LikeJarnoTrulli je napisao/la: ↑22 jun 2020, 23:46Po starom: Sta pricas ti ba koji qrac, Husika?
Po novom: I beg your pardon, sir Husika?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Let's talk about SIX baby!
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Nema šanse da popuši floridu i teksas.Virtu4l je napisao/la: ↑23 jun 2020, 01:35Izgleda da je izgubio nekoliko bitnih država, Michigan prije svih. Na klackalici je u Floridi, Pensilvaniji, Ohaju, pa i u Teksasu gdje je 2016. razbio. Ako izgubi jednu od ove četiri, biće mu gutavo. Posebno ako izgubi Floridu ili Teksas koji nose mnogo elektora, 29 i 38, to ne može nadoknaditi.
no homo.
dua lipa.
dua lipa.
E cuj da Floridu popusi 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Kulesza je napisao/la: ↑22 jun 2020, 23:34I kad je na našem bio nisu se baš dobro snašliBoixosNois1899 je napisao/la: ↑22 jun 2020, 23:32Kako administracija očekuje da se ovi sa PL Prepucavanja snađu na engleskom?

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Masoni, iluminati
Four years ago, Democratic presidential nominee Hillary Clinton held less than a 2 percantage-point advantage over President Donald Trump in Florida.
However, she ended up losing the state by less than 0.5 percentage point.
Now, former vice president and presumptive Democratic nominee Joe Biden holds a 4.5 percentage-point lead over Trump.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Božja kazna jer smo glupi.

U suštini nije isto piratska igrica i original, jer obično ostaneš zakinut za multiplayer tako da je poluhalal.QUARTERBACK je napisao/la: ↑22 jun 2020, 18:12oplaka![]()
ne pratim ovog lika al ovo sam morao pogledati, kakvi smo mi grijesnici samo zato sto smo sirotinja![]()
![]()

Mada bolje pitanje je je li halal što AAA naslove prodaju po visokim cijenama, i još uzimaju pare na mikrotransakcijama što u suštini znači da ostvaruju zaradu prodavajući maglu. Ili svake godine izbacivanje sportske igre u kojoj malo promijeniš roster i cover.
Micko je kraljbombaysaphire je napisao/la: ↑22 jun 2020, 22:59
A yebo sliku svoju , pa svaka mu čast ovo je nenadyebivo !!!

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
-
- Kontakt:
❤marconato je napisao/la: ↑23 jun 2020, 09:02Micko je kraljbombaysaphire je napisao/la: ↑22 jun 2020, 22:59
A yebo sliku svoju , pa svaka mu čast ovo je nenadyebivo !!!![]()
![]()
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
https://www.klix .ba/vijesti/bih/veliko-kliziste-kod-kladnja-u-potpunosti-prekinuta-glavna-putna-komunikacija-prema-tuzli/200623031
Svakih 10 dana prekinuta komunikacija prvog i treceg najveceg grada u drzavi, hvala SDA.
Svakih 10 dana prekinuta komunikacija prvog i treceg najveceg grada u drzavi, hvala SDA.
Ove u Gradačcu i Teočaku boli ****, mora Sava Varšavu potpit da do njih dođetuzlak1987 je napisao/la: ↑23 jun 2020, 09:55https://www.klix .ba/vijesti/bih/veliko-kliziste-kod-kladnja-u-potpunosti-prekinuta-glavna-putna-komunikacija-prema-tuzli/200623031

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Znaci M17 od sada jedina veza sjevera i juga ako nema neke seoske zaobilaznice klizista, au kakve ce guzve biti pocevsci od danas.
Autoceste FBIH like this.
Autoceste FBIH like this.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
"Nisam SDA, ali..."

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ja sto Lazar ugasi politiku u Serviji, ko pravi car, davno sam ja rekao
Sve neki lafo protesti, lik 2M glasova hahahha halal mu cufta
Sve neki lafo protesti, lik 2M glasova hahahha halal mu cufta
27.10.2020
Steve Bing što se ubio nikako nije djelovao kao neko ko bi uradio tako nešto. Rano je naslijedio ogromno bogatstvo a u medijima je uglavnom izlazio zbog svog aktivnog ljubavnog života. Izlazio je sa najljepšim glumicama u godinama i kad su bile najljepše: Nicole Kidman, Sharon Stone, Uma Thurman...i sa još mnogim drugim glumicama, modelima, tenisačicama, neke od njih su ga tužile na sudu da je otac njihovog djeteta radi alimentacije i naravno da je na sudu poslije DNK analize gubio te procese.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.