Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
sinoć uzmem 9 overa NBA, bez sistema, čisto onako divlje..
Promašim samo Derozana (šut 3/15) i Thompsona (šut 5/15)
Majku golu.....
Promašim samo Derozana (šut 3/15) i Thompsona (šut 5/15)
Majku golu.....
U desetom selu živi Antuntun!
Prije neki dan sam otvorio racun u Premieru i zanima me onaj jack-pot sto se izvlaci svaki dan za 10 igraca. Jel svi koji imaju racun mogu biti izvuceni ili treba jos nesto uraditi?
Koliko ja znam izvlace se svi promaseni tiketi za taj dan ali vjeruj mi dugo sam igrao u premieru i nikad nisam nista dobio tako da ne ocekuj previse.suhakrpa je napisao/la:Prije neki dan sam otvorio racun u Premieru i zanima me onaj jack-pot sto se izvlaci svaki dan za 10 igraca. Jel svi koji imaju racun mogu biti izvuceni ili treba jos nesto uraditi?

Jarane ja kad bi dobivao nesto od kladionica bilo bi mi glupo igrat', ono ne bi bilo interesantnohordass89 je napisao/la:Koliko ja znam izvlace se svi promaseni tiketi za taj dan ali vjeruj mi dugo sam igrao u premieru i nikad nisam nista dobio tako da ne ocekuj previse.suhakrpa je napisao/la:Prije neki dan sam otvorio racun u Premieru i zanima me onaj jack-pot sto se izvlaci svaki dan za 10 igraca. Jel svi koji imaju racun mogu biti izvuceni ili treba jos nesto uraditi?

ja sam dobio jednom jackpot ali taj dan sam imao i promasen tiket, neki dan cujem pricu da to nema veze sa promasenim/dobivenim tiketom vec SVI clanovi premier kluba ucestvuju svaki dan u izvlacenju.suhakrpa je napisao/la:Jarane ja kad bi dobivao nesto od kladionica bilo bi mi glupo igrat', ono ne bi bilo interesantnohordass89 je napisao/la:Koliko ja znam izvlace se svi promaseni tiketi za taj dan ali vjeruj mi dugo sam igrao u premieru i nikad nisam nista dobio tako da ne ocekuj previse.suhakrpa je napisao/la:Prije neki dan sam otvorio racun u Premieru i zanima me onaj jack-pot sto se izvlaci svaki dan za 10 igraca. Jel svi koji imaju racun mogu biti izvuceni ili treba jos nesto uraditi?Salim se naravno, znam masu likova koji takodjer nikad nisu bili izvuceni, ali niko ne zna na osnovu cega se to izvlaci.

- BranimirStulic
- Kontakt:
Nasumično izvlačenje brojeva. Dok jedni mogu dobiti 3-4 puta, ti npr. nećeš nikad dobiti. Kakvi crni dobitni/gubitni listići.. 

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti, kad vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Din. Moskva :O
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- betting1902
- Kontakt:
Valjda dodju jbg, i ja sam te pratioAsharaK je napisao/la:Din. Moskva :O

Sent from my iPad using Tapatalk
Re: Odg: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
A brate, to ti je isto ko da Željo gubi kući od Leotarabetting1902 je napisao/la:Valjda dodju jbg, i ja sam te pratioAsharaK je napisao/la:Din. Moskva :O
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk![]()
- betting1902
- Kontakt:
Poznavajuci okrsaje na grbavici , mogu se nadati pobjediAsharaK je napisao/la:A brate, to ti je isto ko da Željo gubi kući od Leotarabetting1902 je napisao/la:Valjda dodju jbg, i ja sam te pratioAsharaK je napisao/la:Din. Moskva :O
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk![]()

Re: Odg: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Upravobetting1902 je napisao/la:Poznavajuci okrsaje na grbavici , mogu se nadati pobjediAsharaK je napisao/la:A brate, to ti je isto ko da Željo gubi kući od Leotara
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalknek nam je sretno

A trebo bi Dynamo uzeti ovo. Imali su iskljucenje od 10 min u prvoj trecini tako da bi stvari trebale doci na svoje u drugoj 

2/1AsharaK je napisao/la:Din. Moskva :O
BHF Bosanska Krajina!
Probajte na live igrat keca na Dinamo

ako si vec napravio racun, reknes koliko zelis stavit i das svoj username i 4 znak passworda, to je to.Hattrick je napisao/la: Jel jednostavna uplata,tipa dadnes teti pare i ime/broj racuna i ona ti uplati?

ja sam probao kod njih ali pih, premier je tu ipak zakon...
ako vec imas kartice i cuda, bet365, william hill i bwin!

- EmirSioux89
- Kontakt:
A **** te, prestajem sa prijedlozima, nemam više volje nakon ovog..
EmirSioux89 je napisao/la:
Tuga

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.