FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 10 apr 2018, 03:55

Sve što znam, znam iz stvari koje ugl ovdje pročitam ili mi neko u hodu ispriča. Ali po logici, da se ne ide dalje, vuk ne može biti veći od čopora ni podgrupa od cijele grupe!
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 10 apr 2018, 04:56

revolt je napisao/la:
Bordo46 je napisao/la:
revolt je napisao/la:Puno pricate o stvarima o kojima nemate pojma. CF je trenutno najsipravnija opcija. Zbog ovih s kojima su se momci iz CFa zakacili, zbog njih su mnogi kvalitetni momci otisli sa sjevera. Ko zna bilo sta o desavanjima u hordama zadnjih 10 godina zna da ovo sto je napisano od strane CFa istina.
Daj suti molim te jer si jedan od njih ili si vrlo blizak njima. Taj cf se pojavio zbog licnih interesa i elvir ih gura ili vas gura parama ili cime vec. Danas cekate predstavnike unfks sa pistoljima u klubu i kome vi da budete primjer obicni klosari
Znam ko su momci. Nisam dio njih. Nisam dio niceg duze vremena ali znam vrlo dobro stvari kako stoje.
ALi nebitno vrijeme ce sve pokazati.

Jbg ja razumijem da dosta raje ne moze da skonta jer dolaze dvije totalno suprotne price.
Ali znam sta znam, a to sto znam nije za foruma i ima masu masu toga sto vi ne znate ocigledno. Ali vrijeme ce pokazati kao sto uvijek pokaze.
Ma sta kazes ociju ti ? Jesil ti bio tu ? Sta sad nije za foruma ? Kako ste poceli strah me dobar dan napisat... Sta ti znas da znas i kako znas da mi ne znamo da ne znas da mi znamo ono sto ti znas ? Koje vrijeme ce pokazat ? Sta je sa nama koji smo tanki s vremenom za suplje ?

Bilo bi super da se malo skoncentrisete, hocetel odvojenu republiku il da se dijelimo na kantone ? Ja sam za razgovore, da se zna...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

PAPE2
Kontakt:

Post Postao/la PAPE2 » 10 apr 2018, 07:04

mma_hz je napisao/la:
PAPE2 je napisao/la:
BordoSarajevo je napisao/la:Kakva podjela među navijačima, ovo je par plaćenika uprave, nije central force vec board "direktora". Pa ne brojimo 8 navijača da bude podjela (4-4), to što par plaćenika i retardosa nešto pokušava su zadnji trzaji lopovima u klubu. Smiješno je i napisati PODJELA MEĐU NAVIJAČIMA a kamoli pomisliti na to.

Trenutno, jedina svijetla tacka u klubu su navijaci.
Svi smo mi u kurcu,ne izdvajaj nikoga,ti ko visovita Dzemila,znas ko je dobar a ko los,sve znas...
Opra ti ,a niko te ne benda.Sto li??
Ti ako si u kurcu tvoja stvar!
Dijete popusti me,jednostavno me zaobidji,jest mi stalo da me neko benda ovdje,ja pisem istinu,eto dokazi ovako javno da nisam u pravu i imas izvinjenje,nemoj sad i ti pobjeci?

PAPE2
Kontakt:

Post Postao/la PAPE2 » 10 apr 2018, 07:15

ajdohordas je napisao/la:
PAPE2 je napisao/la:
BordoSarajevo je napisao/la:Kakva podjela među navijačima, ovo je par plaćenika uprave, nije central force vec board "direktora". Pa ne brojimo 8 navijača da bude podjela (4-4), to što par plaćenika i retardosa nešto pokušava su zadnji trzaji lopovima u klubu. Smiješno je i napisati PODJELA MEĐU NAVIJAČIMA a kamoli pomisliti na to.

Trenutno, jedina svijetla tacka u klubu su navijaci.
Svi smo mi u kurcu,ne izdvajaj nikoga,ti ko visovita Dzemila,znas ko je dobar a ko los,sve znas...
A ti imas 20 napisanih postova ovdje i došao pravit se pametan, trolas cijelo vrijeme i branis ih, **** te oni a ti njih.
Da li si ti normalan?Koga ja branim,o cemu ti?Gdje pise,daj da vidimo svi...

uscuplic
Kontakt:

Post Postao/la uscuplic » 10 apr 2018, 09:09

.
Zadnja izmjena: uscuplic, dana/u 10 apr 2018, 09:46, ukupno mijenjano 1 put.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 10 apr 2018, 09:25

Laznjak je napisao/la:
Evander je napisao/la:Tako isto i za ratne zlocince kazu kad ih brane "nasi su". Ali to ti onda vjerovatno smeta, a isti si kao i takvi.
Fuj :thumbdown:
Nije on zlocinac ;)
Daj ba pusti ga sta mu objasnjavas uopste ne isplati se nek misli sta hoce

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 10 apr 2018, 09:50

Nije ovo dobro sto se desava, bojim se da bi mogao neko zivot izgubiti zbog ove borbe...

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 10 apr 2018, 10:11

Zip je napisao/la:Nije ovo dobro sto se desava, bojim se da bi mogao neko zivot izgubiti zbog ove borbe...
Bas zato su se Horde sklonile sa tribine,bas zato jer su vidjeli da bi neko mogao glavom platiti jer taj satro central force to prizeljkuje-
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

SoloUltra
Kontakt:

Post Postao/la SoloUltra » 10 apr 2018, 10:16

revolt je napisao/la:Puno pricate o stvarima o kojima nemate pojma. CF je trenutno najsipravnija opcija. Zbog ovih s kojima su se momci iz CFa zakacili, zbog njih su mnogi kvalitetni momci otisli sa sjevera. Ko zna bilo sta o desavanjima u hordama zadnjih 10 godina zna da ovo sto je napisano od strane CFa istina.
Puno pričaš dječače o stvarima o kojima nemaš pojma .
Visoko žestoko za Sarajevo grad !

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 10 apr 2018, 10:29

Jel neko zna nesšto više izmedju ovog sukoba? pp
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 10 apr 2018, 10:38

Ovdje u zadnje vrijeme ništa nije za foruma, jbte kad se bude pisao sastav ekipa za derbi, bit će "nije Mićo u prvoj, al nije to za foruma, jbg..." :lol:
De se malo relaksirajte, ako znate nešta što nije za javnost nemojte ni pisat ovdje, nego svi ispadaju sveznalice a niko ništa ne piše. Il piši skroz il' šuti. I šta mi koji nismo ni u šta bili uključeni, možemo promijenit? Možemo ispoštovat grupu i ne dolazit na tekme, uradimo to. Neki će ispoštovat ove revolveraše, bujrum i njima, njihova volja. Istina će izać na vidjelo, pa ćemo vidjet ko je bio u pravu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 10 apr 2018, 10:40

Ja ne mogu da vjerujem da su raja ovoliko naivna. Kako nas je lako saltati.

Poenta nije u relaciji izmedju podgrupa navijaca vec da LOPOVE I NESPOSOBNE ISTJERAMO IZ KLUBA.

Fokus mora biti na upravi. Ocigledno oni ovo rade smisljeno da bi se ovdje prestalo pricati o upravi.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 10 apr 2018, 10:49

kengur je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem da su raja ovoliko naivna. Kako nas je lako saltati.

Poenta nije u relaciji izmedju podgrupa navijaca vec da LOPOVE I NESPOSOBNE ISTJERAMO IZ KLUBA.

Fokus mora biti na upravi. Ocigledno oni ovo rade smisljeno da bi se ovdje prestalo pricati o upravi.
Zna se koliko sam protiv uprave, ali ovo nema direktnu vezu sa tim. Klasican obracun polukriminalnih klanova za prevlast na tribini, sa koje su realno otjerali vecinu navijaca.
Ko je u pravu u a ko ne, ne bih ulazio. Ali ovo furanje na Alcatraz i Zabranjene je presmjesno.

PAPE2
Kontakt:

Post Postao/la PAPE2 » 10 apr 2018, 10:58

Evander je napisao/la:
kengur je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem da su raja ovoliko naivna. Kako nas je lako saltati.

Zna se koliko sam protiv uprave, ali ovo nema direktnu vezu sa tim. Klasican obracun polukriminalnih klanova za prevlast na tribini, sa koje su realno otjerali vecinu navijaca.
Ko je u pravu u a ko ne, ne bih ulazio. Ali ovo furanje na Alcatraz i Zabranjene je presmjesno.
:thumbup: I kazu ja trolam,druga je stvar da treba otjerati upravu zbog stanja u kom se klub nalazi,kao i kompletan sportski dio kluba,ali bas sve,ovo je nesto drugo o cemu ti pises i potpuno si u pravu,jos saberi sve kazne za bar 3 godine pa ti vidi!

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 10 apr 2018, 10:59

Evander je napisao/la:

Zna se koliko sam protiv uprave, ali ovo nema direktnu vezu sa tim. Klasican obracun polukriminalnih klanova za prevlast na tribini, sa koje su realno otjerali vecinu navijaca. Ko je u pravu u a ko ne, ne bih ulazio. Ali ovo furanje na Alcatraz i Zabranjene je presmjesno.
Cudna mi je koincidencija da se bas sad o tome drvi. Ni ja ne bih ulazio u te stvari jer ne znam dovoljno.
Ja sam za ciscenje raka iz kluba, a ostalo ce se regulisati.

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 10 apr 2018, 10:59

Citam zadnjih desetak stranica i sta drugo reci osim, u kakvoj smo mi banani u pm. Otisli smo u k**** krasni al totalno ! :facepalm:
U novi boj ...

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 10 apr 2018, 11:11

Ove probleme treba ostaviti grupi neka sami rijese, bez preferiranja ikoga.
Klub ima puno vecih problema od toga i bolje da se tome posvetimo.

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 10 apr 2018, 11:11

Evander je napisao/la:

Kako brate nema direktne veze s upravom, ako jedna grupa se protivi skanduranju i tjeranju evo tog famoznig Elvira u sta si se sam mogo uvjeriti da se doticni vec odavno ne proziva, jel to direktna veza sa upravom
Ja se skazem da HZ nisu ni blizu nekadasnjih al za to ima milion razloga i to je bas duga prica
Al ovi momci sto su tu na sjeveru su 100% ispravni i normalni, to sto ih ti gledas kroz Cipa koji je na ogradu ( mada i taj Cip je sa Hz bruku god i uvijek je tu srcem za Hz i FKS a ne ko ovi central forci kurci palci koje direktno elvir i uprava placaju
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 10 apr 2018, 11:15

MIsljnja sam da i nije Kantardzica da bi do tog "sukoba" doslo, zato kazem da nema puno veze sa upravom, a jos ima manje veze sa stanjem u kojem je klub.

Opste poznato je da je svim tim podgrupama sama grupa bitnija od kluba.

P.S. Sve navedeno je moje misljenje, ne kazem da je tacno. Zaista nemam pojma sta se desava niti me plaho zanima.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 10 apr 2018, 11:21

Vazda cu prije na gostovanje sa Cipom malim,nego sa nekim bezmudim filozofom.Ovi sto pricaju gluposti ne znaju kako je kad odes negdje gdje mozes fasovati dobar degenek i koliko ti je bitno ko je s tobom.
Ugl ovo sto se desilo nema veze sa nekim"kriminalom",vec cisto uprava je dala pare odredjenim ljudima koji su tu iz furke samo bili da stvore problem i da prebaci lopticu sto ocigledno uspjeva kod pojedinih forumasa.
@evandere ako nemas pojma ,evo sada znas .Sukob se nikada ne bi desio da je Elvir odmah otisao ;)
cisto da ne moras vise pisati svoje misljenje,sada kad znas.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: jurisicduska i 33 gosta.