Kad se sjetim ovacija Sušiću

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
https://www.fok.us.ba/vijesti/crna-hron ... a/2265120/Oliver Knezović osuđen na četiri godine zatvora, oslobođen optužbi za ubistvo Vedrana Puljića
Na samom kraju sudija Zoran Ivanišević je naglasio da za ubistvo Vedrana Puljića još niko nije odgovarao.
Za mene utakmica od koje je sve krenulo ka zlu.
Via internet explorerPitar6785 je napisao/la: ↑22 feb 2022, 14:18Evo ALMIT ZEKA TURKOVIC, kae Ajduh prodiho odkako je otjerao Kepcija, i da (izmefju reciva) bi on to bolje radio itd itd..
I da ima na pasjim preskakalima u bosni bolji ljudi od kepcija..
Jebote osjecam se da je bosna u rangu njemacke japana po pameti…
Moj almire daleko ti kuca..
Ajduk budzet za 2 mjesto a zavrsi na 5 tom prodihoje
Od A do ŽPitar6785 je napisao/la: ↑22 feb 2022, 14:18Evo ALMIT ZEKA TURKOVIC, kae Ajduh prodiho odkako je otjerao Kepcija, i da (izmefju reciva) bi on to bolje radio itd itd..
I da ima na pasjim preskakalima u bosni bolji ljudi od kepcija..
Jebote osjecam se da je bosna u rangu njemacke japana po pameti…
Moj almire daleko ti kuca..
Ajduk budzet za 2 mjesto a zavrsi na 5 tom prodihoje
I 1 km od svake ulaznice doniramo za spas komsije.JavierBosnia je napisao/la: ↑22 feb 2022, 15:06Kao znak zahvalnosti za besplatne karte njima dati citav jug i tako uzeti jos vise para jer mi znamo biznis![]()
njima dati kao i prosli derbi. staviti kartu 1Km i uplatiti im na racunJavierBosnia je napisao/la: ↑22 feb 2022, 15:06Kao znak zahvalnosti za besplatne karte njima dati citav jug i tako uzeti jos vise para jer mi znamo biznis![]()
Kakve su ovo nebuloze hahahahahaPitar6785 je napisao/la: ↑22 feb 2022, 14:06Izgleda da smo Crnca prekrizili..
Znaci op zeljkana radpuscan
Resic im najvece odjavanje
Ustase osudjene za ubistvo VEDRANA
NADAM SE DA CE SA HZ STO SU NEPRAVEDNO OSUDJENE BIT PUSTANE NA SLOBODU UZ 300 k km minimum ostete po osobi
Putin uzo pola ukraine
Dupovac daje interview, pitanja ist odgovori svakog igraca istog, ovo je cirkus novinarsrvo, NAJ LAKSA ZARADA NOVCA KOJA PASE BOSANCU (radi 4 sata naplacu je 8 radi kad on hoce plata 5 k km mjesecno minimum) jeste bit sportski novinar koji smije ZNA pitat skakljuva teska pitanja..
Tipa husrefe jesil uzo 320 k km za raskid ugovora, vinko kolko si uzo za tjeranje, gorane je 100 k€ uplaceno
Kita city. Husicu jel istina da ti igraci igraju za 280 km mjesecno, husrefe kako mozes da zivis u tuzli sa 280 km mjesecno zar je toliko razlika u standardu
Svinjski, kako se finansirate, koje najveci finansijer kluba, kad cete stavit HDZ na prsa
Sb kad ce sipa tuzilastvo sud da ispita i ugasi klub
Velez, gdje ovcina
Zeljkan imatel brasna, jel amar dobio 620 k km nazad jestel mu morali dat za radkid 200 k km, rekao je covjek da ima 96 k km platu godisnje
Vico jel vrijeme da odes 0 travnjaka 0 var
Dzeko seha jel vas Vico kupio, i cim mozda nekom pozicijom, mozda od onih 24 m km da niste dobili kakvu zgradicu u SARAJEVU od 3000 kvadratni metara
5000 km plata minimum
A ne kako su prosle pripreme
Kako ste primili nove igrace
**** ti tito jovanku sto nas sve nisi predo da budemo njemci