neka je, ako se proda super po njega, jer tamo su plate dosta dosta dosta vece nego kod nas a i zeljo ce dobiti valjda veliku sumu... dal neko mozda zna koliko bi mogli dobiti za njega... netto?

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Mislim da se ispod pola miliona nece ici... a obzirom da je Koreja u pitanju, s pravom se ocekuje i vise od toga...tm84 je napisao/la:aha, tek sada vidjeh da je bekric u koreji...![]()
neka je, ako se proda super po njega, jer tamo su plate dosta dosta dosta vece nego kod nas a i zeljo ce dobiti valjda veliku sumu... dal neko mozda zna koliko bi mogli dobiti za njega... netto?
Info ?Marokanac je napisao/la:Obeštećenje Želji za Bekrića iznosi 400 000
Eura ili KMMarokanac je napisao/la:Obeštećenje Želji za Bekrića iznosi 400 000
Eura nemoze km nikakojuznjak> je napisao/la:Eura ili KMMarokanac je napisao/la:Obeštećenje Želji za Bekrića iznosi 400 000
Nije ni to tacno al eto to ce biti zvanicna infoMarokanac je napisao/la:Imaš na ttx, a valjda je Eura
A ja sam mislio da ljudima u BiH fali malo vise realnostitm84 je napisao/la:ako zeljo NETTO dobije za njega 500.000 eura, onda je po meni vise nego malo... mislim da mozemo dogurati na cifru do milion eura netto
mamaSmurf je napisao/la:Hajde ti pokemon, ne beri brigu. Ima ko o tome misli.Možda i Nijaz uletiNeutral je napisao/la:Rekao sam ode im najbolji igrač i nema onda adekvatne zamjene i to je to. I onda ekipa lošija nego što je bila. Ko će to njega zamjeniti. Da, okej plan je da ode i da se nešto zaradi, razumijem to, no ko će ga zamjeniti. Dobro nije sada Maradona, ali jeste za naše lige Pele
Nije to baš tako kako se čini, kvalitetan ugovor znači i veće plate za igrače, nije niko ovca. Tako dolazi i do rizika, jer timovi iz naše lige nemaju para za bacanje i za rizika, zbog toga i dolazi do ovih transfera. To je manje-više začarani krug ali aBd naš fudbal će uskoro izaći iz tog kruga, a tome najviše mogu doprinijeti navijači koji će puniti naše stadione, država/kantoni/općine koji će izdvajati veći dio sredstava za sportske kolektive (S obzirom u kakvoj nam se situaciji nalazi država ne očekuj previše od ovog), sponzori koji će davati veće premije, i uspjesi naših klubova na Euro sceni.Ponos Torina je napisao/la:Eura nemoze km nikakojuznjak> je napisao/la:Eura ili KMMarokanac je napisao/la:Obeštećenje Želji za Bekrića iznosi 400 000
Stvarno kada ce doci vrijeme kad ce nasi klubovi vise cjeniti igrace u nasoj ligi i kada ce prestati da pustaju najbolje igrace lige za mizerne pare.....
Ali to su greske klubova koji neznaju do kraja prepoznati kvalitet i talenat igraca i koji kad vide da igrac moze izrasti u zvijezdu i kvalitetnog fudbalera neulazu u njegov napredak,neznaju napraviti kvalitetan ugovor da bi kasnije njihov tim mogao dobiti ogromnu sumu za tranfer..
Ovo je bruka za kakve mizerne pare igraci idu u inostranstvo!
Protiv Hajduka na Grbavici ja mislim.madridista je napisao/la:može li mi neko reći hoće li željo igrat prijateljske tekme na grbavici ovog ljeta, protiv koga i kada?
ja mislim kolko sam cuo karic i jos neki spica iz crne goreHamo je napisao/la:Ima li iko da dolazi osim Gančeva
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Proximic i 56 gostiju.