FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sabanovic oni utakmicu u krupi sto je igro, bolje je odigro nego sve utakmice sto je advan odigro za nas i zrinjski.
sta je sa uhljupom ihtijarevicem? hocel i on sa plinarem?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nadam se da ce neko skloniti lazljivog uljeza poput tebe, izmisljao si i prosle godine neke stvari.ado-hz je napisao/la:41.kolo 16.maj 2001 godine otakmica Sarajevo - Olimpik na Kosevu. Komsije vec osigurali sampionsku titulu mi sad drugi sad treci zajedno se mijenjamo sa Brotnjom. Na kraju zavrsili treci. Stanje prije tog 41.kola na tabeli je bilo Olimpik 59bodova, Travnik 58.
Olimpik na 14mjestu koje znaci ostanak u ligi, a Travnik na 15 koje je vodilo u drugu ligu.
To kolo Sarajevo daje bodove Olimpiku i utakmica zavrsi 0:2, Travnik izgubi od Buducnosti 1:0, pa je time Olimpik otisao na nedostiznih 4 boda razlike i osigurao opstanak. Zadnje kolo tj. 42.kolo Travnik-Rudar 1:0, a Olimpik-Buducnost 0:1....pirova pobjeda Travnika, Olimpik ostaje u ligi.
Dan poslije toga sjedim sa Husrefom koji mi kaze ovako. Prije utakmice je cuo nekoj prodaji bodova, sklanjanju sa terena i pustanju Olimpiku, i on prije utakmice u svlacionici pita sve igrace. IMA LI NEKO DA MU SE NE IGRA OVA UTAKMICA IZ BILO KOJEG RAZLOGA NEKA KAZE I NECE IGRATI!!!
Svi SUTE!!! Niko ne progovara!!! Tu utakmicu je obiljezio Ervin Doda Uscuplic, koji ne mogu sad da se sjetim pusta igraca Olimpika 2 puta sam da izadje da postigne gol.
POslije tekme Husref pridje Dodi i kaze mu.....EEEj moj Doda ja pitam prije utakmice ima li neko kome se ne igra ova utakmica iz bilo kojeg razlogaa ti pustas njihovog igraca dva puta. Dok sam ja ovdje trener ti ga meni vise neces igrati. Tako je i bilo!!!!
Nekoliko godina kasnije isti scenarij, pustanje bodova Olimpiku i velika sramota za klub.
Od tada moje i Vase i Nase Sarajevo nije ono isto u mojim ocima!!!!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
MortemHz je napisao/la:Nadam se da ce neko skloniti lazljivog uljeza poput tebe, izmisljao si i prosle godine neke stvari.ado-hz je napisao/la:41.kolo 16.maj 2001 godine otakmica Sarajevo - Olimpik na Kosevu. Komsije vec osigurali sampionsku titulu mi sad drugi sad treci zajedno se mijenjamo sa Brotnjom. Na kraju zavrsili treci. Stanje prije tog 41.kola na tabeli je bilo Olimpik 59bodova, Travnik 58.
Olimpik na 14mjestu koje znaci ostanak u ligi, a Travnik na 15 koje je vodilo u drugu ligu.
To kolo Sarajevo daje bodove Olimpiku i utakmica zavrsi 0:2, Travnik izgubi od Buducnosti 1:0, pa je time Olimpik otisao na nedostiznih 4 boda razlike i osigurao opstanak. Zadnje kolo tj. 42.kolo Travnik-Rudar 1:0, a Olimpik-Buducnost 0:1....pirova pobjeda Travnika, Olimpik ostaje u ligi.
Dan poslije toga sjedim sa Husrefom koji mi kaze ovako. Prije utakmice je cuo nekoj prodaji bodova, sklanjanju sa terena i pustanju Olimpiku, i on prije utakmice u svlacionici pita sve igrace. IMA LI NEKO DA MU SE NE IGRA OVA UTAKMICA IZ BILO KOJEG RAZLOGA NEKA KAZE I NECE IGRATI!!!
Svi SUTE!!! Niko ne progovara!!! Tu utakmicu je obiljezio Ervin Doda Uscuplic, koji ne mogu sad da se sjetim pusta igraca Olimpika 2 puta sam da izadje da postigne gol.
POslije tekme Husref pridje Dodi i kaze mu.....EEEj moj Doda ja pitam prije utakmice ima li neko kome se ne igra ova utakmica iz bilo kojeg razlogaa ti pustas njihovog igraca dva puta. Dok sam ja ovdje trener ti ga meni vise neces igrati. Tako je i bilo!!!!
Nekoliko godina kasnije isti scenarij, pustanje bodova Olimpiku i velika sramota za klub.
Od tada moje i Vase i Nase Sarajevo nije ono isto u mojim ocima!!!!
Sinko lako je provjeriti, samo pitas Husrefa a onda se obrises sa foruma
- Osttribine
- Kontakt:
Pogledaj datum badundee je napisao/la:sta je sa uhljupom ihtijarevicem? hocel i on sa plinarem?
- f0rest1946
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Gigant
- Evolution87
- Kontakt:
Svaka cast, potvrdio sve ono otprilike sto se i pisalo mjesecima unazad.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- f0rest1946
- Kontakt:
Ljudina velika.MortemHz je napisao/la:Gigant
SABRINA KURVO MRS IZ SVETINJE !!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne znam gdje si ovo cuo ali nadam se da ce biti to.Evolution87 je napisao/la:Izgleda da su lezba i plindzija bivsi, trebalo bi nesto kasnije biti saopstenje iz kluba. Samo opet mrtvi zohar elvir izvuce dupe **** li mu rod i porod
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Hujiću kapa dole. A što se tiče toga kako igrati do kraja, ne kontam zašto se raspravlja o tome. Davati 150% od sebe svaku utakmicu, ići na pobjedu i probati skupiti što više bodova. Ko će biti prvak savršeno me chuna boli kad mi nismo, i to što će možda gurbeti proslaviti titulu protiv nas i za to me boli, ljudima čestitati i ćao, a to što će da nas šatro prcaju likovi bez mozga tipa virtual, za to najviše treba da nas boli chuna!
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Direktorica bivša... idemo dalje
Svaka cast ljudino.
Od prilike ove picke i siptar i elvira napit prvo kuracem pa nogom u guzicu.
Samo me interesuje, kako on zna i dali ovde iko zna koliki je nas budzet, budzet veleza2 i tresnjevke iz ulice vase miskina
Posto sam muslio da je laz da imamo najveci budzet, al sad posle ove izjave Huljica pocinjem vjerovat, i ako je tako biches out Tan uncel again
Od prilike ove picke i siptar i elvira napit prvo kuracem pa nogom u guzicu.
Samo me interesuje, kako on zna i dali ovde iko zna koliki je nas budzet, budzet veleza2 i tresnjevke iz ulice vase miskina
Posto sam muslio da je laz da imamo najveci budzet, al sad posle ove izjave Huljica pocinjem vjerovat, i ako je tako biches out Tan uncel again
Biti će to APRILILILI.... da idu ovi uhljebi iz uprave.

- BordoSarajevo
- Kontakt:
E SVAKA ČAST HUJIĆU, SVAKA ČAST! KONAČNO DA NEKO IZAĐE I DIREKTNO PROZOVE ONE KOJI UNIŠTAVAJU KLUB!
Prozivao te jesam jer si bio u upravi, ali ovaj put ti se izvinjavam i sad mi je žao što više nisi u klubu.
Sabrina, Valentine, Faruk, Elvire.. na tablete sve pare od kluba potrošili, paraziti i lopovi bezobrazni, majku vam yebem nesposobnu!!!!
Prozivao te jesam jer si bio u upravi, ali ovaj put ti se izvinjavam i sad mi je žao što više nisi u klubu.
Sabrina, Valentine, Faruk, Elvire.. na tablete sve pare od kluba potrošili, paraziti i lopovi bezobrazni, majku vam yebem nesposobnu!!!!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- sarajevo46
- Kontakt:
Pa redovno komuniciraju ljudi između sebe logično je da oni to znaju. Mislim na trenere, igrače, ljude iz Uprava PL BiH klubova i sl.. Najveći budžet koji propada evo treća godina i koji nismo u stanju iskoristiti kako treba.Pitar6785 je napisao/la: Samo me interesuje, kako on zna i dali ovde iko zna koliki je nas budzet, budzet veleza2 i tresnjevke iz ulice vase miskina
I da, još ovo. Pa Hujiću dragi najveće zlo Kluba nisi spomenuo, ali bolje išta nego ništa. Nek je krenulo barem.
Samo kurve picke namjestaju utakmice hint osim ivica i njegov sincic amaw
Cijeli problem je kako i sam Hujic rece u dva covjeka koji vode sportsku politiku i pricaju sa menadjerima i igracima i nema se tu sta reci to je srz problema kluba.Nije problem ni u Tanu tom covjeku treba dupe da ljubimo ,sad sto su debili uspjeli da ra.zjebu i to ,te ljude g.ovnjavom motkom otjerati.Imaju i najveci budzet i sve a a sportski su na nivou lige za opstanak.
Btw
Btw
Bilo bi lijepo da je imenovao ove ljude da se ograde normalni ljudi od ovih taldzija.I svaka cast za ovoTrenutno se u Trening centru kluba realizuje jedan infrastrukturni projekat, koji košta približno 250.000 KM. Sva sredstva su obezbijedili uposlenici kluba, bez bilo kakvog učešća Predsjednika Skupštine ili direktorice.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 01 apr 2018, 16:38, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Orangina85
- Kontakt:
Svaka cast Hujicu. Potvrdio je sve sto sam nedavno pisao i nadam se da ce svi konacno otvoriti oci i vidjeti kakve dvije ublehe imamo u klubu (sabrinu i valentina).
-
suarez000000
- Kontakt:
Je li tacno ovo ???Memara je napisao/la:Direktorica bivša... idemo dalje
Trenutno korisnika/ca: OzmoodPinglewood i 21 gost.