Juventus FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

dinoo
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la dinoo » 17 avg 2025, 18:56

tuzlak1987 je napisao/la:
17 avg 2025, 11:40
Izgleda ode Artur u Gremio. Jel moguce? :D
Kako je ovo bio los transfer, da se pravi lista najgorih transfera u 21. Vijeku sigurno bi usao u top20.

Pjanic je maltene zavrsio karijeru, a Juventus jos uvijek kuburi sa Arturom koji ima jos 2 godine ugovora, a vec je 3 godine bio na posudbama. :urnebes:
Pa razvodnjavo se taj ugovor sa 2 preostale na 3 nove godine itd

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 17 avg 2025, 22:16

Neka ih i žene karaju :salut:

MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 17 avg 2025, 22:54

Pogba je napisao/la:
16 avg 2025, 16:56
Mig_Mig je napisao/la:
16 avg 2025, 10:16
Capitano davno otjeran, Italia skoro...
:o :lol:

Sta ocekujes od sezone u ligi ako ekipa ostane ovakva, plus minus Luiz/O'Reilly?
Po meni kad sagledam sve ekipe bi morali biti u borbi s Interom i Milanom pa i Romom za pozicije 2-5, a ne bi me iznenadilo ni osmo mjesto. Ako Tudor bude kopija Smotte predvidjam otkaz u decembru.
Mig, nije mi jasno koje jednoumlje vlada? Ko to koga moze otjerati sa foruma, i zasto?? Forum i sluzi da se razmjenjuju misljenja, cemu drugom bi trebao sluziti?
Ja koliko sam upratio jedino jednoumlje je kod obozavalaca Allegrija...koji nikako ne mogu da podnesu da je njegovo zavrseno, ne mogu da podnesu da je Juventus bio prije Allegrija, biti ce i poslije...
Inace, Italiju sam vidio hoda sa dresom po carsiji, prefarbao bijele pruge u crvene..umjesto grba, Allegrijevu sliku prisio, na ledjima number 1.. :mrgreen:

Svi ovdje znaju da sam i ja bio za povratak Allegrija u onom momentu, cak su me stavljali u Allegri klan...i nakon tri godine NICEGA, valjda bi trebao i dalje biti na toj strani..pa to je ludost...pa ne zivim u sjevernoj Koreji da obozavam Kima do smrti :crazy: ..kako se vremena/situacije mijenjaju, tako i ljudi/misljenja...nista cudno u zivotu...cijeli zivot se necemu ucis..

Tako isto sam se radovao Vlahovicu, tako ga isto danas "tjeram"...tako bjese i za Dybalu, i sve ostalo..

Pogba, zasto mislis da ce nam sezona biti losa? Kakvo 8 mjesto ??

Po mom misljenju nama ne trebaju neki veliki transferi, a i oni ovise o prodaji igraca...meni bi bilo idealno ako Isak ode iz Newcastle da oni silom prilika dodju po Vlahovica i mi ga trampimo za Tonalija...idealan scenario...sa ovim ostalim sto imamo, bili bi jako k'o burek ispod saca.. :mrgreen:
Medjutim, vjerovatno ce se ici na O'Rileya. Ko moze pogoditi koliko ce mu trebati da se prilagodi Serie A, i hoce li...top ili flop?

Gonzaleza bi Atletico, ali i oni su se istrosili, citam da bi nam u suprotnom pravcu poslali Molinu, znaci dva desna beka bi imali, dobro pokriveni bi tu bili..centralnih nam ne treba, lijevo Cambiaso i Cabal...odbrana bi bila jako dobra..
Jedino bi vezu pojacao...Tonalija sanjam...
Muani je kao haman gotov...napad nista ne bi dirao..jos on sam nudi da mu se smanji plata sa 9m na 7 sa nekim bonusima..hoce lik nazad, uhljebio se u Juventusu.. :mrgreen:

Luiz je dogovorio sa Forestom, samo da se dogovore sa nama...mi trazimo 39, oni nude 30, to samo zbog capital gain...inace bi ga dali za 15... :mrgreen:

Za Tudora se slazem...vjerujem da ce ovi nasi cekati cim malo zaskripi i rijesiti ga se, dovesti nekog talijana... :roll: Treba ga pustiti da radi, za mene licno, do sada odradjuje dobar posao, nije jos sve sjasno, ali ne ide preko noci..

Imamo mi dobar tim...trenutno nam ne trebaju neki spektakularni transferi, imamo dovoljno snage za tri fronta, uz Boziju pomoc i da nemamo povreda.
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 17 avg 2025, 23:27

Juventinisimo je napisao/la:
17 avg 2025, 22:54
Pogba je napisao/la:
16 avg 2025, 16:56
Mig_Mig je napisao/la:
16 avg 2025, 10:16
Capitano davno otjeran, Italia skoro...
:o :lol:

Sta ocekujes od sezone u ligi ako ekipa ostane ovakva, plus minus Luiz/O'Reilly?
Po meni kad sagledam sve ekipe bi morali biti u borbi s Interom i Milanom pa i Romom za pozicije 2-5, a ne bi me iznenadilo ni osmo mjesto. Ako Tudor bude kopija Smotte predvidjam otkaz u decembru.
Mig, nije mi jasno koje jednoumlje vlada? Ko to koga moze otjerati sa foruma, i zasto?? Forum i sluzi da se razmjenjuju misljenja, cemu drugom bi trebao sluziti?
Ja koliko sam upratio jedino jednoumlje je kod obozavalaca Allegrija...koji nikako ne mogu da podnesu da je njegovo zavrseno, ne mogu da podnesu da je Juventus bio prije Allegrija, biti ce i poslije...
Inace, Italiju sam vidio hoda sa dresom po carsiji, prefarbao bijele pruge u crvene..umjesto grba, Allegrijevu sliku prisio, na ledjima number 1.. :mrgreen:

Svi ovdje znaju da sam i ja bio za povratak Allegrija u onom momentu, cak su me stavljali u Allegri klan...i nakon tri godine NICEGA, valjda bi trebao i dalje biti na toj strani..pa to je ludost...pa ne zivim u sjevernoj Koreji da obozavam Kima do smrti :crazy: ..kako se vremena/situacije mijenjaju, tako i ljudi/misljenja...nista cudno u zivotu...cijeli zivot se necemu ucis..

Tako isto sam se radovao Vlahovicu, tako ga isto danas "tjeram"...tako bjese i za Dybalu, i sve ostalo..

Pogba, zasto mislis da ce nam sezona biti losa? Kakvo 8 mjesto ??

Po mom misljenju nama ne trebaju neki veliki transferi, a i oni ovise o prodaji igraca...meni bi bilo idealno ako Isak ode iz Newcastle da oni silom prilika dodju po Vlahovica i mi ga trampimo za Tonalija...idealan scenario...sa ovim ostalim sto imamo, bili bi jako k'o burek ispod saca.. :mrgreen:
Medjutim, vjerovatno ce se ici na O'Rileya. Ko moze pogoditi koliko ce mu trebati da se prilagodi Serie A, i hoce li...top ili flop?

Gonzaleza bi Atletico, ali i oni su se istrosili, citam da bi nam u suprotnom pravcu poslali Molinu, znaci dva desna beka bi imali, dobro pokriveni bi tu bili..centralnih nam ne treba, lijevo Cambiaso i Cabal...odbrana bi bila jako dobra..
Jedino bi vezu pojacao...Tonalija sanjam...
Muani je kao haman gotov...napad nista ne bi dirao..jos on sam nudi da mu se smanji plata sa 9m na 7 sa nekim bonusima..hoce lik nazad, uhljebio se u Juventusu.. :mrgreen:

Luiz je dogovorio sa Forestom, samo da se dogovore sa nama...mi trazimo 39, oni nude 30, to samo zbog capital gain...inace bi ga dali za 15... :mrgreen:

Za Tudora se slazem...vjerujem da ce ovi nasi cekati cim malo zaskripi i rijesiti ga se, dovesti nekog talijana... :roll: Treba ga pustiti da radi, za mene licno, do sada odradjuje dobar posao, nije jos sve sjasno, ali ne ide preko noci..

Imamo mi dobar tim...trenutno nam ne trebaju neki spektakularni transferi, imamo dovoljno snage za tri fronta, uz Boziju pomoc i da nemamo povreda.
Jednoumlje se ogleda u tome da: citavu godinu ser*es (mnozina, vecina) samo i iskljucivo po jednoj stvari koja donese ocekivane rezultate - Coppa Italia, borba za sampionat (kasnije kada se ispalo iz borbe, top 4 je bio vec obezbijedjen), stabilan klub sa pregrst mladih igraca i temeljom za buducnost.

Nakon sto se eliminisao taj kancer, ulozilo se 200 miliona.. evo 12 mjesec i malo jace od toga, gdje smo ? Rasprodali smo sve mlado sto smo stvorili, rezultati nikad gori, a perspektive ni na mapi. Gdje su i sta rade oni koji su nakon osvajanja Coppa Italia ovdje javno govorili da je to nedovoljno za klub renomea Juventusa ? Da je ovajanje titule jedini imperativ ma kakva god ekipa bila.

To se zove jednoumlje. Sa takvima je suvislo razmijenjivati misljenje. Mozemo se samo prcati, ko sa Pogbom i njegovim idealiziranjem Arthura, Luiza i sl. :rol: Mlad je Arthur, ima jos sanse za njega haha
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 17 avg 2025, 23:46

Steta što su zbog jednoumlja italie i capitana forumasi poput Marvina, Il Principina i sličnih napustili forum, idealiziranje duhovnog im oca iz Livorna, Pepea, Bonnucia, Vucinica, Giacherinnia, Locatellia, Šilje, Sturara i co., kako i ne bi napustili?! Doduse ovaj drugi je od stida i branjenja Allegria bez uporišta i napustio forum na nasu radost.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Odgovori

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.