Hahahaha, ma lud sam za onim portalom, smeće obično, ali eto oni mi prvi padoše na pamet, a vas ne mogu hahahahaadmin je napisao/la:Kad zbijate sale, nema potrebe nekog usput reklamirati. Bice uklonjeno, pa propade i sala.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Na čemu si... ?koalem je napisao/la:Ja kontam lik priča sam sa sobom...

⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Yebem ti vise 1. april, jedva cekam da prođe.ledesma je napisao/la:ZVANIČNO! Direktorica fudbalskog kluba Sarajevo i Faruk Ihtijarević šef skauting odjela podnijeli ostavke!

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
HDZ-ovi več četiri utakmice nisu pobijedili. Sad kad pročepe protiv nas. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
Da je se kako uhljebiti u FKS, ne treba ti telecom ni državna firma! 

-
- Kontakt:
Popisa se Hujic po Upravi dobrano i svaka mu cast na tome. Sad mi je jos vise krivo na Husrefa sto suti i podilazi im kad i slijep vidi da su oni rak rana naseg kluba !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ukloniše informacije sa zvanične stranice o uposlenicima Kluba. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Meni je ovo zapalo za okoHigh je napisao/la:Ukloniše informacije sa zvanične stranice o uposlenicima Kluba.
MISIJA FUDBALSKOG KLUBA SARAJEVO:
"Misija FK Sarajevo je izgradnja stabilnog, profesionalnog i uspješnog fudbalskog kluba kao temelja razvoja fudbala u Bosni i Hercegovini. Biti klub predvodnik koji crpi svoju snagu iz ljubavi svih onih koji ga vole i podržavaju i sa kojima klub čini cjelinu kao da je jedna duša u dva tijela, poštujući svoju tradiciju i vrijednosti iz prošlosti, a u isto vrijeme primjenjujući najviše dostignute svjetske standarde u oblasti sporta. Klub se razvija u stalnom dijalogu sa svojim navijačima, ma gdje oni živjeli, slušajući njihove želje i ulažući napore da ih ostvari, uvijek vodeći računa o svojoj društvenoj odgovornosti. Fair play kao i osjećaj za pravednost kao životni stil predstavlja osnovu klupskih vrijednosti."
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
Eto nam Musemic , da ga je doveo Ilievski ovdje bi sad obojici psovali .... Musemicu imas li obraza , psujes igracima mrtve a svoju guzu cuvas !!!
Kako da ne. A ustvari je rigidna isključenost pluralizma.BordoSarajevo je napisao/la:Meni je ovo zapalo za okoHigh je napisao/la:Ukloniše informacije sa zvanične stranice o uposlenicima Kluba.
MISIJA FUDBALSKOG KLUBA SARAJEVO:
"Misija FK Sarajevo je izgradnja stabilnog, profesionalnog i uspješnog fudbalskog kluba kao temelja razvoja fudbala u Bosni i Hercegovini. Biti klub predvodnik koji crpi svoju snagu iz ljubavi svih onih koji ga vole i podržavaju i sa kojima klub čini cjelinu kao da je jedna duša u dva tijela, poštujući svoju tradiciju i vrijednosti iz prošlosti, a u isto vrijeme primjenjujući najviše dostignute svjetske standarde u oblasti sporta. Klub se razvija u stalnom dijalogu sa svojim navijačima, ma gdje oni živjeli, slušajući njihove želje i ulažući napore da ih ostvari, uvijek vodeći računa o svojoj društvenoj odgovornosti. Fair play kao i osjećaj za pravednost kao životni stil predstavlja osnovu klupskih vrijednosti."

ako napisem da je uprava dala otkaz, a vec je 2.4. hocu li dobiti ban? just askin' 

- AlfredNobel
- Kontakt:
Jel ozbiljna ova priča ili se handri za ovaj 1. april? Ebo ga dan i prvi april i sve, čitav dan se svi zaebavaju, istrzao sam se milion puta..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
U Sarajevu vlada apsolutistički režim, gdje navijači samo služe da kupuju karte i donose konkretan prihod eliti na čelu kluba.
U P R A V A
N A P O L J E !
U P R A V A
N A P O L J E !
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Husref ne cuti lik je zadovoljan igrackim kadrom,platom,uslovima za koje kaze da su nikad bolji i da su cak i pretplaceni zasto bi pljuvao kad sve ima?belosevic28 je napisao/la:Popisa se Hujic po Upravi dobrano i svaka mu cast na tome. Sad mi je jos vise krivo na Husrefa sto suti i podilazi im kad i slijep vidi da su oni rak rana naseg kluba !!!
Ima pola godine.High je napisao/la:Ukloniše informacije sa zvanične stranice o uposlenicima Kluba.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja sam postavljao sliku prije otprilike toliko pa je imamo negdje ovdje na temi, samo se treba zaroviti ako bude neke potrebe.pasica je napisao/la:Ima pola godine.High je napisao/la:Ukloniše informacije sa zvanične stranice o uposlenicima Kluba.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma ja trazio prije par mjeseci da vidim koju ulogu su Kanti sad izmislili, i skontam da su sve skinuli.
Ma ovaj sljam dobrovoljno ne odlazi, ovo samo moze smijeniti Tan ili palica.
Ma ovaj sljam dobrovoljno ne odlazi, ovo samo moze smijeniti Tan ili palica.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Sve receno.pasica je napisao/la:Ma ovaj sljam dobrovoljno ne odlazi, ovo samo moze smijeniti Tan ili palica.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.