FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

AlfredNobel
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la AlfredNobel » 01 dec 2020, 01:19

Pantelija je napisao/la:
01 dec 2020, 01:11
AlfredNobel je napisao/la:
01 dec 2020, 00:43
Jukićev najveći problem je što je fudbalski neinteligentan igrač. Kad uđe i počne griješiti u osnovim fudbalskim elementima, mrak mi na oči padne. Čekao sam da vidim kakav će biti, i ono što je igrao standardno bilo je solidno i ništa više od toga. Griješi previše, pravi preglupe greške, odnosno malo bolja verzija Sišića. Da se ja pitam, zahvalio bih mu se na kraju sezone.
Kako komentarises igru dugoprizeljkivanog kolege hebibovica :kafa:
Za sada, dobar. Ukoliko se uzme u obzir teška povreda koju je pretrpio, vrijeme izbavljanja i neigranje, te strah koji nastane nakon tako teške povrede, i više nego dobro. Zabio Olimpiću treći gol i time utvrdio pobjedu. Zabio i Zrinjskom, nakon čega smo bili sigurni i na kraju, uzeli tri boda. Radujem se njegovom povratku, definitivno ima mjesta u ovoj ekipi. :kafa:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 01 dec 2020, 01:38

Imam neki osjecaj da cemo uzet Borca, al da cemo se napatit sa Slobodom...
1946~

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 01 dec 2020, 01:42

ThrillerHz je napisao/la:
01 dec 2020, 01:38
Sa Slobodom ćeš se napatiti zbog smrznutog i groznog terena i vjerovatno snijega koji će prije padati, uz njihovu napaljenost na nas to im daje pravo da se nadaju da ne izgube. I više me te utakmice strah nego Borca i Vladinih mentalnih patuljaka.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 01 dec 2020, 02:00

SarajevoJeBordo je napisao/la:
01 dec 2020, 01:42
ThrillerHz je napisao/la:
01 dec 2020, 01:38
Sa Slobodom ćeš se napatiti zbog smrznutog i groznog terena i vjerovatno snijega koji će prije padati, uz njihovu napaljenost na nas to im daje pravo da se nadaju da ne izgube. I više me te utakmice strah nego Borca i Vladinih mentalnih patuljaka.
Upravo, jos mislim da ce nas Borac napast, a nama to odgovara, ostavljat ce nam prostora. Dok od Tuzlaka pored tog sto si naveo, ocekujem bunarenje i bunkerisanje.
1946~

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 01 dec 2020, 02:17

Hajd lahka noc ili dobro jutro Pitari.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Ahmoveliki
Kontakt:

Post Postao/la Ahmoveliki » 01 dec 2020, 02:30

01 dec 2020, 01:19
Pantelija je napisao/la:
01 dec 2020, 01:11
Jukićev najveći problem je što je fudbalski neinteligentan igrač. Kad uđe i počne griješiti u osnovim fudbalskim elementima, mrak mi na oči padne. Čekao sam da vidim kakav će biti, i ono što je igrao standardno bilo je solidno i ništa više od toga. Griješi previše, pravi preglupe greške, odnosno malo bolja verzija Sišića. Da se ja pitam, zahvalio bih mu se na kraju sezone.
Kako komentarises igru dugoprizeljkivanog kolege hebibovica :kafa:
Za sada, dobar. Ukoliko se uzme u obzir teška povreda koju je pretrpio, vrijeme izbavljanja i neigranje, te strah koji nastane nakon tako teške povrede, i više nego dobro. Zabio Olimpiću treći gol i time utvrdio pobjedu. Zabio i Zrinjskom, nakon čega smo bili sigurni i na kraju, uzeli tri boda. Radujem se njegovom povratku, definitivno ima mjesta u ovoj ekipi. :kafa:
Jukic je bas tanak, vodi je lik koljenom i tacno je da mu odgovara igra kao sto je Panto naveo, a mi to samo u europi igramo. Ja bih volio vidjet na lijevoj stani Pidru i Salcina ako ce Krle u napad !

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 01 dec 2020, 04:57

Moje misljenje je da cemo se napatit protiv radnika mnogo vise nego sto smo se napatili protiv olimpica..A POPRILICNO SMO SE NAPATILI, posebno ako se uzme da smo i prvi go dali radi individualne greske..

Mogo bi vinku niz ne porazenisti prekunit Jado(nedo bog), jer me nebi cudilo da ce u srijedu izgubit bod~ove i poraz od nas ih dovodi na 6 mjesto i sa zaostatkom od 12-15 bodova za prvim a 5-6 bidova za 4 tim.. KVALITETOM mozemo do 3 boda realno podpiso bi remi uz pobjedu protiv radnika i slobodare..

Mislim da sa Montenegro iz tuzle ce bit lakse nego sto mislimo, jer sloboda pod vodstvom montenegricem spusta gard svakom i ko koga nakautira i u tom segmentu mi imamo mnogo jace udarace od SDP..

Sta je sa ADUKOROM, jel on doso da se lijeci ko i Ikanda i SUSIC

**** TI KARABEZE SVOJE DIPLOME kad ti nemozes nakon 20 godina iskustva tesko oboljele igrace provalit.

Pidro je iz utakmice u utakmicu sve bolji

Vinkov nije ni jednog igraca iz akademije promoviro u prvi tim. Salcin je bio pokusaj i kako vidimo da je pustan niz vodu ko hamza..

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 01 dec 2020, 07:12

Nikakav upgrade na Milanovica cak suprotno
Jedino sto je mladji....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 dec 2020, 07:28

Samozdravlje je napisao/la:
01 dec 2020, 02:17
Bordo jutro pitarčino :bih:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 01 dec 2020, 07:33

Samozdravlje je napisao/la:
01 dec 2020, 02:17
I tebi dobri covjece :)

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 01 dec 2020, 07:37

01 dec 2020, 01:19

Bgm protiv veleza uzasan. Jedan od najgorih. Razumijem povreda, sve to ali brandao pored njega je izgledao kao roben. Vrtio ga strasno.
Naprijed nista. Imao jednom.skoro prazan gol i fulio al nije da nismo.navikli. za slicnu partiju bi razapeli pidru ili hodzica. :D
Kako napisah na temi na dan tekme, plakaat cemo mi za oremusem jer iducu tekmu na hebu ide ziljkic. Neka nam je Bog upomoci
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 01 dec 2020, 07:40

Morace Fanimo biti vise posvecen defanzivi i pomoci Hebibu, a on to moze dobro raditi.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 01 dec 2020, 07:41

Mislim da svakako ide Dule na beka sljedecu jer nema Benje, pa nadati se da dobro odigra da upadne u ekipu za Borac...bolji je Heba s klupe nego od pocetka(na krilu naravno)
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 01 dec 2020, 08:07

Racunam da dobijemo obje kuci Radnik, Slobodu i protiv Borca bod.Kone idu Zrinjskom,dolazi im Listica idu Krupi.Realno bi mogli I oni imati 2 pobjede I nadam se porazu ili bodu u Mostaru. Tu bi negdje mogla ostati bodovna prednost na +5 ,stim da im odmah idemo u goste.
Jos ih drzimo u zivotu.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 01 dec 2020, 08:34

zagorski je napisao/la:
01 dec 2020, 07:40
Morace Fanimo biti vise posvecen defanzivi i pomoci Hebibu, a on to moze dobro raditi.
Vjeruj da bi radije Fanima probao na beku jer je odgovorniji defanzivno nego ikad vise gledao Hebu na beku

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 01 dec 2020, 08:48

Ma Jukic je krampa teska, a bgmi sam smatrao za njega da ce biti pojacanje.

Pa Hebib ima 10 puta bolju kontrolu lopte...

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 01 dec 2020, 09:17

amypitar je napisao/la:
01 dec 2020, 08:07
Racunam da dobijemo obje kuci Radnik, Slobodu i protiv Borca bod.Kone idu Zrinjskom,dolazi im Listica idu Krupi.Realno bi mogli I oni imati 2 pobjede I nadam se porazu ili bodu u Mostaru. Tu bi negdje mogla ostati bodovna prednost na +5 ,stim da im odmah idemo u goste.
Jos ih drzimo u zivotu.
Kone ce ostati na -8 do proljeca :kafa:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 01 dec 2020, 09:27

Denchi je napisao/la:
01 dec 2020, 08:34
zagorski je napisao/la:
Vjeruj da bi radije Fanima probao na beku jer je odgovorniji defanzivno nego ikad vise gledao Hebu na beku
Mozda to i nije losa ideja

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 01 dec 2020, 09:31

Fanimo je defanzivno odlican, ofanzivno je prilicno los zadnji par utakmica. Kao da fali, ne samo njemu, zustrina, jacina i zelja da se ide do kraja u duelu, da nema popustanja. Olako se odustaje od lopte.

A defanzivno je najodgovorniji igrac, to mogu reci...

Bordo23
Kontakt:

Post Postao/la Bordo23 » 01 dec 2020, 09:42

Denchi je napisao/la:
01 dec 2020, 08:34
zagorski je napisao/la:
U pravu si, treba Fanima pokušati na beku, siguran sam da bi odigrao bolje na toj poziciji. I u Bayernu naprimjer je Davies na početku bio krilo pa kasnije postao najbolji lijevi bek.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 32 gosta.