Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- IlPrincipino
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Webb je bio jako dobar večeras(čak me je i iznenadio)...samo posljednjih 15 minuta je malo zas.ro stvar...bilo je par startova bezobraznih igrača Reala koje je propustio sankcionisati i čist crveni je morao dati Marcelu...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
- VolimLiverpool
- Kontakt:
1.Kao Tuzlak sa GračanlijomMonolog je napisao/la:Pa kako raspravljati s tobom?
Eto, kako? Osjećam se ko Galileo Galilei dok govori "Ipak se okreće", majke mi. A smileyi su tu da dočaraju zgrožavanje (ili šta već) nakon čitanja određenih postova.![]()
Muller dodaje loptu, nakon toga 3 sekunde Marcelo ulijeće k'o sivonja i to je samo za žuti. A Robben ide na loptu i udara istu, ali udara i igrača Reala i dobija (više nego opravdano) žuti. Al' samo ti od svih ljudi gledaš na to drugim (realnim) očima.![]()
Nekad je bolje samo okrenuti leđa i napustiti "raspravu", vjeruj mi. Neko će to nazvati kukavičlukom (kao što je to bila večerašnja partija Reala), a neko jedinim ispravnim potezom.

2.Svi imamo neka različita gledanja na neke situacije.Sjećaš li se crvenog Tottiju u kupu Italije kada je udario Balotelija ? bilo je to dosta slično kao i ova situacija.Samo što je tad Totti pošteno opičio Balonju po nogama iz stajećeg položaja ,dok je ovdje Marcelo ako se ne varam bio u padu i uopšte nije toliko jako udario Mullera.Bilo je na ivici crvenog možda ,ali neko će dati žuti ,neko crveni.Jedan od najboljih sudaca svijeta (iako je Unitedovac) je rekao žuti.

3.Po mom mišljenju Robben je ondje lako mogao dobiti crveni karton.Jeste on išao na loptu ,ali opet meni nikako nije logično ići onako đonom kada znaš da je protivnički igrač daleko bliži lopti.Neke sudije bi ondje pokazale crveni ,vjeruj mi.Sjeti se crvenog Riberyu protiv Lyona.
4.Jeste nekad bolje napustiti raspravu ,ali nisam to navikao od tebe

Priznajem da me malo iznervirao Katalonac sa svojim postom .Neka neki fan Uniteda nađe neki moj post na njihovoj temi u kojem sam ja tako "realno" sagledao situaciju kao što je to uradio Mandrax.Jbg,kad već govoriš ,govori realno ,nemoj bezveze pričati u prazno,bar pokušaj da sakriješ to što si fan Barce i realno napiši analizu utakmice.Ha ya.
@ribery
Nisam ja mislio kod šuta Ronalda da je penal,nego udarac sa 19 metara ,napisao sam to ,ali nisi dobro pročitao.
Bilo kako bilo što se tiče kornera ,to je ofsajd po PRAVILIMA.Igrač je bio u ofsajdu i uticao na igru tako što je smetao Casillasu.
You'll never walk alone.
Moze Real puno bolje i u uzvratu ocekujem blistaviju igru.Mislim da ste favoriti i trebate opravdati tu ulogu.Neki olako ovdje podcjenjuju Bajern i prognoziraju 5-1 i slicno.To je naivno,Bajern je jako nezgodna ekipa i niko sa sigurnoscu ne moze upisati prolaz protiv njih.
p.s.Iker je kralj,navijam za barcelonu al taj covjek je za mene apsulutna gromada od covjeka i karakter.
p.s.s.Manekenka je veceras totalno podbacila,Lahm ga u dzep strpao
p.s.Iker je kralj,navijam za barcelonu al taj covjek je za mene apsulutna gromada od covjeka i karakter.
p.s.s.Manekenka je veceras totalno podbacila,Lahm ga u dzep strpao

Zadnja izmjena: _Bad_boy, dana/u 18 apr 2012, 00:11, ukupno mijenjano 1 put.
-PAJA Fan Club!!
Kukavicki je odigrao Real , nadigrao ih je Bayern u svim segmentima ..
Nije bilo nesto puno prilika tokom utakmice , Real je imao samo na pocetku i onaj gol .
Mourinho se zayebo sa Coentraom trebo je Marcelo od pocetka , Bayern je drzao konce igre 90 minuta i zasluzeno su pobjedili . Nije ni blizu gotova utakmica ima jos uzvrat na Santiago Bernabe-u , bit ce i u toj utakmici dosta iskri.
Sto se tice penala mislim da se jedan morao svirati za Bayern igranje rukom Pepe-a .
Pa nek prodje bolji
Nije bilo nesto puno prilika tokom utakmice , Real je imao samo na pocetku i onaj gol .
Mourinho se zayebo sa Coentraom trebo je Marcelo od pocetka , Bayern je drzao konce igre 90 minuta i zasluzeno su pobjedili . Nije ni blizu gotova utakmica ima jos uzvrat na Santiago Bernabe-u , bit ce i u toj utakmici dosta iskri.
Sto se tice penala mislim da se jedan morao svirati za Bayern igranje rukom Pepe-a .
Pa nek prodje bolji

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Marcelo za Ozila tebi to napadacki i dobra izmjena?anonymousHD je napisao/la:Pa ne pada... Mourinho je dobre izmene izvršio, još im davao dodatni motiv u zadnjim minutama, ali šta ćeš bzz se gol primi i sad moramo odmah napast na Bernabeu, što me nekako i raduje, jer ne volim gledat neki defanzivni, debilni Real, već onaj napadački.
Vidilo se na igračima da oni nisu u avionu, već na Camp Nou, već o tome razmišljao. Ali eto, mislim da ćemo bez ikakvih problema ovo proći...
Hercegovac.VolimLiverpool je napisao/la: Priznajem da me malo iznervirao Katalonac sa svojim postom .Neka neki fan Uniteda nađe neki moj post na njihovoj temi u kojem sam ja tako "realno" sagledao situaciju kao što je to uradio Mandrax.Jbg,kad već govoriš ,govori realno ,nemoj bezveze pričati u prazno,bar pokušaj da sakriješ to što si fan Barce i realno napiši analizu utakmice.Ha ya.
Ma nek' je tebi realna ta priča kako je Robben trebao dobiti crveni, ali Marcelo ne...tu pokazuješ svu svoju realnost, i pazi molim te kao opravdanja nekog: "pa nije ga jako udario"...mozgu, jel' mu trebao prebiti nogu za žuti, obje za crveni? Gdje ti tu vidiš realnost? Kako ne kontaš, ne znamo šta je u Robbenovoj glavi, šta je htio, al vidimo LOPTU na koju je Robben išao, jesi ćorav majket'? ...gdje ti vidiš loptu kod starta Marcela nad Mullerom? Nevjerovatno...
I tako ti ja odem na temu bavaraca da vidim sta oni pisu tamo,kad ??? Imam sta da procitam, jedan pise lahm stavio cristinu u djep, drugi pise kao da nesto svrsava nakon vecerasnje pobjede, treci pise najbolji spic na svijetu igra za bajern,alaba im bio najbolji ,sveini zakazo i jos milion nekih gluposti. Da ne zaboravim kako su nas razvalili, trebali su dobti 2 3 razlike i tako to.
Ja prvi cu da cestitam Bayernu na prolazu (kada to uspiju) ali sva sreca pa ima druga tekma,hvala bogu pa ima druga tekma.Ok svaka cast pobjedili ste,ali takve gluposti pricati su smijesne! Iskljucivi krivci za vecerasnji poraz su igraci Reala,a nisu igraci Bayerna iza toga apsulutno stojim! Nisu oni nesto sad odigrali kako tamo predstavljaju,pojeli nas po njihovoj prici.Hajd razumijem ih dobiti najbolju ekipu trenutno na svijetu, i treba malo euforije neka obit ce se to od glavu vec na Bernabeu.Strpljen spasen!
Nasa igra ???
Ocekivao sam od Mou da izadje i da javno kaze da je on krivac za vecerasnji poraz,ali nije. Igrali smo veceras pod kocnicom i to kakvom.Ali i mi moramo da shvatimo da nije sramota izgubiti od bajerna,ipak su u polufinalu grizu Robben pogotovo(a doci cemo do coenttra) finale na njihhovom stadionu a i ovo im je jedina nada uz finale kupa.
Eh od koga krenuti ? Ramos -pod hitno na desnog bocnog ,veceras se nije znao ko je gori arbeloa ili coentrao, I naravno u toj situaciji ramos ispada glup, pepe je bio odlican necu da mislim sta bi bilo da je on bio ko ova trojca.
Joj mozda ce te me sada grditi ali Xabi alonso oke zadnji je vezni,nije njegovo da daje golove nije njegovo ni da asisitra ali brate bar je tvoje da predas fino loptu do svog igraca, on to veceras nije uradio 2 puta kako treba! Uredu trci pokriva ali covjek je u zadnje 3 4 utakmice spor,ali bas ga pratim prespor je! Pravi ponekad glupe faulove,ali pre pre glupe faulove i dobija zute kartone. Ali opet bez njeg se ne moze igra Reala zamisliti.Oke onda mora ispasti Khedira jer bez Kake se ne moze igrati.Covjek je u formi i kriv je iskljucivo Mou sto ga nije ubacio!
Arbeloa -KATASTROFA iz utakmice u utakmicu Katastrofa!
Coentrao- KATASTROFA,bolji i onakav ofanzivni marcelo nego ovakav coentrao
Di maria-jednostavno katastrofa imao je jednu akciju kad je povukao kod gola i dodao Benzemi poslije je bio go.I to je to,covjeku jos treba vremena ali u ove zadnje 3 utakmice je bio katastrofa!
Ozil standardno odlican,nema se covjeku sta prigovorit svaku utakmicu medju 3 najbolja igraca!
Benzema isto tako dobar imao onu jednu priliku ali bez veceras dobrog Ronalda nema ni boljeg Benzeme
Ronaldo-moze i bolje nije se nesto pretjerano trudio.
Sve u svemu igrali smo pod kocnicom,nema veze cestitamo na pobjedi bajernu ali samo veceras i to sretnoj pobjedi.Ali proci nece ! U to sam siguran.Malo je reci pojest cemo ih na SB, mali alzirac nece pomisliti vise da pada ko veceras bas me negativno iznenadio! Iritirao takodje!
STRPLJEN SPASEN! Samo polako,neki nek slave a mi imamo vazniju tekmu u subotu od ove,za nastavak niza.A ove cemo lahko anulirati u srijedu!
HALA MADRID!
Ja prvi cu da cestitam Bayernu na prolazu (kada to uspiju) ali sva sreca pa ima druga tekma,hvala bogu pa ima druga tekma.Ok svaka cast pobjedili ste,ali takve gluposti pricati su smijesne! Iskljucivi krivci za vecerasnji poraz su igraci Reala,a nisu igraci Bayerna iza toga apsulutno stojim! Nisu oni nesto sad odigrali kako tamo predstavljaju,pojeli nas po njihovoj prici.Hajd razumijem ih dobiti najbolju ekipu trenutno na svijetu, i treba malo euforije neka obit ce se to od glavu vec na Bernabeu.Strpljen spasen!
Nasa igra ???
Ocekivao sam od Mou da izadje i da javno kaze da je on krivac za vecerasnji poraz,ali nije. Igrali smo veceras pod kocnicom i to kakvom.Ali i mi moramo da shvatimo da nije sramota izgubiti od bajerna,ipak su u polufinalu grizu Robben pogotovo(a doci cemo do coenttra) finale na njihhovom stadionu a i ovo im je jedina nada uz finale kupa.
Eh od koga krenuti ? Ramos -pod hitno na desnog bocnog ,veceras se nije znao ko je gori arbeloa ili coentrao, I naravno u toj situaciji ramos ispada glup, pepe je bio odlican necu da mislim sta bi bilo da je on bio ko ova trojca.
Joj mozda ce te me sada grditi ali Xabi alonso oke zadnji je vezni,nije njegovo da daje golove nije njegovo ni da asisitra ali brate bar je tvoje da predas fino loptu do svog igraca, on to veceras nije uradio 2 puta kako treba! Uredu trci pokriva ali covjek je u zadnje 3 4 utakmice spor,ali bas ga pratim prespor je! Pravi ponekad glupe faulove,ali pre pre glupe faulove i dobija zute kartone. Ali opet bez njeg se ne moze igra Reala zamisliti.Oke onda mora ispasti Khedira jer bez Kake se ne moze igrati.Covjek je u formi i kriv je iskljucivo Mou sto ga nije ubacio!
Arbeloa -KATASTROFA iz utakmice u utakmicu Katastrofa!
Coentrao- KATASTROFA,bolji i onakav ofanzivni marcelo nego ovakav coentrao
Di maria-jednostavno katastrofa imao je jednu akciju kad je povukao kod gola i dodao Benzemi poslije je bio go.I to je to,covjeku jos treba vremena ali u ove zadnje 3 utakmice je bio katastrofa!
Ozil standardno odlican,nema se covjeku sta prigovorit svaku utakmicu medju 3 najbolja igraca!
Benzema isto tako dobar imao onu jednu priliku ali bez veceras dobrog Ronalda nema ni boljeg Benzeme
Ronaldo-moze i bolje nije se nesto pretjerano trudio.
Sve u svemu igrali smo pod kocnicom,nema veze cestitamo na pobjedi bajernu ali samo veceras i to sretnoj pobjedi.Ali proci nece ! U to sam siguran.Malo je reci pojest cemo ih na SB, mali alzirac nece pomisliti vise da pada ko veceras bas me negativno iznenadio! Iritirao takodje!
STRPLJEN SPASEN! Samo polako,neki nek slave a mi imamo vazniju tekmu u subotu od ove,za nastavak niza.A ove cemo lahko anulirati u srijedu!
HALA MADRID!
Zadnja izmjena: nanek, dana/u 18 apr 2012, 00:41, ukupno mijenjano 1 put.
- Nail for Real
- Kontakt:
Kakvi penali ljudi, nemojte biti smijesni
...
Crveni za Marcela vec jeste. Ali i ofsajd je i stosta drugih stvari. Sudjenje nije u centru paznje, koliko god bi culesi htjeli da to bude(u korist Reala).

Crveni za Marcela vec jeste. Ali i ofsajd je i stosta drugih stvari. Sudjenje nije u centru paznje, koliko god bi culesi htjeli da to bude(u korist Reala).
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
đozluke kupit hitno, stomak čisto lopta pogodilaANTIFA ! je napisao/la:Sto se tice penala mislim da se jedan morao svirati za Bayern igranje rukom Pepe-a .
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
ANTIFA ! je napisao/la: Sto se tice penala mislim da se jedan morao svirati za Bayern igranje rukom Pepe-a .

- anonymousHD
- Kontakt:
Nisam rekao napadački. Pa čovek izvadio Ozil, da zatvori levu stranu, čuvao rezultat... Shvataš? DAO SI GOL U GOSTIMA, TO TI JE DOSLOVNO DVA GOLA, kontaš? Majko draga. Odlične izmene je napravio, nismo imali sreće i gotovo... Biće bolje na Bernabeu.Polo je napisao/la:Marcelo za Ozila tebi to napadacki i dobra izmjena?
Penali, crveni, pi*ke materine, to sa strane, nema toga ba više.

Suđenje je bilo vrlo dobro, ukoliko ga uporedimo sa prethodnih par bitnih utakmica u LP ... za ono je Marcelo mogao dobiti crveni, i Robben je možda mogao pocrveniti, kad se sve sabere zaslužena pobjeda Bayerna, čekamo revanš i tricu na Bernabeu.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- Nail for Real
- Kontakt:
On se nije smio zatvarati jbg, Khedira i Xabi su crkli, bolje je bilo ici na posjed lopte nek Bayern trci ovako smo bili izlozeni konstantnim napadima od kojih je jedan upalio.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Cestitke na zasluzenom porazu.D10S je napisao/la:Sudije nisu krive, kriv je Mourinho. U Madridu cemo dobit ovo.

Do Madrida ko ziv ko mrtav.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- VolimLiverpool
- Kontakt:
1.Hercegovac ?mandraX je napisao/la:Hercegovac.VolimLiverpool je napisao/la: Priznajem da me malo iznervirao Katalonac sa svojim postom .Neka neki fan Uniteda nađe neki moj post na njihovoj temi u kojem sam ja tako "realno" sagledao situaciju kao što je to uradio Mandrax.Jbg,kad već govoriš ,govori realno ,nemoj bezveze pričati u prazno,bar pokušaj da sakriješ to što si fan Barce i realno napiši analizu utakmice.Ha ya.
Ma nek' je tebi realna ta priča kako je Robben trebao dobiti crveni, ali Marcelo ne...tu pokazuješ svu svoju realnost, i pazi molim te kao opravdanja nekog: "pa nije ga jako udario"...mozgu, jel' mu trebao prebiti nogu za žuti, obje za crveni? Gdje ti tu vidiš realnost? Kako ne kontaš, ne znamo šta je u Robbenovoj glavi, šta je htio, al vidimo LOPTU na koju je Robben išao, jesi ćorav majket'? ...gdje ti vidiš loptu kod starta Marcela nad Mullerom? Nevjerovatno...
2.Sve ja to shvatam ,ali kada si već došao na temu da nešto kažeš ,ne hvataj se samo onog što je išlo na štetu Bayernu nego svega .Sve situacije izanaliziraj.
3.I opet ja to sve shvatam ,ja sam svoje mišljenje rekao hiljadu puta i ostajem pri njemu.Marcelo je možda bio na ivici crvenog ,ali mogao je i Robben veoma lako dobiti crveni.Ne znamo šta je u njegovoj glavi ,ali onako ići

4.I samo mi nije jasno kako ti možeš pričati o tome (Ovrebo,Van Persie,Nesta,Shevchenko).
znam ja da ti goriš od želje da prođe Bayern da Barca ima lakši posao u finalu jer znaš da će Barca proći ,ako zagusti ,tu je sudija.
You'll never walk alone.
- Nail for Real
- Kontakt:
Omere, ne dizite se mnogo, vidite kako je nas kostaloOmerbavarac je napisao/la:Cestitke na zasluzenom porazu.D10S je napisao/la:Sudije nisu krive, kriv je Mourinho. U Madridu cemo dobit ovo.![]()

Vjerujem i iskreno se nadam da ti neces biti mrtav i da ces bit svjedok jedne deracine u pravom smislu te rijeci. 3-0, minimalno.Omerbavarac je napisao/la:Cestitke na zasluzenom porazu.D10S je napisao/la:Sudije nisu krive, kriv je Mourinho. U Madridu cemo dobit ovo.![]()
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Vec je dortmund dokazaoNail for Real je napisao/la:Omere, ne dizite se mnogo, vidite kako je nas kostaloOmerbavarac je napisao/la:Cestitke na zasluzenom porazu.D10S je napisao/la:Sudije nisu krive, kriv je Mourinho. U Madridu cemo dobit ovo.![]()
Do Madrida ko ziv ko mrtav....

Nail for Real je napisao/la:On se nije smio zatvarati jbg, Khedira i Xabi su crkli, bolje je bilo ici na posjed lopte nek Bayern trci ovako smo bili izlozeni konstantnim napadima od kojih je jedan upalio.
Bas tako ali ovako se primi ipak gol nema toga naglog zatvaranja vecinom se prima pogodak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.