Mislim da bi pukli od muke.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
halaliMi je napisao/la:Srđan Stanić!
Stana je legendaNeandertalac je napisao/la:halaliMi je napisao/la:Srđan Stanić!
Još moraju djeca igrati. Izdrži Zenzo@ uz tebe smoZenzo je napisao/la:Sutra i za vikend bez imalo opustanja, teren uzasno izgleda bice jako tesko.
Prošle sezone u juniorima ubjedljivo najviše oduzetih lopti na čitavom Balkanu, i još par top stvarčica reče mi jedan trener iz OP-a..marconato je napisao/la:Kakav vam je mali Šabanadžović?
Mogao bi i on ocevim stopama...
Po meni, mislim da je prerano ih staviti u tandem bez ijednog iskusnijeg igrača....naravno, taj igrač mora biti klasa za ovu našu ligu i što je najbitnije konstantan.....Blagojević je po principu toplo-mlako-hladno-toplo.....probati ih u Kupu zajedno od prvog kola, možda.....braco je napisao/la:Ajde malo da živne tema. Da li tek od naredne sezone (u slučaju da se ne prodaju) možemo očekivati da Šaban i Hajdar igraju od prve minute skupa? Zanima me vaše mišljenje da li je još rano da već od druge polusezone njih dvojica skupa nastupaju? Postavlja se pitanje da li eventualnim odlaskom Blagojevića riješenje za prvih 11 već imamo u njima dvojici ili će se dovesti neki jak veznjak koji bi zauzeo Jovanovo mjesto. Mislim svakako odlaskom Blagojevića lupam na kraju sezone bi trebao još jedan veznjak u ekipi radi širine, ali hoće li taj veznjak prema nekom vašem viđenju (ako uzmemo u obzir da je kvalitetan) ipak zauzeti mjesto Šabanadžoviću ili Hajdareviću ili će on više biti usmjeren ka rotaciji, a ne udarnih 11.