FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

bordobijeli
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordobijeli » 01 dec 2020, 10:53

Fanimo je Ljevak to znaci da bi trebao igrati lijevog beka, Pidro igra odlicno. Nema potrebe Fanimo beka da igra

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 01 dec 2020, 10:57

Ništa ljepše kad Sarajevo igra i u pola sedmice
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 01 dec 2020, 11:01

Sutra će sastav vjerovatno biti kao i u prošloj utakmici samo će umjesto Tatara uskočiti Jukić ili Velkoski

Kovačević
Hebibović Dupovac Miličević Pidro
Đokanović Pejović
Fanimo Rahmanović Jukić/Velkoski
Handžić

Samo bi volio da Pejović prođe bez kartona, potreban nam je za Borac. Ako rezultat krene dobro i riješimi utakmicu prije, odmah bi ga vadio da ne bi dobio karton.
FK Sarajevo

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 dec 2020, 11:04

BordoSarajevo je napisao/la:
01 dec 2020, 10:57
Ništa ljepše kad Sarajevo igra i u pola sedmice
Baš mislim o tome jutros. :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bordo23
Kontakt:

Post Postao/la Bordo23 » 01 dec 2020, 11:04

01 dec 2020, 11:01
Sutra će sastav vjerovatno biti kao i u prošloj utakmici samo će umjesto Tatara uskočiti Jukić ili Velkoski

Kovačević
Đokanović Pejović
Handžić

Samo bi volio da Pejović prođe bez kartona, potreban nam je za Borac. Ako rezultat krene dobro i riješimi utakmicu prije, odmah bi ga vadio da ne bi dobio karton.
Ja se nadam da će se Velkoski naći u prvih 11 umjesto Handžića. Gori ne može biti.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 01 dec 2020, 11:06

01 dec 2020, 11:01

Kovačević
Đokanović Pejović
Handžić

Mozda i Sušica ubaciti a Pejovic klupa nek odmori za Borac a izbjegao bi mogucnost kartona. Ma da Vinko dosad nije birao utakmice, niti cuvao igrace uvijek je igralo najspremni 11

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 01 dec 2020, 11:08

Pitar6785 je napisao/la:
01 dec 2020, 04:57
Moje misljenje je da cemo se napatit protiv radnika mnogo vise nego sto smo se napatili protiv olimpica..A POPRILICNO SMO SE NAPATILI, posebno ako se uzme da smo i prvi go dali radi individualne greske..

Mogo bi vinku niz ne porazenisti prekunit Jado(nedo bog), jer me nebi cudilo da ce u srijedu izgubit bod~ove i poraz od nas ih dovodi na 6 mjesto i sa zaostatkom od 12-15 bodova za prvim a 5-6 bidova za 4 tim.. KVALITETOM mozemo do 3 boda realno podpiso bi remi uz pobjedu protiv radnika i slobodare..

Mislim da sa Montenegro iz tuzle ce bit lakse nego sto mislimo, jer sloboda pod vodstvom montenegricem spusta gard svakom i ko koga nakautira i u tom segmentu mi imamo mnogo jace udarace od SDP..

Sta je sa ADUKOROM, jel on doso da se lijeci ko i Ikanda i SUSIC

**** TI KARABEZE SVOJE DIPLOME kad ti nemozes nakon 20 godina iskustva tesko oboljele igrace provalit.

Pidro je iz utakmice u utakmicu sve bolji

Vinkov nije ni jednog igraca iz akademije promoviro u prvi tim. Salcin je bio pokusaj i kako vidimo da je pustan niz vodu ko hamza..
Kakav crni Radnik klub u rasulu.Gubitkom nacelnicke fotelje u Bijeljini prvi na udaru Dodika su se nasli. Jedva cekaju kraj sezone, vecina igraca ce otici.
Pitanje je u kakvom ce sastavu i doci na Koševo.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 01 dec 2020, 11:09, ukupno mijenjano 1 put.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 01 dec 2020, 11:09

I ja bi to pokušao sa Velkoskim.

Šta je sa bratom Adukorom? Nigdje ga nema, samo je odradio utakmicu u kupu protiv Radničkog i par minuta protiv Tuzle. Nema ga ni u protokolu skoro pa nikad..
Juče onaj deb.il Husarić lijepi slike na fb story kad na jednoj slici sjedi sa našim Adukorom, pade mi Aduka u očima, gdje će s njim, nadam se sa nemaju nikakve veze niti će imati.
FK Sarajevo

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 01 dec 2020, 11:14

amypitar je napisao/la:
01 dec 2020, 11:08
Kakav crni Radnik klub u rasulu.Gubitkom nacelnicke fotelje u Bijeljini prvi na udaru Dodika su se nasli. Jedva cekaju kraj sezone, vecina igraca ce otici.
Treba biti oprezan, nisu oni toliki amateri, ima tu finih igrača. Znamo kako oni igraju prljavo protiv nas.
Ona dva jablana u odbrani (Novaković i Šubert) nisu loši igrači, Bradonjić dobar igrač, Brzi takođe opasan, Đurić..
Igrat će oni maximalno i sa najjačim sastavom koji mogu napraviti.

Imajući u vidu loše vrijeme i možda loš teren, našu realizaciju i pritisak nakon nerješenog sa Veležom, neće biti baš lahko. Samo jako i maximalno, ja zadovoljan i sa 1:0.
FK Sarajevo

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 01 dec 2020, 11:16

Tino-Andrej
Jukic-Rahman-Velkoski
Fanimo
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 01 dec 2020, 11:19

01 dec 2020, 11:14
amypitar je napisao/la:
01 dec 2020, 11:08
Treba biti oprezan, nisu oni toliki amateri, ima tu finih igrača. Znamo kako oni igraju prljavo protiv nas.
Ona dva jablana u odbrani (Novaković i Šubert) nisu loši igrači, Bradonjić dobar igrač, Brzi takođe opasan, Đurić..
Igrat će oni maximalno i sa najjačim sastavom koji mogu napraviti.

Imajući u vidu loše vrijeme i možda loš teren, našu realizaciju i pritisak nakon nerješenog sa Veležom, neće biti baš lahko. Samo jako i maximalno, ja zadovoljan i sa 1:0.
Da slazem se imaju solidan igracki kadar, al trzavice na relaciji klub, grad doveo ih je u sitiucija da se bore za opstanak.
Slazem se treba biti oprezan ,los teren I sve to, al sam siguran da cemo mnogo manje imati problema nego protiv Borca i Slobode.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 01 dec 2020, 11:28

Kaunas je napisao/la:
01 dec 2020, 11:16
Tino-Andrej
Jukic-Rahman-Velkoski
Fanimo
Ne moze Fanimo u vrh napada uzasan je tu.
Zamjeni mjesta njemu i Velkoskom i to je to. Susic bi konacno morao zaigrati od prve protiv Radnika je potreban i poneki sut sa distance. Ali to znaci vise posla za Andreja na sredini jer ovaj defanzivu skroz zanemariva.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 01 dec 2020, 11:51

ElCartel11 je napisao/la:
01 dec 2020, 11:28
Kaunas je napisao/la:
01 dec 2020, 11:16
Tino-Andrej
Jukic-Rahman-Velkoski
Fanimo
Ne moze Fanimo u vrh napada uzasan je tu.
Zamjeni mjesta njemu i Velkoskom i to je to. Susic bi konacno morao zaigrati od prve protiv Radnika je potreban i poneki sut sa distance. Ali to znaci vise posla za Andreja na sredini jer ovaj defanzivu skroz zanemariva.
Tesko da ce se Krste naigrati izmedju onih bandera u odbrani, treba tu nekog brzeg staviti, steta sto nema Tatara on bi ovdje bio dobro rjesenje. Al najbitnije je da Haris ostane na klupi, ubaciti ga zadnjih 20 minuta po potrebi.
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 01 dec 2020, 11:57

Fanimo radi dobar posao na svojoj poziciji, dosta raje ne primjeti koliko se fanimo potrosi u defanzivi posebno kad je hebibovic na beku. Da sam igrac mrzio bi igrati krilo a da je neko ko hebib iza mene pa na kraju ti igras sve osim krila opet fanimo uspije na svakoj utakmici uci u gol sansu. Za njega vazi isto kao sto je pantelija govorio za jukica to je brz igrac kojem bi vise ogovarao nesto drugaciji sistem igre.
You are someone else I am still right here

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 01 dec 2020, 12:05

Ako su bandere u odbrani onda spustimo loptu i igramo po podu.
Da se krila ubacivaju iza odbrane, a Krle kakav god da je bolji je od Handzica. Jer visoki stoperi po obicaju znaci, da su spori i ubija ih igra po podu i lopte u prazan prostor.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,

BOSANSKA KRAJINA!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 01 dec 2020, 12:05

Ma protiv Velza smo imali u napadu po lijevoj strani samo Pidru, Tatar je bas puno, mozda i previse proveo vremena u srediti terena, gdje smo ostavili samog Pidru...
Fanimo je skroz drugaciji, bas puno vremena provodi u defanzivi, i hvala mu na tome. Napadacki mu fali zustrine, al nadam se da ce doci na sve.

Sjetim se protiv Buducnosti koliko Fanimo pomagao u defanzivi, to je dobra stvar... Pogotovo u situacijama kad imamo crveni karton to pomaze puno.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 01 dec 2020, 12:22

Ako postoji i mala sansa trebamo dovesti Jovu Lukica iz Borca (valjda ga Anderleht prati ako je istina).
Ako to neuspijemo onda Hadzica. Jedina dva mlada perspektivna igraca u ligi trenutno. A svakako dovesti jednu klasu u vrh napada, da uz njega uce i stasavaju.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,

BOSANSKA KRAJINA!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 01 dec 2020, 12:50

Ma nema sanse, nece oni njega pustiti kod nas ni po koju cijenu, a necemo ga ni mi preplacivati.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 01 dec 2020, 13:01

Kod nas dovesti momka od 21 godinu i očekivati da će sjediti na klupi i morati se boriti za prvih 11, teorije nema. On će prije u Spartak iz Subotice ili Rad otići gdje će biti u prvih 11 nego kod nas da sjedi na klupi.
Neće to niko od ovih mladih, nisu budale. Promjenio se malo pogled u ligi u pojedinim klubovima što se tiče mladih igrača. Sad igraju a ne sjede na klupi kao prije i čekaju. Što je dobro za klubove. Ako mu ne daš šansu ode tamo i igrat će, kad se dokaže, onda klubovi mole te mlade da se vrate. On ako ne bude vani išo, ode u Srbiju 100%.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 01 dec 2020, 13:26

Irfan Hadžić, pa onda ostali.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: BB3245, belosevic23, hazarder, muhamedhulk, soe i 38 gostiju.