Valjda ce neko biti na tekmi pa nek malo izvjestava.
Bas tako brateemil02in je napisao/la:NP ja i ti radimo kad niko ziv ne radi![]()
Valjda ce neko biti na tekmi pa nek malo izvjestava.
Gdje pratis rode??rodjak je napisao/la:25' Zadnjih nekoliko minuta bolja igra Mostaraca. Velež je stvorio i tri prilike, prvu je očistio Stanić, drugi put fudbaler Veleža je šutirao preko gola, dok je treći put napadač Veleža izašao iskosa sam na Antolovića, ali je šutirao pored gola.
IDEMOOOOOOOOOOO RODJENIIIIIIIIIIIII
gdje pratite?rodjak je napisao/la:25' Zadnjih nekoliko minuta bolja igra Mostaraca. Velež je stvorio i tri prilike, prvu je očistio Stanić, drugi put fudbaler Veleža je šutirao preko gola, dok je treći put napadač Veleža izašao iskosa sam na Antolovića, ali je šutirao pored gola.
zvanična facebook stranica Želje..AlemC85 je napisao/la:gdje pratite?rodjak je napisao/la:25' Zadnjih nekoliko minuta bolja igra Mostaraca. Velež je stvorio i tri prilike, prvu je očistio Stanić, drugi put fudbaler Veleža je šutirao preko gola, dok je treći put napadač Veleža izašao iskosa sam na Antolovića, ali je šutirao pored gola.
naAlemC85 je napisao/la:gdje pratite?rodjak je napisao/la:25' Zadnjih nekoliko minuta bolja igra Mostaraca. Velež je stvorio i tri prilike, prvu je očistio Stanić, drugi put fudbaler Veleža je šutirao preko gola, dok je treći put napadač Veleža izašao iskosa sam na Antolovića, ali je šutirao pored gola.
Podmladak Partizana,,zar si zaboravio,,Celik ce vas pojest.amypitar je napisao/la:E **** onakvog mrtovog zelju ne mozete uzeti.
Provukli su se danas kroz iglene usi.U prvenstvu ih deremoamypitar je napisao/la:E **** onakvog mrtovog zelju ne mozete uzeti.
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:@amypitar pripremite poklone mozda vam mi titulu donesemo i prije derbija
Moze druze iz bilo koje lige samo ne moze iz nase PL jer je prelazni rok za te igrace bio do 14.02.Kadet91 je napisao/la:Zar nije prelazni rok zavrsen 14/02? Kako moze doci igrac?
Hvala druze, nadam se...cekam nasih pet minuta vec 20 i kusur godina.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Moze druze iz bilo koje lige samo ne moze iz nase PL jer je prelazni rok za te igrace bio do 14.02.Kadet91 je napisao/la:Zar nije prelazni rok zavrsen 14/02? Kako moze doci igrac?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.