harry_90 je napisao/la:Jel jos traje akcija u bht 100+100,dopunis kredit za 2 km,i imas 90 minuta djaba razgovora i 100 poruka ?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
harry_90 je napisao/la:Jel jos traje akcija u bht 100+100,dopunis kredit za 2 km,i imas 90 minuta djaba razgovora i 100 poruka ?
Bas to htjedo napisati,jos petak,merak.Mudonja je napisao/la:joj lijepa vremena, da bi kakvog rostilja i pive....
Jao šošona
Ja glupog pitanja.....Mudonja je napisao/la:drkas li ti?Unica_Liverpool_ je napisao/la:Dajte kakvu temu bacite da nalupam postove ahahahah.....![]()
![]()
![]()
Što je glupo? da malo nabijamo postove o tehnikama drkanjaUnica_Liverpool_ je napisao/la:Ja glupog pitanja.....Mudonja je napisao/la:drkas li ti?Unica_Liverpool_ je napisao/la:Dajte kakvu temu bacite da nalupam postove ahahahah.....![]()
![]()
![]()
Ja sam to dva puta bio uradio,ne bih da riskiram,pa cu vidjet zna li jos neko vezano za to.Vidim postao si moderator,jel stelasarajlija89 je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Jel jos traje akcija u bht 100+100,dopunis kredit za 2 km,i imas 90 minuta djaba razgovora i 100 poruka ?
Negdje sam cuo da korisnici koji nisu aktivirali do 1. aprila tu uslugu,sad vise ne mogu,te da to samo vazi za one koji su aktivirali do tada...
al eto,provjerite...
Tamo gdje mirisu cevapi ? ? 'Mudonja je napisao/la:Mi smo prije u osnovkoj skoli drkali prije zvona i onda na velikom odmoru ponovimo....Poredamo se i odradjivamo kolektivno....![]()
![]()
Ja kod njega nekad išo da jedem neću višeMudonja je napisao/la:ma ja, kod Salcina..Emir_ZENICA je napisao/la:Tamo gdje mirisu cevapi ? ? 'Mudonja je napisao/la:Mi smo prije u osnovkoj skoli drkali prije zvona i onda na velikom odmoru ponovimo....Poredamo se i odradjivamo kolektivno....![]()
![]()
![]()
![]()
haahahahahahahahMudonja je napisao/la: evo kako ne znaju, onaj neki dan lizo picu i proguto fetus il klitoris, zapo mu u zelucu....![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.