Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Kakav bolesnik. Idi na druge teme ako ti ova smeta. Šta kmečiš.
- OldFashioned
- Kontakt:
Sa ukućanima na taj štala fazon razgovaraj.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- OldFashioned
- Kontakt:
Ako te neko ne sakncioniše zbog politike na temi gdje je ista jasno NATPISOM zabranjena, ne znači da je u REDU !alemsa je napisao/la: ↑20 apr 2023, 15:37Sportski dogadjaj u kojem je upletena politika, ne razumijem sta ti je cudno. U sportu sasvim normalno da se bavi i ostalim sferama ljudskog zivota mimo same lopte, inace Fifa ne bi imala "no racism" ili sad "no war"(ukrajina) itd. Napisi email Fifi da si bave samo ganjanjem lopte a ne ratom, jer to nije tema fifeOldFashioned je napisao/la: ↑20 apr 2023, 15:22Naziv pdf-a jasno kaže sve ostalo je iz šupljeg u prazno i pokušaj opravdavanja teme o kojoj se tebi i pojedincima priča na sportskom forumu.alemsa je napisao/la: ↑20 apr 2023, 15:20
Dobro, kad lik pretice tebe preko pune linije (krsi zakon) da li ga to zaustavljad i govoris nemoj to raditi, ne, nego nastavljas svojim putem, imaju nadlezi za to, tako ima i admin koji ovo cita, ako mu se ne svidja reci ce im, nemas nista s tim. Radije bi citao postove sa prethodne stranice, nego ovo moje tvoje i @epovo.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Jel ti drago sto si od sasvim kvalitetne diskusuje okreno fokus na sebe. I vrijedjas se s ljudima (eto 3-4 su pogrdno nazvao, s razlogom ili bez nebitno), i nisi ti problem. Problem su bili 10 ljudi koji su diskutovali sasvim normalno o xyz.
- OldFashioned
- Kontakt:
Ako neko nije u stanju prihvatiti tuđe mišljenje bez uvreda, to je njihov problem a ne moj.
Od toliko foruma gdje je poliKita dozvoljena ti kao uvrijeđena mlada navalio na sportskom o tome razglabati.
Pa bola u Americi živiš, chilllllaj čovječe..
- Marsal
- Kontakt:
OldFashioned je napisao/la: ↑20 apr 2023, 15:36Haj malo prošetaj do pdf o ljubavi, nisi nam odavno kmečao o svom patetičnom životu.![]()

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- OldFashioned
- Kontakt:

edit: Reče captain sa svog 11-og profila

Zadnja izmjena: OldFashioned, dana/u 20 apr 2023, 15:49, ukupno mijenjano 1 put.
Ma ovaj frajer ili odlično trolla ili ima teške mentalne probleme. Nadam se da je prvo. Sve mu smeta, glumi nekog dežurnog policajca. Dodaj na listu gnjavatora i to je to.
Maršal

A jesi za štale.
Ko je odlučio da je gej ok ? Jel ti fakat misliš da je to stav većine ljudi u ovoj državi ? E tu je sustina ove rasprave, ovdje se društvu neki zakoni i stajališta namecu pod ok.Blejzer10 je napisao/la: ↑20 apr 2023, 15:32
Sloboda izbora nije nametanje.
Nametanje je meni ne dati da pijem, ili tebe tjerati da piješ. Dati nam slobodu da izaberemo nije nametanje, ali ga vjernici često spominju kao nametanje jer je suprotno od njihovog stava i ne mogu da shvate razliku između:
"Moja vjera ne dozvoljava to pa to ne smijem raditi"
i
"Moja vjera to ne dozvoljava pa ti to ne smiješ raditi".
Konkretno za pe.dere, braniti nekom da se vani ljubi i ispoljava javno ljubav jeste direktno nametanje tvog stava. Niko tebe ne tjera da se ljubiš, niti da se družiš s tim osobama, i da budeš u njihovom okruženju. Dopusti ljudima da mogu kao regularni par izaći u kino zagrljeni, poljubiti se bez straha od batina, i ja ću prvi reći da su parade besmislene u tom svijetu i privlačenje pažnje. Ali ne živimo u tom svijetu.
Što se tiče slikovnica, slažem se da bi kao roditelj trebao imati izbor, a koliko znam, i imaš ga.
Sam biraš školu u koju ćeš dijete birati, zar ne?
Aj Marsala placem 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nauka. Pojava koja je sasvim normalna i kod ljudi i kod zivotinja.
Aha. Znaci okej je ako se homoseksualcima zbog njihove urodjene seksualnosti oduzimaju ljudska prava u BiH jer je to volja vecine, a nije ok ako se recimo muslimanima oduzimaju osnovna ljudska prava negdje drugo ako je to volja vecine?
ubrzo dolazi ljeto i aparati za zatucane, love to see it
To ti je slippery slope što bi rekli. Stav dobrog dijela republikanaca u Americi je da je Islam religija rata, da li im to daje pravo da ograničavaju muslimanima slobodu vjerovanja u državi?
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Homoseksualnost je bolest i nikad neće bit prihvaćena na ovim prostorima, ali baš nikad među većinom stanovništva.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
I ti ces jelde isto tako kmecat jer islamofobi sirom svijeta imaju isti takav stav prema islamu i smatraju ga bolesnim?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑20 apr 2023, 16:07Homoseksualnost je bolest i nikad neće bit prihvaćena na ovim prostorima, ali baš nikad među većinom stanovništva.
Homoseksualnost nije religija nego poremećaj. Ne mozes zdravog i razumnog insana ubijediti da je prirodno. Prirodna je i sizofrenija pa se ljudi lijece od iste ?
Daj praktički jedan primjer gdje ce odnos između dvije zene ili dva muškarca produktovati plod i radjanje istog i ja cu ti priznati da je to nesto prirodno.
Ta prica o slobodi nema granica, zato su negdje i normalne pojave vidjeti da muskarac seta zenu kao kera ili obrnuto, sta kaze fali, njihov izbor. Pa djeca ce ti to sutra na ulici gledati hajvanu i jos ce im govoriti da je to ok.
Daj praktički jedan primjer gdje ce odnos između dvije zene ili dva muškarca produktovati plod i radjanje istog i ja cu ti priznati da je to nesto prirodno.
Ta prica o slobodi nema granica, zato su negdje i normalne pojave vidjeti da muskarac seta zenu kao kera ili obrnuto, sta kaze fali, njihov izbor. Pa djeca ce ti to sutra na ulici gledati hajvanu i jos ce im govoriti da je to ok.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Kakve veze ima seksualni identitet sa vjerom koja je druga u svijetu po broju?Epidaurus je napisao/la: ↑20 apr 2023, 16:10I ti ces jelde isto tako kmecat jer islamofobi sirom svijeta imaju isti takav stav prema islamu i smatraju ga bolesnim?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑20 apr 2023, 16:07Homoseksualnost je bolest i nikad neće bit prihvaćena na ovim prostorima, ali baš nikad među većinom stanovništva.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Mislim da se razlazite u svatanju, nije rijec o biti nego o nametanju. Sumnjam da ikog u 2023 interesuje ko koga je.be i sta radi u 4 zida. Ali ne zeli da mu se namece, ja ne kucam republikancu na vrata i ne govorim mu da me treba prihvatit jer pripadam religiji mira i on misli pogresno, nek misli sta zeli ne interesuje me dok me ne dira. Isto tako sumnjam da ce neko dirati gay osobu samo iz razloga sto je gay, mozda ima budala ali opcenito ne.
Kakve veze ima brojnost jednog ili drugog ako su obje stvari normalne i dok god ne ugrozavaju nikog? Tebi se sutra moze rodit homoseksualno dijete i ti bi ga onda lijecio, prebijao il sta vec te mu tako samo unistio zivot koji ce ionako biti tezak obzirom na zatvorenost drustva u kojem ce odrastat? Apsurdno je zaliti se kako su fasisti svi koji vasu vjeru smatraju nenormalnom, a istovremeno smatrati nenormalnim i poremecenim svakog ko je drugacije seksualnosti.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑20 apr 2023, 16:13Kakve veze ima seksualni identitet sa vjerom koja je druga u svijetu po broju?Epidaurus je napisao/la: ↑20 apr 2023, 16:10I ti ces jelde isto tako kmecat jer islamofobi sirom svijeta imaju isti takav stav prema islamu i smatraju ga bolesnim?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑20 apr 2023, 16:07Homoseksualnost je bolest i nikad neće bit prihvaćena na ovim prostorima, ali baš nikad među većinom stanovništva.