FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DenchiNL
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DenchiNL » 01 apr 2018, 12:57

bordopoeta je napisao/la:Decenijama pratim Sarajevo, ali ono što je jučer prikazao Šabanović na mjestu lijevog bočnog, ja nikada nisam gledao goreg igrača. Svaku loptu, al svaku, u napadu je upropastio, a u odbrani ispadao kao iz tramvaja. Ne volim ni ja nešto Bekića, ali za ovoga je tv u boji. A Kadušić - iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! I oni puste Kadušića!. A pojedinim "navijačima" nije valjao Puzi. E eto vam Šabanovića. On nije ni za Bosnu iz Kalesije. A i na desnoj strani je ništa naročito.
providan si, posebno dođeš da kritikuješ Šabanovića 99-to godište i uzdižeš igrača Zrinjskog Kadušića kojeg se ovde svi sjećamo i njegovih kriminalnih nastupa po desnoj strani, pravljenja penala, suicidalnih povratnih a još 20 puta gori bi bio na lijevoj strani....činjenica je da je ovo dijete dalje od njega u svakom smislu, tehničkom, taktičkom, fizičkom a posebno ćemo naglasiti karakter kojeg Advan uopšte ne posjeduje...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 01 apr 2018, 13:02

Šabanović mali je odlično odigro. Borio se, dao onoliko koliko je mogo trenutno. Samo nek nastavi ovako, u slijedećoj sezoni se ne moramo brinuti za beka. Momak je još polivalentan igrač. I Mujakić mali sve bolji i bolji, svaka im čast, momci se baš trude. Mustafić je jedino malo juče loše odradio, al je mlad, naučit će. Nek griješe, tako najbolje uče.

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 01 apr 2018, 13:05

Još sedam pobjeda do kraja, pa neka puca sve.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 apr 2018, 13:10

I sljedece sezone ce nam biti ovako, sve dok imamo ove debile u upravi koje ne mogu dovesti normalnog igraca.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 01 apr 2018, 13:12

MortemHz je napisao/la:I sljedece sezone ce nam biti ovako, sve dok imamo ove debile u upravi koje ne mogu dovesti normalnog igraca.
Nije brate da ne mogu, nego ne znaju na žalost našu.

uscuplic
Kontakt:

Post Postao/la uscuplic » 01 apr 2018, 13:16

fks74 je napisao/la:
uscuplic je napisao/la:Bezmudi treneru, igrača koji neće da produži ugovor otjeraj na tribine i uigravaj Mustafića.

Uprava napolje! Elvir prvi, pa svi ostali!
Mustafic juce niti jedno tacno dodavanje nije imao.
Nek' nije. Bolje njega trpiti nego igrača koji odigra dobro svaku 5 utakmicu i na kojem marke nećemo uzeti. Ne trebam ni spominjati da je 9 godina razlike između ta dva igrača.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 01 apr 2018, 13:19

Mihojevica vec 3-4-5 utakmicu nema ni na klupi PAOK-a....da se nije malo on zaletio prije vremena.....hmm :crazy:

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 01 apr 2018, 13:33

Mene će više boliti što će "naši" SLAVITI četvrto mjesto (ako bude vodilo u evropu) od slavlja kona pred nama zadnje kolo.

Odlazite, paraziti!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 01 apr 2018, 13:47

Kad smo mogli dati Olimpiku 3boda da ostane u ligi i obrukali se za sva vremena, mozemo da nastavimo tim pravcem. Zrinjskom 6 bodova dati a sljedece sezone oni nama svih 12boba :lol: :lol: :lol: :lol:

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 01 apr 2018, 13:50

Kuci pa daji bodove

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 01 apr 2018, 13:53

Onakav zrinjski od juce nas nece pobjediti milion posto , al treba igrati posteno do kraja sa svima... samo u Mostar poslat pionire :twisted:
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 01 apr 2018, 14:53

skoroalen je napisao/la:Momku 18 godina, prva tekma na Koševu, druga seniorska u karijeri... odličan je bio kad to uzmeš u obzir. Nek griješi, nek 3 autogola iduću zabije, moramo istrpit momka, il ćemo nekog Kramara dobit kao alternativu. Samo naprijed Halide!
Ali on nije pogriješio par puta, on je pogriješio svaki put, baš svaki put tokom cijelih 90 i nekih minuta.

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 01 apr 2018, 14:59

mensur55 je napisao/la:
bordopoeta je napisao/la:Decenijama pratim Sarajevo, ali ono što je jučer prikazao Šabanović na mjestu lijevog bočnog, ja nikada nisam gledao goreg igrača. Svaku loptu, al svaku, u napadu je upropastio, a u odbrani ispadao kao iz tramvaja. Ne volim ni ja nešto Bekića, ali za ovoga je tv u boji. A Kadušić - iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! I oni puste Kadušića!. A pojedinim "navijačima" nije valjao Puzi. E eto vam Šabanovića. On nije ni za Bosnu iz Kalesije. A i na desnoj strani je ništa naročito.
qrac ti moj pratis decenijama, kako mu je druga utakmica fino je odigrao. Eto ti Bekic vodi ga kuci ako ti je dobar.
Halo, monkey! Ja se neću spuštati na tvoj nivo i neću te vrijeđati, jer te poštujem kao navijača mog kluba, a to što si mene "pošastio" daj svome ocu. Pratim sigurno duže nego ti i otac tvoj imate zajedno, i sigurno ti argumentovano tvrdim da veću tarabu u našem klubu nisam gledao. Uopšte ne čudi što Husref čak i Stanojevića proba na beku.

jomu1946
Kontakt:

Post Postao/la jomu1946 » 01 apr 2018, 15:04

Slazem se Sabanovic nije jos za prvog tima previse je nesiguran i boji se, takode u napadu je neupotrebljiv. Samo realno misljenje takode

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 01 apr 2018, 15:04

Hilmo, odličan komentar. Teško se suzdržati, ali treba do kraja odigrati fer i sportski, biti gospoda, kao što smo bili od našeg postanka, a ne kao anamo oni.

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 01 apr 2018, 15:07

jomu1946 je napisao/la:Slazem se Sabanovic nije jos za prvog tima previse je nesiguran i boji se, takode u napadu je neupotrebljiv. Samo realno misljenje takode
Da se razumijemo ništa protiv momka, Bože sačuvaj! Šta više niko sretniji od mene da izdanak iz naše škole bude igračina i neizostavan član prve momčadi.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 01 apr 2018, 15:14

Kako očekujete da se igrač formira? Zakovati ga na klupu i onda se na kraju čuditi kako od njega ili nekog drugog omladinca nema ništa?

Šabanović je jučer bio sasvim korektan. Par puta je pogriješio pri ubacivanjima, ali to je zato što nije ljevak i onda je normalno teško centrirati.

I onda kad kažu "ma dajte nam našu djecu istrpićemo ih".. To je moguće, ali malo trasu. Evo već se sad počelo kenjati, a ne mogu ni zamisliti šta bi bilo da mladi igrači izguraju jednu sezonu, kakva bi se fama stvorila. Još jednom ponavljam, priča oko zapostavljanja rezultata i stavljanje fokusa na igri Akademaca je smiješna, jer niko ovdje ne bi mogao istrpiti te iste igrače, jer je ovo usrrana država i mentalitet, u svakom mogućem smislu. Što se mene tiče, neka odmah pola Akademije u prvu postavu.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 01 apr 2018, 15:20

Niko ne može postat igračina odmah. Ni Hadžić nije ništa aman pokazao u ovim utakmicama što je odigr'o. Pitanje je, da li bismo mogli izdržat jednu prelaznu sezonu. Recimo da iduće sezone odmah otpišemo sve borbe, al ubacimo u prvu postavu 5-6 juniora nek se kale, il da dovedemo igrače sumnjivog kvaliteta, nahajcamo neke borbe pa gledamo kako nas Radnik tambura. Evo, da nismo prodali ove juniore zimus, zamislite da smo iduće sezone ubacili Kovačevića na gol, Mujakića i Sadikua na štopere, Šabanovića na beka, Mustafića i Herića u sredinu, Hadžića i Smajlagića u napad. Sigurno ne bismo bili na gubitku. Meni iskreno nema razlike između četvrtog i sedmog mjesta, a finansijski ništa ne bismo izgubili. Pare od Evrope koje smo dobili za Zariju smo spichkali na plate, menadžere itd, nikakvog hajra od tog. Neće svi ti momci bit vrhunski igrači al neko se možda i pokaže. Vidi Kapića, Čatakovića... nismo imali strpljenja a sad kukamo za njima. Možda i taj Kovačević pop.izdi pa ode, a možda u momku imamo golmana za narednih 12 godina. Lično znam da je Mujakić bio izgubio strpljenje na početku sezone i htio da ide, makar na posudbu, al da igra. I da se Adukor nije povrijedio, vjerovatno bi Nihad opet fasov'o klupu iako je one dvije utakmice u jesenjem dijelu bio odličan. Bio je i Herić, pa grije klupu Sariću, momku se ne da šansa da zaigra.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 01 apr 2018, 15:26

Izgleda da su lezba i plindzija bivsi, trebalo bi nesto kasnije biti saopstenje iz kluba. Samo opet mrtvi zohar elvir izvuce dupe **** li mu rod i porod
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 01 apr 2018, 15:32

41.kolo 16.maj 2001 godine otakmica Sarajevo - Olimpik na Kosevu. Komsije vec osigurali sampionsku titulu mi sad drugi sad treci zajedno se mijenjamo sa Brotnjom. Na kraju zavrsili treci. Stanje prije tog 41.kola na tabeli je bilo Olimpik 59bodova, Travnik 58.
Olimpik na 14mjestu koje znaci ostanak u ligi, a Travnik na 15 koje je vodilo u drugu ligu.
To kolo Sarajevo daje bodove Olimpiku i utakmica zavrsi 0:2, Travnik izgubi od Buducnosti 1:0, pa je time Olimpik otisao na nedostiznih 4 boda razlike i osigurao opstanak. Zadnje kolo tj. 42.kolo Travnik-Rudar 1:0, a Olimpik-Buducnost 0:1....pirova pobjeda Travnika, Olimpik ostaje u ligi.
Dan poslije toga sjedim sa Husrefom koji mi kaze ovako. Prije utakmice je cuo nekoj prodaji bodova, sklanjanju sa terena i pustanju Olimpiku, i on prije utakmice u svlacionici pita sve igrace. IMA LI NEKO DA MU SE NE IGRA OVA UTAKMICA IZ BILO KOJEG RAZLOGA NEKA KAZE I NECE IGRATI!!!
Svi SUTE!!! Niko ne progovara!!! Tu utakmicu je obiljezio Ervin Doda Uscuplic, koji ne mogu sad da se sjetim pusta igraca Olimpika 2 puta sam da izadje da postigne gol.
POslije tekme Husref pridje Dodi i kaze mu.....EEEj moj Doda ja pitam prije utakmice ima li neko kome se ne igra ova utakmica iz bilo kojeg razlogaa ti pustas njihovog igraca dva puta. Dok sam ja ovdje trener ti ga meni vise neces igrati. Tako je i bilo!!!!
Nekoliko godina kasnije isti scenarij, pustanje bodova Olimpiku i velika sramota za klub.
Od tada moje i Vase i Nase Sarajevo nije ono isto u mojim ocima!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, Kaunas, TETRAPAK i 70 gostiju.