FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

benko21
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la benko21 » 10 apr 2018, 16:13

skoroalen je napisao/la:@Sabinho ma brate nek orgijaju, yebat ih, oni su nam sad nebitni totalno. Ako dobiju nemaju koga dozivat, ako zijane više će ih dotać' što smo ih i "bez podrške" uzeli. Orgijali su i lani na Grbavici, na isti datum btw, pa ih je Hebibova nesposobnost spasila poraza.
Mene iskreno trenutno boli qrac za ovu utakmicu, za tabelu, za kone... oni bi najbolje trebali znat kakvo sranje može nastat, i oni pravi Manijaci znaju, ne dotiču me pisanja onih indijanaca na prepucavanjima jer vjerovatno ni osnovnu nisu završili. Neki ljudi su neozbiljno shvatili ovo sve, da ne d'o Bog frka nastane prvi bi nam slali poruke i parole sućuti, a sad se naslađuju, jedan i poziva na "rokanje", to su ljudi koji više grama trave ispuše vikendom na tekmi nego što u glavi mozga imaju.
:clap: :clap:
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 10 apr 2018, 16:14

@sarajevo idi pisi po fejsu te statuse podrske grobarima kluba,sto si dosao ovdje medju"tastatura huligane"
Idi tamo pa pisi kad si mudovit
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 10 apr 2018, 16:24

Ko u nedjelju otišo, rak dabogda dobio...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 10 apr 2018, 16:25

Ajde ba, nabijem i jedne i druge koji pricaju o bilo kakvoj vrsti nasilja. Mozemo se ovdje i svadjati i imati razlicita misljenja, ali ode ovo u PM.
Puno je djecurlije koja se na osnovu nepotrebnih prica po forumima, moze goresno nafurati, a to vjerujem da niko ne zeli.

I jedni i drugi, hajmo o drugim temama ili bolje da nista ne pisemo.

Ko hoce u nedjelju na utakmicu, neka ide. Ja necu. To je licno moj stav, nemam problem ni sa tim ako neko razmislja drugacije.

sarajevo071
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo071 » 10 apr 2018, 16:32

mma_hz je napisao/la:@sarajevo idi pisi po fejsu te statuse podrske grobarima kluba,sto si dosao ovdje medju"tastatura huligane"
Zato što je ovo nekad bio ozbiljan forum, a nisam mudovit,priznajem..a niti balavac da pišem po fb. Obuzdajte strasti, ako ta djeca nisu mudra, budite vi.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 10 apr 2018, 16:33

FEUD je napisao/la:
:bow:
Koji si ti **** dosao na forum. Vidim novi si. Mislim da imas najmanje prava nesto pricat na ovom forumu. Bar se vecini zna ko su, a ti dosao juce il danas i nesto laprdas.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

HordashBistrik
Kontakt:

Post Postao/la HordashBistrik » 10 apr 2018, 16:36

De ih maknite sa teme, a mi stariji cemo ih maknuti sa Zapada ako kad dodju !
P.S. Treba ih sve imenom i prezimenom ovdje javno prozvati...

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 10 apr 2018, 16:41

Koliko novih nickova na temi i svi kao pozivaju da se dodje na tekme, yebo vam Kantardzic mater a vi njemu!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 10 apr 2018, 16:42

sarajevo071 je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:@sarajevo idi pisi po fejsu te statuse podrske grobarima kluba,sto si dosao ovdje medju"tastatura huligane"
Zato što je ovo nekad bio ozbiljan forum, a nisam mudovit,priznajem..a niti balavac da pišem po fb. Obuzdajte strasti, ako ta djeca nisu mudra, budite vi.
Pa zar nije odraz mudrosti to sto su momci odlucili da ne dolaze uopste,bas da ne bi doslo do sukoba. :? :?
Izgleda uprava prizeljkivala sukobe bas da moze onda izaci u javnost sa pricom huligani,vako nako da ocrne momke i deskredituju u javnosti da bi na miru mogli da rade to sto rade.
Ponavljam treba SIPA uci u klub i revidirati sve ugovore,klauzule,uplate i isplate kao i transfera koji su stetni po klub.
Takodjer aBd nova uprava kada dodje treba da dobro preceslja ugovore novih zaposlenika,njihove plate i opcenito potrebu da budu tu.Smanjiti br radnim mjesta na onoliko koliko je potrebno,sve ove viskove istjerati.

Bas me cudi svi novi nickovi na forumu pozivaju da se dodje na tekmu,kako se neki novi ne pojavi i ne napise da podrzava HZ i da ne treba doci. :think:
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 10 apr 2018, 16:43, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 10 apr 2018, 17:05

FEUD je napisao/la:Nego u nedjelju lagano put Koševa kao i uvijek do sada, plačenika, štrajkača i ostalih uvijek je bilo i bit će, sjetimo se onih sa zapada pa famoznog ujedinjenja, i do danas kao da nije nista ni bilo ;)
Za lijeka ti trebalo i prokleto bilo

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 10 apr 2018, 17:05

Sjever ce 90% biti zatvoren za derbi, ostale tribine po zelji ko smatra da treba doci nek dodje
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 apr 2018, 17:07

Inijesta je napisao/la:Sjever ce 90% biti zatvoren za derbi, ostale tribine po zelji ko smatra da treba doci nek dodje
Najpostenije.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

kosevskobrdo
Kontakt:

Post Postao/la kosevskobrdo » 10 apr 2018, 17:11

Dodji feude na zapad obavezno! I prenesi haverima da cemo vam vase pistolje u dupe zabit!!
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 10 apr 2018, 17:12

Treba dobit derby !!!
Uprava napolje !!!
Idem na zapad

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 10 apr 2018, 17:13

Što nam je FEUD nervozan od trenutka kad je izašla ona vijest da je uhljup bivši. Opusti se ba heheheh

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 10 apr 2018, 17:16

Jesam li ovo prestao biti najomrazeniji lik na ovoj temi?

Dzaba mojim 7000 postova, covjek mi uze titulu sa svega 20 napisanih :kralj:
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 10 apr 2018, 17:17, ukupno mijenjano 2 puta.

kosevskobrdo
Kontakt:

Post Postao/la kosevskobrdo » 10 apr 2018, 17:19

Zakoracit na sjever vi vise necete! Zapamtite to klosarcine!
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 10 apr 2018, 17:21

FEUD je napisao/la:a jeste opasni u pm. hocete me prebiti na forumu ? kako ce te sprijeciti da zakoracim na sjever, buduci da bojkutujete, mozda da nakratko prekinete bojkot, pa da se vratite u isti opet ? :lol:

:urnebes:
Evo druze jedan dobronamjeran savjet. Ovakvim pisanjem neces nista postici, samo kontraefekat.
Cak ces i one neutrale natjerati da pocnu biti za one druge.
Ako vec vodite neke "borbe", forum nije mjesto za to.
Pisi o klubu, o desavanjima, pisi sta god zelis, pisi afirmativno, pisi negativno, niko ti ne moze zabraniti, ali nepotrebno pominjanje tribine ili bilo koje skupine navijaca, glupo je da se o tome ovdje raspravlja.
Ovo sto ti radis je jako los marketing za stranu koju propagiras i ciji si vjerovatno clan.

dynamodresden1

Post Postao/la dynamodresden1 » 10 apr 2018, 17:23

Evander je napisao/la:
FEUD je napisao/la:a jeste opasni u pm. hocete me prebiti na forumu ? kako ce te sprijeciti da zakoracim na sjever, buduci da bojkutujete, mozda da nakratko prekinete bojkot, pa da se vratite u isti opet ? :lol:

:urnebes:
Evo druze jedan dobronamjeran savjet. Ovakvim pisanjem neces nista postici, samo kontraefekat.
Cak ces i one neutrale natjerati da pocnu biti za one druge.
Ako vec vodite neke "borbe", forum nije mjesto za to.
Pisi o klubu, o desavanjima, pisi sta god zelis, pisi afirmativno, pisi negativno, niko ti ne moze zabraniti, ali nepotrebno pominjanje tribine ili bilo koje skupine navijaca, glupo je da se o tome ovdje raspravlja.
Ovo sto ti radis je jako los marketing za stranu koju propagiras i ciji si vjerovatno clan.
Kakva druga strana 7-8 kretena to ce se rijesiti i nemoj da tu pricu vise ovde gonimo.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 10 apr 2018, 17:24

Ja ne znam stvarno sto sebi ovakve diskusije dopustate na ovoj temi.

pa lik (i jedan i drugi) moze biti navijac Sirokog, Zelje, Travnika, registruje se i bezveze vas troluje a vi treba da se poubijate? Sto uopste vjerujes da ce on doci na utakmicu, mozda je iz Klagenfurta? Ja moram ovo trpiti, jer necu da me iko etiketira i da budem sudija ovdje, a pojma nemam ni oko cega su problemi, ali vi to stvarno ne morate.

Nemojte molim vas ovakve diskusije na forumu.
Nikad se o tribini ovdje nije diskutovalo, šta je ovo odjednom, svi se povampirili.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: jurisicduska i 36 gostiju.