Hvala - vatrogasac, dobar si ti.firefighter je napisao/la:ma i meni je drago da ti nisi samo obični fan bosne i da si u rukometu prisutan na mnogo ozbiljniji način. tvoj entuzijazam i ljubav prema ovom sportu, na svu sreću, ne završava samo na stranicama ovog foruma!Trigger je napisao/la:Eh....firefighter je napisao/la:.....legendo, nisam ni ja zasluzan sto je rk bosna sajt proradio - samo moja malenkost slučajno zna da je neko treći za to zaslužan (kao što je bio zaslužan i za njegovo privremeno gašenje)... nego, mislim - nije loše dodati po neku stvarnu činjenicu za mapiranje lika i djela tvog. nije zgoreg da ljudi znaju po neku 100% tačnu činjenicu iz priče o triggeru.
tebi poštovanje, i drago mi je da smo na istoj strani
Simpa ti je ovo o "mapiranju i priči o triggeru", mada se može čitati i na više načina, pogotovo ono "100%" ma šta ti to značilo...![]()
Eto, saznadoh od dobrog poznavaoca stanja u klubu da je ova tema o RK Bosni dobila i 'dodatnu sekciju' - "mapiranje i priča o Triggeru" !???![]()
Držimo se mi našeg kluba, i oni koji ga vole pa i oni koje ga ne vole....Trigger - nebitan, možda uskoro i postane 'pasivan', samo "čitalac Foruma"....
Sretan ti meni bio, i Bosnu volljet nastavio...a za mene - ma, ja sam samo običan ali veliki "fan" RK Bosna
živio i ti meni!
Da, još sam na neki način radno aktivan u sportu, ali nakupilo se 'kuka'...vrijeme je za vas mlađe, vatrene...i borce i one što 'gase' - Bosna je KLUB, treba je čuvati, razvijati, pomagati na svaki način...odavno nije bila na ovom nivou ovako dugo vremena! Šteta bi bilo da dođu neki "pametni" i sve razvale... k'o KK Bosnu

Vjerujem da se to neće dogoditi....
A svim sumnjivcima i finansijskim dušebrižnicima samo mala opaska - SFF (Sarajevo Film Festival) je počeo kao utopijski projekat a danas je.... Ha!?

Ljudi, ljudi su najvažniji pa i kad povuku neki "krivi" potez, i treba uvažavati i iskustvo ali potencirati mladosti i znanje....u svim segmentima.
Neka je krenulo potpisivanje ugovora sa onim koji trebaju Bosni... a oni koji su otišli i biće ih još - to je danas sport (a možda zbog dugova

Biće i mladih Bosnaša...evo novog klinca Nedima Jusufovića (1994)..... a svi dreče kako Pipe forsira susjede...
Kad se pojavi pravi talenat onda mu se i pruži prilika, a ne 'babini' sinovi koji misle da moraju igrati, jer su 'domaći', jer misle da su bolji (ljepši) nego što špiglo pokazuje!
Budi najbolji, max.radi i nema problema odakle si i ko si - uspjeh mora doći, niko te ne može zaustaviti (Džeko=kloc!?

Iako je "off topic" - sjetim se da sam prije pisao (pa odustao, jedan lapsus i pogrom po Triggeru

RK Bosna je formirala svoju "školu" (ali ne znači da neće dovoditi i "gotove" igrače - ipak je to evropski klub a ne "rasadnik"), počela je okupljati 'klince' (iz SA i drugih mjesta) i laganini 'fabrikovati' grače za prvi tim....a sad će se javiti dušebrižnici i ismijavati "plasman" Bosnine djece na generacijskim takmičenjima!

Mnogo će vode, pa makar bila i Miiljacka - ni rijeka ni potok, proteći dok neki shvate razliku igranja u mladim selekcijma i seniorima, a pogotovo u titulama.......

A biće i lijepih 'iznenađenja' za navijače, ima podosta zainteresovanih igrača koji bi sad u Bosnu..... Samo što klub i Pipe imaju svoju 'viziju' tako da će mnogima to biti "slabo, ništa..bla, bla...

Baš se "nakucah", smori vas....al', ponavljam, uskoro će Trigger u 'posmatrače'...a ima ko pisati, ima stručnjaka, znalaca, informatora..... Vratite na PF drugara "imeime" - stručan je, igrao je, zna momak.....