FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mi smo bili loši, ali Krupa je još gora.
Nema tu nekog timskog kvaliteta, da igraju kao ekipa. Utakmicu odlučio dobar potez Krstea ali i dobra asistencija Halilovića koji je naš najbolji igrač u ovom trenutku. Najviše je pokazao u drugoj polusezoni i mislim da je sudjelovao kod svakog našeg gola na proljeće.
Nema tu nekog timskog kvaliteta, da igraju kao ekipa. Utakmicu odlučio dobar potez Krstea ali i dobra asistencija Halilovića koji je naš najbolji igrač u ovom trenutku. Najviše je pokazao u drugoj polusezoni i mislim da je sudjelovao kod svakog našeg gola na proljeće.
Budimo realni i Krstu treba pohvaliti
Inteligentan igrač čije vrijeme polako prolazi. Dok je igrao iza napadača kao desetka pružao je najbolje partije. Krilo nije, nema prodora i spor je, dok kao napadač u našoj ligi i našoj ekipi ne može puno toga pokazati.hilmo je napisao/la:Budimo realni i Krstu treba pohvaliti
Jedna dobra utakmica, tri loše. Ipak premalo.
Budimo realni, Saric i Mujakic danas extra. Mustafic se pogubio.
-
- Kontakt:
Vjerovao ili ne iskreno mislim da ce te bez Musemica propasti. Hrabar fudbal bez podmazanih sudija se neisplati u premijer ligi. Svaka njemu cast sto neodstupa od svojih principa. A mislim da bi za sezonu dvije mogli imati ekipu za napasti titulu. Do tad vas cekamo vasi vjeciti rivali.robertkosar je napisao/la:To ti nek komsiji crkne krava i sve sto imasamoposmatram je napisao/la:Sretno komsije i bismilom.
Nedaj te na Husrefa, kako god zavrsilo ove sezone. Alternativa vam je samo gore rijesenje.
Nadam se da nije nista strasno sa Hodzicem. Brz mu oporavak zelim.
-
- Kontakt:
jao apatije na forumu,niko više ništa i ne komentariše osim pokojeg nezadovoljnika i navijača drugog tima
VVVBK
VVVBK
Šta ćeš komentarisati kad su ubili sve u nama. Jednostavno niti se radujem pobjedama previše, niti sam nešto nasekiran kad izgube.nukleusmember je napisao/la:jao apatije na forumu,niko više ništa i ne komentariše osim pokojeg nezadovoljnika i navijača drugog tima
VVVBK

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
-
- Kontakt:
Sta ovo smrdi na PDFu, da nije strumf koji...:O
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Bravo momci za pobjedu,dobra utakmica,kontrola potpuna cijelu utakmicu,od pocetka se dobro krenulo ,trebalo se dosta prije dati gol jel smo imali sansi al boze moj. Krupa nije prema golu pogledala za 90 minuta,fuj odvratna ekipa koja je cekala svaku sitnicu da legne da se valja
Krste,Saric,Mujakic se izdvajaju danas odlicna utakmica
Pohvala i za raju koja je izdrzala sve ove nebeske udare
Mozda smo se "digli" u losem trenutku ,mada sam ja i davno rekao kakvi smo naopaki uzeti ce bodove u Mostaru

Krste,Saric,Mujakic se izdvajaju danas odlicna utakmica

Pohvala i za raju koja je izdrzala sve ove nebeske udare

Mozda smo se "digli" u losem trenutku ,mada sam ja i davno rekao kakvi smo naopaki uzeti ce bodove u Mostaru

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- saskend444
- Kontakt:
Simin Han - direktorica nam je iz tog mjestaArhitekt je napisao/la:Ko je iz Cazina u klubu?
Cazin - njen asistent za pravna pitanja neki Dino
Kumanovo - rodno mjesto Ilijevskog
Kladanj - asistentica nam od direktorice koja dođe kod mene gume da zamijeni sabrini na autu
Vakuf - asistentica direktorice za finansije neka Maja
Fino je ona to posložila...
Samo Elvira niko da prozove, a tu je covjek na Sipu nije daleko ...saskend444 je napisao/la:Simin Han - direktorica nam je iz tog mjestaArhitekt je napisao/la:Ko je iz Cazina u klubu?
Kladanj - asistentica nam od direktorice koja dođe kod mene gume da zamijeni sabrini na autu
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Na jakim utakmicama koje slijede već vidim nekoliko kontri 3 na 2, ili 2 na 1 u zadnjih 10 min utakmice kao večeras koje će se završiti pasom u reklame, uz 50+ moždanih na istoku...
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- sarajevo46
- Kontakt:
Treba spomenuti da nas je gazio sudija danas Bože sačuvaj, hvala Bogu pa smo uzeli.
E j.ebiga ako je i Hodzina povreda ozbiljna onda smo bas na mrvama spavali.Nevjerovatno svako kolo po jedan na duzu pauzu jbt 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Za koga ili protiv koga cemo igrati u Mostaru...za sebe ili protiv anamo onih 

Budimo realni, treba ovo Kosevo srusiti... Yebo te, pa ima li u ovom gradu iko voljan da napravi yebeni stadion...
Fala Bogu zbog pobjede... Idemo dalje...
Fala Bogu zbog pobjede... Idemo dalje...
saskend444 je napisao/la:Simin Han - direktorica nam je iz tog mjestaArhitekt je napisao/la:Ko je iz Cazina u klubu?
A Horde to sve trpe, ima nas brate mnogo da ih izbacimo van! Yebem li im majku truhlu!!!!! Bogom se kunem, da cu svakog popljuvat kad ih vidim u gradu ili kod MeKa(a blizu sam), samo dajte slike jer ih ne znam(osim fufice i ajvara)
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Elvir se i ovaj put zaobišao... SInce 2013
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Inijesta je napisao/la:Samo Elvira niko da prozove, a tu je covjek na Sipu nije daleko ...saskend444 je napisao/la:Simin Han - direktorica nam je iz tog mjestaArhitekt je napisao/la:Ko je iz Cazina u klubu?

- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Nek smo uzeli konačno 3 boda, Krupa uopšte nije naivna ekipa!
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.