FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sve što znam, znam iz stvari koje ugl ovdje pročitam ili mi neko u hodu ispriča. Ali po logici, da se ne ide dalje, vuk ne može biti veći od čopora ni podgrupa od cijele grupe!
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Ma sta kazes ociju ti ? Jesil ti bio tu ? Sta sad nije za foruma ? Kako ste poceli strah me dobar dan napisat... Sta ti znas da znas i kako znas da mi ne znamo da ne znas da mi znamo ono sto ti znas ? Koje vrijeme ce pokazat ? Sta je sa nama koji smo tanki s vremenom za suplje ?revolt je napisao/la:Znam ko su momci. Nisam dio njih. Nisam dio niceg duze vremena ali znam vrlo dobro stvari kako stoje.Bordo46 je napisao/la:Daj suti molim te jer si jedan od njih ili si vrlo blizak njima. Taj cf se pojavio zbog licnih interesa i elvir ih gura ili vas gura parama ili cime vec. Danas cekate predstavnike unfks sa pistoljima u klubu i kome vi da budete primjer obicni klosarirevolt je napisao/la:Puno pricate o stvarima o kojima nemate pojma. CF je trenutno najsipravnija opcija. Zbog ovih s kojima su se momci iz CFa zakacili, zbog njih su mnogi kvalitetni momci otisli sa sjevera. Ko zna bilo sta o desavanjima u hordama zadnjih 10 godina zna da ovo sto je napisano od strane CFa istina.
ALi nebitno vrijeme ce sve pokazati.
Jbg ja razumijem da dosta raje ne moze da skonta jer dolaze dvije totalno suprotne price.
Ali znam sta znam, a to sto znam nije za foruma i ima masu masu toga sto vi ne znate ocigledno. Ali vrijeme ce pokazati kao sto uvijek pokaze.
Bilo bi super da se malo skoncentrisete, hocetel odvojenu republiku il da se dijelimo na kantone ? Ja sam za razgovore, da se zna...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Dijete popusti me,jednostavno me zaobidji,jest mi stalo da me neko benda ovdje,ja pisem istinu,eto dokazi ovako javno da nisam u pravu i imas izvinjenje,nemoj sad i ti pobjeci?mma_hz je napisao/la:Opra ti ,a niko te ne benda.Sto li??PAPE2 je napisao/la:Svi smo mi u kurcu,ne izdvajaj nikoga,ti ko visovita Dzemila,znas ko je dobar a ko los,sve znas...BordoSarajevo je napisao/la:Kakva podjela među navijačima, ovo je par plaćenika uprave, nije central force vec board "direktora". Pa ne brojimo 8 navijača da bude podjela (4-4), to što par plaćenika i retardosa nešto pokušava su zadnji trzaji lopovima u klubu. Smiješno je i napisati PODJELA MEĐU NAVIJAČIMA a kamoli pomisliti na to.
Trenutno, jedina svijetla tacka u klubu su navijaci.
Ti ako si u kurcu tvoja stvar!
Da li si ti normalan?Koga ja branim,o cemu ti?Gdje pise,daj da vidimo svi...ajdohordas je napisao/la:A ti imas 20 napisanih postova ovdje i došao pravit se pametan, trolas cijelo vrijeme i branis ih, **** te oni a ti njih.PAPE2 je napisao/la:Svi smo mi u kurcu,ne izdvajaj nikoga,ti ko visovita Dzemila,znas ko je dobar a ko los,sve znas...BordoSarajevo je napisao/la:Kakva podjela među navijačima, ovo je par plaćenika uprave, nije central force vec board "direktora". Pa ne brojimo 8 navijača da bude podjela (4-4), to što par plaćenika i retardosa nešto pokušava su zadnji trzaji lopovima u klubu. Smiješno je i napisati PODJELA MEĐU NAVIJAČIMA a kamoli pomisliti na to.
Trenutno, jedina svijetla tacka u klubu su navijaci.
Daj ba pusti ga sta mu objasnjavas uopste ne isplati se nek misli sta hoceLaznjak je napisao/la:Nije on zlocinacEvander je napisao/la:Tako isto i za ratne zlocince kazu kad ih brane "nasi su". Ali to ti onda vjerovatno smeta, a isti si kao i takvi.
Fuj
Nije ovo dobro sto se desava, bojim se da bi mogao neko zivot izgubiti zbog ove borbe...
Bas zato su se Horde sklonile sa tribine,bas zato jer su vidjeli da bi neko mogao glavom platiti jer taj satro central force to prizeljkuje-Zip je napisao/la:Nije ovo dobro sto se desava, bojim se da bi mogao neko zivot izgubiti zbog ove borbe...
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Puno pričaš dječače o stvarima o kojima nemaš pojma .revolt je napisao/la:Puno pricate o stvarima o kojima nemate pojma. CF je trenutno najsipravnija opcija. Zbog ovih s kojima su se momci iz CFa zakacili, zbog njih su mnogi kvalitetni momci otisli sa sjevera. Ko zna bilo sta o desavanjima u hordama zadnjih 10 godina zna da ovo sto je napisano od strane CFa istina.
Visoko žestoko za Sarajevo grad !
Jel neko zna nesšto više izmedju ovog sukoba? pp
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ovdje u zadnje vrijeme ništa nije za foruma, jbte kad se bude pisao sastav ekipa za derbi, bit će "nije Mićo u prvoj, al nije to za foruma, jbg..." 
De se malo relaksirajte, ako znate nešta što nije za javnost nemojte ni pisat ovdje, nego svi ispadaju sveznalice a niko ništa ne piše. Il piši skroz il' šuti. I šta mi koji nismo ni u šta bili uključeni, možemo promijenit? Možemo ispoštovat grupu i ne dolazit na tekme, uradimo to. Neki će ispoštovat ove revolveraše, bujrum i njima, njihova volja. Istina će izać na vidjelo, pa ćemo vidjet ko je bio u pravu.

De se malo relaksirajte, ako znate nešta što nije za javnost nemojte ni pisat ovdje, nego svi ispadaju sveznalice a niko ništa ne piše. Il piši skroz il' šuti. I šta mi koji nismo ni u šta bili uključeni, možemo promijenit? Možemo ispoštovat grupu i ne dolazit na tekme, uradimo to. Neki će ispoštovat ove revolveraše, bujrum i njima, njihova volja. Istina će izać na vidjelo, pa ćemo vidjet ko je bio u pravu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ja ne mogu da vjerujem da su raja ovoliko naivna. Kako nas je lako saltati.
Poenta nije u relaciji izmedju podgrupa navijaca vec da LOPOVE I NESPOSOBNE ISTJERAMO IZ KLUBA.
Fokus mora biti na upravi. Ocigledno oni ovo rade smisljeno da bi se ovdje prestalo pricati o upravi.
Poenta nije u relaciji izmedju podgrupa navijaca vec da LOPOVE I NESPOSOBNE ISTJERAMO IZ KLUBA.
Fokus mora biti na upravi. Ocigledno oni ovo rade smisljeno da bi se ovdje prestalo pricati o upravi.
Zna se koliko sam protiv uprave, ali ovo nema direktnu vezu sa tim. Klasican obracun polukriminalnih klanova za prevlast na tribini, sa koje su realno otjerali vecinu navijaca.kengur je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem da su raja ovoliko naivna. Kako nas je lako saltati.
Ko je u pravu u a ko ne, ne bih ulazio. Ali ovo furanje na Alcatraz i Zabranjene je presmjesno.
Evander je napisao/la:Zna se koliko sam protiv uprave, ali ovo nema direktnu vezu sa tim. Klasican obracun polukriminalnih klanova za prevlast na tribini, sa koje su realno otjerali vecinu navijaca.kengur je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem da su raja ovoliko naivna. Kako nas je lako saltati.
Ko je u pravu u a ko ne, ne bih ulazio. Ali ovo furanje na Alcatraz i Zabranjene je presmjesno.

Cudna mi je koincidencija da se bas sad o tome drvi. Ni ja ne bih ulazio u te stvari jer ne znam dovoljno.Evander je napisao/la:Zna se koliko sam protiv uprave, ali ovo nema direktnu vezu sa tim. Klasican obracun polukriminalnih klanova za prevlast na tribini, sa koje su realno otjerali vecinu navijaca. Ko je u pravu u a ko ne, ne bih ulazio. Ali ovo furanje na Alcatraz i Zabranjene je presmjesno.kengur je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem da su raja ovoliko naivna. Kako nas je lako saltati.
Ja sam za ciscenje raka iz kluba, a ostalo ce se regulisati.
Citam zadnjih desetak stranica i sta drugo reci osim, u kakvoj smo mi banani u pm. Otisli smo u k**** krasni al totalno ! 

U novi boj ...
Ove probleme treba ostaviti grupi neka sami rijese, bez preferiranja ikoga.
Klub ima puno vecih problema od toga i bolje da se tome posvetimo.
Klub ima puno vecih problema od toga i bolje da se tome posvetimo.
Kako brate nema direktne veze s upravom, ako jedna grupa se protivi skanduranju i tjeranju evo tog famoznig Elvira u sta si se sam mogo uvjeriti da se doticni vec odavno ne proziva, jel to direktna veza sa upravomEvander je napisao/la:Zna se koliko sam protiv uprave, ali ovo nema direktnu vezu sa tim. Klasican obracun polukriminalnih klanova za prevlast na tribini, sa koje su realno otjerali vecinu navijaca.kengur je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem da su raja ovoliko naivna. Kako nas je lako saltati.
Ja se skazem da HZ nisu ni blizu nekadasnjih al za to ima milion razloga i to je bas duga prica
Al ovi momci sto su tu na sjeveru su 100% ispravni i normalni, to sto ih ti gledas kroz Cipa koji je na ogradu ( mada i taj Cip je sa Hz bruku god i uvijek je tu srcem za Hz i FKS a ne ko ovi central forci kurci palci koje direktno elvir i uprava placaju
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
MIsljnja sam da i nije Kantardzica da bi do tog "sukoba" doslo, zato kazem da nema puno veze sa upravom, a jos ima manje veze sa stanjem u kojem je klub.
Opste poznato je da je svim tim podgrupama sama grupa bitnija od kluba.
P.S. Sve navedeno je moje misljenje, ne kazem da je tacno. Zaista nemam pojma sta se desava niti me plaho zanima.
Opste poznato je da je svim tim podgrupama sama grupa bitnija od kluba.
P.S. Sve navedeno je moje misljenje, ne kazem da je tacno. Zaista nemam pojma sta se desava niti me plaho zanima.
Vazda cu prije na gostovanje sa Cipom malim,nego sa nekim bezmudim filozofom.Ovi sto pricaju gluposti ne znaju kako je kad odes negdje gdje mozes fasovati dobar degenek i koliko ti je bitno ko je s tobom.
Ugl ovo sto se desilo nema veze sa nekim"kriminalom",vec cisto uprava je dala pare odredjenim ljudima koji su tu iz furke samo bili da stvore problem i da prebaci lopticu sto ocigledno uspjeva kod pojedinih forumasa.
@evandere ako nemas pojma ,evo sada znas .Sukob se nikada ne bi desio da je Elvir odmah otisao
cisto da ne moras vise pisati svoje misljenje,sada kad znas.
Ugl ovo sto se desilo nema veze sa nekim"kriminalom",vec cisto uprava je dala pare odredjenim ljudima koji su tu iz furke samo bili da stvore problem i da prebaci lopticu sto ocigledno uspjeva kod pojedinih forumasa.
@evandere ako nemas pojma ,evo sada znas .Sukob se nikada ne bi desio da je Elvir odmah otisao

cisto da ne moras vise pisati svoje misljenje,sada kad znas.
FK SARAJEVO.
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska i 33 gosta.