Neka neka, šmekerskiLjoZee je napisao/la: Mislim da je suk. [emoji1]
Protiv Mladosti nije bio grb.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Neka neka, šmekerskiLjoZee je napisao/la: Mislim da je suk. [emoji1]
Dobar termin. Sumnjam da ce istok i jug biti otvoreni, s obzirom da snijeg ne prestaje da pada.LjoZee je napisao/la:JesteSandokan87 je napisao/la:Jel ovo fakat u 18 : 00LjoZee je napisao/la:Po polufinale. [emoji1]
Uzvik je isti kod sve i jednog njegovog bivseg kluba osim maticnog, "Mi hrvati...". A lista neosudjenih kriminalaca i ratnih zlocinaca u tim klubovima je duga. Zna se ciji korpus ga je gurao kroz karijeru. Cudi me da na to neobracas paznju, ali me i donekle raduje. Mozda ima nade za ujedinjenje BiH... Nego kraj price. Neslazemo se u vezi Zakarica.Sandokan87 je napisao/la:Ma cega ce se bojati? Nije on brate sirokobrijezanin, on ti je iz Gradiske, i doveden u Siroki kao jako mlad i talentovan fudbaler. Profilisao se u istog i dobar dio karijere proveo upravo na Pecari. Nema on dodirnih tacaka s njima, samo eto to sto su ga oni gurnuli u vatru kao mladog fudbalera. Kvesic ti je rodjeni sirokobrijezanin, Tomislav Tomic takodje... da je rijec o njima dvojci pa razumio bih al ovako ne bas.samoposmatram je napisao/la:Nemislim da je u pitanju ljubav, vec strah.Sandokan87 je napisao/la: Ma vjeruj ti meni da bi ga on zabio da je mogao. Da je ta ljubav toliko jaka koliko pricas Zaka nebi ocima vidio dres Zrinjskog a kamoli Zelje a u oba ta slucaja imao je priliku da se vrati na Pecaru.
NIje ovo nikakav suk niti bilo kakva provokacija , nego smo se na ovoj drugoj slici protiv Mladosti izofirali jer BH Telecom i ovaj logo nemaju veze sa kupom BiH.Neko je to skonto pa promjenio kako je i trebalo...LjoZee je napisao/la:Mislim da je suk. [emoji1]Raonffa je napisao/la:Je l' prije bila ova zastava BiH na ovim najavama za meč, ili je ovo neki lagani šuk protivniku?LjoZee je napisao/la:Po polufinale. [emoji1]
Doduše, Telekom nema nikakve veze sa Kupom al' opet mislim da nisu baš sad slučajno (u ovakvim okolnostima i svim dešavanjima u zadnje vrijeme) skontali i stavili ovu zastavu.Merhaba je napisao/la:
NIje ovo nikakav suk niti bilo kakva provokacija , nego smo se na ovoj drugoj slici protiv Mladosti izofirali jer BH Telecom i ovaj logo nemaju veze sa kupom BiH.Neko je to skonto pa promjenio kako je i trebalo...
Slažem se.Neandertalac je napisao/la:Vukotić je za Kemu smijesan igrač.
Bio sam siguran u poraz ne znam zasto. Adzema sam kritikavao a sad ga definitivno treba pohvaliti. Uzeti derbi i dvije utakmice s Sirokim je za postavanje. Rezultati sve govore, pusti se supljiranja i pametovanja. Blagojevic definitivno nas najbolji igrac uz Bogicevica i Stanica.Raskinut ugovor s Kajkutom i Zecom a probati naci kvalitetno krilo.samoposmatram je napisao/la:Samo da nebude kartona. Sto kazes duga je sezona.halaliMi je napisao/la:Danas gubimo sigurno. Po mom misljenju bolje da osvojimo Kup a lige ima jos da se igra dosta.samoposmatram je napisao/la:Sve osim poraza je uspjeh danas. U slucaju poraza netreba dizati hajku. Danas ce biti nabrijani svi od igraca, zaposlenika, osiguranja, policije i navijaca. Sudije ce im siljiti citavu utakmicu. Treba racunati i na penal za njih. Bilo bi dobro da izprovociraju Zakarica, da im iz inata zabije, u suprotnom mislim da ce opet biti neprimjetan.
Sretno momci, samo pametno i bez primljenog gola.
Jaozinho22 je napisao/la:Niti jedan klub, niti jedan trener ne forsira vlastitu djecu kao što to rade Adžem i Željo. Prepoznaju to i navijači i ne traže više “dlaku u jajetu” Adžemovog vrtića.
Napokon nešto što smo zadnje dvije godine ''trabunjali'', kumili i molili !
Zamislite vezu u ovoj sezoni Blagojević,Marković,Zeba, Ronaldo lijevo desno Zečina i Kajkut u špicuŠesti bi bili
Bravo Adžeme, izgleda da je utakmica u Vitezu bila prekretnica nekih stvari.
Ljepota me zanima 0 naprema 0 posto. Neka igramo svaku utakmicu ovako i svaku ovako pobjeđujemo. Kada je Milan u jednoj sezoni 17 puta slavio 1:0, svi su ga slavili jer je u Italiji sve osvojio", zaključio je Petrović.
Mislio kartotekaski majstor sve osvojit sa 1:0Jaozinho22 je napisao/la:![]()
![]()
A mladi nemaju kvaliteta