FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Onda ide hebib na krilo 

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- JavierBosnia
- Kontakt:
Avramovski, Kobiljar, Varesanovic, Hebibovic
Opcija za poziciju itekako ima, koliko su kvalitetnini u odnosu na pomenutog ne bih rapsravljao
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Nijedan od cetvorice po prirodi nije krilo. A Fanimo i kad ima losu tekmu vise ce ponudit od kobiljara, dala i hebe.JavierBosnia je napisao/la: ↑22 feb 2022, 18:46Avramovski, Kobiljar, Varesanovic, Hebibovic
Opcija za poziciju itekako ima, koliko su kvalitetnini u odnosu na pomenutog ne bih rapsravljao
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
-
- Kontakt:
Bagaric
Suljic-Catakovic-Avramovski
Problem rijesen
Ima tu i Kobiljar koji moze fino odigrati desno.Nez zasto neki bjeze od toga,brz je,prodoran,dribling...Je.be samo sto ima slab ucinak ali realno Bagaric i Heba su mu ove sezone sjebali 3-4 asistencije.
Po pripremama evidentno je da ce Vasoski davati dosta prilika Varesanovicu
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 22 feb 2022, 18:59, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Zado zadacu bh. sportskim novinarima

Kad ovo sve ispitate mozete se baviti ozbiljnim novinarstvom!
Zato vrlo malo ima istinskih navijaca FkS. Kod nas je trenutno ponizenje sto su Krle i Dupovac igraci naseg kluba.Maroon99 je napisao/la: ↑22 feb 2022, 18:28Dupovac i Krle ce ga zvati ronaldo?
Oni pristali da igraju bez marke ljetos a gnjida se ispalila u englesku cim je sezona zavrsila
Slazem se ja da Krste, Dal i Heba nisu igraci koji kvalitetom zadovoljavaju standarde FK Sarajeva ali morate ih postovati jer kad u klubu nije bilo marke oni su pristali da igraju bez ikakvih postavljenih uslova klubu
Ahmetovic je malo msnje, al opet ga omalovazavaju.
Fanimo je odlucio da tako uradi, vjerujem da bi mnogi od nas, kad bi otisli negdke vam drzave da radimo a ne primimo plate, odustali.
Fanima ne veze za klub ono sto nas veze. Covjek je placenik a mi volimo klub. Velika razlika.
Al mora se postovati klub.
Da je Fanimo kvalitet, jeste sigurno.
-
- Kontakt:
Evo Turković, demantovao da je ista rekao za Kepciju. Kaze da ne zna čovjeka...
Evo i oni tebe selame!
K'o ni Rahman za ponudu iz Turske. 

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Hajduk je prodisao kako je Kepčija otišao s Poljuda. Navodno je to za savjetnika FK Sarajevo rekao Turković, no on to demantuje.
– Niti sam kada vidio Kepčiju, niti znam kako mu je ime, niti me interesuje. Puno ljudi me pita za to, a ja s tim veze nemam. Tražit ću pravnu zaštitu jer nije u redu da se moje ime pominje u tom kontekstu.

– Niti sam kada vidio Kepčiju, niti znam kako mu je ime, niti me interesuje. Puno ljudi me pita za to, a ja s tim veze nemam. Tražit ću pravnu zaštitu jer nije u redu da se moje ime pominje u tom kontekstu.

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- feniksptica
- Kontakt:
Skonto uhljup da ce kad tad otic iz Osijeka pa ce plakat da dodje u FkS
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Šta ovo čitam da će biti besplatan ulaz za naše u dolini donacija. Mislim kako je to izvodljivo uopšte? Bolje da stave barem marku ako ništa samo da se može uzet karta, a ne ovako ćemo se svi nagurati, pola raje će ostati vani???
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Zasto bi iko slusao glas hebiba ahmeta krste oremusa to su sisaci klubske sise koje treba istjerat prije nego fanima..
Fanimo bi pridonio vise nego oni svi
Djokanovic dizdarevic dal pidro vehabija nikad za tako nesto nebi glasali jedino ako su ih natjerali ovi starci
Bagaric bodul i ovi novi nemaju pravo jer su novi kolacici..
Trener kapci i MIRVIC kako odluce mora bit, sve drugo je pravac u kojem je klub isa sa VRSNIM DIREKTORIM BALJAKO
Fanimo bi pridonio vise nego oni svi
Djokanovic dizdarevic dal pidro vehabija nikad za tako nesto nebi glasali jedino ako su ih natjerali ovi starci
Bagaric bodul i ovi novi nemaju pravo jer su novi kolacici..
Trener kapci i MIRVIC kako odluce mora bit, sve drugo je pravac u kojem je klub isa sa VRSNIM DIREKTORIM BALJAKO
- NisamInSajder
- Kontakt:
Nigdje u svijetu se ne može desiti da jedan igrač toliko krši klupsku disciplinu kao Fanimo, što vremenski, što postupcima... A i u ostatku svijeta za jedan dio odluka pita se ekipa, na taj način ostvaruješ atmosferu da igrači ginu jedan za drugog, da su ekipa. A to Sarajevo nije bilo posljednjih nekoliko mjeseci, možda i godina.keli je napisao/la: ↑22 feb 2022, 17:47Navedi jedan primjer u svijetu da se tako nesto desilo eto molim te? Pa nije referendum. Ko su oni da se pitaju sta ce biti sa kim u timu Bgt. Mogu se pitati ljudi koji ga placaju i trener hoce li igrati ili ne. Igraci tu nemaju pravo zucnuti jer to nije njihov posao i tjt.ElCartel11 je napisao/la: ↑22 feb 2022, 17:33I trebaju igraci glasati jer je atmosfera najbitnija.
Dal, Hebib, Palic i ostali nisu barem nikad sprdali klub i odlucivali kad im se igra a kad ne. To sto su fudbalske tarabe je drugi par cipela.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Najgora moguća solucija je poslati igrača kao Fanimo na tribine. Moraš mu dati platu i na ljeto ode džaba. Bolje je bilo kazniti ga novčano i neka igra pa pokušati produžiti ugovor i uzeti neku lovu za njega.
DembeleNisamInSajder je napisao/la: ↑22 feb 2022, 20:47Nigdje u svijetu se ne može desiti da jedan igrač toliko krši klupsku disciplinu kao Fanimo, što vremenski, što postupcima... A i u ostatku svijeta za jedan dio odluka pita se ekipa, na taj način ostvaruješ atmosferu da igrači ginu jedan za drugog, da su ekipa. A to Sarajevo nije bilo posljednjih nekoliko mjeseci, možda i godina.keli je napisao/la: ↑22 feb 2022, 17:47Navedi jedan primjer u svijetu da se tako nesto desilo eto molim te? Pa nije referendum. Ko su oni da se pitaju sta ce biti sa kim u timu Bgt. Mogu se pitati ljudi koji ga placaju i trener hoce li igrati ili ne. Igraci tu nemaju pravo zucnuti jer to nije njihov posao i tjt.ElCartel11 je napisao/la: ↑22 feb 2022, 17:33
I trebaju igraci glasati jer je atmosfera najbitnija.
Dal, Hebib, Palic i ostali nisu barem nikad sprdali klub i odlucivali kad im se igra a kad ne. To sto su fudbalske tarabe je drugi par cipela.
- feniksptica
- Kontakt:
Kakvi igraci kurci palci.
Trener je jedini odgovoran za takve stvari. On mora procjenit sta ce Fanimo donijet u svlacionicu i da l ce on kao trener moc to sve iznijet bez da se stvaraju tenzije.
Trener je jedini odgovoran za takve stvari. On mora procjenit sta ce Fanimo donijet u svlacionicu i da l ce on kao trener moc to sve iznijet bez da se stvaraju tenzije.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
100%
Od tribina nemas nista, u gubitku si kako god okrenes. Ne vidim razlog cemu i kome se inatiti sa slanjem na tribine. Jedini nacin da se izvuce maksimum iz ove situacije je u tome da lik igra, pridonese uspjehu kluba (izboriti europu + osvojiti kup), produzit mu ugovor na jos godinu dana i prodat ga poslije evrope za fine pare. To neko slanje na tribine da se kuci izlezava dok kes uzima, e ta logika samo kod nas ima u plbh
Trener u razgovoru sa Mirvicem i eventualno Kepcija. Ovo ostalo nema smisla nikakvog.feniksptica je napisao/la: ↑22 feb 2022, 20:57Kakvi igraci kurci palci.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!