FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
Zna li neko kako je Bayern igrao danas protiv nekakvih zvijezda, ili nesto takvo?? nisam siguran!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- lolo d pitar
- Kontakt:
vodili su 8-0 u 80 minutiomerbavarac je napisao/la:Zna li neko kako je Bayern igrao danas protiv nekakvih zvijezda, ili nesto takvo?? nisam siguran!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Aha hvala puno!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Danas je Bayern igrao protiv Mc fit Allstars,to su neke poznate face iz Njemacke.ocekivana pobjeda 13;0,
Nista special ali mislim da ce Bayern da se muci u Bundesligi,opet kazem slab vezni red,ali Altintop igra predobro ako ovako nastavi i u ligi,mislim da cemo imati velikih problema sa Turcima
Nista special ali mislim da ce Bayern da se muci u Bundesligi,opet kazem slab vezni red,ali Altintop igra predobro ako ovako nastavi i u ligi,mislim da cemo imati velikih problema sa Turcima
VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!
MA HAmit je munja igrač, samo da se onda nije ozljedio 6 mjeseci. Neka se samo vraća u forum. Idemo samo laganini, možda i bude nešto. Volio bih još jednoga desnoga beka i jednu superzvijezdu- 

[youtube][/youtube]
Da malo zaboravimo na probleme koje trenutno imamo na ovoj poziciji

Mislim da je mali Neuer Kahnov nasljednik.....ribery je napisao/la:[youtube][/youtube]
VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!
MA plačem dok ovo gledam, Oliver Kahn der beste Torhuter der Welt.
I opet Oliver, hvala ti za sve. Naježio sam se.
I opet Oliver, hvala ti za sve. Naježio sam se.
Pa mozda bi bilo bolje da se ne prisjecate ovog covjeka toliko. Lakse ce se preboljeti njegov izostanak.ribery je napisao/la:[youtube][/youtube]

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Kahn je obiljezio jednu epohu u Bayernu, moze se reci veoma uspjesnu. Klub je dosao do titule LP-a nakon duuugo godina, nakon izgubljena dva finala i nekoliko semi-finala, s njim na celu kao jednim od vaznijih faktora dolazi do dva finala u tri godine. Kao sto je poznato, jedno veoma nesretno izgubljeno, a drugo sretno dobijeno.
Uvijek sam se pribojavao vremena nakon njega, kao da sam znao sta slijedi Bayernu. I uvijek sam mislio da ce se predomisliti i da ce ostati jos neko vrijeme da brani. Mada se lani dalo naslutiti da od te ljubavi nema nista, pruzala se sansa Rensingu u svakom koraku da se etablira, Kahn je posustajao i branio je samo bas kad je morao i mogao.
http://www.saz-aktuell.com/newsdetail~key~12933.htm
Sta je ovo? Zlo mi je vise od ovih Realovih ponuda i iscrpljujuce neizvjesnosti.
@Trasimaco ili trafiko
Je li ti simpatises zute u BuLi-i ili ti je samo drag svaki neuspjeh Bayerna
Uvijek sam se pribojavao vremena nakon njega, kao da sam znao sta slijedi Bayernu. I uvijek sam mislio da ce se predomisliti i da ce ostati jos neko vrijeme da brani. Mada se lani dalo naslutiti da od te ljubavi nema nista, pruzala se sansa Rensingu u svakom koraku da se etablira, Kahn je posustajao i branio je samo bas kad je morao i mogao.
http://www.saz-aktuell.com/newsdetail~key~12933.htm
Sta je ovo? Zlo mi je vise od ovih Realovih ponuda i iscrpljujuce neizvjesnosti.

@Trasimaco ili trafiko

Vom Jäger zum Gejagten
Hah, šta znaš možda i ode. Ma gledajmo realno na ovu ponudu ako je istinita. Prihvatio bi je odmah. RObben strašan igrač a i Rafo je samo mi on ide na k.... i još dobijamo 30 miliona eura. Sa tim 30 miliona dobroga desnoga beka dovesti ili golmana. Svi bi bili zadovoljni.
Bog medju golmanima ,a mozda bi im najpametnije bilo da prihvate ovu ponudu ako je istinita .Robben ako nije povrijedjen on je predobar igrac ,Vart je takodjer veoma dobar ,jednog kvalitetnog kreativca bi dobili ,a i sto kaze Rz mozda i desnog beka kupit da ne gledam onog zutog idiota opet .Btw jel se meni cini ili je Svajni podosta smrsao
?

Nisam ja obračao pažnju na to. Eh sada u subotu ako Bog da počinje Njemački kup, pa onda ona tamo subota sezona.
Ma te sezone sam navijao za Dortmund. Nesto su mi simpaticno igrali. A sjetio sam se te utakmice kad sam vidio clip. Dortmund je bio milimetar do titule i opet nisu uspjeli. Ne radujem se ja neuspjehu Bayerna, nego samo volim kad ih neko dobro nakanta.geronimo je napisao/la:@Trasimaco ili trafiko![]()

Slazem se s tobom, a sad u zadnje vrijeme od kluba prave AusvicTrasimaco je napisao/la:Ne radujem se ja neuspjehu Bayerna, nego samo volim kad ih neko dobro nakanta.Valjda zato sto se smatraju nedodirljvim u Njemackoj i sto otimaju ovim manjim sve sto valja. Ali evo kako vidim, i to se polako mijenja.
[/i]

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Ne znam care, ali sve ono sto ne volim kod Bayerna je duplo gore kod Reala. Ali o tome ne bih raspravljao na ovoj temi.Harrison je napisao/la:Slazem se s tobom, a sad u zadnje vrijeme od kluba prave AusvicTrasimaco je napisao/la:Ne radujem se ja neuspjehu Bayerna, nego samo volim kad ih neko dobro nakanta.Valjda zato sto se smatraju nedodirljvim u Njemackoj i sto otimaju ovim manjim sve sto valja. Ali evo kako vidim, i to se polako mijenja.
[/i]
![]()
A sto se tice ove teme, samo zelim da sampionima zazelim puno srece u Bundesligi ove sezone.
Naprijed, Wolfs!

- bavaraccccc
- Kontakt:
ljudi jel moguce da ftv nece otkupiti prava na prijenose bundeslige
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
tako je pisalo u onom dodatku u avazu "extra",ali valjda ce biti na sportklububavaraccccc je napisao/la:ljudi jel moguce da ftv nece otkupiti prava na prijenose bundeslige
http://sportsport.ba/ino_fudbalp-21189.htm
Prva recenica.... "Steffena Effenberga se danas malo ko sjeća"

Prva recenica.... "Steffena Effenberga se danas malo ko sjeća"

Hahha smiješan početak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.