Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: Chat
Od sad pa ubuduće kad mi se svidi neki post citiraću ga sa "
"
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
BoixosNois1899 je napisao/la: ↑24 jun 2020, 21:59Od sad pa ubuduće kad mi se svidi neki post citiraću ga sa ""
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
BoixosNois1899 je napisao/la: ↑24 jun 2020, 21:59Od sad pa ubuduće kad mi se svidi neki post citiraću ga sa ""
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Reci rasizmu NE !!!Sage je napisao/la: ↑24 jun 2020, 22:05BoixosNois1899 je napisao/la: ↑24 jun 2020, 21:59Od sad pa ubuduće kad mi se svidi neki post citiraću ga sa ""
![]()
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
danas sam na tviteru vidio sliku našeg bivšeg forumaša ramiya, ima više od 12 godina i nema nikakvih vidljivih poremećaja, izgleda ozbiljno i normalno
Jel zna neko šta je sa Totom (Sa) ? Ne sjecam se zadnji put kad sam prosao da je radio. Tacnije otkad su odnijeli staru kucicu
Sto ti je krivo sto on mjesecno igrajuci PUBG uzme ono sto tebi dadnu roditelji za godinu dana?PovratakKralja je napisao/la: ↑24 jun 2020, 19:31Daj nemoj mi ovu alfa seljacinu reklamirati ovdje. Dace Allah da ga jednom sretnem u životu.
27.10.2020
Opet leorey o parama, koliko ti me znaš nasmijati to nije realno
-
- Kontakt:
Ne znam da li je normala , ali je glup kao noć...
Krenuo sa X5-icom po pošiljku 5 kila skanka u Lukavicu , ne može ofirnije

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Vecina njih to tako radi, njegov problem je sto je nekome zasmetao u policiji i zato je paobombaysaphire je napisao/la: ↑24 jun 2020, 23:33Ne znam da li je normala , ali je glup kao noć...
Krenuo sa X5-icom po pošiljku 5 kila skanka u Lukavicu , ne može ofirnije![]()
![]()
![]()
- PovratakKralja
- Kontakt:
I pijan i trjezan za tebe sam vezan.
„Bolje je upaliti malo svijetlo nego proklinjati tamu.“
Vidi se da ne znaš pa da te uputim kako rade.Zabit je napisao/la: ↑24 jun 2020, 23:41Vecina njih to tako radi, njegov problem je sto je nekome zasmetao u policiji i zato je paobombaysaphire je napisao/la: ↑24 jun 2020, 23:33Ne znam da li je normala , ali je glup kao noć...
![]()
![]()
TAXI bajo moj bar 95% minimum.
Tako sam ja cuo u mahali, sad je li tacno za njegov bas slucaj90minut je napisao/la: ↑24 jun 2020, 23:48Vidi se da ne znaš pa da te uputim kako rade.Zabit je napisao/la: ↑24 jun 2020, 23:41Vecina njih to tako radi, njegov problem je sto je nekome zasmetao u policiji i zato je paobombaysaphire je napisao/la: ↑24 jun 2020, 23:33
Ne znam da li je normala , ali je glup kao noć...
![]()
![]()
TAXI bajo moj bar 95% minimum.
-
- Kontakt:
Zabit je napisao/la: ↑24 jun 2020, 23:41Vecina njih to tako radi, njegov problem je sto je nekome zasmetao u policiji i zato je paobombaysaphire je napisao/la: ↑24 jun 2020, 23:33Ne znam da li je normala , ali je glup kao noć...
![]()
![]()
Ja što znam likove što valjaju , svi voze "neupadljiva" auta ...
Voziti BMW X5 prve generacije i još sa njim ići po pošiljku, a na Instagramu furati Rolex od par hiljada eura je bio dobar znak za muriju ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.