Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Pupi04 je napisao/la:Ricky![]()
Njegova prodaja ce nam ocigledno donijeti najvise problema, ali nek je otisao, isto kao i Cou, dobit ce priliku da pokaze svoj talenat, jos bolje da je nasao neku ofanzivniju ekipu jer i Sunderland otprilike igra nas stil igre, dva igraca smiju preci centar.
@Thorin ma nek se nose vise te konstante iz Atalante, Parme sto dalje od Intera, zamisli sta bi spomenuti dvojac radio u tim klubovima, pa Scheloto je u Atalanti izgledao kao Camoranesi u prime time-u a kod nas ne zna pravolinijski trcat.
To je mozda neko od navijaca otiso bacit bombu na zgradu sjedista klubaAdnel je napisao/la:ZVANIČNO !!!
BOMBA U INTERU U ZADNJIM MINUTAMA MERCATA !!!
Na Facebook stranici da navedem da je stranica veoma ozbiljna eh sad imali ista od tog ne znam.
arminz je napisao/la:To je mozda neko od navijaca otiso bacit bombu na zgradu sjedista klubaAdnel je napisao/la:ZVANIČNO !!!
Na Facebook stranici da navedem da je stranica veoma ozbiljna eh sad imali ista od tog ne znam.
JOSIP ČOP NOVI NAPADAČ INTERA.Adnel je napisao/la:ZVANIČNO !!!
Tuga brate nasta smo spali prije 4 ili 5 godine da mi je neko pricao da cemo se ovako sprdati reko bi mu odj... u skokovimaSiamoNoi je napisao/la:JOSIP ČOP NOVI NAPADAČ INTERA.Adnel je napisao/la:ZVANIČNO !!!
Spominjao se i RosenbergGuarin14 je napisao/la:Acquafresca ili Bianchi![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.