Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Па & $ " се ауто "???
" $ & $ ? ? $ " на ' &?
", ? то % је " % " " " ? $ ?. Све " $ " ?.
" $ & $ ? ? $ " на ' &?
", ? то % је " % " " " ? $ ?. Све " $ " ?.
" " $.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Koliko košta ponovno polaganje kad se jednom okine?
Slažem se, isto tako Srbobran nazivaju Gornji Vakuf bez ikakvih posljedica
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Ja sam za autobus polagao u Ilijasu, prvi put pao drugi put opalio 2 duple votke na cesrce i polozio bez problema bila neka birtija, kafic sta vec kad se predje pruga i odma lijevo, prema danasnjem bingu !
A autobus star kao onaj iz filma "Ko to tamo peva"!
Ove druge kategorije sam rijesio bez neke vece frke!
A autobus star kao onaj iz filma "Ko to tamo peva"!
Ove druge kategorije sam rijesio bez neke vece frke!
Zadnja izmjena: Husika, dana/u 20 jun 2020, 11:20, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
U Zenici nema semafora, uradili su 4000 kruznih raskrsnica.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
¥. ? & " ? & " јасно $ " ? $. " је & $, " је & Сарајево.
Стога " не $ & $ & % " 2020. $ / ¥ " ? $. $ не " о ?. % се & ствар % ?...
Јасно, $ су " " " ? у ", ? то " " ?, а $, " " ? су $ $ % " ". &, $, $... све је то $ ?, ? " ".
" " $.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Veći je, tačnije totalni, promašaj nazvati RS državom, čudi me da ti to ne zasmeta kod drugih medija.
Ta Gradiška je barem nekad (ne tako davno) bila Bosanska Gradiška.
Zadnja izmjena: Patrice_Evra_3, dana/u 20 jun 2020, 11:28, ukupno mijenjano 1 put.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Kažem zaslužio sam pasti. Krivo mi je jer me frajer psihološki yebao, totalno sam bio van sebe. Ne znam da mi se auto u zadnjih 15 časova ugasilo, a sad dva puta. Valjda bude bolje idući put.
"We need to suffer. And we need to fight."
- ASD
- Kontakt:
Ja uopšte ne spominjem teritorijalnu strukturu entiteta nego teritorijalnu strukturu države.
Koriste se oba naziva jer su oba u upotrebi,
U federaciji su recimo u upotrebi i Bosanski Petrovac/Petrovac, Bosansko Grahovo/Grahovo, takođe oba naziva.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 20 jun 2020, 11:33, ukupno mijenjano 4 puta.
$ " " у ", а " знао $ је % $.

$, % аута је " ствар... Наравно $ се ", " $ је " у "... ', страх, ". % % - % " ? " $ пут, ? важно је $ " " $ ' се не " " $.
" &, " је ", а то $ ? % ? " прве ? пете, ".
&
? горе.

" $ $ $ "... ? " је & % " је то " & " & " " " % - ". Ја " га /... ' ? " & - $ пут. & је &.
" " $.
Твоје је право $ " не " " "...? $ на " $ $ ' $ ", " у " $ ' " ' $... Па & " у ? &. " " $ су $, " $, & $, " Сарајево.ASD je napisao/la: ↑20 jun 2020, 11:28
Ja uopšte ne spominjem teritorijalnu strukturu entiteta nego teritorijalnu strukturu države.
Pogledaj Cik. Koristi oba naziva npr. jer su oba u upotrebi,
U federaciji su recimo u upotrebi i Bosanski Petrovac/Petrovac, Bosansko Grahovo/Grahovo, takođe oba naziva.
Све ? је " ? " ? $.
" " $.
Ima gradova s dva imena
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
-
- Kontakt:
dotle mi je došlo da odron od derbija CSKA-Levski čekam ko derbi Željo-Sarajvo il Hajduk-Dinamo svojevremeno, matere mi 

-
- Kontakt:
Ma opusti se , boli te briga položićeš ...Captain4 je napisao/la: ↑20 jun 2020, 11:03Pao sam i to momački. Zaslužio sam pasti jer sam bio van sebe nakon 10minutnog objašnjavanja na haubi.
Čim sam došao na poligon reče mi instruktor došao ti je debil koji će te oboriti vrlo vjerovatno. Pomiješala se trema i bijes, auto mi se 2x ugasilo, dao sam ukupno 3 žmigavca. Bio sam van sebe i dobiješ to što dobiješ.
Nije mi krivo ni sekunde jer je vjerovatno dotični znao da neće feninga dobiti. Biće bolje idući put. Žao mi je samo što se nisam bolje psihički spremio na potencijalni pad, pravo sam popizdio.![]()
Kad budeš kupovao auto , kupi automatika i nema gašenja nema trzanja , gospodski se voziš ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Koga boli kuraс kako se zove kad tih "gradova" kroz 20 godina neće ni biti.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- kraljttbvb
- Kontakt:
Kad neko citav zivot neki grad zove Lukavica, onda njegov novi naziv Istocno Sarajevo mu nikako ne ide u glavu.
Kad neko citav zivot neki grad zove Duvno, onda njegov novi naziv Tomislavgrad mu nikako ne ide u glavu.
Kad neko citav zivot neki grad zove Bosanska Gradiska, onda njegov novi naziv Gradiska mu nikako ne ide u glavu.
Kad neko citav zivot neki grad zove Prozor, onda njegov novi naziv Rama mu nikako ne ide u glavu.
Kad neko citav zivot neki grad zove Bosanski Novi, onda njegov novi naziv Novi Grad mu nikako ne ide u glavu.
Kao djeca koja su prije rata zvali tata, pa ih roditelji u ratu silom tjerali da zovu babo. Dzaba tjeranje djece da ga nekako drugo zoves, kad je tata u uhu citav zivot

Fino ti ja rekoh, prvi put uglavnim padas, pa makar bio i Sumaher licno. Drugi put mozda. Treci put uglavnom polozis. Ne znam sto si se dzaba sekirao, kad si znao da ces pasti prvi putCaptain4 je napisao/la: ↑20 jun 2020, 11:03Pao sam i to momački. Zaslužio sam pasti jer sam bio van sebe nakon 10minutnog objašnjavanja na haubi.
Čim sam došao na poligon reče mi instruktor došao ti je debil koji će te oboriti vrlo vjerovatno. Pomiješala se trema i bijes, auto mi se 2x ugasilo, dao sam ukupno 3 žmigavca. Bio sam van sebe i dobiješ to što dobiješ.
Nije mi krivo ni sekunde jer je vjerovatno dotični znao da neće feninga dobiti. Biće bolje idući put. Žao mi je samo što se nisam bolje psihički spremio na potencijalni pad, pravo sam popizdio.![]()

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
% се не " / & ? ? $. ", вјероватно " " " % ?. ' &, $ " се ? " " " $, $ $. То су ? " " не $ $ " ". ' јасно ".kraljttbvb je napisao/la: ↑20 jun 2020, 11:52
Kao djeca koja su prije rata zvali tata, pa ih roditelji u ratu silom tjerali da zovu babo. Dzaba tjeranje djece da ga nekako drugo zoves, kad je tata u uhu citav zivot![]()

% ја не " $ " ". ? оно је, ?. & " &, $, " ", $, " ?...
Просто % " " је & " ? $... ' & ? $ - " & Сарајево, ? његов " " је " Сарајево, $ & " " $, а не & $.
" " $.
Tipa da se piše Kosovo a ne tzv Kosovo jel tako Ortega
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 5 gostiju.