FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A najveca glupost je bilo pljuvanje Tana,covjek kupio nista tj dug od par miliona,napravio kamp imamo najveci budzet al nasi uhljupi sve uniste nebi ni ja marke dao,uhljebe familiju a prioritete kluba stave na zadnje mjesto. Inace vratiti Hujica jer mi i da hoceno nemamo sposobnih ljudi da vole klub tj rijetki su
- robertkosar
- Kontakt:
PotpisujemAlfredNobel je napisao/la:Ne bi me čudilo da ako se ovo ispostavi kao istina i dođe do svega toga, na mjesto ovih dođe Fadil Novalić i Esed Radeljaš.
Daj Bože da je ovo istina, a uz ove na volej dočekati onog žvalju Kantardžića, on ako se ponovo izvuče, ebajiga onda. Također, noga u zicugu i smotanom Ihtijareviću.
Svaka čast Hujiću na ovim izjavama, još da je sklopiti ovaj put sjajne ljude u Upravi, legende i ljude koji su toliko toga napravili za FKS. Ako Bog da..

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- robertkosar
- Kontakt:
Husref se okrenuo kako vjetar puse uhvatio se direktorici za suknju i slusa naredbe a za usluge je dobio produzenje mandata od alkos hanume. I to mi je najvise krivoBordoSarajevo je napisao/la:Mene je Husref debelo razočarao sa svojim izjavama i branjenju ovih koji uništavaju klub, nije mi logičan nikako.. Al vrhunacje kada je rekao i ponavljao više puta to da oni ništa ne eksperimentišu (Hebibović krilo -> desni beki, Adukor zadnji vezni -> stoper, Stanojević vezni -> stoper -> desni bek, Sarić vezni -> krilo, Šabanović i Hodžić čas lijevo - čas desno, Kuzmanović krilo -> bek..)

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Protiv Zrinjskog se treceg zutog moraju cuvati Stanojevic, Saric i Rahmanovic.
JURIŠ
Rahmanović će dobit svakako, to je zicer.midzuka je napisao/la:Protiv Zrinjskog se treceg zutog moraju cuvati Stanojevic, Saric i Rahmanovic.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Dobit ce dva od tri evo po opkladu . Rahmanovic ima neki fetis za zutim kartonom definitivno.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
rahmanovicu ce sudije poceti davati zute prije nego sto izadju na teren da kasnije ne zadrzavaju bezze vrijeme, jer znaju da ce ga on sigurno zasluziti.
Jel Rahmanovic uspio dostici onu ublehu crnogorsku Balica sa ovim brojem kartona, onaj je rekorder ubjedljivo
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- ElCartel11
- Kontakt:
Sve se je to znalo za Rahmanovica cak sam i ja pisao da mu je to mana, dovoljno je bilo baciti oko na njegovu statistiku tad i moglo se vidjet, prije nego sto je kod nas dosao na 16 utakmica lik zaradio 8 zutih i 2 crvena 
Ali to je ta strucnost dovodjenja igraca..

Ali to je ta strucnost dovodjenja igraca..
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Direktorice jel možeš i mene nekako prebaciti u USA-ej.

"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
ledesma je napisao/la:Direktorice jel možeš i mene nekako prebaciti u USA-ej.![]()
![]()
![]()
![]()
nju treba do brata alnajebu da je ukroti fameliju joj karnem
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
ZVANIČNO! Direktorica fudbalskog kluba Sarajevo i Faruk Ihtijarević šef skauting odjela podnijeli ostavke!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Samo po fameliji treba brudaRule_hz je napisao/la:ledesma je napisao/la:Direktorice jel možeš i mene nekako prebaciti u USA-ej.![]()
![]()
![]()
![]()
nju treba do brata alnajebu da je ukroti fameliju joj karnem

Ozbiljno ili za april? Sanjam dan kad ce njuska da ode iz kluba.ledesma je napisao/la:ZVANIČNO! Direktorica fudbalskog kluba Sarajevo i Faruk Ihtijarević šef skauting odjela podnijeli ostavke!
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Kad zbijate sale, nema potrebe nekog usput reklamirati. Bice uklonjeno, pa propade i sala.
kako ti mores staviti svoju sliku na avatar a mi ne moremo?admin je napisao/la:Kad zbijate sale, nema potrebe nekog usput reklamirati. Bice uklonjeno, pa propade i sala.

Mozes i ti svoju.
nisi lip, al si tipadmin je napisao/la:Mozes i ti svoju.

Zadnja izmjena: bihuzur, dana/u 01 apr 2018, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
- sarajevo46
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.