FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Samo pametno danas i uz Boziju pomoc da udjemo u to polufinale. Nadam se da ce atmosfera biti vrhunska.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Sandokan87
- Kontakt:
Nemoj samk ovaj Spartak iz Moskve. Od svih navedenih najmanje atraktivan, ili Shakhtar...fibonacci je napisao/la:Drugoplasirani u ligi pravaka U-19
Grupa A: Man Utd
Grupa B: PSG
Grupa C: Atl. Madrid
Grupa D: Sporting Lisabon
grupna faza kod ovih ekipa je završena.
Večeras se razigravaju slijedeće grupe:
Grupe E: Spartak Moskva
Grupa F: Feyenoord, Napoli ili Shakhtar
Grupa G: Monaco ili Porto
Grupa H: Tottenham, Bor. Dortmund ili Real Madrid
Ja bih najviše volio Real Madrid pa da ih dobijemo na Penale
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
Ovdje je samo pitanje dali da dobijemo najjaceg moguceg ili najatraktivnijeg protivnika, samo radi marketinga, prepune Grbavice, pa eto i para od ulaznica, TV prava ili da dobijemo "povoljnog" protivnika da pokusamo proci dalje.
- Zeljeznicar -
Ma koga god da dobijemo imamo dobre sanse jer mladi su to momci valja prezivit Grbavicu 

IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Sta ce nasa djeca, jos od njih da pare zaradjujemo koja sramota cccc.Zenzo je napisao/la:Ovdje je samo pitanje dali da dobijemo najjaceg moguceg ili najatraktivnijeg protivnika, samo radi marketinga, prepune Grbavice, pa eto i para od ulaznica, TV prava ili da dobijemo "povoljnog" protivnika da pokusamo proci dalje.
- MocMahale444
Osim13 je napisao/la:Imal gdje Videoton mile im hebem

Da hoce dati Bog nekad na neki nacin da ih izvucemo.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Mozel danas nas bit 6 milja??
#Zgaziteihhhhhh#Sarajevskiiplavi

#Zgaziteihhhhhh#Sarajevskiiplavi

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Sta je sa Beganovićem i Hasanovićem? Zašto ih nema ni na klupi?
Ja bih Dženisu čak dao i koju minutu večeras.
Dino je bolji od Elsnera.
Ja bih Dženisu čak dao i koju minutu večeras.
Dino je bolji od Elsnera.
- MocMahale444
Elsner ako je fudbaler ja sam nindza kornjaca Leonardo.
ma svu trojicu na posudbu sa Elsnerom raskinut ugovor ... bolje dacica malog gurati koji je strasanMocMahale444 je napisao/la:Elsner ako je fudbaler ja sam nindza kornjaca Leonardo.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
- MocMahale444
Gdje si ti ovih dana da popravis temu, vidis da je u kvaruNeymar11 je napisao/la:ma svu trojicu na posudbu sa Elsnerom raskinut ugovor ... bolje dacica malog gurati koji je strasanMocMahale444 je napisao/la:Elsner ako je fudbaler ja sam nindza kornjaca Leonardo.

Jel opet trener Sirokog najavio pobjedu? 

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Obavezee brate- radim kad mognem vidis da pisem uletim ko vojo ubiparip klizeci na forumMocMahale444 je napisao/la:Gdje si ti ovih dana da popravis temu, vidis da je u kvaruNeymar11 je napisao/la:ma svu trojicu na posudbu sa Elsnerom raskinut ugovor ... bolje dacica malog gurati koji je strasanMocMahale444 je napisao/la:Elsner ako je fudbaler ja sam nindza kornjaca Leonardo.
Zena CE mi picke dati,Zeljo mora zaigrati.
Doživjeti možda nećuuuu da prođeš u finaleee i da velikog Realaaa pobjediš na penaleeeeeefibonacci je napisao/la:Drugoplasirani u ligi pravaka U-19
Grupa A: Man Utd
Grupa B: PSG
Grupa C: Atl. Madrid
Grupa D: Sporting Lisabon
grupna faza kod ovih ekipa je završena.
Večeras se razigravaju slijedeće grupe:
Grupe E: Spartak Moskva
Grupa F: Feyenoord, Napoli ili Shakhtar
Grupa G: Monaco ili Porto
Grupa H: Tottenham, Bor. Dortmund ili Real Madrid
Ja bih najviše volio Real Madrid pa da ih dobijemo na Penale

Naprijed Željo danas, pametno, strpljivo i poderat škutore

KEEP THE BLUE FLAG FLYING HIGH!
Samo kod nas moze da sklonis Hasanovica a otvoris prostor za Elsnera zvanog drvene noge 

Bice jos jedna akcija pred pocetak meca, svi navijaci sa istoka ce puhat kako bi otjerali maglu iza zapada, a sve po nalogu saveza 

Pola ekipe nam nije ni doslo u Sarajevo...LjoZee je napisao/la:Hoce li ova prica za Menala biti kao i ona za Bilobrka i onog Matica i druge ? Lafo povrijedjeni, a bili u prvih 11. [emoji38]
Vlado Jagodic style
Info za urednike portala...utakmica se na Grbavici igra vecetas....a mozda i ne...zbog magle. Neka je Vama udarna vijest kako se mali sarajevski klub sprema za mec sa Vitezom...
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Majestic-12 [Bot], tiagofaria25 i 33 gosta.