RK Bosna

Trigger
Moderator
Kontakt:

Re: RK Bosna

Post Postao/la Trigger » 13 jun 2011, 01:23

firefighter je napisao/la:
Trigger je napisao/la:
firefighter je napisao/la:.....legendo, nisam ni ja zasluzan sto je rk bosna sajt proradio - samo moja malenkost slučajno zna da je neko treći za to zaslužan (kao što je bio zaslužan i za njegovo privremeno gašenje)... nego, mislim - nije loše dodati po neku stvarnu činjenicu za mapiranje lika i djela tvog. nije zgoreg da ljudi znaju po neku 100% tačnu činjenicu iz priče o triggeru.
tebi poštovanje, i drago mi je da smo na istoj strani ;)
Eh....
Simpa ti je ovo o "mapiranju i priči o triggeru", mada se može čitati i na više načina, pogotovo ono "100%" ma šta ti to značilo... :oops:
Eto, saznadoh od dobrog poznavaoca stanja u klubu da je ova tema o RK Bosni dobila i 'dodatnu sekciju' - "mapiranje i priča o Triggeru" !??? :?
Držimo se mi našeg kluba, i oni koji ga vole pa i oni koje ga ne vole....Trigger - nebitan, možda uskoro i postane 'pasivan', samo "čitalac Foruma"....

Sretan ti meni bio, i Bosnu volljet nastavio...a za mene - ma, ja sam samo običan ali veliki "fan" RK Bosna :)
ma i meni je drago da ti nisi samo obični fan bosne i da si u rukometu prisutan na mnogo ozbiljniji način. tvoj entuzijazam i ljubav prema ovom sportu, na svu sreću, ne završava samo na stranicama ovog foruma!
živio i ti meni!
Hvala - vatrogasac, dobar si ti.
Da, još sam na neki način radno aktivan u sportu, ali nakupilo se 'kuka'...vrijeme je za vas mlađe, vatrene...i borce i one što 'gase' - Bosna je KLUB, treba je čuvati, razvijati, pomagati na svaki način...odavno nije bila na ovom nivou ovako dugo vremena! Šteta bi bilo da dođu neki "pametni" i sve razvale... k'o KK Bosnu :evil:
Vjerujem da se to neće dogoditi....

A svim sumnjivcima i finansijskim dušebrižnicima samo mala opaska - SFF (Sarajevo Film Festival) je počeo kao utopijski projekat a danas je.... Ha!? :D
Ljudi, ljudi su najvažniji pa i kad povuku neki "krivi" potez, i treba uvažavati i iskustvo ali potencirati mladosti i znanje....u svim segmentima.
Neka je krenulo potpisivanje ugovora sa onim koji trebaju Bosni... a oni koji su otišli i biće ih još - to je danas sport (a možda zbog dugova :mrgreen: ), uglavnom - svima njima je Bosna "otvorila" vrata da zarade, da se "vrate" kao igrači, da napreduju.... Mnogi su "stražnjicom" zatvorili vrata, ali Bosna je pravi klub i ne pravi dramu od tog po medijima - npr. onaj "Ristan", pa i Čelica koji od anonimusa za kratko vrijeme kod Pipeta 'posta igračina', pohasi se....a da je drage pameti i strpljenja...mogao je od Pipeta i "ekipe' još više dobiti ( a i pružiti zauzvrat) nego od Katara onih zauhar petro-dolara!?
Biće i mladih Bosnaša...evo novog klinca Nedima Jusufovića (1994)..... a svi dreče kako Pipe forsira susjede...
Kad se pojavi pravi talenat onda mu se i pruži prilika, a ne 'babini' sinovi koji misle da moraju igrati, jer su 'domaći', jer misle da su bolji (ljepši) nego što špiglo pokazuje!
Budi najbolji, max.radi i nema problema odakle si i ko si - uspjeh mora doći, niko te ne može zaustaviti (Džeko=kloc!? :lol: ).
Iako je "off topic" - sjetim se da sam prije pisao (pa odustao, jedan lapsus i pogrom po Triggeru :? ) i na temi KK Bosna (volim je jednako kao i RK) i poodavno sam napisao da "Bosnina djeca" nemaju vrhnski kvalitet (ma kakav vrhunski..) i sad se to velikim dijelom i pokazalo....

RK Bosna je formirala svoju "školu" (ali ne znači da neće dovoditi i "gotove" igrače - ipak je to evropski klub a ne "rasadnik"), počela je okupljati 'klince' (iz SA i drugih mjesta) i laganini 'fabrikovati' grače za prvi tim....a sad će se javiti dušebrižnici i ismijavati "plasman" Bosnine djece na generacijskim takmičenjima! :o

Mnogo će vode, pa makar bila i Miiljacka - ni rijeka ni potok, proteći dok neki shvate razliku igranja u mladim selekcijma i seniorima, a pogotovo u titulama....... 8-)
A biće i lijepih 'iznenađenja' za navijače, ima podosta zainteresovanih igrača koji bi sad u Bosnu..... Samo što klub i Pipe imaju svoju 'viziju' tako da će mnogima to biti "slabo, ništa..bla, bla... :D

Baš se "nakucah", smori vas....al', ponavljam, uskoro će Trigger u 'posmatrače'...a ima ko pisati, ima stručnjaka, znalaca, informatora..... Vratite na PF drugara "imeime" - stručan je, igrao je, zna momak..... :)
Bosno moja poharana....

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 13 jun 2011, 01:28

Ma samo ti "nakucavaj"... Užitak je čitati tvoje postove na ovoj temi! Ako ćemo iskreno, od starta joj daješ poseban "šmek".

Svako dobro!
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 13 jun 2011, 01:31

Triger cujem da je bilo nekih visocana na probi. Jel istina??

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 13 jun 2011, 01:34

VanBasten je napisao/la:Ma samo ti "nakucavaj"... Užitak je čitati tvoje postove na ovoj temi! Ako ćemo iskreno, od starta joj daješ poseban "šmek".

Svako dobro!
Hvala - i TEBI!

Još malo ću "kucati, nakucavati..", a onda lagano u pasivu - a idu radne obaveze...ljeto...juli, august...a tad su neke aktivnosti vrlo intezvine i veoma značajne....
Pozdrav svim forumašima a posebno i naravno navijačima RK I KK Bosna - Sarajevo :D
Bosno moja poharana....

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 13 jun 2011, 01:37

VanBasten je napisao/la:Ma samo ti "nakucavaj"... Užitak je čitati tvoje postove na ovoj temi! Ako ćemo iskreno, od starta joj daješ poseban "šmek".

Svako dobro!
+1
trigger(podforum rukomet), neno(kosarka), harishp(rep.fudbal) su najvece "zlato" ovog foruma. steta ce biti ako ijedan prestane pisati. ozbiljno..

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 13 jun 2011, 01:40

ko dolazi od pojacanja u Bosnu?
Zadnja izmjena: bosnas_, dana/u 13 jun 2011, 01:40, ukupno mijenjano 1 put.

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 13 jun 2011, 01:40

adn_sah je napisao/la:Triger cujem da je bilo nekih visocana na probi. Jel istina??
Visočak moj,
već je krenula 'promenada' kroz Sarajevo (pogotvo Mojmilo)...dolaze, dolaze odsvakud, javljaju se i klubu i 'nekima' za koje misle da bi im mogli pomoći...neki bi i na "dug igrali"... samo polako.
Sve će se pokazati na kraju, a činjenica je da se ne može prenebjeći ni ona narodna - "koliko para toliko muzike" , mada, ponavljam, ima i onih koji bi sad 'svirali' i na veresiju 8-)
Bosno moja poharana....

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 13 jun 2011, 01:40

bosnas_ je napisao/la:drago mi je sto Lulic prelazi u Lazio,to je jedan veliki klub i velika je stvar za jednu malu drzavu kao sto je BIH imati igraca u jednom takvom klubu,jednom od najpoznatijih u Serii A!..sretno Senade i da nastavis sa dobrim partijama u Laziu,kao i u reprezentaciji...
@saberi se bosnas :mrgreen:

uhvatio sam te u djelicu sekunde :mrgreen:
Zadnja izmjena: Strauss, dana/u 13 jun 2011, 01:41, ukupno mijenjano 1 put.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 13 jun 2011, 01:41

Strauss je napisao/la:

Svako dobro!
+1
trigger(podforum rukomet), neno(kosarka), harishp(rep.fudbal) su najvece "zlato" ovog foruma. steta ce biti ako ijedan prestane pisati. ozbiljno..
Idi se bacit sa mosta :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 13 jun 2011, 01:46

Trigger je napisao/la:
adn_sah je napisao/la:Triger cujem da je bilo nekih visocana na probi. Jel istina??
Visočak moj,
već je krenula 'promenada' kroz Sarajevo (pogotvo Mojmilo)...dolaze, dolaze odsvakud, javljaju se i klubu i 'nekima' za koje misle da bi im mogli pomoći...neki bi i na "dug igrali"... samo polako.
Sve će se pokazati na kraju, a činjenica je da se ne može prenebjeći ni ona narodna - "koliko para toliko muzike" , mada, ponavljam, ima i onih koji bi sad 'svirali' i na veresiju 8-)
Ispravka samo jedna nije VISOCAK nego VISOCANIN. A dobro znam da je kod vas uvijek prometno igrace se smjenjuju kao na pokretnoj traci. Steta sto je tako al jbga. A cuo sam da je bio neko iz Visokog al nisam ime uspio saznat pa reko da ti ne znas. zato sam pito :)

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 13 jun 2011, 01:48

Dylan Dog je napisao/la:
Strauss je napisao/la:

Svako dobro!
+1
Idi se bacit sa mosta :mrgreen:
Hare je ko Kafka :mrgreen: , ne može svako ući u dubine njegovih redaka... zato, straus nije daleko od istine :mrgreen: ;)
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 13 jun 2011, 01:48

Dylan Dog je napisao/la:Idi se bacit sa mosta :mrgreen:
jesi bezobrazan :mrgreen:

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 13 jun 2011, 01:49

aleksandar_veliki je napisao/la:
Na probi nije bilo, ali da se nude, nude se brate i to "velike" visocke nade. Mozda jedan i dodje, sacekajte do srijede. Samo zadnjih godina ne igra u Visokom.
nesto mi to "smrdi" na jos jednog faruka u ekipi :)

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 13 jun 2011, 01:52

Na probi nije bilo, ali da se nude, nude se brate i to "velike" visocke nade. Mozda jedan i dodje, sacekajte do srijede. Samo zadnjih godina ne igra u Visokom.
Znaci i on kod vas,aj neka.Moze ga imperator popravit.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 13 jun 2011, 01:55

adn_sah je napisao/la:
Trigger je napisao/la:
Visočak moj,
Ispravka samo jedna nije VISOCAK nego VISOCANIN. A dobro znam da je kod vas uvijek prometno igrace se smjenjuju kao na pokretnoj traci. Steta sto je tako al jbga. A cuo sam da je bio neko iz Visokog al nisam ime uspio saznat pa reko da ti ne znas. zato sam pito :)
Visočak ili Visočanin;
Zeničanin ili Zeničak;
Oboje ispravno....

A što je šteta!?
Zar rezultat i pored 'prometnosti' nije 6 uzastopnih titula šdržavnog prvaka????
Kod vas samo eto nije "prometno" (a ne bi rekao, hm..) i gdje ponovo ona Džudžina i Gredina generacija, a vazda imate uspješne omladinske kategorije!? :shock:
Bosno moja poharana....

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 13 jun 2011, 02:01

Jos samo da priredite neku utakmicu u Visokom,imena su ista ionako,i osjecat cu vas kao moju Bosnu. :D

PS nije nikakvo provociranje,malo sale.

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 13 jun 2011, 02:04

Sarajlica - Sarajlija...

Pa kako nije steta a vi se zalite kako je na pocetku prosle otislo dosta igraca pa pipe moro od nule kretat, evo ove sezone se isto desava. Nisam ja reko da trpe rezultati. Al zamisli da je tu nekih 10-tak igraca kojim dodajes svake godine po 2-3 nova. A ne kao sto je trenutno situacija da 2-3 igraca ostaju a da dolazi po 10 novih igraca. U Bosni Visockoj trnutno ima Geko i Sakib da su "stranci" ostalo su sve domaci igraci. A evo omladinske selekcije opet biljeze dobre rezultate sto znaci da ce se i nastavit to da vecinu cime domaci igraci. Tako da se ne bi slozio sa tobom da je prometno.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 13 jun 2011, 02:06

aleksandar_veliki je napisao/la:Trigger, kakve crne uspjesne omladinske kategorije. Bio u Visokom ova dva dana, nula bodova. Sest ekipa dva potencijalna igraca, ali samo potencijalna. Bas sam se razocarao, uocio jednog beka kod Borca, ima dobru ljevaku, ali valjda nije nas, iz Srbije ga doveli.
A sta je sa srednjim bekom Sarajevske Bosne,Grbavac junior,srednji Izvidjaca Ante Pavlak?

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 13 jun 2011, 02:08

aleksandar_veliki je napisao/la:Trigger, kakve crne uspjesne omladinske kategorije. Bio u Visokom ova dva dana, nula bodova. Sest ekipa dva potencijalna igraca, ali samo potencijalna. Bas sam se razocarao, uocio jednog beka kod Borca, ima dobru ljevaku, ali valjda nije nas, iz Srbije ga doveli.
Pa mozda nema u Bosni sarajevskoj. Ne znam sta si ti gledo al u izvidjaca lijevi bek, u bosne visocke takodjer lijvi i srednji bek, u borca desni bek o kojem pricas (Radulovic) pa onda ovaj mali sto je proglasen za najboljeg igraca (izvidjaca) sve su odlicni igraci

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 13 jun 2011, 02:10

adn_sah je napisao/la:Sarajlica - Sarajlija...

Pa kako nije steta a vi se zalite kako je na pocetku prosle otislo dosta igraca pa pipe moro od nule kretat, evo ove sezone se isto desava. Nisam ja reko da trpe rezultati. Al zamisli da je tu nekih 10-tak igraca kojim dodajes svake godine po 2-3 nova. A ne kao sto je trenutno situacija da 2-3 igraca ostaju a da dolazi po 10 novih igraca. U Bosni Visockoj trnutno ima Geko i Sakib da su "stranci" ostalo su sve domaci igraci. A evo omladinske selekcije opet biljeze dobre rezultate sto znaci da ce se i nastavit to da vecinu cime domaci igraci. Tako da se ne bi slozio sa tobom da je prometno.
Ove sezone se to ne desava. Nema smisla da se lazemo ovdje. Od onih igraca koji su zavrsili sezonu otisao Pucelj (istekao mu ugovor) i Marjanac (imao vec ugovor sa Bernom). Dakle, ni slicno prosloj sezoni, s tim sto ovi koji su ostali imaju ugovore na jos dvije godine.
a divkovic, celica (koji je odavno napustio). Budimo iskreni pa skoro na svakoj poziciji treba po jedan igrac. Bekovi pogtov

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.