I šta očekuješ mali Lebrone, ti kao najveći stručnjak na ovoj temi Reala ???
Ja sam imo svašta napisati, ali sad više nemam živaca.
Mene najviše boli, ovo povlačenje, i takvom igrom smo izgubili skoro titulu u Španiji, izgubićemo i LP
Izjednačiš, protivnik u nokdaunu, ti im daš loptu i povučeš se pa gdje tu pamet.
Sad su skroz psihički pali, još ih Barca dokrajči u subotu i u srijedu će sami sebe pobjediti

Očekujem ****.0 trofeja i onda se nadam Bielsi u Madridu.Možda ne bi donio trofeje no s njim bi i protiv Barce i Bayerna igrali najljepši fudbal na svijetu.Jozo me večeras stvarno razočarao.
U subotu nas Barca dobije i dođe na 1 bod pa nema šanse da ne pobjede svedo kraja sezone,a mi ćemo se sigurno negdje okliznut.Da vidim onda nakon tekme s Barcom kako Jozo misli nadoknadit ovaj zaostatak iz prve tekme.U velikim smo ****
Nakon jedne lose predstave vi bacate sezonu u vodu polahko jasno je da je murinjo zajebo stvari al znas kolko je njemu vazna utakmica sa barcom jbg

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”