da Vam ponovo napunimo stadion iduce sezone :clap: :clap: :clap:

GK1996
Kontakt:

Post Postao/la GK1996 » 04 maj 2014, 21:28

ziher je napisao/la:Igrali smo mi i protiv vecih institucija od Rudara i nismo izgubili na svom stadionu ali eto Vi ste se smilovali pa nas pustili da ostanemo u ligi pa da Vam ponovo napunimo stadion iduce sezone :clap: :clap: :clap:
Kojih institucija,Rudara iz Breze ? :D Pa priznaj bolan,da bi vas Rudar razbio realno da su htjeli igraci,pa zar je tesko prihvatiti cinjenice majke ti ?
Pa iz Doboja su sto put losiji nosili bodove,a protiv Rudara se vidjelo da igraci nisu htjeli igrati,pa da su 3 bi lagano primili.

@Patrick :P Moramo i mi u nekim realnim stvarima da se slozimo :D
Rudar Kakanj !!!

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 04 maj 2014, 21:35

Ma vidimo se iduce sezone :salut: :salut: :salut:

GK1996
Kontakt:

Post Postao/la GK1996 » 04 maj 2014, 21:50

ziher je napisao/la:Ma vidimo se iduce sezone :salut: :salut: :salut:
Naravno,ako budemo isli na prvo mjesto,obezbjedjeni su nam bodovi protiv vas :)
Rudar Kakanj !!!

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 04 maj 2014, 21:51

Pogurat cemo Vas nije frka :thumbup: :thumbup: :thumbup:

GK1996
Kontakt:

Post Postao/la GK1996 » 04 maj 2014, 22:21

ziher je napisao/la:Pogurat cemo Vas nije frka :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Nije nikad ni bila,samo sto ti ne mozes shvatiti,da ce Gafa prije spasiti svog druga Topalovica,nego nekog tamo iz igraca iz Igmana,prije ce Kube svog prijatelja Hrustanovica ostaviti u ligi,nego nekog tamo,prije ce Tiric napraviti smijesan penal da bih ostavio svoje prijatelje s kojim svaki dan pije kafu nego tamo neke levate.Tako isto bih napravili i igraci Mladosti,sto ni ti,ni ja ni Begovac,ni Spahic ni Odovic ni Kapo ne mozemo promjeniti :)
Rudar Kakanj !!!

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 04 maj 2014, 22:32

Ja to ne bi nikad ni pokusavao promjeniti a shvatam to sto pricas vrlo dobro, a ako malo pogledas moje ranije postove vidjet ces da nikada ama bas nikada nisam pokusao umanjiti kvalitet Rudara, naprotiv uvjek sam isticao isti. Samo nisam dozvoljavao da se umanjuje uspjeh koji je postigla Mladost niti da se nasi navijaci omalovazavaju, jer mozda smo se tek formirali ali smo tu i ne moze nas niko ignorisati. Ja sam misljenja da se nasa dva kluba trebaju pomagati i vise nego to sad cine a i Kakanj zasluzuje da je fudbal top tema u gradu makar dva puta u godini :)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Mawr3r1ck
Kontakt:

Post Postao/la Mawr3r1ck » 05 maj 2014, 23:22

GK1996 je napisao/la:
ziher je napisao/la:
Zbog cega da se tjesim,Rudar je institucija za vas iako na niskoj organizaciji,opet smo ispred vas.Pogled na tabelu sve govori.
A reci cu ti samo,pogledaj malo video,i start Ivana Tirica i pustanje lopte od strane nase odbrane kod drugog gola.
Tako da to je to,a nije vama niko kriv sto ne igrate protiv institucije svaki dan pa se debili iako pustenoj utakmici napale,pa igraju grubo.Ne dolazi instutucija svaki dan u Doboj :D

Uporedi samo igru Rudara protiv Slobode,i igru Rudara protiv Mladosti,pa i budala vidi da je ona utakmica odigrana sa 25% snage i volje. :)

Ali eto ako ce vama biti lakse,dobili ste POŠTENO :clap: :clap:
institucijo ako ti nije tesko de mi samo objasni onaj skrivljeni penal Gafurovića protiv Slobode, po meni nepotreban start na rubu šesaesterca, a kako vidim i po vama gusarima je. Da ne igra neki Gafin jaran i u Slobodi pa da nije htio da pokloni i njima 3 boda kako rece da su igraci poklonili Mladosti ? p.s. Mozda mu se jaran (Adnan Hadzić) htio revaznirati pe je oborio Neimarliju takodjer u šesaestercu , medjutim sudija na rudarevu i moju nesrecu nije okarakterisao kao Prijateljski Potez (PENAL)

GK1996
Kontakt:

Post Postao/la GK1996 » 05 maj 2014, 23:31

Mawr3r1ck je napisao/la:
institucijo ako ti nije tesko de mi samo objasni onaj skrivljeni penal Gafurovića protiv Slobode, po meni nepotreban start na rubu šesaesterca, a kako vidim i po vama gusarima je. Da ne igra neki Gafin jaran i u Slobodi pa da nije htio da pokloni i njima 3 boda kako rece da su igraci poklonili Mladosti ? p.s. Mozda mu se jaran (Adnan Hadzić) htio revaznirati pe je oborio Neimarliju takodjer u šesaestercu , medjutim sudija na rudarevu i moju nesrecu nije okarakterisao kao Prijateljski Potez (PENAL)
Gafa je isao na loptu,a znamo kakve Gafa startove uvijek ima,bespostedan borac,za svaku loptu gine i ne moze se porediti to sa startom Ivana Tirica,koji nikad nije napravio onako nesto :D A naravno da ne mozes ni porediti ove dvije utakmice :D Iz aviona se vidjelo da nema volje u Doboju,i da su momci odlucili pomoci svojim komsijama :D
Rudar Kakanj !!!

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 05 maj 2014, 23:43

Trebamo se mi organizovati kao navijaci. Rasiriti euforiju, pogledajte Slobodu: imamo mnogo bolji tim od njih, i mi i Bratstvo, ali su se ljudi organizovali, doveli Ciru (istina nemamo mi toliko budzeta ali opet). Protiv Jedinstva 8500 hiljada ljudi, na ostalim redovno 2000+. Kad bi mi uspjeli sljedecu sezonu odrzavat neki prosjek min 1500 po utakmici, kad bi Rudar postajao cesca tema u gradu¸, pokrenuli bi nesto. Ne moze ni ovako godinama se svaljivati na upravu, pa na igrace. Imamo dobre sponzore, a kad bi se izjasnili otpocetka da je jedan cilj - PL i da grad i svi ljudi stanu iza toga, siguran sam da bi protutnjali ligom kao Velez ili Zvijezda...
Zadnja izmjena: PatrickBateman, dana/u 06 maj 2014, 00:25, ukupno mijenjano 1 put.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 05 maj 2014, 23:44

GK1996 je napisao/la:
Mawr3r1ck je napisao/la:
Gafa je isao na loptu,a znamo kakve Gafa startove uvijek ima,bespostedan borac,za svaku loptu gine i ne moze se porediti to sa startom Ivana Tirica,koji nikad nije napravio onako nesto :D A naravno da ne mozes ni porediti ove dvije utakmice :D Iz aviona se vidjelo da nema volje u Doboju,i da su momci odlucili pomoci svojim komsijama :D
samo malo..odkud sad da su igraci igrali bez volje i pustili mladosti da ih dobiju...jel to isti najposteniji rudar iz kaknja koji igra za sebe i publiku..koji nikada nije igrao za druge...ja sam iskreno bio sokiran dozom agresivnosti koju su igraci rudara pokazali u tekmi sa Slobodom..bukvalno su grizli na svaku loptu a treba im NIZASTA :wtf: :wtf: ...2 razbijene glave za pola sata igre :? :? ..u utakmici koja im nista ne znaci...sve ce svakako isplivat u sljedecu srijedu..do tad...mahanje :wave:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 05 maj 2014, 23:46

pa ako se prodate u srijedu ko sto hocete, tesko da ce te vratiti povjerenje ljudi i publiku

ovako, da obje odigraju korektno i posteno sigurno bi privukli neciju paznju i zasluzili postovanje ljudi u gradu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 05 maj 2014, 23:50

ultrasstyle_tz je napisao/la:pa ako se prodate u srijedu ko sto hocete, tesko da ce te vratiti povjerenje ljudi i publiku

ovako, da obje odigraju korektno i posteno sigurno bi privukli neciju paznju i zasluzili postovanje ljudi u gradu
Sto ste se us.rali Jedinstva :lol:
Dobicemo ih kao sto smo i vas trebali. A ako bude i protiv njih sudija onakav, jbg,vama ce se obiti od glavu, nama,kao sto kazes, ne igra neku ulogu.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 05 maj 2014, 23:51

PatrickBateman je napisao/la:Trebamo se mi organizovati kao navijaci. Rasiriti euforiju, pogledajte Slobodu: imamo mnogo bolji tim od njih, i mi i Bratstvo, ali su se ljudi organizovali, doveli Ciru (istina nemamo mi toliko budzeta ali opet). Protiv Jedinstva 8500 hiljada ljudi, na ostalim redovno 2000+. Kad bi mi uspjeli sljedecu sezonu odrzavat neki prosjek min 1500 po utakmici, kad bi Rudar postajao cesca tema u gradu¸, pokrenuli bi nesto. Ne moze ni ovako godinama se svaljivati na upravu, pa na igrace. Imamo dobre sponzore, a kad bi se izjasnili otpocetka da je jedan cilj - PL i da grad i svi ljudi stanu iza toga, siguran sam da bi protutnjali ligom kao Velez ili Zvijezda...

Prvi korak rjesiti se nekih igraca i clanova uprave, dovesti sasvim nove, mlade ljude koji imaju ambiciju. Sta ima Spaha igrat za PL kad su mu dani odbrojani, i Gafi su isto mada se on trudi max. Nek ulogu vodje preuzme mali Kobilica, nek Dzelo i ostali junioru zapnu i zaigraju srcem, onda cemo imati velike sanse.
lose ti je poredzenje sa Slobodom..u svakom segmentu...organizacijski,infrastrukturno,velicinom grada,kluba...prevelik je to zalogaj za kakanj
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 05 maj 2014, 23:53

staragarda je napisao/la: lose ti je poredzenje sa Slobodom..u svakom segmentu...organizacijski,infrastrukturno,velicinom grada,kluba...prevelik je to zalogaj za kakanj
*đ. Bolje nam je poznavanje gramatike, pod 1.
drugo, vidis da sam smanjio i uzeo u obzir tu razliku. Ali Kakanj je industrijski grad, i neproporcijalno ima jaku industriju za svoju velicinu.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.