Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
dosta ba, svakom je njegov klub najdraži i et.
benfika najbolja i kraj.
a evo park zabijaaa
[youtube][/youtube]
edit
http://player.arsenal.com/player/2344-a ... n-training" onclick="window.open(this.href);return false;
nisam znao da RvP zna ovako baratat sa loptom
benfika najbolja i kraj.
a evo park zabijaaa
[youtube][/youtube]
edit
http://player.arsenal.com/player/2344-a ... n-training" onclick="window.open(this.href);return false;
nisam znao da RvP zna ovako baratat sa loptom
Vođa zna.
jesam dosadan al moram 
ja konto Wilshere se neće 100% vratit do oktobra a ono to izvučeno iz ovog konteksta
Jack Wilshere (Ankle)
Last Updated: 21 July
Speaking on July 21, Arsene Wenger said: “It is impossible to set a concrete deadline at the moment. But it is all OK. He is as quick as we expected him to be. His ankle is good and his knee is good. There is no set-back. It difficult to say ‘it will be this week in September or October’ when he is back in training. He has been out for a year and I don’t want to put any pressure on him.”
što niko nije spomeno

ja konto Wilshere se neće 100% vratit do oktobra a ono to izvučeno iz ovog konteksta
Jack Wilshere (Ankle)
Speaking on July 21, Arsene Wenger said: “It is impossible to set a concrete deadline at the moment. But it is all OK. He is as quick as we expected him to be. His ankle is good and his knee is good. There is no set-back. It difficult to say ‘it will be this week in September or October’ when he is back in training. He has been out for a year and I don’t want to put any pressure on him.”
što niko nije spomeno

Vođa zna.

not bad
Trebao bi Arsenal naci zamjenu za ovog Gibsa.
I zar Cazorla moze igrati desno ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Santi može igrati na svim pozicijama u veznom reduM4kaveli je napisao/la:Trebao bi Arsenal naci zamjenu za ovog Gibsa.

frankqqqqq je napisao/la:Santi može igrati na svim pozicijama u veznom reduM4kaveli je napisao/la:Trebao bi Arsenal naci zamjenu za ovog Gibsa.
I zar Cazorla moze igrati desno ?zbog toga će nam dobro doći. A i ja mislim, Oxlade/Gervinho na desnoj strani a Cazorla na lijevoj.
Danas svako moze igrati svaku poziciju u vezi al pitanje je kako koju igra.
Cazorla je duplo bolji na lijevoj strani a Gervinho na desnoj, koliko ja znam.
I zasto je RvP izostavljen u vrhu napada ?

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Robinu je status u klubu upitan, dok se ne rijesi nema ga
sto se Santia tice on igra desno jer tu ne zelim walcotta u prvih 11, a gervinho je dosta bolji po lijevoj... uvijek odlicno uđe po toj strani, namjesti loptu na desnu odakle moze sutati i asistirati... centrasut mu nije bog zna, pa je s ove strane dosta opasniji... a logicno cesce bi bio osuđen na centriranje po desnoj strani
otprilike o ovome pricam
[youtube][/youtube]

otprilike o ovome pricam
[youtube][/youtube]
Cazorla moze igrati i na desnoj i lijevoj strani.Pratio sam dosta puta ove sezone i jos neznam sta je Cazorla ljevak ili desnjak
,jer i sa jednom i drugom nogom igra fenomenalno.Mislim da je ona pravi igrac za Arsenal.

Visca el Barça ! Mes que un club !
- HighburyHigh
- Kontakt:
Cazorla je primarno doveden da igra AMF-a, odmah ispod napadaca gdje ce ga Wenger i igrati. A sto se tice rotacija, toga ce sigurno biti i to dosta ove sezone. Cazorla ce biti nesto poput Nasrija, amf uz rotaciju desno a Cazorli je to manje bitno jer jednako dobro igra sa obje noge. I Ox ce sigurno biti isproban na mid poziciji ove sezone, nesto slicno sto je radio protiv Milana gdje je briljirao. Bilo bi zanimljivo vidjeti Wengerovu dobitnu kombinaciju 2003/2004 sa formacijom 4-4-2, al' to je sada malo teze uz ovoliko mid igraca, jedino uz adekvatne promjene u igri i rotacije.
Victoria Concordia Crescit.
To care baš me si me obradovao,samo cekam taj tren kad ce Jack opet istrcat na teren onda se moze i umrijetnedim1993 je napisao/la:jesam dosadan al moram
Jack Wilshere (Ankle)
što niko nije spomeno

Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Orion87 je napisao/la:To care baš me si me obradovao,samo cekam taj tren kad ce Jack opet istrcat na teren onda se moze i umrijetnedim1993 je napisao/la:jesam dosadan al moram
Jack Wilshere (Ankle)
što niko nije spomeno
prije će on istrčat na trening i dobit novu ozljedu nego što ćemo ga mi skoro na terenu vidjet

Trenutno najbolje sto imamo. Jedino koga bi zamijenio to je Walcott, umjesto njega ide Gevinho. I onda rotacija Gervinho-Cazorla.
Momci kako ste zadovoljni ovoljetnim pojačanjima i od koga najviše očekujete?
Ja lično od Cazorle.
Ja lično od Cazorle.
- TheVerminator
- Kontakt:
Jok, moj otac je još član Arsenala.DonVito je napisao/la:Jeli Van Persi jos clan Arsenala

Pa naravno da jest, valjda bi vidio negdje da je kojim slučajem otišao

Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
Čovjek trenira sa ekipom normalno, imate gore video objavio sam, izvodi neke finte.
Ne vidim vala da bojkotuje , nije ko Modrić
.
valjda će **** ostat
Ne vidim vala da bojkotuje , nije ko Modrić

valjda će **** ostat
Vođa zna.
Iskreno ako ostane treba mu oduzeti kapitensku traku... Izgubio je on dosta simpatija bez obzira kako sapunica na kraju zavrsila. Da je Wilshere spreman, bio bi prvi kandidat (meni) za nasljednika... ovako ne znam, ako se kojim slucajem desi opet neka komplikacija kapiten otpada za pola sezone. :S Verminator je mozda drugi kandidat.
Robin jeste odlican (kao igrac i kapiten) ali ipak je klub i ugled istog iznad njega...
Nakon utakmice sutra ce mnoge stvari (takticki) biti jasnije
Robin jeste odlican (kao igrac i kapiten) ali ipak je klub i ugled istog iznad njega...
Po meni su sva pojacanja odlicna. Dakle, vise nego sto smo se nadali. Sto se tice ocekivanja to je dosta tesko reci u ovom trenutku. Robinov status je ne jasan, a on je vjerovatno prvi pik na poziciji napadaca gdje su dovedeni Giroud i Podolski. Doduse ovaj drugi moze igrati po krilu, tako da ne znamo kako je Wenger sve to zamislio. Ipak, Cazorla se namece kao najvece pojacanje pa su i ocekivanja shodno s tim. Ali moram istaci kako smatram da ce se Giroud ali i Poldi pokazati u pravom svjetlu.RMA je napisao/la:Momci kako ste zadovoljni ovoljetnim pojačanjima i od koga najviše očekujete?
Ja lično od Cazorle.
Nakon utakmice sutra ce mnoge stvari (takticki) biti jasnije

Ne moze Podloski igrati AMF-a da ga yebes.Edin.- je napisao/la:
Trenutno najbolje sto imamo. Jedino koga bi zamijenio to je Walcott, umjesto njega ide Gevinho. I onda rotacija Gervinho-Cazorla.
-----------------------RvP(Giroud)---------------
Podolski(Gervinho)-------------------Wallcot(Ox)
-----------------------Cazorla(Arteta)----------------
---------------Jacky(Arteta)-------Song(Jacky?)
Ovako bi to trebalo izgledati barem po meni.Arsenal sa ovim timom ima šanse za titulu.Imaju najbolju filozofiju fudbala u Engeskoj.Tehnicki su mnogo bolja ekipa od ostalih i sistem igre im se ne mjenja vec deceniju.
Cazorla je najbolji igrac Arsenala , u to budite sigurni.Momak je yebena mašina i igrac koji je nevjerovatno svestran.Upgrrade verzija Samira Nasrija.Sa obe noge igra podjednako dobro a ima topove u njima.Tehnicki jedan od boljig igraca u Svijetu.Garantujem da će biti najbolji igrac Arsenala a mozda i EPL-a,
Niste svjesni kakvo je Arsenal pojacanje dobio u njemu.
btw: Arsenal će se boriti za titulu !
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Kada bi svi bili zdravi i zivi ja bih volio gledati ovakav sastav:
______WOJO______
Sagna-TV-Kos-Gibbs
__Arteta-Song_____
______Jack_______
Gervinho__Cazorla
_____Giroud______
Mislim odbrana i golman je svima jasno, i svima isto. E vezni red, Jack je AMF, to je igrao u mladjim kategorijama, to mu je Wenger namijenio sad, to je i Cesc rekao da ce igrati(nesto kao svi traze zamjenu za mene, a tu je Jack, a Cesc je u Arsenalu igrao AMF). Zbog toga mislim da ce Jack igrati AMF, jos prosle godine je dobro to igrao(u pripremnim). Cazorla bi mogao biti tipa Pires, a Gervinho je po meni najbolje krilo u Arsenalu.
Druga postava:
_____Fabianski_____
Jenk-Mert-Kyle-Santos
____Ramsey-Coq____
______OX__________
Theo_________Podolski
______Van Moron_____
Stoperski par iz ove druge postave bih ja licno koristio protiv Stoke Citya i slicnih ekipa, jer su dosta visoki. Ox bi dobivao veliku minutazu, kao i rezervna krila. Van Moron je na klupi iz nekoliko stvari, sto ej moron,odnosno odnos prema dresu, te zato sto smatram da nece ponoviti ovu sezonu, u tome ce ga sprijeciti ili losa forma, ili povrede ili to sto bi Arsenal sad malo vise trebao igrati i na druge igrace.
______WOJO______
Sagna-TV-Kos-Gibbs
__Arteta-Song_____
______Jack_______
Gervinho__Cazorla
_____Giroud______
Mislim odbrana i golman je svima jasno, i svima isto. E vezni red, Jack je AMF, to je igrao u mladjim kategorijama, to mu je Wenger namijenio sad, to je i Cesc rekao da ce igrati(nesto kao svi traze zamjenu za mene, a tu je Jack, a Cesc je u Arsenalu igrao AMF). Zbog toga mislim da ce Jack igrati AMF, jos prosle godine je dobro to igrao(u pripremnim). Cazorla bi mogao biti tipa Pires, a Gervinho je po meni najbolje krilo u Arsenalu.
Druga postava:
_____Fabianski_____
Jenk-Mert-Kyle-Santos
____Ramsey-Coq____
______OX__________
Theo_________Podolski
______Van Moron_____
Stoperski par iz ove druge postave bih ja licno koristio protiv Stoke Citya i slicnih ekipa, jer su dosta visoki. Ox bi dobivao veliku minutazu, kao i rezervna krila. Van Moron je na klupi iz nekoliko stvari, sto ej moron,odnosno odnos prema dresu, te zato sto smatram da nece ponoviti ovu sezonu, u tome ce ga sprijeciti ili losa forma, ili povrede ili to sto bi Arsenal sad malo vise trebao igrati i na druge igrace.
Celik!3,2,2.
-
- Kontakt:
Ryo na posudbi u Wiganu,all the best Ryo 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.