Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Omerbavarac
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Omerbavarac » 18 apr 2012, 00:26

D10S je napisao/la: Vjerujem i iskreno se nadam da ti neces biti mrtav i da ces bit svjedok jedne deracine u pravom smislu te rijeci. 3-0, minimalno.
Samo reci ako Bog da.
Tako si pricao i danas i jucer i prethodnih nekoliko dana, pa sta se desilo.
Deracinu macku o rep, toga nema u ovakvim utakmicama. :)
nanek je napisao/la:
Vec je dortmund dokazao ;) ;) ;) i POKAZAO!
Koga briga sad za Dortmund.
Ako su nas onako isprasili, sta bi tek uradili s Reala? ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

nanek

Post Postao/la nanek » 18 apr 2012, 00:28

Omerbavarac je napisao/la:
D10S je napisao/la: Vjerujem i iskreno se nadam da ti neces biti mrtav i da ces bit svjedok jedne deracine u pravom smislu te rijeci. 3-0, minimalno.
Samo reci ako Bog da.
Tako si pricao i danas i jucer i prethodnih nekoliko dana, pa sta se desilo.
Deracinu macku o rep, toga nema u ovakvim utakmicama. :)
nanek je napisao/la:
Vec je dortmund dokazao ;) ;) ;) i POKAZAO!
Koga briga sad za Dortmund.
Ako su nas onako isprasili, sta bi tek uradili s Reala? ;)
Kao sto sam napisao na prethodnoj stranici. STRPLJEN SPASEN,do tada uzivajte ;)

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 18 apr 2012, 00:30

VolimLiverpool je napisao/la:
1.Hercegovac ?
2.Sve ja to shvatam ,ali kada si već došao na temu da nešto kažeš ,ne hvataj se samo onog što je išlo na štetu Bayernu nego svega .Sve situacije izanaliziraj.
3.I opet ja to sve shvatam ,ja sam svoje mišljenje rekao hiljadu puta i ostajem pri njemu.Marcelo je možda bio na ivici crvenog ,ali mogao je i Robben veoma lako dobiti crveni.Ne znamo šta je u njegovoj glavi ,ali onako ići :roll: razmisli malo,a znao je da neće prije doći do lopte.
4.I samo mi nije jasno kako ti možeš pričati o tome (Ovrebo,Van Persie,Nesta,Shevchenko).

znam ja da ti goriš od želje da prođe Bayern da Barca ima lakši posao u finalu jer znaš da će Barca proći ,ako zagusti ,tu je sudija.
Da, Hercegovac. Ne Katalonac.

Na svaku tvoju izanaliziranu situaciju sam ti odgovorio. Sad što ti nećeš da otvoriš oči i da priznaš neke stvari, to je druže tvoj problem - ne moj...sačekaj malo, do sutra barem, pa vidi šta će mediji pisati, šta će ti raja pričati, o čemu će se pisati po forumima itd itd... dal' će se više spominjat Marcelov start, ili možda Robbenov...vidim lagano već počinješ otvarat oči, sad je Marcelo bio i na ivici crvenog kartona, ideš na bolje...

Broj 4. Kakve to veze uopste ima sa ovom tekmom večeras? Al' nema veze, navikao sam, kad vam nestane, nazovimo ih argumentima, onda se uhvatite ove priče o Ovrebu...samo ne znam otkud ti tu RvP i Nesta...al to nije tema...

Što se tiče finala, ima par likova koji su registrovani na ovaj forum, sa kojima sam večeras pratio tekmu, volio bih kad bi ti oni rekli ovdje šta, ili koga, ja priželjkujem u finalu...doduše to sam i napisao večeras ovdje, prije par stranica, vrni se druze pa procitaj...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 18 apr 2012, 00:32

Može li mi neko reći gdje je taj strašni Real što trpa Granade,Apoel,CSKA itd..????? :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 18 apr 2012, 00:34

Saurman je napisao/la:Može li mi neko reći gdje je taj strašni Real što trpa Granade,Apoel,CSKA itd..????? :lol:
Avionom leti za Madrid. Tacnu poziciju ne mogu reci.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 18 apr 2012, 00:35

Može li mi neko reći gdje je taj strašni Real što trpa Granade,Apoel,CSKA itd..????? :l
Sta i sad si ti nesto mudro reko
:D
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 18 apr 2012, 00:37

Čemu svjedočimo u narednih deset dana ??
Padu velikog Real Madrida na svim frontovima, još jedna godina bez trofeja u Madridu. :x :x
Pa ovo večeras kad su izgubili nek se ubiju :x
Od nikad goreg Bayerna izgubiti, a vamo ko fol najbolji Real u posljednjih dvadesetak godina :x :x

Utakmicu odavno nisam goru gledo, gol ne zna se koji je lehaviji, i koja je ekipa gora bila, pobjedila je manje lošija ekipa večeras. :x :x

Jbg ja i onaj mali Raul smo se u nešta kladili, kad su parovi izvučeni, nadam se da će on dobiti opkladu, ali bogami teško :x :x
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 18 apr 2012, 00:38

legenda reala je napisao/la:Čemu svjedočimo u narednih deset dana ??
Padu velikog Real Madrida na svim frontovima, još jedna godina bez trofeja u Madridu. :x :x
Od nikad goreg Bayerna izgubiti, a vamo ko fol najbolji Real u posljednjih dvadesetak godina :x :x

Utakmicu odavno nisam goru gledo, gol ne zna se koji je lehaviji, i koja je ekipa gora bila, pobjedila je manje lošija ekipa večeras. :x :x

Jbg ja i onaj mali Raul smo se u nešta kladili, kad su parovi izvučeni, nadam se da će on dobiti opkladu, ali bogami teško :x :x
To je najporaznije sigurno.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 18 apr 2012, 00:39

Lijep avatar by the way :lol: ..
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 18 apr 2012, 00:40

Nail for Real je napisao/la:Lijep avatar by the way :lol: ..
Ma dovodimo njega sljedeće sezone pa da se pripremim.Kad smo za onog kanarinca mogli dati 30 miliona da trčkara naprijed-nazad možemo dati nešto i za nekog ko zna igrat lopte :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 18 apr 2012, 00:44

mandraX je napisao/la:
1.Hercegovac ?
2.Sve ja to shvatam ,ali kada si već došao na temu da nešto kažeš ,ne hvataj se samo onog što je išlo na štetu Bayernu nego svega .Sve situacije izanaliziraj.
3.I opet ja to sve shvatam ,ja sam svoje mišljenje rekao hiljadu puta i ostajem pri njemu.Marcelo je možda bio na ivici crvenog ,ali mogao je i Robben veoma lako dobiti crveni.Ne znamo šta je u njegovoj glavi ,ali onako ići :roll: razmisli malo,a znao je da neće prije doći do lopte.
4.I samo mi nije jasno kako ti možeš pričati o tome (Ovrebo,Van Persie,Nesta,Shevchenko).

znam ja da ti goriš od želje da prođe Bayern da Barca ima lakši posao u finalu jer znaš da će Barca proći ,ako zagusti ,tu je sudija.
Da, Hercegovac. Ne Katalonac.

Na svaku tvoju izanaliziranu situaciju sam ti odgovorio. Sad što ti nećeš da otvoriš oči i da priznaš neke stvari, to je druže tvoj problem - ne moj...sačekaj malo, do sutra barem, pa vidi šta će mediji pisati, šta će ti raja pričati, o čemu će se pisati po forumima itd itd... dal' će se više spominjat Marcelov start, ili možda Robbenov...vidim lagano već počinješ otvarat oči, sad je Marcelo bio i na ivici crvenog kartona, ideš na bolje...

Broj 4. Kakve to veze uopste ima sa ovom tekmom večeras? Al' nema veze, navikao sam, kad vam nestane, nazovimo ih argumentima, onda se uhvatite ove priče o Ovrebu...samo ne znam otkud ti tu RvP i Nesta...al to nije tema...

Što se tiče finala, ima par likova koji su registrovani na ovaj forum, sa kojima sam večeras pratio tekmu, volio bih kad bi ti oni rekli ovdje šta, ili koga, ja priželjkujem u finalu...doduše to sam i napisao večeras ovdje, prije par stranica, vrni se druze pa procitaj...
Ti si odgovorio nekim tvojim razmišljanjem.Ja imam svoj stav i ne mijenjam ga.Dobro ,kada već pričaš koji se start više spominje ,sjetim se kako se pominjao Pepeov start koji nije dirnuo Alveša ,ali niko nije pominjao isti start Mascherana.NIKO.
Da ,rekao sam najprije da je to bio žuti karton ,a onda sam rekao da je na ivici crvenog.Neki bi dali žuti karton ,neki crveni ,kao što već rekoh,vjerovatno najbolji sudac svijeta je rekao ŽUTI.i ja bi dao žuti.
Nema to nikakve veze ,ali kako možeš dolaziti i pisati sad o nekom suđenju ovo ono ,samo se prisjeti toga i dovoljno je da zauvijek šutiš po pitanju sudija.Samo se prisjetiš ,jednostavno.Nisi mi baš na sve izanalizirane situacije odgovorio tim tvojim stavom ,al' et.
You'll never walk alone.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 18 apr 2012, 00:48

I šta očekuješ mali Lebrone, ti kao najveći stručnjak na ovoj temi Reala ???
Ja sam imo svašta napisati, ali sad više nemam živaca.

Mene najviše boli, ovo povlačenje, i takvom igrom smo izgubili skoro titulu u Španiji, izgubićemo i LP :x :x
Izjednačiš, protivnik u nokdaunu, ti im daš loptu i povučeš se pa gdje tu pamet. :x
Sad su skroz psihički pali, još ih Barca dokrajči u subotu i u srijedu će sami sebe pobjediti :mrgreen: :x :x
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 18 apr 2012, 00:50

Ti si odgovorio nekim tvojim razmišljanjem.Ja imam svoj stav i ne mijenjam ga.Dobro ,kada već pričaš koji se start više spominje ,sjetim se kako se pominjao Pepeov start koji nije dirnuo Alveša ,ali niko nije pominjao isti start Mascherana.NIKO.
Da ,rekao sam najprije da je to bio žuti karton ,a onda sam rekao da je na ivici crvenog.Neki bi dali žuti karton ,neki crveni ,kao što već rekoh,vjerovatno najbolji sudac svijeta je rekao ŽUTI.i ja bi dao žuti.
Nema to nikakve veze ,ali kako možeš dolaziti i pisati sad o nekom suđenju ovo ono ,samo se prisjeti toga i dovoljno je da zauvijek šutiš po pitanju sudija.Samo se prisjetiš ,jednostavno.Nisi mi baš na sve izanalizirane situacije odgovorio tim tvojim stavom ,al' et.
Pa očigledno da ne možemo dokazat' neke stvari jedan drugom, pa ti zato govorim da sačekaš malo, pa da vidiš šta će se vrtiti po medijima i sl., šta će prave osobe, stručnjaci, reći o svemu ovom večeras...pa možda i promjeniš mišljenje...možda...
Meni je dovoljno da večeras lik koji sjedi pored mene, koji prati Real ima 15 godina, kaže kako je Marcelo zaslužio crveni karton.

Opet ti o Mascheranu, Barci, Alvesu...stvarno nemaš ništa pametnije za napisat'? Prekucana tema jarane...imao bih sad i ja dosta toga za napisat na tu temu, al jednostavno nije ni vrijeme ni mjesto za to...

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 18 apr 2012, 00:51

@VolimLuverpool gluho bilo ti stvarno ubijedjen da start Marcela nije za crveni i da je samo pomilkio nogicu igraca Bayerna :o . Ja prvo kontam da se zajebavas, a sad vidim da ti fkt mislis da ono nije za crveni. Estagfirullah...
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 18 apr 2012, 00:52

legenda reala je napisao/la:I šta očekuješ mali Lebrone, ti kao najveći stručnjak na ovoj temi Reala ???

Mene najviše boli, ovo povlačenje, i takvom igrom smo izgubili skoro titulu u Španiji, izgubićemo i LP :x :x
Izjednačiš, protivnik u nokdaunu, ti im daš loptu i povučeš se pa gdje tu pamet. :x
Sad su skroz psihički pali, još ih Barca dokrajči u subotu i u srijedu će sami sebe pobjediti :mrgreen: :x :x
Očekujem ****.0 trofeja i onda se nadam Bielsi u Madridu.Možda ne bi donio trofeje no s njim bi i protiv Barce i Bayerna igrali najljepši fudbal na svijetu.Jozo me večeras stvarno razočarao.
U subotu nas Barca dobije i dođe na 1 bod pa nema šanse da ne pobjede svedo kraja sezone,a mi ćemo se sigurno negdje okliznut.Da vidim onda nakon tekme s Barcom kako Jozo misli nadoknadit ovaj zaostatak iz prve tekme.U velikim smo **** :twisted:

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 18 apr 2012, 00:54

Svako takmicenje pa i LP i prvenstvo traje taman toliko dok se ne zavrsi. Ni manje ni vise. Real je kad je poceo da staje na noge odjednom poceo da podcjenjuje druge ekipe i da sve gazi kako mnogi pa i ovdje kazu. A takmicenje se igra do zadnjeg kola, utakmice i minute. Svi imaju uzlete i padove pa i real. Opet mislim da imate vece sanse u prvenstvu od Barce jer je sve do vas. Takodze i u LP imate vece sanse od Bayerna. Ali sve ekipe "vode ovaj rat" s istim ciljem i zbog tog (mislim nerealnim medijskim dizanjem) vama otreznjenja tesko padaju jer nikako ne racunate na poraze i ispadanja. A i drugi timovi igraju i bore se da to ne dozive. Sve je do vas. Malo spustite loptu na zemlju i shvatite da se i drugi bore za naslov.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 18 apr 2012, 00:55

I šta očekuješ mali Lebrone, ti kao najveći stručnjak na ovoj temi Reala ???

Očekujem ****.0 trofeja i onda se nadam Bielsi u Madridu.Možda ne bi donio trofeje no s njim bi i protiv Barce i Bayerna igrali najljepši fudbal na svijetu.Jozo me večeras stvarno razočarao.
U subotu nas Barca dobije i dođe na 1 bod pa nema šanse da ne pobjede svedo kraja sezone,a mi ćemo se sigurno negdje okliznut.Da vidim onda nakon tekme s Barcom kako Jozo misli nadoknadit ovaj zaostatak iz prve tekme.U velikim smo **** :twisted:

Nakon jedne lose predstave vi bacate sezonu u vodu polahko jasno je da je murinjo zajebo stvari al znas kolko je njemu vazna utakmica sa barcom jbg :D
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 18 apr 2012, 00:56

mandraX je napisao/la:
Pa očigledno da ne možemo dokazat' neke stvari jedan drugom, pa ti zato govorim da sačekaš malo, pa da vidiš šta će se vrtiti po medijima i sl., šta će prave osobe, stručnjaci, reći o svemu ovom večeras...pa možda i promjeniš mišljenje...možda...
Meni je dovoljno da večeras lik koji sjedi pored mene, koji prati Real ima 15 godina, kaže kako je Marcelo zaslužio crveni karton.

Opet ti o Mascheranu, Barci, Alvesu...stvarno nemaš ništa pametnije za napisat'? Prekucana tema jarane...imao bih sad i ja dosta toga za napisat na tu temu, al jednostavno nije ni vrijeme ni mjesto za to...
Najbolji sudija svijeta mu nije dao crveni karton i to je meni dovoljno da znam da taj start je bio na ivici crvenog ,znači crveni se i mogao dati ,a i nije.
Ja sam ti samo uzvratio tim pričama o Barci da vidiš da jednostavno nije uredu da nešto govoriš za suđenje ,a toliko puta su vas sudije provukle.
Nije toliko ni bitno ,sve je ovo rasprava,pozdravljam te.
You'll never walk alone.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 18 apr 2012, 00:57

bparena je napisao/la:Svako takmicenje pa i LP i prvenstvo traje taman toliko dok se ne zavrsi. Ni manje ni vise. Real je kad je poceo da staje na noge odjednom poceo da podcjenjuje druge ekipe i da sve gazi kako mnogi pa i ovdje kazu. A takmicenje se igra do zadnjeg kola, utakmice i minute. Svi imaju uzlete i padove pa i real. Opet mislim da imate vece sanse u prvenstvu od Barce jer je sve do vas. Takodze i u LP imate vece sanse od Bayerna. Ali sve ekipe "vode ovaj rat" s istim ciljem i zbog tog (mislim nerealnim medijskim dizanjem) vama otreznjenja tesko padaju jer nikako ne racunate na poraze i ispadanja. A i drugi timovi igraju i bore se da to ne dozive. Sve je do vas. Malo spustite loptu na zemlju i shvatite da se i drugi bore za naslov.
Ti nam reci :roll:

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 18 apr 2012, 00:59

legenda reala je napisao/la:Čemu svjedočimo u narednih deset dana ??

Nikad gori Bayern? Da je ovaj Real najbolji u posljednih 20 godina, o tome bi se dalo raspravljati.
Ali reci da Bayern nikad nije bio gori... Pa procitate li vi sta napisete prije nego kliknete na "Pošalji"?

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.