Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- Centre forward
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Sad vidjoh na jednom portalu da je to rek'o Mou a na drugom Mesut.Haj' nejse na istim su geografskim dužinama. 

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
- legenda reala
- Kontakt:
Potkrijepi dokazimaFurymaker je napisao/la: Taj najlosiji Bayern vas je dobio veceras i da nije bilo Webba koji je presutio par kartona i penala prosli bi i gore .

Nemoj samo lupati gluposti

Čuj par penala, jbm vas oči kad vas svak ima

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Svi igraju dobar fudbal i sve su ovo atomsko jake i dobre ekipe. Ko to ne skonta na vrijeme lahko mu se moze o glavu odbit. Sve je to u gramima jer u ovoj fazi ne igaju samo misici i mediji. Svi moraju dati 200% da se nesto napravi.Furymaker je napisao/la:lol cuj ovaj Bayern najgori u zadnjih par godina , pa onaj sto je igrao finale je jadna ekipa u odnosu na ovu .
TO sto ima igraca za koje vi papci niste culi ne znaci da nisu dobri pojedinacno ili kao tim . Taj najlosiji Bayern vas je dobio veceras i da nije bilo Webba koji je presutio par kartona i penala prosli bi i gore .
Sutite i poklopite se , nadajte se losem izdanju Bayerna u srijedu inace ostajete bez ijedne tituele , naravno u subotu vas ceka novi poraz u velikim utakmicama .
I kazete da ste primili smijesan gol ? jos smijesniji ste zabili .
Lijep pozdrav
Real ima dobru priliku, al haj ga znaj - finale je u Minhenu i tek tamo ce mo dobiti najboljeg ove godine...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Dva razlicita pojma.Zbog istog zlocina u sudnici jedan dobije dozivotnu robiju a drugi par godina.Na istim ''geografskim duzinama'' ali ''djela'' se pripisuju po zasluzi.A ne da ispasta zbog onog jednog ovaj drugi.Centre forward je napisao/la:Sad vidjoh na jednom portalu da je to rek'o Mou a na drugom Mesut.Haj' nejse na istim su geografskim dužinama.
Plus Ozil je kurdski svabojner,znaci uopste nisu ni blizu geografije.
Pravi simpatizeri Bajerna pogotovo na ovom forumu,gledaju sta ce reci u vezi protivnika.Zato ih vecinom cijenim.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Coentraov faul na centru na Robbenu - prvi zuti karton .legenda reala je napisao/la:Potkrijepi dokazimaFurymaker je napisao/la: Taj najlosiji Bayern vas je dobio veceras i da nije bilo Webba koji je presutio par kartona i penala prosli bi i gore .![]()
![]()
Nemoj samo lupati gluposti![]()
Čuj par penala, jbm vas oči kad vas svak ima
Drugi njegov faul = crveni .
Faul na Riberyu prije gola = 1. penal
Ruka Pepea u 16ercu = 2. penal
Onaj start Ramosa protiv Gomeza je bio na loptu .
Marcelov start = cist crveni .
Hoces jos ?
- Centre forward
- Kontakt:
Sudeci po broju postova(dakle najpametniji si ovdje) msm da ne bih ulazio dalje s tobom u prepiranja oko matematicke geografije koja izmedju ostalog proucava i g-širine,a vidim dotak'o si se i demo-geografije(nauke o stanovnistvu).Ako si vec toliko vrsni poznavalac nauke kao komplexnog i sirokog pojma,znao bi da se znanja iz geografije sticu 95 :% na terenu a ne za monitorom nekog forumaharishp je napisao/la:Dva razlicita pojma.Zbog istog zlocina u sudnici jedan dobije dozivotnu robiju a drugi par godina.Na istim ''geografskim duzinama'' ali ''djela'' se pripisuju po zasluzi.A ne da ispasta zbog onog jednog ovaj drugi.Centre forward je napisao/la:Sad vidjoh na jednom portalu da je to rek'o Mou a na drugom Mesut.Haj' nejse na istim su geografskim dužinama.
Pravi simpatizeri Bajerna pogotovo na ovom forumu,gledaju sta ce reci u vezi protivnika.Zato ih vecinom cijenim.

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Pepe nije igrao rukom nego prsima.
Faul na Riberyu prije gola ni blizu penala. Ustvari, to je želja navijača Barcelone.
Marcelov start crveni definitivno, ali nije utjecao niti na igru niti na rezultat.
O Coentrau nemam komentara. Nisi u pravu.
Shvatam vaše pokušaje, isti sam i ja sam bio prije par godina kada sam sam sebe uvjerio da je Inter oštećen protiv Barce a ne Barca protiv Intera i slično.
Faul na Riberyu prije gola ni blizu penala. Ustvari, to je želja navijača Barcelone.
Marcelov start crveni definitivno, ali nije utjecao niti na igru niti na rezultat.
Shvatam vaše pokušaje, isti sam i ja sam bio prije par godina kada sam sam sebe uvjerio da je Inter oštećen protiv Barce a ne Barca protiv Intera i slično.
CAMP MOU!
Pepe je "igrao" rukom ali to nije bilo igranje nego napucana lopta i Webb je ispravno postupio.Namiks je napisao/la:Pepe nije igrao rukom nego prsima.
Faul nad Riberijem nije bio i to si u pravu, ali od kud sad zelja navijaca Barce

Coentrao se igrao zivcima Webba a za onaj prvi start je trebao dobiti zuti.
Sto se tice Intera - dobro si skonto. Da je bilo po pravilima Interu se trebao suditi offside kad su dali treci gol i da je ostalo 2:1 i nakon 1:0 u Barceloni - Barsa bi se kvalifikovala a onda bi sve drugacije bilo. No ne treba omalovazavat naknadni trijumf Intera u finalu. Sve je to fudbal i lopta se kotrlja....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
P.s. ovaj forum se izgleda sveo na nepotrebnu diskusiju o tome ko je više oštećen i kome se svira penal a kome ne, kome je trebao a kome nije. Ko je koga oštetio i kako je oštetio.
Treba prihvatiti poraz od Bayerna muški i nadati se finalu.
Imali smo sreće što su nas suci izvukli u Primeri, ali ruku na srce ovo protiv Bayerna je bilo skroz čisto.
Sad slijedi El Clasico gdje nismo favoriti i gdje ćemo vrlo vjerovatno izgubiti. Samo se nadam da neće biti onog što je bilo u Superkupu.
Ona druga utakmica je bila čista kao i ova. S tim da je ukompenzirao par grešaka na obje strane. Čisto poništen gol Ramosu, i sa dvije velike greške na obje strane.
Žalosnije je još što se uvijek isti ljudi prepiru.
Imam osjećaj da se navijači drugih timova smiju retardiranosti navijača Barcelone i Reala. Neki su tu godinama i nikad nisu promijenili stav. Jedan od njih je i bparena. Nevjerovatno je kako nekad znaš biti i više nego realan, i onda sve uprskaš dolaskom na temu, provociranjem i traženjem nekih sudijskih pogrešaka.
Shvatite i vi i Mourinho da je to nogomet. Mou je osvojio Ligu prvaka dva puta zbog sudaca, i sa Portom i sa Interom. To se dešava i to je tako.
Imali smo sreće što su nas suci izvukli u Primeri, ali ruku na srce ovo protiv Bayerna je bilo skroz čisto.
Sad slijedi El Clasico gdje nismo favoriti i gdje ćemo vrlo vjerovatno izgubiti. Samo se nadam da neće biti onog što je bilo u Superkupu.
Ona druga utakmica je bila čista kao i ova. S tim da je ukompenzirao par grešaka na obje strane. Čisto poništen gol Ramosu, i sa dvije velike greške na obje strane.
Imam osjećaj da se navijači drugih timova smiju retardiranosti navijača Barcelone i Reala. Neki su tu godinama i nikad nisu promijenili stav. Jedan od njih je i bparena. Nevjerovatno je kako nekad znaš biti i više nego realan, i onda sve uprskaš dolaskom na temu, provociranjem i traženjem nekih sudijskih pogrešaka.
Shvatite i vi i Mourinho da je to nogomet. Mou je osvojio Ligu prvaka dva puta zbog sudaca, i sa Portom i sa Interom. To se dešava i to je tako.
CAMP MOU!
Ama covjece siris dezinformacije i jos na kraju kad te neko ispravi ti opet po svom uz to jos i bezobrazanCentre forward je napisao/la:Sudeci po broju postova(dakle najpametniji si ovdje) msm da ne bih ulazio dalje s tobom u prepiranja oko matematicke geografije koja izmedju ostalog proucava i g-širine,a vidim dotak'o si se i demo-geografije(nauke o stanovnistvu).Ako si vec toliko vrsni poznavalac nauke kao komplexnog i sirokog pojma,znao bi da se znanja iz geografije sticu 95 :% na terenu a ne za monitorom nekog forumaharishp je napisao/la:Dva razlicita pojma.Zbog istog zlocina u sudnici jedan dobije dozivotnu robiju a drugi par godina.Na istim ''geografskim duzinama'' ali ''djela'' se pripisuju po zasluzi.A ne da ispasta zbog onog jednog ovaj drugi.Centre forward je napisao/la:Sad vidjoh na jednom portalu da je to rek'o Mou a na drugom Mesut.Haj' nejse na istim su geografskim dužinama.
Pravi simpatizeri Bajerna pogotovo na ovom forumu,gledaju sta ce reci u vezi protivnika.Zato ih vecinom cijenim..LaHka noc.
Dzabe ti da imas milion postova ako ne shvatas da u necemu nisi u pravu.
Znaci i bez postova i sa postovima si pripametan,kontas.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ti meni nikad nebi povjerovo da se ja u sustini samo zezam sa nekim zaguljenim tipovima. A vjerujem i oni. Ako nadzes igdje moj post da sam ja nekoga nazvo idijotom, debilom i sl. slobodno mi daj. Inace sve shvatam dosta drugacije nego sto neki misle. Ne bi valjalo da nema i podyebancije ali bi isto tako valjalo da se svi mi koji smo "stalno" ovdje okupimo i zaejdno ispecemo janje i dobro provedemo. pozzNamiks je napisao/la:P.s. ovaj forum se izgleda sveo na nepotrebnu diskusiju o tome ko je više oštećen i kome se svira penal a kome ne, kome je trebao a kome nije. Ko je koga oštetio i kako je oštetio.
nanek je napisao/la:I tako ti ja odem na temu bavaraca da vidim sta oni pisu tamo,kad ??? Imam sta da procitam, jedan pise lahm stavio cristinu u djep, drugi pise kao da nesto svrsava nakon vecerasnje pobjede, treci pise najbolji spic na svijetu igra za bajern,alaba im bio najbolji ,sveini zakazo i jos milion nekih gluposti. Da ne zaboravim kako su nas razvalili, trebali su dobti 2 3 razlike i tako to.
Ja prvi cu da cestitam Bayernu na prolazu (kada to uspiju) ali sva sreca pa ima druga tekma,hvala bogu pa ima druga tekma.Ok svaka cast pobjedili ste,ali takve gluposti pricati su smijesne! Iskljucivi krivci za vecerasnji poraz su igraci Reala,a nisu igraci Bayerna iza toga apsulutno stojim! Nisu oni nesto sad odigrali kako tamo predstavljaju,pojeli nas po njihovoj prici.Hajd razumijem ih dobiti najbolju ekipu trenutno na svijetu, i treba malo euforije neka obit ce se to od glavu vec na Bernabeu.Strpljen spasen!
Nasa igra ???
Ocekivao sam od Mou da izadje i da javno kaze da je on krivac za vecerasnji poraz,ali nije. Igrali smo veceras pod kocnicom i to kakvom.Ali i mi moramo da shvatimo da nije sramota izgubiti od bajerna,ipak su u polufinalu grizu Robben pogotovo(a doci cemo do coenttra) finale na njihhovom stadionu a i ovo im je jedina nada uz finale kupa.
Eh od koga krenuti ? Ramos -pod hitno na desnog bocnog ,veceras se nije znao ko je gori arbeloa ili coentrao, I naravno u toj situaciji ramos ispada glup, pepe je bio odlican necu da mislim sta bi bilo da je on bio ko ova trojca.
Joj mozda ce te me sada grditi ali Xabi alonso oke zadnji je vezni,nije njegovo da daje golove nije njegovo ni da asisitra ali brate bar je tvoje da predas fino loptu do svog igraca, on to veceras nije uradio 2 puta kako treba! Uredu trci pokriva ali covjek je u zadnje 3 4 utakmice spor,ali bas ga pratim prespor je! Pravi ponekad glupe faulove,ali pre pre glupe faulove i dobija zute kartone. Ali opet bez njeg se ne moze igra Reala zamisliti.Oke onda mora ispasti Khedira jer bez Kake se ne moze igrati.Covjek je u formi i kriv je iskljucivo Mou sto ga nije ubacio!
Arbeloa -KATASTROFA iz utakmice u utakmicu Katastrofa!
Coentrao- KATASTROFA,bolji i onakav ofanzivni marcelo nego ovakav coentrao
Di maria-jednostavno katastrofa imao je jednu akciju kad je povukao kod gola i dodao Benzemi poslije je bio go.I to je to,covjeku jos treba vremena ali u ove zadnje 3 utakmice je bio katastrofa!
Ozil standardno odlican,nema se covjeku sta prigovorit svaku utakmicu medju 3 najbolja igraca!
Benzema isto tako dobar imao onu jednu priliku ali bez veceras dobrog Ronalda nema ni boljeg Benzeme
Ronaldo-moze i bolje nije se nesto pretjerano trudio.
Sve u svemu igrali smo pod kocnicom,nema veze cestitamo na pobjedi bajernu ali samo veceras i to sretnoj pobjedi.Ali proci nece ! U to sam siguran.Malo je reci pojest cemo ih na SB, mali alzirac nece pomisliti vise da pada ko veceras bas me negativno iznenadio! Iritirao takodje!
STRPLJEN SPASEN! Samo polako,neki nek slave a mi imamo vazniju tekmu u subotu od ove,za nastavak niza.A ove cemo lahko anulirati u srijedu!
HALA MADRID!
šta sve na ovim forumima neš pročitat

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ja stvarno ne znam gdje su ljudi mogli vidjeti igranje Pepea rukom?
Ljudi su 5x ponavljali tu situaciju + barem 10-ak puta poslije tekme (na SAT 1) i lopta ga je napucala u prsa. Dalje, taman da ga je i u ruku napucala, sudija bi pogriješio sviravši penal. Zašto? Napucao ga je Coentrao sa udaljenosti od 2 metra, a lopta je išla u pravcu Madagaskara.
Penal nad Riberyjem u prvih par minuta nije postoja. Opet se pozivam na njemačku televiziju i njihove stručne (ne tipove poput B.Bilića) komentatore i goste. A, imam i oči vala. Ribery drži ruke na Ramosu, a onda Ramos dodiruje rukom Riberyja, a ovaj pada k'o pokošen. Dobro je prošao što mu Webb nije pokazao žuti karton.
Rekoh, jedina sumnjiva scena je start Coentraa na Gomezu. Ali, i tu je Ramos izbio loptu koja je išla daleko od Maria, a poslije ga je zakačio Portugalac. Mogao je svirati, ali nije pogriješio u toj situaciji. Tu je ono slobodno sudijsko uvjerenje. Za mene ono nije penal i tačka.
Na kraju dođosmo do žutog za Marcela. Vidim da ovdje ipak imam istomišljenika, tako da nema potrebe o ovom razglabati. Mislim da mu nije dao crveni samo zbog toga što je bilo duboko u sudijskoj nadoknadi. No, to nije nikakvo opravdanje, ako ćemo biti iskreni.
Kako me Webb sinoć kupio? Pokazavši 2 žuta kartona u jednom napadu igračima Reala. Alonso + Coentrao, ako se ne varam. Tako se treba suditi. Nebitno što je sviran faul Alonsa, možeš pokazati žuti karton drugom igraču koji je nasrn'o na protivnika i polomio ga u trenucima kada je utakmica prekinuta. Mislim da bi to suci trebali češće raditi, jer su onakvi startovi debilski.
Moradoh napisati svoje mišljenje nakon prospavane večeri. Dobro je @Namik rekao: "Uvijek se govori o sucima na ovim temama." Živim za dan kad se utakmice Barcelone i Reala neće gledati pod takvom vrstom lupe.
Al', haman da to neću doživjeti.
Volio bih da Joseov kukavičluk + čuvanje za Barcelonu za rezultat dobije ispadanje u polufinalu Lige Prvaka. Bayern može zabiti na SB-u, posebno jer će Real tražiti taj gol i konstantno napadati i stvarati šanse. Tu i vidim Bayernovu šansu, koji preko Riberyja (
) i samozatajnog Robbena mogu zabiti iz kontranapada. Ukoliko Barcelona dobije Reala, moguće da ih to psihički ubije te da tako olakšaju Bayernu tu utakmicu koja će se igrati za 7 dana.

Penal nad Riberyjem u prvih par minuta nije postoja. Opet se pozivam na njemačku televiziju i njihove stručne (ne tipove poput B.Bilića) komentatore i goste. A, imam i oči vala. Ribery drži ruke na Ramosu, a onda Ramos dodiruje rukom Riberyja, a ovaj pada k'o pokošen. Dobro je prošao što mu Webb nije pokazao žuti karton.
Rekoh, jedina sumnjiva scena je start Coentraa na Gomezu. Ali, i tu je Ramos izbio loptu koja je išla daleko od Maria, a poslije ga je zakačio Portugalac. Mogao je svirati, ali nije pogriješio u toj situaciji. Tu je ono slobodno sudijsko uvjerenje. Za mene ono nije penal i tačka.
Na kraju dođosmo do žutog za Marcela. Vidim da ovdje ipak imam istomišljenika, tako da nema potrebe o ovom razglabati. Mislim da mu nije dao crveni samo zbog toga što je bilo duboko u sudijskoj nadoknadi. No, to nije nikakvo opravdanje, ako ćemo biti iskreni.
Kako me Webb sinoć kupio? Pokazavši 2 žuta kartona u jednom napadu igračima Reala. Alonso + Coentrao, ako se ne varam. Tako se treba suditi. Nebitno što je sviran faul Alonsa, možeš pokazati žuti karton drugom igraču koji je nasrn'o na protivnika i polomio ga u trenucima kada je utakmica prekinuta. Mislim da bi to suci trebali češće raditi, jer su onakvi startovi debilski.
Moradoh napisati svoje mišljenje nakon prospavane večeri. Dobro je @Namik rekao: "Uvijek se govori o sucima na ovim temama." Živim za dan kad se utakmice Barcelone i Reala neće gledati pod takvom vrstom lupe.

Volio bih da Joseov kukavičluk + čuvanje za Barcelonu za rezultat dobije ispadanje u polufinalu Lige Prvaka. Bayern može zabiti na SB-u, posebno jer će Real tražiti taj gol i konstantno napadati i stvarati šanse. Tu i vidim Bayernovu šansu, koji preko Riberyja (

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- majestic24
- Kontakt:
Real sinoc nije igrao tako lose. Rezultat je za sada negativan za njih,al je dostizan. Mislim da ovom realu fale pravi bekovi. Nerijetko coentrao i arbeloa ispadaju glupi na terenu kao sto je sinoc bio slucaj. U malim utakmicama se to nevidi,kad protivnik ima 30% loptu u svojim nogama i dodje 2-3 puta pred gol Reala u citavoj utakmici. Al sinoc gdje je protivnik napadao svih 95 minuta,bilo je velikih propusta po bokovima.
Nadam se da ce za revans Ramos ici na poziciju beka.
I takodjer,jos jedna jako bitna stvar...kako ce Ronaldo odigrati. Sinoc je (opet) podbacio u velikoj utakmici. Treba i on biti na nivou da bi se izbacio ovakav Bayern.
Nadam se da ce za revans Ramos ici na poziciju beka.
I takodjer,jos jedna jako bitna stvar...kako ce Ronaldo odigrati. Sinoc je (opet) podbacio u velikoj utakmici. Treba i on biti na nivou da bi se izbacio ovakav Bayern.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Re: Primera Division (Liga BBVA)
@Monolog kao uvijek u sridu ,samo primjedba o kukavickom nastupu ne stoji,sta je trebalo otvorit se i napast ko da nema revansa, siguran sam da ce uzvrat bit ljepotica.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- adriano_leite
- Kontakt:
Nemas ti pojma kralju, onako jaranski ti kazem. Ribery je fantastican igrac, Robben takodjer, Neuer-jedan od najboljih golmana na svijetu (top 5 je sigurno), Lahm je jedan od najboljih bekova na svijetu (i lijevi i desni, nebitno gdje igra). Luiz Gustavo je radilica na terenu i sigurno nije smece igrac, nista on nije losiji od vaseg Khedire. Bastian Schweinsteiger je odlican vezni igrac kojeg je i sam Real trazio ako se dobro sjecam, ali sada se vraca nakon povrede. Toni Kroos je jedan jako mlad i talentovan veznjak, koji ce u nadolazecim godinama, zajedno sa Gotzeom biti okosnica Njemacke reprezentacije u veznom redu.nanek je napisao/la:Slazem se sa raulom, sigurno po meni ovaj bajern je smijesan za onaj prije 2 god 3 ,4 pa i bgm 5Ovdje samo nesto vrijedi ovaj Riberi,i Robben ovo ostalo sve taraba.
I opet ponavljam nije bajern bio toliko jak veceras kolko je real bio losh,i mou radio neke poteze samo njemu jasne.
Ali opet kazem nakol el clasika, dobit cemo ih na bernabeu sa pola snage! Uopste se nismo trudili veceras, samo nam je subota bitna! Poz i laku noc
Ovo je vrlo dobra ekipa Bayerna, nije u nju ulozeno 500 miliona, ulozeno je mnogo manje, a nista slabije rezultate od vas nemaju u posljednjih par godina. Bayern kada dise na skrge ne smije ga se podcijeniti, ne u LP, a kamoli ovo sto vi radite. Cuj vi umislili da ce biti raskivanje Bayerna na Bernabeu, nesto lafo 50% snage

Real je sinoc bio los, da, bio je los, ali mozda jer mu Bayern nije dopustio da bude bolji, da li se neko to zapitao? Pa nije sam Real igrao sinoc utakmicu, te nisu sami sebe pobijedili, Bayern se takodjer nesto pitao. Sada svi nesto Mourinha osporavate i njegove zamjene, a da je sacuvao 1:1, onda bi to bilo kako je napravio maestralne poteze i kako je njegova pobjeda bla bla bla.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Ljudi vi ovdije jedni druge lozite kao mala djeca, onaj kaze da je Real igrao sa 50% snage pa onda drugi kaze ma 3:0 an SB. To su psiholoski pokazatelji da vam je prpa. Niste sigurni. Sve u svemu Real je sinoc igrao koliko je mogao i nije lose igrao, ali isto tako znate da Real ima fobiju od Bayerna. Nisu ih pobijedili ima deset godina.
Sasvim je normalno da ce Real pritisnuti za 7 na SB dana koliko god moze, mada to nece biti nesto puno jer ce ih tekma sa Barcom fizicki smoriti. Bayern ce na SB dati jedan gol sto posto, jer ce ici na kontru, a i Real ce dati jedan gol ali 2-3 gola Real nikada nemoze dati Bayernu,jer jednostavno nemaju kvaliteta za to.
Prvo ce biti fizicki smoreni, drugo ce ih biti strah jer znaju da svaki gol Bavaraca je njihov kraj. A sami znate kako sjevne kontra Riberya i Robena, Ramos nece ni primjetiti da su prosli pored njega.
Sasvim je normalno da ce Real pritisnuti za 7 na SB dana koliko god moze, mada to nece biti nesto puno jer ce ih tekma sa Barcom fizicki smoriti. Bayern ce na SB dati jedan gol sto posto, jer ce ici na kontru, a i Real ce dati jedan gol ali 2-3 gola Real nikada nemoze dati Bayernu,jer jednostavno nemaju kvaliteta za to.
Prvo ce biti fizicki smoreni, drugo ce ih biti strah jer znaju da svaki gol Bavaraca je njihov kraj. A sami znate kako sjevne kontra Riberya i Robena, Ramos nece ni primjetiti da su prosli pored njega.
Zadnja izmjena: dinoze, dana/u 18 apr 2012, 09:32, ukupno mijenjano 1 put.
Primjetno je Real u padu forme...
Protiv Sportinga su odigrali vrlo lošu utakmicu, uz još nekoliko prethodnih kikseva, ali je na individualni kvalitet igrača uvijek nešto mogao napravit.
Tradicija je tradicija, na strani Bayerna, a još njemačka upornost i motiv igrača Bayerna i eto poraza...
Realno, Real je mnogo kvalitetniji tim od Bayerna, tu nema dileme.
Sinoć je Mourinho zajebao dosta. Sa Coentraom
, slično kao u El Clasicu i dosta defanzivnom postavkom. NIje ovo Inter. Da je Real igrao svoju igru (naravno, bio je uslovljen i igrom Bayerna), sigurno bi bolji rezultat izvukao...
Uglavnom, slažem se sa Mourinhom. Minimalan poraz i itekako dostižan rezultat, pa i sam vjerujem da će Real ići u finale, ali igra u posljednje vrijeme nije obećavajuća, protok lopte i sve ono što je Real krasilo tokom sezone...
Protiv Sportinga su odigrali vrlo lošu utakmicu, uz još nekoliko prethodnih kikseva, ali je na individualni kvalitet igrača uvijek nešto mogao napravit.
Tradicija je tradicija, na strani Bayerna, a još njemačka upornost i motiv igrača Bayerna i eto poraza...
Realno, Real je mnogo kvalitetniji tim od Bayerna, tu nema dileme.
Sinoć je Mourinho zajebao dosta. Sa Coentraom

Uglavnom, slažem se sa Mourinhom. Minimalan poraz i itekako dostižan rezultat, pa i sam vjerujem da će Real ići u finale, ali igra u posljednje vrijeme nije obećavajuća, protok lopte i sve ono što je Real krasilo tokom sezone...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
★ ★ ★
Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10
★ ★ ★
Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10
- moustapha
- Kontakt:
Samo kod tebe nema dileme.Godot je napisao/la: Realno, Real je mnogo kvalitetniji tim od Bayerna, tu nema dileme.
#divovi
Sudija jeste sinoc bio los i imao je greseka na obadvije strane, ali najveca greska je ne dati crveni Marcelu. Ne sada da bi se ostetio Real, jer Marcelio je objektivno kurcina igrac tako da njegov izostanak nebi nista ni znacio nego jednostvano zbog toga jer je ono bio faul iz bijesa i nemoci, mogao je covjeku nogu slomiti bezveze u 90min.
Sto me je ugodno iznenadilo to je da Ronaldo nije imao poseban status, borio se, trcao obarali su ga, nije se sve na njemu sviralo. Licno bi pozelio Webba Barci jer me uzasno nervira poseban status Mesija. Cim ga pipnes on padne, to me uzasano nervira. Znaci treba jedna utakmica Pepeta i Marcela na Mesija a da im Webb sudi.
p.s. Nisam navijac ni Reala ni Barce ali nevolim igrace koji se vise stite od ostalih.
Sto me je ugodno iznenadilo to je da Ronaldo nije imao poseban status, borio se, trcao obarali su ga, nije se sve na njemu sviralo. Licno bi pozelio Webba Barci jer me uzasno nervira poseban status Mesija. Cim ga pipnes on padne, to me uzasano nervira. Znaci treba jedna utakmica Pepeta i Marcela na Mesija a da im Webb sudi.
p.s. Nisam navijac ni Reala ni Barce ali nevolim igrace koji se vise stite od ostalih.
Zadnja izmjena: dinoze, dana/u 18 apr 2012, 09:40, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.