I sve su ti to sitne ribe s 5 kila oni što su s policijom na ti su jači igraci.
Al' kazem ti Taxijem idu po robu nikad nisu pali ne znam rade li još ne krecem se u tom društvu više.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
“This is why I hate everybody and this is why I hate everything”
This is why I hate everybody and this is why I hate everything
Ima li primjer javnih radova da su bili brzi i efikasni? Ja znam samo za primjere beskonačnih kolona i zastoja u najvruće doba godine, odlaganje, razvlačenje, pauziranje, nestalo sredstava, manjak radnika, obustava zbog nevremena, promjena izvođača radova.VolimTz je napisao/la: ↑25 jun 2020, 12:07Joj komentara na izgradnju tunela kroz Prenj, "u 2389 hehe", "moji unuci ce ga dozivit hehe".
Yebo te dan onaj, ne moze se vise ni poceti bez depresije i ublehe. Svi duhoviti ko ku*ac. Da sam neki slucajem nadlezan za ovo sazvao bi press yebo svima mater, uzeo pare i ispalio se. Stoka.
I sad kad nesto krene odmah u startu treba kukat ? Pa de onda da izađemo na ulice izvršimo masovni suicid i kraj priče.Drape je napisao/la: ↑25 jun 2020, 12:11Ima li primjer javnih radova da su bili brzi i efikasni? Ja znam samo za primjere beskonačnih kolona i zastoja u najvruće doba godine, odlaganje, razvlačenje, pauziranje, nestalo sredstava, manjak radnika, obustava zbog nevremena, promjena izvođača radova.VolimTz je napisao/la: ↑25 jun 2020, 12:07Joj komentara na izgradnju tunela kroz Prenj, "u 2389 hehe", "moji unuci ce ga dozivit hehe".
Yebo te dan onaj, ne moze se vise ni poceti bez depresije i ublehe. Svi duhoviti ko ku*ac. Da sam neki slucajem nadlezan za ovo sazvao bi press yebo svima mater, uzeo pare i ispalio se. Stoka.
Đe su ti komentari ?VolimTz je napisao/la: ↑25 jun 2020, 12:07Joj komentara na izgradnju tunela kroz Prenj, "u 2389 hehe", "moji unuci ce ga dozivit hehe".
Na fb buraz, ne znam koja stranica.bombaysaphire je napisao/la: ↑25 jun 2020, 12:27Đe su ti komentari ?VolimTz je napisao/la: ↑25 jun 2020, 12:07Joj komentara na izgradnju tunela kroz Prenj, "u 2389 hehe", "moji unuci ce ga dozivit hehe".
Ma uredu je kritikovat neki realan problem. Ali gradnja nije ni pocela likovi vec kukaju. Cini mi se da oni podsvjesno zele da to propadno da mogu sutra kazati "eto bio sam upravu". Najgora sorta ljudi.
Jedan od razloga što sam nemam profil već 6 godina , baš ti komentari...VolimTz je napisao/la: ↑25 jun 2020, 12:56Na fb buraz, ne znam koja stranica.bombaysaphire je napisao/la: ↑25 jun 2020, 12:27Đe su ti komentari ?VolimTz je napisao/la: ↑25 jun 2020, 12:07Joj komentara na izgradnju tunela kroz Prenj, "u 2389 hehe", "moji unuci ce ga dozivit hehe".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.